Hogyan lehet pénzt keresni a Bitcoin segítségével?

Miután a Cryptocurrency és a Bitcoin piac 2017-ben felrobbant, sokan gyors pénzszerzés céljából lépnek be erre a piacra. Ez a cikk bemutatja, hogyan lehet pénzt keresni a bitcoinjával.

Kezdetben van egy idézet: „Nincs olyan, hogy ingyen ebéd lenne”, függetlenül attól, hogy a cikk mely módjainak számít, pénzbe vagy időbe kell kerülnie. Kiválaszthatja a helyzetének megfelelő bázist.

• Mikrobevétel

Biztosan ez a legolcsóbb, legegyszerűbb és legbiztosabb módszer a bitcoin megszerzésére. Ez azonban a legidőigényesebb módszer. Általánosságban elmondható, hogy folyamatosan kis feladatokat hajt végre, hogy összegyűjtsön egy tokent, amely az Ön által eltöltött időre támaszkodik.

Két híres mikróbevételi platform létezik: adbit.top és coinbulb.com. Ebben a két webhelyen kereshet bitcoinot, ha rákattint a webhelyre mutató linkre, és 30-60 másodpercig megtekinti a weboldalt, akkor kis mennyiségű Bitcoin-t kereshet. Például, kövesse az alábbi fotót, ha a „Nyerjen 100% ingyenes BTC bónuszt, akár 10 BTC-t is” gombra kattint Bexplus”És 60 másodpercig megtekintheti a weboldalt, 29 szatit kaphat, amelyek 0.00000029 Bitcoin. Számítás után azonban, ha egy órán belül ismételten megtekinti a weboldalt, csak 0,00001740 értéket kaphat, ami 0,07 USD körül van. Nem vagyok biztos benne, hogy megéri-e az idejét, másrészt a villamosenergia-díj továbbra is a számítógépén marad.

• Titkos kereskedőnek lenni

Ez a leggyorsabb módja annak, hogy a Bitcoin-nal pénzt keressen kriptokereskedő. Alapvetően 2 fő kereskedési módszer létezik a kriptovaluta piacon. Az egyik azonnali kereskedés, a másik a határidős kereskedés.

Az azonnali kereskedés a kereskedők alacsony áron vásárolnak Bitcoin-t és az ár emelkedése után eladják.

A határidős kereskedés egy származtatott termék, amely egy áru, deviza vagy más eszköz előre meghatározott áron, a jövőben meghatározott időpontban történő vételére vagy eladására vonatkozó megállapodás..

Az azonnali kereskedés közvetlenebb, amire szüksége van, hogy megtalálja a token alacsony árát, és várjon, amíg az ár felmegy. A határidős kereskedelemnek több technikára van szüksége. Nemcsak a bejutáshoz szükséges pontot kell megtalálnia, hanem szakmai ismeretekkel kell rendelkeznie a piacról is. Az azonnali kereskedés alapjául a határidős kereskedelem nyereséget hozhat, mivel az ár emelkedik, és ez több lehetőséget kínál a piacon nyereség megszerzésére.

Ahhoz, hogy sikeres kereskedő legyen, hatalmas időt kell töltenie ahhoz, hogy megértse, hogyan kell kereskedni, és hogyan kell egyensúlyba hozni a profitot és a kockázatot. Képesek a piac elemzésére, hatékony stratégiák meghatározására.

• Szerezd meg az ajánlási űrlapcserét vagy más kriptográfiai intézményeket.

Sok tőzsde vagy kriptográfiai intézmény rendelkezik referálási projekttel. Jutalmat adnak az ügyfeleknek vagy ügynökségeknek, ha több ügyfelet vonzanak. Az embereknek nem kell pénzt befektetniük, hogy jutalékot kapjanak. Az embereknek időt kell tölteniük azzal, hogy bemutassák barátaiknak, kollégáiknak vagy rajongóiknak a csereprogramokat vagy intézményeket, és kifinomult marketing készségekkel kell felhalmozniuk a rajongókat..

• Vásároljon pénzügyi termékeket, hogy kamatot szerezzen.

Mivel a kriptopiac bikává változik. Nagyon sok Crypto pénzügyi termék kínálkozik azoknak az embereknek a keresletének kielégítésére, akik nem értenek a kereskedéshez, de nem akarják alacsony áron eladni a tokent. Nincsenek módszereik a tokenek számának bővítésére.

A pénzügyi termékek többsége lehetőséget kínál arra, hogy érdeklődést szerezzen az alacsonyabb kockázat iránt. Az embereknek csak akkor kell megvásárolniuk a pénzügyi termékeket, hogy érdeklődjenek egy elszámolt időszak iránt, például egy hét, hónap vagy évek. A normál kamatláb 20-40% körül mozog. Bár a hozam alacsony a kereskedéshez képest (a jó kereskedők számára esélyük lehet arra, hogy kereskedéssel 200–300% -os hozamot szerezzenek). De jó üzlet azok számára, akik nem járnak jól a kereskedéssel.

Bexplus

Előfordulhat azonban, hogy az embereknek több platformra kell hozzáférniük a profit módszerek elvégzéséhez. A különböző platformok váltása megnöveli a kezelési költségeket. Lehetséges, hogy van egy platform, amely magában foglalja az összes olyan módszert, amely egyidejűleg nyereségre tesz szert az emberek számára? Itt szeretném bemutatni nektek a Bexplus kriptotőzsdét.

Bexplus csere

Bexplus egy világszinten vezető derivatív platform a kriptovaluta területén, amelynek célja a fejlett pénzügyi szolgáltatások nyújtása a határidős kereskedelem globális befektetőinek számára a blockchain technológia használatával.

Jelenleg a Bexplus örökös szerződéseket kínál a BTC, ETH, LTC határidős kereskedelemre, akár 100-szoros tőkeáttétellel, és a jövőben további altcoin-határidős ügyletek szerepelnek a platformon.

Különféle lehetőségeket kínál a kriptográf szerzéséhez, hogy profitot szerezzen, függetlenül attól, hogy a piac hogyan változik.

További részleteket a következő linken láthat:

Kereskedés

A Bexplus örökös szerződéseket kínál a BTC, ETH, LTC határidős kereskedelemben, akár 100-szoros tőkeáttétellel. Ha 1 Bitcoinot fektet be egy hosszú pozíciójú határidős szerződés vásárlásához. 2 Bitcoinot kaphat, ha a Bitcoin ára 1% -kal emelkedik.

Ajánlási bizottság:

A meghívóknak lehetőségük van minden befizetés 10–50% -át megkapni a meghívottaktól.

Pénzügyi termék (megtakarítási számla):

A Bexplus pénztárca új frissítést kapott, biztonságosan helyezze be a bitcoinját a Bexplus-ba, hogy kamatot szerezzen. A kamatláb legfeljebb 72%

Több bónusz van a kereskedők számára:

100% bónusz a befizetéshez

100% INGYENES BTC bónuszt kapunk azoknak az ügyfeleknek, akik határidős szerződéseket helyeznek el és kereskednek a Bexplus-ban. Betét 10 BTC, akkor 20 BTC jóváírásra kerül a számláján.

További részletekért: https://www.bexplus.com/en/cash_back

Kövesse a Bexplust: