PhoenixDAO: Decentralizált digitális személyazonossági platform, amely a felhasználóknak jutalmat ad

A PhoenixDAO, egy decentralizált és nyílt forráskódú digitális identitás-vezérelt platform bejelentette az Event Marketplace DApp tervezett elindítását, amely 2021 első negyedévének vége előtt listát és piacot biztosít az eseményjegyekhez – mind ingyenes, mind fizetős. Ez követi a közelmúltban a továbbfejlesztett Phoenix DAO Staking DApp bétaverziója.

2020-ban indult, PhoenixDAO célja a bálna-manipuláció eseteinek kiküszöbölése egyedi tervezésű DAO-val. A platform közösségi alapú irányítási megközelítést alkalmaz, amely a jelzőtulajdonosok számára lehetőséget nyújt arra, hogy javaslatokat alkossanak és szavazzanak a platformra épülő projektekre és DApps-ekre vonatkozóan. A PhoenixDAO-t natív, PHNX tokenek működtetik – a szavazás során is használják.

Amint fentebb láthattuk, a PhoenixDAO két fő részből áll – a DAO (az irányításhoz) és a DApps (segédprogram) -, amely a felhasználóknak szót adnak a PHNX tokenen keresztüli döntések meghozatalában.

A PhoenixDAO központjában a DAO vagy decentralizált autonóm szervezet áll, amely a hálózat irányítási protokollja. Egy nyilatkozat szerint a DAO lehetővé teszi a közösség részvételét a fent említett javaslatok szavazásában, és a PhoenixDAO ökoszisztémájának előnyös projektjeinek támogatásait is megosztja.

Indulásakor a PhoenixDAO csapata tétkampányt indított a Ferrum Network-szel együttműködve, ezt követően gyorsan elindította első kiemelt dApp 2020 Q3-as első zászlóshajóját, és várhatóan ebben a negyedévben indítja második Event Marketplace-jét. A következő az ütemterv egy NFT Marketplace, amely később érkezik az év során.

A platformon való elhelyezés kétféleképpen lehetséges – akár a Spot staking DApp révén, akár likviditást biztosítva az Uniswap-on. A helyszínen való staking DApp lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy akár 20% -os APY-t is keressenek, PHNX-ben fizetve. Júniusban kezdődött, a felhasználók is képesek zárolja / biztosítja a likviditást a PHNX Uniswap LP-n egy hónapig az ETH / PHNX jutalmak megszerzése érdekében.

A DAO sikerét nem lehet lebecsülni, mivel az évforduló óta a platform likviditása és volumene megugrik. Február 14-én a PhoenixDAO megszakította a 24 órás, minden idők legmagasabb mennyiségét az Uniswap és egyéb szolgáltatásain felsorolt ​​cserék 950 000 dollárral, bemutatva a hálózat lehetőségeit. Az Uniswap (PHNX / ETH) likviditási készlet minden idők legmagasabb likviditását 394 700 dollárra állította a hét szerdáján.

Egy újabb fantasztikus mérföldkő érte el ma a $ PHNX a tulajdonosok meghaladják az 1000-et @etherscan! &# 128640;

Ez együtt több mint 300 ezer dollárral a PHNX: ETH-ban #Uniswap LP &# 128293;# kriptopénzek # Crypto pic.twitter.com/0WWSmunk99

– PhoenixDAO (@phnxdao) 2021. február 15

Ennek ellenére a PhoenixDAO partnerek széles köre nyitott meg a kriptovaluta ökoszisztémában, a marketingszakemberektől a fejlesztőkig. A PhoenixDAO 2020 közepén jelentette be a partnerséget Ferrum hálózat, egy kriptopénztárca-szolgáltató, hogy javítsa a digitális identitást a Zéró nulla tárcájukban. A Ferrum Network egy decentralizált hálózat, egyedülálló értékajánlattal – „ahelyett, hogy új érmékre összpontosítana, más hálózatokban is képviselhet érméket”.

A partnerség gyorsan marketingszövetségeket követett a LunaPR-szel és a Crypto Daily-vel, felkészülve a DeFi és a DAO irányítási piacának megzavarására. A partnerség a Luna PR-vel, A szerdán bejelentett globális fintech marketing és PR cég célja a piac összeszedése, valamint bizalom és hit megteremtése abban, hogy a PhoenixDAO rendszer megnyeri a piacot.

“A márkaépítés minden ipar számára elengedhetetlen” – olvasható a PhoenixDAO közleményében. “Nyilvános kép nélkül egyetlen szervezet sem maradhat fenn ezen a versenypiacon.”

A DAO sikeres tesztelését követően ez most minden eddiginél közelebb van az elindításhoz, miután élőben lesz, ez lesz az első lépés a fejlesztők világszerte történő meglátogatása felé, akik a PhoenixDAO ökoszisztémájára építenek. Később, 2021-ben, a csapat megosztja a részleteket a dApp áruház bevezetésével kapcsolatban. Ez lehetőséget ad a felhasználóknak arra is, hogy passzív jövedelmet szerezzenek a tét révén – várhatóan a következő hónapban.

Örülök, hogy támogatom @Thecryptomist! Valóban igazad van.

Élvezze a tét előnyeit most a V2 megjelenésével a következő hónapban! &# 128293; https://t.co/1J75mJ9vKt

– PhoenixDAO (@phnxdao) 2021. február 19

A PhoenixDAO token, PHNX, jelenleg 0,088997 dolláron kereskedik, ami az elmúlt hónapban hirtelen 220% -os növekedést mutat, a forgalomban lévő teljes készlet pedig 51 897 138. A PHNX tokenek teljes piaci felső határa 4 778 869 dollár, ami 7,3% -os zuhanást jelent az elmúlt 24 órában.

Jogi nyilatkozat: Ez egy fizetett állás. Végezze el saját kutatását a promóciót folytató céggel vagy annak bármely, a cikkben említett leányvállalatával vagy szolgáltatásával kapcsolatban. A Coingape.com nem vállal felelősséget az Ön káráért vagy elvesztéséért.