Mi teszi a Bexplust a kezdők úticéljává?

Mivel a Bitcoin egyre népszerűbb az egész világon, a Bitcoin kereskedés kereskedők millióit vonzotta. Ennek eredményeként az elmúlt években több tucat kriptográfia alakult ki, mint a gomba, és a verseny valóban kiélezett. Bár a kriptográfia-kereskedelemre összpontosítanak, a versenyt túlélők mindegyikének megvan a sajátossága. Ma bemutatom Önöket az egyik leginkább felhasználóbarát kriptotőzsdével, amellyel találkoztam.

Mi a Bexplus

2017-ben alakult, Bexplus Saint Vincent-ben és Grenadine-szigeteken van bejegyezve. A kereskedők örökös szerződésekkel kereskedhetnek a BTC, az ETH, az LTC, az EOS és az ERP felett 100-szoros tőkeáttétellel. A kezdő játékosok és a veteránok egyaránt könnyedén kereskedhetnek a Bexplus-on.

100-szoros tőkeáttétel, hogy kihasználhassa a kriptográfiai hullámvölgyeket

A Bexplus 100-szoros tőkeáttételt kínál, ami az iparág legmagasabb szintje. Az azonnali kereskedéshez képest, ugyanannyi kezdőtőkével, a 100-szoros tőkeáttételes kereskedés során a kereskedők 100-szor nagyobb pozíciót nyithatnak meg, így a profit százszorosa.

A kereskedők hosszú vagy rövid titkosítást használhatnak a Bexplus-on. Egy ilyen ingatag piacon minél nagyobb az áringadozás, annál nagyobb profitra tehetnek szert a kereskedők. A kereskedők stop-loss és take-profit segítségével jobban kezelhetik helyzetüket.

Demo számla gyakorolni, amennyit csak akar

Az egyik olyan tulajdonság, amely megkülönbözteti a Bexplust, a kereskedési szimulátor. A regisztrációkor a felhasználók 10 BTC-vel rendelkező demó számlát kapnak. Kipróbálhatják a platform funkcióit és kipróbálhatják a stratégiákat. A kezdő játékosok számára ez egy kötelező funkció, hogy kockázat nélkül vállalják a kereskedelem megtanulását.

Kipróbáltam a Bybit és a BitMEX programokat, és azt tapasztaltam, hogy ezek kissé hiányoznak ebben az osztályban. Ebben a két cserében a felhasználók a testnet motor segítségével tanulhatnak. De nehézségeim voltak megtalálni őket, és meg kellett keresnem őket a keresőmotoron, és azt tapasztaltam, hogy a regisztrációhoz külön regisztráció szükséges. Aztán rájöttem, hogy a testnet motor használatához értéktelen Testnet bitcoinokat kell vásárolnom más csatornákról. Bár ezek a Testnet bitcoinok ingyenesek, az egész folyamatot mégis elég fárasztónak és idegesítőnek találom.

Tiszta és könnyen használható felület

A Bexplus rendelkezik az iparág egyik legtömörebb felületével, ami azt jelenti, hogy nem fog könnyen eltévedni a különböző funkciókban, és rossz gombot nyom meg. Néhány általam használt platform különféle mutatókat és táblázatokat szorított össze a felületen, és „lemaradtnak” és elavultnak tűnt. A Bexplus összes funkciója egyetlen oldalra van integrálva. A kereskedők az összes információt egyetlen pillantással megtekinthették anélkül, hogy végig kellene lapozniuk az oldalakat.

A bal oldalon különféle technikai eszközök találhatók, beleértve a mutatókat és a vonalvezetési eszközöket. Elemezheti a trendet, és képernyőképeket készíthet későbbi felhasználásra. A jobb alsó sarokban található a fiókja adatai, így figyelemmel kísérheti egyenlegét és elkerülheti a felszámolást.

