PR: A Dentacare mobilalkalmazás kefével, öblítéssel és fogselyem használatával jutalmazza a kriptovalutával rendelkező felhasználókat

A Dentacare, az alkalmazás, amely díjazza az embereket az egészséges fogászati ​​szokások kialakításáért, már elérhető az Apple AppStore-ban!

Az alkalmazásról

Ha még nem ismeri a Dentacoin * alkalmazását, akkor valószínűleg kíváncsi arra, hogy a Dentacare Health Training alkalmazás mit csinál pontosan és hogyan viszonyul Önhöz. A koncepció egyszerű: A megfelelő fogorvosi ellátás fenntartásával és az alkalmazáson belüli összes ajánlás betartásával a felhasználók ösztönzőket kapnak Dentacoin kriptovaluta formájában. Jelenleg ez a kezdeti iOS-verzió Denta-pontokkal jutalmazza a felhasználókat, amelyek az utazás befejezése után a megfelelő mennyiségű Dentacoin-ra válthatók.

A Dentacare Mobile alkalmazás célja egy tartós fogászati ​​szokások kialakítása intenzív képzési program révén.

„A motiváció indítja el. A szokás az, ami tovább tart. ” – Jim Ryun

Az alap kezdeti program 3 hónapig tart, mivel úgy vélik, hogy ez az az időtartam, amely ahhoz szükséges, hogy egy bizonyos tevékenység véglegesen beépüljön az egyén napi rutinjába.

“Nevezd úgy, ahogy akarod, az ösztönzők késztetik az embereket a keményebb munkára.” – Nyikita Hruscsov

Csak a megfelelő rutin 3 hónapos fenntartása után igényelhetik a felhasználók a Dentacoin tokenjeiket, amelyek felhasználhatók a fogászati ​​szolgáltatások kifizetésére (a kriptovalutát már világszerte 14 országban fogadják el a fogorvosi rendelők), fogászati ​​termékeket, Dentacoin Assurance **, vagy tárolhatják őket, vagy kereskedhetnek a tőzsdei platformokon, és így profitálhatnak a várható értékszorzásból.

A Dentacare Health Training mobilalkalmazáson keresztül mind a felnőttek, mind a gyerekek motiválva lesznek, hogy ne csak a fogak, hanem az egészségi állapotuk is javuljon. Gyakran figyelmen kívül hagyják azt a tényt, hogy a fogak egészsége közvetlenül összefügg az ember általános egészségi állapotával.

„A fogak egészsége nem valami„ jó, ha van ”, mégsem olyan fontos, mint egy másik testrész. A fogászat területéről érkezve első kézből láthattuk, hogy a rossz fogegészség milyen általános életminőséghez vezethet. A gyomor-bél traktus, a szív- és érrendszer, az idegrendszer problémái csak a töredékét alkotják a rossz fogászati ​​egészséggel kapcsolatos problémáknak.

Így minden egyes számára kiemelkedően fontos a magas fogászati ​​higiéniai normák betartása. Az embereket meg kell oktatni a megfelelő fogorvosi ellátás fontosságáról, mint megelőző intézkedésről, majd motiválni kell őket az ajánlások betartására és az egészséges szokások kialakítására. Itt a gamification és a jutalmazási rendszerek jelentik a „kulcsszavakat” a fogak egészségének tudatosításához szükséges szint eléréséhez. ”

– kommentálja Dr. Dimo ​​Daskalov vezető fogorvos és a fogpótlás oktatója.

Különbségtétel

Tehát mi különbözteti meg a Dentacare Health Training-t a többi hasonló alkalmazástól? Jeremias Grenzebach, a Dentacoin fejlesztője ezt mondta:

„A piacon csak néhány más, hasonló célú alkalmazás található. A Dentacare azonban megkülönböztető tulajdonságokkal rendelkezik. Először a szokások kialakítására összpontosít, nem pedig az egyszeri erőfeszítések ösztönzésére. A 3 hónapos Dentacare program arra irányul, hogy oktassa az embereket a szájhigiénia és a megelőzés fontosságáról, mindezt szórakoztató és játékos környezetben. A benne rejlő ösztönzési rendszer a Dentacare másik egyedülálló jellemzője.

Csak azokat a felhasználókat díjazzák erőfeszítéseikért és jó eredményeikért, akik betartják az alkalmazáson belüli ajánlásokat – a teljes 3 hónapos program során (és utólag kívánságra) – Dentacoin tokenekkel. Ezért az ösztönzők nemcsak az alkalmazás használatának kezdeti kiváltó okaként szolgálnak, hanem a következetességet is motiválják. A megszerzett tokenek valós értéket képviselnek: nemzetközi kereskedési platformokon kereskedhetnek, tárolhatók az esetleges értéktöbbszörözés érdekében és / vagy fizetési eszközként használhatók a fogászati ​​szolgáltatásokért a világ 13 országának klinikáin. “

A Dentacare Health Training Android verziója hivatalosan 2017 novemberében jelent meg, és azóta több mint 23 000 felhasználó csatlakozott a platformhoz, hogy megkezdhesse útját a jobb szájápolás felé. Most hivatalosan megkezdődhet az út iOS-felhasználóink ​​számára.

* A Dentacoin az első Blockchain megoldás a globális fogászati ​​iparban, amelynek célja a hatékonyság növelése az iparban és a paradigma elmozdítása a „betegellátásról” a megelőzésorientált ellátásra számos Blockchain-alapú alkalmazás és közös iparág-specifikus kriptovaluta (Dentacoin, DCN). www.dentacoin.com

** A Dentacoin Assurance egy biztosításszerű modell, amelyet a Dentacoin Foundation fejlesztett ki, és ösztönzi a megelőzés helyett a kezelést..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map