Hogyan profitálhat, miközben a piac vérzik a PrimeXBT használatával: 3 egyszerű lépés

Szeptember 25-én a Bitcoin – a világ legnagyobb piaci kapitalizációjú kriptovaluta – ára néhány perc alatt alig 10 000 dollárról valamivel 8000 dollár fölé esett, ami a kriptopénz értékének 18% -át kitörölte..

Sok kriptográfiai befektetőt megvetettek, miután felvásárolták őket a kriptográfia-buborék magaslatán, hogy aztán szenvedjenek egy hosszú medvepiacon, és figyeljék, hogy kriptovalutáik értéke összeomlik. A Bitcoin végül fellendült, de mivel ez a gyűlés veszélybe került, a kriptográfiai közösség a legrosszabbtól tart és azon gondolkodik, hogy a Bitcoin feneke valóban benne van-e..

De miután túlélték a medvepiacot, a kriptográf kereskedők megtudták, hogy nem kell figyelniük portfóliójuk értékének zuhanására, még akkor sem, ha a Bitcoin vagy más kriptovaluta árfolyama csökken? A nyereség felszabadulásának kulcsa a csökkenő trend során mindössze három egyszerű lépést igényel.

1. lépés – Regisztráció a PrimeXBT-re: A legfejlettebb kereskedési platform

A csökkenő piacokból történő profitszerzés előkészítésének első lépése az, hogy ellátogat a PrimeXBT-be és regisztrál egy ingyenes fiókot. A regisztráció gyors és egyszerű, és mivel a platformhoz nincs szükség személyes adatokra vagy KYC-folyamatra, a felhasználók azonnal működhetnek és készen állnak a kereskedésre..

PrimeXBT tartalmazza az összes olyan eszközt és megbízástípust, amelyek szükségesek a kriptokereskedő számára a csökkenő és emelkedő piacok előremozdításához, valamint olyan eszközöket, amelyek további nyereség kiszorítására szolgálnak a szoros kereskedési tartományokból. A PrimeXBT által kínált eszközök nélkül a kriptográfiai kereskedők elakadhatnak, miközben figyelik kedvenc kriptográfiai eszközeik árának csökkenését, és a szemük előtt csökkennek portfóliójuk értékei.

2. lépés – Az első betét befizetése a kereskedési platformra

A PrimeXBT használatához szükséges minimális befizetés 0,001 BTC. Még a lehető legkisebb összeg befizetése is lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy sokkal nagyobb pozíciónkat vegyenek fel, mint amit tőkéjük normálisan megengedne, köszönhetően a PrimeXBT 100-szoros tőkeáttételének a kriptográfiai eszközökön.

A PrimeXBT pénztárca számlájára történő befizetés gyors és fájdalommentes, sőt QR-kódot is kínál a beolvasáshoz és a dolgok még egyszerűbbé tételéhez. A Bitcoin betétek az egyetlen elfogadott eszköztípus a számlafinanszírozáshoz, azonban a PrimeXBT bevezette a harmadik féltől származó Changelly szolgáltatást, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy fiat valutáikat vagy altcoinjaikat gyorsan Bitcoinra cseréljék, vagy akár hitel- vagy bankkártyával vásárolhassanak Bitcoin-t..

Miután a betét beérkezett a pénztárcába, a felhasználóknak finanszírozniuk kell kereskedési számlájukat a kereskedés megkezdéséhez és egy rövid pozíció megnyitásához.

3. lépés – Rövid Bitcoin a jövedelmezőséghez

A PrimeXBT eszközöket kínál a kereskedőknek mind a hosszú, mind a rövid pozíciók nyitására, sőt mindkét pozíciót egyidejűleg is felveszi, hogy fedezzen az esetleges váratlan piaci mozgásokkal szemben. Amikor a Bitcoin bika módban van, akkor ajánlott hosszú pozíciók vagy akár egyszerűen a Bitcoin tartása. De ha a Bitcoin árai ismét csökkennek, akkor a csökkenő tendenciájú piacon való profitálás legjobb módja egy rövid pozíció megnyitása és az egyes Bitcoin-árfolyamok rövidítése.

A kereskedési platform beépített diagramkészítő szoftvert tartalmaz, amely segíti a kereskedőket abban, hogy rövid pozícióikhoz válasszanak bejegyzést, majd a felhasználók kihasználhatják a fejlett megbízástípusokat, hogy maximalizálják a nyereséget és minimalizálják a kockázatot. Miután a kereskedő azonosított egy lehetséges belépési pontot, a PrimeXBT számos moduljának egyikével megrendelést vagy megrendelést adhat le közvetlenül a diagramon keresztül, kattintva arra az árra, amelyen meg akarja nyitni a pozíciót..

A bejegyzések lehetnek limitált megbízások az időzített bejegyzésekre, vagy piaci megbízások, ha a kereskedő a helyszínen rövidítést kíván megadni. A piaci megbízások különösen akkor hasznosak, ha a piac a várt irányba kezd mozogni, mielőtt egy limit megbízást adnának, vagy egy meghatározott belépést elérnének.

A rövid megrendelések a kereskedő nyereségét keresik, minél alacsonyabb áron esik a Bitcoin ára – pont az ellenkezője annak, ami történik a kriptovaluták spot befektetőivel, mint például a Bitcoin. A befektetők kénytelenek figyelni a nehezen megszerzett nyereségük eltűnését, miközben a PrimeXBT kereskedői még tovább növelhetik haszonkulcsukat.

A csökkenő trend profitjának maximalizálása a 100-szoros tőkeáttétel erejével

A PrimeXBT által kínált összes eszköz összekapcsolása a 100x tőkeáttétel. A titkos eszközök 100-szoros tőkeáttétele lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy kezdeti tőkéjüket akár százszorosára is megszorozzák. Ez azt jelenti, hogy még a minimális 0,001 BTC befizetés is 0,1 BTC erejét biztosítja a kereskedő számára. A 0,1 BTC-t befizető kereskedő képes lesz kereskedni 10 BTC-vel és így tovább.

A 100-szoros tőkeáttétel mellett végrehajtott rövid megbízások rendkívül nyereségesek lehetnek. A PrimeXBT kutatás azt mutatja Ha egy kereskedő nyitott egy 1 BTC értékű rövid megbízást a Bitcoin minden idők legmagasabb pontjának csúcsán, 20 000 dollárnál, majd lezárta a profit alsó részét a Bitcoin alján, az 8400% -os vagy 1 690 000 dolláros nyereséget eredményezett volna..

Figyelembe véve, hogy mennyire jelentősek a haszonkulcsok, könnyen belátható, hogy a csökkenő kriptopiacon való rövid pozíció felvétele miért lehet rendkívül hatékony a portfólió növelésében. Még jobb, hogy bár az alapul szolgáló eszköz ára és értéke csökkenhet, a teljes portfolió értéke jelentősen növekedhet.

Regisztráljon PrimeXBT ma, és készen áll a profitra a következő hatalmas Bitcoin összeomláskor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map