PR: 100x Bitcoin tőkeáttétel-kereskedés: Bevezették a PrimeXBT platformot!

PrimeXBT, egy új, 4. generációs kriptovaluta kereskedési platform, amely a piacon lévő kereskedők leghatékonyabb funkcionalitású eszközkészletét kínálja, a jövő héten elindul egy több mint 125 000 korai alkalmazó feszültség alatt álló várólistáján..

A PrimeXBT február 4-i indulásától kezdve 5 kriptovaluta-pár lesz a felhasználók számára biztosított legnagyobb likviditással: BTC / USD, ETH / USD, XRP / USD, LTC / USD és EOS / USD. A legfontosabb, hogy az első naptól kezdve 100-szoros tőkeáttételt (vagy fedezetet) kapnak az összes rendelkezésre álló digitális eszközön.

Idővel további párok kerülnek hozzáadásra, de korlátozott számú legnépszerűbb kriptovalutával kezdve, ahol enyhítik az olyan kérdéseket, mint a „pump and dump” és az „51% támadások”.

Primexbt kriptovaluta kereskedési platform 100x tőkeáttétellel

9 ok a kereskedelemre a PrimeXBT platformon

Míg a kereskedőket kriptográfiai eszközökkel összekötő platformok közül sok csak szűk eszközkészletből áll, a PrimeXBT számos funkciót és megbízástípust tartalmaz, lehetővé téve mind a kezdőknek, mind a tapasztalt felhasználóknak, hogy viszonylag könnyedén hajtsák végre a fejlett kereskedési stratégiákat. A PrimeXBT platform magas mércét állít az ipar számára, és itt vannak azok az okok, amelyek miatt érdemes megfontolni a személyes kereskedési számla megnyitását.

 • 100-szoros tőkeáttétel a Bitcoin, az Ethereum, a Litecoin és mások számára

A tőkeáttétel a PrimeXBT kereskedési platform kulcsfontosságú jellemzője, és hatékony eszköz lehet egy kereskedő számára. Bárki felhasználhatja a viszonylag kicsi ármozgások előnyeinek kihasználására és a tőke gyorsabb növekedésére.

A PrimeXBT a legmagasabb (akár 100-szoros) tőkeáttételi arányt kínálja a kriptovaluta piacon, lehetőséget biztosítva a felhasználók számára, hogy jelentősen növeljék a sikeres kereskedési stratégiák jövedelmezőségét, és ilyen tőkeáttétel nélkül kereskedjenek a lehetségesnél lényegesen nagyobb mennyiségekkel..

 • Crypto-eszközök rövid eladása

A medvepiacokon és az árcsökkenés időszakában az olyan kereskedési platformok, amelyek nem biztosítanak bizonyos eszközök (például Bitcoin) rövidítését, megakadályozzák a felhasználókat abban, hogy profitot szerezzenek ezekben az időszakokban.

A PrimeXBT biztosítja azokat a mechanizmusokat, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a kereskedők rövidre zárják a kriptovalutákat, és profitáljanak az árcsökkenésből és az emelkedésből..

 • Összesített likviditás 12 szolgáltatótól

A csúszás és az alacsonyabb volumen miatt nem képes hatékony pozíciókat létrehozni a 12 másik vezető tőzsde likviditásának egyesítésével. Ez lehetőséget nyújt a kereskedési stratégiák pontos végrehajtására, az ideális piaci belépési árak elérése mellett, és biztosítja, hogy bármilyen méretű kereskedést lehessen végezni a PrimeXBT-n..

 • Több rendeléstípus

A PrimeXBT 5 típusú megbízást kínál a felhasználók számára: Piaci, Limit, Stop, OCO és Védelmi megbízások. A védelmi megbízások kifejezetten kezdőknek alkalmasak, és végrehajtásra kerülnek, ha az ár egy meglévő pozícióval szemben mozog, hatékonyan védve az esetleges veszteségektől.

 • Kifinomult biztonsági intézkedések

A kriptográfiai jelszó kivonatolása, az eszközök hideg tárolása, a DDOS védelem és a kétfaktoros hitelesítés az alapfelszereltség része az összes PrimeXBT kereskedési számlának, biztosítva, hogy a piacvezető biztonsági protokollok minden felhasználó számára rendelkezésre álljanak.


A Prime XBT az ügyfélpénzek további védelmét hajtja végre a címek visszavonására vonatkozó kényszerített engedélyezési lista formájában.

Ezt az eljárást a betét biztosítása érdekében hajtják végre. Ha a támadóknak sikerül valahogy megszerezniük az Ön felhasználói nevét és jelszavát a Prime XBT személyes fiókjáról, akkor nem fognak tudni pénzt felvenni egy olyan BTC-címre, amelyet még nem erősített meg.

 • Nincs KYC – Egyszerű regisztráció egy perc alatt

A PrimeXBT-nél megszűnik a KYC jóváhagyásának terhe, lehetővé téve a gyorsított és névtelen fiók létrehozását. A regisztrációhoz és a kereskedéshez csak egy e-mail cím ellenőrzésére van szükség, lehetővé téve a valóban anonim kriptovaluta kereskedelmet.