Figyelmes ügyfélszolgálat és útmutatás

Őszintén hiszem, hogy a Bexplus rendelkezik a legjobb ügyfélszolgálattal a kipróbált cserék között. Különféle csatornákon, például e-maileken és élő csevegésen keresztül vettem fel velük a kapcsolatot, és mindannyian nagyon időben és szakmailag segítettek. És ha nem veszem fel velük a kapcsolatot, akkor tartanák a távolságot és tiszteletben tartanák a magánéletemet. Nem fognak zavarni, és nem spamelni az e-mailjeimet, miközben ragaszkodnak a KYC nélküli politikájukhoz. A Bexplus nagyszerű szolgáltatásáról ismert, és úgy gondolom, hogy ennek kulcsfontosságú oknak kellene lennie, miért érdemes ezt választania a BitMEX helyett, amely az elmúlt években jó néhány botrányba keveredett..

Ezenkívül a Bexplus egyértelmű útmutatást nyújt a felhasználók számára. Látogathat a blogjára befektetési elemzésért és hírfrissítésért. Sőt, ha VIP-ügyfelé válik, akkor a fiókkezelőjét fogja kinevezni Önnek.

Tiszta díj standard

A Bexplus díjstruktúrája nagyon világos. 0,075% -ot számítanak fel a BTC / USDT szerződések nyitásáért és lezárásáért. Ezen felül a szerződés értékének 0,1% -ának megfelelő egynapos kamatot számítunk fel Önnek, ha 0:00 órakor GMT-t tölt be. Ha GMT 0:00 előtt bezárja, akkor nem kell kamatot fizetnie. Sok olyan tőzsdén, mint a BitMEX, 8 óránként finanszírozási díjat számítanak fel.

P / L kalkulátor

A Bexplus egy P / L kalkulátorral van felszerelve, amelyet nagyon hasznosnak találtam. A szerződés felbontása előtt kiszámolhatom a becsült nyereséget / veszteséget és a díjat. Tehát tisztább fejjel léphetek a kereskedelembe.

Magas likviditás

A Bexplus 5 legfőbb tőzsde adatait összesíti, hogy a lehető legpontosabb és legjobb árat biztosítsa a kereskedőknek. A megrendeléseket azonnal végrehajtják, kevés csúszás és túlterhelés kockázatával. A Bexplus motor soha nem állt le nagy volatilitás alatt.

Mobil támogatás

A nagy teljesítményű Bexplus alkalmazások segítenek a kriptográfia kereskedelmében útközben. Elérhető az IOS-on & Android (Google Play). és az adatokat könnyen megoszthatják a különböző eszközök.

A mobilalkalmazás magában foglalja asztali megfelelőjének összes funkcióját. Kezelheti számláját, befizethet, pénzt vehet fel stb. Beállíthat egy 24/7 értesítést, hogy tájékoztassa Önt a nagy áringadozásokról.

Ami a legjobban tetszik ebben az alkalmazásban, az a szép formátum, amely tulajdonság a Bexplus internettel megosztott. Az összes szükséges információ világosan fel van sorolva, és könnyen megtalálhatom a különböző füleket.

100% -os befizetési bónusz

A Bexplus minden betétnél 100% -os betéti bónuszt kínál, ami véleményem szerint elég nagyvonalú. Még a több éves tapasztalattal rendelkező kereskedők is elveszítik a pénzt időről időre, nemhogy a kezdőkről. Tehát az extra források növelhetik a nyereség esélyét. Ezenkívül több pénz, mint fedezet csökkenti a kényszerű felszámolás esélyét.

Befejezésül azt hiszem Bexplus van fejlődési lehetősége, például a korlátozott kereskedési párok, és hogy a kereskedők csak a 100-szoros tőkeáttételt választhatják. De ajánlom a Bexplus-t kezdőknek vagy azoknak, akik útközben nagyobb kézfogást keresnek. A Bexplus-on szerzett tapasztalataim során az az érzésem, hogy valóban törődnek ügyfeleikkel, és még ha csak néhány dollárt is befizetsz, akkor is gyorsan és professzionálisan válaszolnak a problémáidra..