Hogyan tehetjük online reklámozással könnyebbé a felhasználókat?

Alapján néhány becslés, az internetet böngésző átlagos felhasználó naponta hatalmas 5000 hirdetésnek van kitéve. Ez arra késztette majdnem egynegyede az internet-felhasználók számára, hogy a letisztultabb böngészés érdekében forduljanak hirdetésblokkolókhoz, böngészőalapú kiegészítőkhöz, amelyek megakadályozzák a hirdetések megjelenítését.

Még azok is, akik nem elég hozzáértők ahhoz, hogy hirdetésblokkolót használhassanak, mindig csak kiléphetnek egy weboldalról, ha úgy érzik, hogy túlterhelték őket hirdetésekkel, és azoknak a felhasználóknak, akiket nem tudnak használni a webhelyek, hacsak nem tiltják le a hirdetések blokkolóit, több mint 70% egyszerűen elhagyja az oldalt.

A reklámipar számára azonban a hirdetésblokkolók és az emberek idegenkedése a hirdetéstől aggasztó tendencia. Ez év végére a becslések szerint 35 milliárd dolláros reklámbevételt veszít a reklámblokkolók. A reklámok nemcsak a márka tudatosságát segítik elő a fizikai vállalatok számára, hanem számos online alapú vállalkozás sikere szempontjából is kulcsfontosságúak.

De szerencsére van megoldás. Sok felhasználó nem unja a hirdetéseket, egyszerűen belefáradt, hogy irreleváns vagy kellemetlen hirdetéseket jelenítsen meg. Ezért olyan cégek, mint Kedves hirdetések blokklánc technológiát alkalmaznak a hirdetések kézbesítésének felhasználóbarátabbá tételére. Fedezzük fel ezt részletesen.

A blockchain használata a hirdetések jobbá tételéhez

A hagyományos hirdetésmegjelenítő platformok, például a Google Adwords, általában nyomon követik az internetfelhasználókat webes útjaikon keresztül, és a korábbi böngészési előzményeik alapján adják meg nekik a hirdetéseket. Ezek a hirdetések azonban nem feltétlenül relevánsak a jelenleg látogatott webhely szempontjából, ami gyakran tolakodónak és helytelennek tűnik.

Ehelyett a Kind Ads egy blockchain alkalmazás, amely megzavarja a hagyományos hirdetési platformok működését, megkönnyítve a megjelenítők és a hirdetők együttműködését és együttműködését. Kedves hirdetések token, ‘KEDVES’, az új platform középpontjában áll, és ösztönző alapú bevételi modellt hoz létre a kiadók és a felhasználók számára egyaránt.

A Kind Ads platform egyik legfontosabb jellemzője a Kind Ads portál, ahol a kiadók felsorolhatják a weboldaluk részleteit, a rést, a forgalom szintjét és a célközönséget. Ez minden eddiginél könnyebbé teszi a hirdetők számára a releváns megjelenítők kiválasztását hirdetéseik elhelyezéséhez, ami nemcsak a konverziókat növeli, hanem a felhasználókat is kevésbé valószínű, hogy nem releváns tartalmak bombázzák..

Míg a hagyományos hirdetési platformok magas jutalékot számítanak fel a hirdetők számára, a Kind Ads egy érzésszerkezetet működtet, ahelyett a KIND token hajtja. Ennek eredményeként a hirdetők marketing-költségvetései az átlagosnál jóval tovább tartanak, ami lehetővé teszi a marketing-csapatok számára, hogy szelektívebbek legyenek abban, hogy hol helyeznek el hirdetéseket..

A Kind Ads bevételeinek 75% -át vissza is osztja a kiadónak, ami nemcsak növeli annak valószínűségét, hogy a kiadók használni fogják a platformot, hanem elősegíti az őszinte és tisztességes közzétételi gyakorlatot is. A kiadók havi fizetést kapnak, amint kifizetési küszöbüket elérték.

Annak érdekében, hogy a hirdetők megkönnyítsék a minőségi kiadók megtalálását, akik hirdetéseket juttatnak el egy releváns közönséghez, a megjelenítőket egy pontozási rendszer rangsorolja a Kind Ads platformon. Ez az alapul szolgáló blokklánc protokoll által működtetett rendszer megváltoztathatatlan és decentralizált, ami lehetetlenné teszi a kiadói értékelések manipulálását.

Ezenkívül külső adatforrások felhasználásával a Kind Ads megmutathatja a hirdetőknek a megjelenítőkkel kapcsolatos releváns információkat, például a Google Analytics adatait, a webhely domainhatóságát, az oldalmegtekintéseket és egyebeket..

Mindezek a funkciók biztosítják, hogy a hirdetők ne csak a legkedvezőbb ár-érték arányt érjék el a kedves hirdetések révén, hanem olyan ügyfelek előtt is elhelyeznek hirdetéseket, akik valószínűleg bekapcsolódnak és megtérnek.

A hirdetők és a kiadók előnyei egyértelműek, de mi rejlik benne a végfelhasználónak – annak, akinek hirdetik?

Milyen előnyökkel jár a Kind Ads az átlagos webfelhasználó számára??

Olyan hirdetési környezet helyett, ahol a felhasználót nem releváns hirdetések bombázzák, a Kind Ads ökoszisztéma valójában magában foglalja a végfelhasználót és értéket generál számukra.

A Kind Ads platform felhasználói bármikor dönthetnek úgy, hogy engedélyezik a hirdetéseket, vagy személyre szabják, hogy mely hirdetéseket jelenítsék meg, hogy KIND tokent szerezzenek minden megjelenített hirdetésükhöz. Ha egy felhasználó az összes elérhető hirdetés megtekintését választja, akkor a legtöbb tokent fog keresni, és a token összege csökken, mivel a felhasználó korlátozza a hirdetés expozícióját.

Ez óriási változás a hirdetések megjelenítésének módjában az internetes felhasználók számára, akik korábban vagy irreleváns tartalom kapcsolt közönségei voltak, vagy reklámblokkolók használatára kényszerültek, hogy korlátozzák a hirdetéseknek való kitettségüket. Ehelyett a Kind Ads olyan platformot kínál, ahol a felhasználók bevételt szerezhetnek a figyelmükből.

A kedves hirdetések nem csak az oldalon megjelenő hirdetésekre vonatkoznak. A platform azt tervezi, hogy más vezető csatornákra összpontosít, mint például a push értesítések és az e-mail kampányok – meglévő integrációkkal a vezető platformokkal, például a MailChimp.

Webböngészőként figyelmünk soha nem volt értékesebb a hirdetők számára, de soha nem volt olyan nehéz megszerezni. Most, a Kind Ads platformhoz hasonló megoldásokkal, a webes böngészésünk bevételszerzésével és a hirdetések megtekintésére vonatkozó ösztönzők fogadásával meghatározható a jövő hirdetési tája..