Mi a Bitcoin tőkeáttételes kereskedés és hogyan lehet nyereséget szerezni?

Mielőtt megértenénk, mi a bitcoin tőkeáttételes kereskedés, érdemes tudni, mi a bitcoin határidős kereskedelme. A határidős ügyletek, más néven határidős szerződések, fizikai eszköz, például valuta, árucikk stb., Vagy pénzügyi eszköz, például kriptovaluta (bitcoin) adásvételére előre meghatározott áron, meghatározott jövőbeni időpontban.. 

Ami a bitcoin határidős ügyleteket illeti, a szerződés a Bitcoin árán fog alapulni, a kereskedők pedig a jövőben spekulálhatnak a bitcoin árára vágyakozással vagy shortolással. A Bitcoin határidős kereskedelme lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy nyereséget keressenek, függetlenül attól, hogy a bitcoin árfolyama felfelé vagy lefelé esik. A kereskedők pedig még a turbulens piacon is nagy profitra tehetnek szert. A hagyományos határidős szerződéssel szemben az örökös szerződés egy innovatív származékos termék, amelynek nincs lejárati ideje. Más szóval, a kereskedők addig tölthetnek pozíciót, ameddig csak akarják, ha nem kényszerítik őket felszámolásra. 

Általában a bitcoin határidős kereskedést tőkeáttétellel használják, amely növelheti a kereskedő vásárlóerejét, és megsokszorozhatja nyereségét azáltal, hogy 10x, 25x vagy akár 100x tőkeáttételt vesz fel tőzsdékből. Ezt úgy hívják, hogy tőkeáttételes kereskedés, kicsi befektetéshez, de több profit megszerzéséhez.

Például 1 BTC-vel szerződést nyit meg, amikor a bitcoin ára 10 000 USD. A 100-szoros tőkeáttétel használatával a szerződése 100 BTC-t fog érni.  

A bikapiacon, amikor az ár 11 000 dollárra emelkedik, és a BTC-vel vágyakozol a határidős kereskedelemben, a következőket kapod:

100 BTC * (11 000 USD – 10 000 USD) / 11 000 USD = 9,1 BTC

A medvepiacon, amikor az ár 9 000 dollárra süllyed, és a határidős kereskedelemben rövidre váltja a BTC-t, a következőket kapja:

100 BTC * (10 000 USD – 9 000 USD) / 9 000 USD = 11 BTC

A tőkeáttételes kereskedelem azonban növeli a profit és a kockázat lehetőségét. Fontos a nyitott pozíciók nyomon követése a nagyarányú veszteségek elkerülése érdekében. Beállíthat nyereséget, stop-lossot, vagy más kockázatkezelési eszközöket használhat a megszerzett nyereség garantálásához és a veszteséget elszenvedő kockázatok csökkentéséhez.. 

Hogyan szerezheti meg profitját alacsonyabb kockázattal?

  • Tervezze meg kereskedelmét és cserélje ki tervét

Két alapvető kockázatkezelési eszköz létezik a kereskedők számára, amelyek előre tervezhetik a kereskedés során, a Stop-loss (S / L) és a take-profit (T / P). A sikeres kereskedők tudják a tervezés fontosságát, míg a sikertelen kereskedők gyakran úgy lépnek be a piacra, hogy fogalmuk sincs arról, hogy mikor kell nyereséggel vagy veszteséggel értékesíteni. A haladó kereskedők tudják, milyen áron hajlandók vásárolni és eladni. És hajlamosak a kapott hozamokat annak valószínűségével mérlegelni, hogy a bitcoin piac eléri céljaikat. Ha a kiigazított hozam elég magas, akkor végrehajtják a kereskedelmet.

Ellenben éretlen kereskedők gyakran belépnek egy kereskedésbe, anélkül, hogy fogalmuk lenne arról, hogy hol fognak eladni, hogy nyereséget szerezzenek vagy megállítsák a veszteséget, de olyan érzelmek vezetik őket, amelyek átveszik és irányítják kereskedelmüket. A veszteségek gyakran arra késztetik a kereskedőket, hogy tartsák magukat és reméljék, hogy visszakeresik a pénzüket, míg a nyereség arra csábíthatja az embereket, hogy körültekintően tartsák magukat még több nyereségért.

  • Kereskedelem kis befektetéssel 

Soha ne tegye a tojásait egy kosárba, egyszerűen azt jelenti, hogy ne tegye az összes pénzét helyzetbe. Nagy veszteségnek szánja magát, ha az összes pénzét egy pozícióba helyezi. Mindig ne felejtse el megosztani a befektetéseit. Ez nem csak a kockázat kezelésében segít, hanem lehetőséget ad egy pozíció lezárására is, ha kiderül, hogy a piac rossz irányába spekulál..

Hol kezdje a gyakorlatot és a kereskedelmet?

Bexplus, vezető kriptográf származtatott kereskedési platform kezdőknek és veteránoknak egyaránt, 100-szoros tőkeáttételes határidős kereskedést kínál állandó szerződésekkel a BTC, ETH, LTC, EOS, XRP és így tovább. Egy intuitív kezelőfelülettel és kereskedési szimulátorral a felhasználók megismerkedhetnek a kriptovaluta határidős piacával és a valós idejű kereskedés megkezdése előtt gyakorolják stratégiáikat. 

  • Kereskedjen 10 BTC-vel Demo számláján

Miután sikeresen regisztrált e-mail címével és ellenőrző kódjával, kereskedési számlával és egy demó számla automatikusan létrejön. 10 BTC szerepel a bemutató számlán, és bármikor elkezdheti a gyakorlást. A régi mondáshoz hasonlóan a gyakorlat is eredményessé válik, ezért minden kereskedőnek ajánlott az indulás előtt használni a kereskedési szimulátort.

A Bexplus olyan tevékenységet folytat, hogy a felhasználók nagyobb profitra tegyenek szert alapjaik bővítésével. 1 BTC befizetése után 2 BTC kerül jóváírásra az Ön számláján. A bónusz nem vonható vissza, de az általa termelt nyereség visszavonható. 100% -os betéti bónusz, amely készen áll az Ön számára.

Ha bitcoinokat tartasz, de először kereskedési szimulátorral szeretnél gyakorolni, addig is valódi nyereségre tehet szert. A Bexplus kockázatmentes pénztárcát biztosít felhasználóinak, hogy élvezhessék legfeljebb 30% -os éves kamat. A pénztárcában tárolt összes BTC rendkívül biztonságos és védett. Rendszerünk pedig automatikusan kiszámítja a tegnapi bevételt napi rendszerességgel, a tegnapi bevételeket pedig a következő hónap első napján rendezik..

Kövesse a Bexplust:

Weboldal: Bitcoin Exchange – 100x tőkeáttétel

Távirat: Lépjen kapcsolatba a @bexplusofficial céggel

Apple App Store: Bexplus – Profit a Cryptosból az App Store-ban

A Google Play: Bitcoin kereskedés & Margin Trading – Bexplus App

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map