A KYC követelményeinek eltávolításával és a számlaregisztrációs folyamat egyszerűsítésével a PrimeXBT lehetővé teszi a világszerte szétszórt kereskedők számára, hogy a világ minden tájáról gyorsan és egyszerűen beállítsanak számlát, és elkezdjék elérni a kriptovaluta piacokat.

 • Mobil hozzáférés iOS és Android rendszerekhez

A kereskedés menet közben is kezelhető a PrimeXBT natív iOS és Android mobilalkalmazásaival. Csatlakozzon kereskedési számlájához a PrimeXBT alkalmazáson keresztül a pozíciók megnyitásához és bezárásához, a betétek és a kifizetések kezeléséhez a telefonról – bárhol, bármikor.

 • Finanszírozás hitelkártyával vagy más kriptovalutákon keresztül

A PrimeXBT megvalósította a szükséges integrációt, amely lehetővé teszi minden felhasználó számára, hogy Bitcoin-ot vásároljon a hitelkártyával, vagy cseréljen bármilyen más kriptovalutát, és közvetlenül a Bitcoin címére utalja be a PrimeXBT-n..

 • Akár 10-szer magasabb kifizetések a PrimeXBT Referral Programmal

A Referral Programra való feliratkozással a felhasználók az iparágban a legmagasabb kifizetési arányt élvezhetik a hivatkozások és a feliratkozások terén. A PrimeXBT többszintű referral rendszert biztosít, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy lényegesen többet keressenek, mint más kriptovaluta referral programok.

Regisztráció, finanszírozás és kereskedés

A regisztráció, a kereskedési számla finanszírozása és a kereskedelem megkezdése a PrimeXBT-n nem lehet egyszerűbb. Kiterjedt gondolkodás és tervezés zajlott a platform felhasználói felületén, azzal a céllal, hogy egy hatékony, mégis egyszerű rendszert biztosítson a sikeres kriptovaluta-alapú kereskedési stratégiák optimalizálására és végrehajtására..

Feliratkozás:

A PrimeXBT regisztráció folyamatát korszerűsítették, amely csak egy e-mail cím ellenőrzését igényli a befizetés és a kereskedés megkezdése érdekében.

A PrimeXBT használatához nincs szükség KYC ellenőrzésre, és a névadatok, például név, cím és telefonszámok is törlődnek a regisztrációs folyamatból az anonimitás és az egyszerűség megkönnyítése érdekében a regisztráció során..

Miután megadta az e-mail címet, adjon meg egy jelszót a fiókhoz, és fogadja el a szolgáltatási feltételeket. Az e-mail cím ellenőrzését követően a felhasználók hozzáférhetnek számlájukhoz, és kereskedés céljából finanszírozhatják számlájukat.

Finanszírozás:

A fiók irányítópultján a „Betétek” szakasz jól látható az oldal bal oldalán. A Betétek szakaszba kerülve egy automatikusan hozzárendelt Bitcoin finanszírozási cím jelenik meg a fiókjában.

 

Mind a Bitcoin betéti pénztárca címe, mind az ezt a pénztárcát képviselő QR kód megtalálható a Betétek részben, és miután a befizetés megtörtént és törlődött a Bitcoin blokkláncon, ez megjelenik a fiókjában.

A PrimeXBT-nél befizetett betétek után nem számítanak fel díjat, bár a minimális befizetési összeg 0,001 BTC.

Ha más betéti módszereket szeretne használni közvetlen Bitcoin befizetés helyett, a fizetési eszköz megtalálható a Betétek szakasz „Alternatív betétek” lapján..

Kereskedés

Három lépésből áll a kereskedelem a PrimeXBT-n:

 1. Fizessen be számlájára kereskedéseinek finanszírozása érdekében.
 2. Miután a számláját finanszírozták a Bitcoin-val, utalja át kereskedési számlájára.
 3. Indítsa el a kereskedést a számla irányítópultján a „Kereskedelem” fülre kattintva.

A Számlaösszesítés az irányítópult jobb felső sarkában található, és fontos információkat tartalmaz, például egyenlegeket, tőkét, nem realizált nyereséget és veszteséget, felhasznált fedezetet, rendelkezésre álló fedezetet és rendelkezésre álló fedezeti százalékot..

A kereskedések történhetnek a) a Watchlist Widget, b) a Chart Widget és c) a Dashboard Widget segítségével..

Miután a kereskedés megtörtént, a Pozíciók Widget egyszerűen használható az összes jelenlegi pozíció nyomon követésére és módosítására. A sorrend a Orders Widgeten belül is módosítható, lehetővé téve az egyik megrendelés helyettesítését egy másikkal.

A PrimeXBT indítási napja: február 4

A hónapokig tartó fejlesztés és előkészítés után a PrimeXBT készen áll arra, hogy forradalmasítsa a kriptovalutára összpontosító kereskedők kapcsolatát a piacokkal.  

Nagy várakozással a platform első eléréséhez szükséges várólista több mint 125 000 felhasználóval bővült a világ minden tájáról, és napról napra növekszik a bevezetés napjáig..  

Ha részt kíván venni a PrimeXBT indító eseményén és csatlakozni szeretne a várólistához, a regisztráció megtalálható itt: https://PrimeXBT.com/comingsoon.  További információ a PrimeXBT-ről és a platformon elérhető hatékony funkciókról: https://PrimeXBT.com.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map