PR: átveszi az ARK Mobiltárcát

A kriptovilág egyik legnagyobb eseménye volt az ARK mobil pénztárca piacra dobása. Itt mindent tudni kell erről az egyedi mobil pénztárcáról.

bárka pénztárca

Az ARK piacra dobta a várva várt ARK mobil pénztárcát, amely felhasználható a küldött szavazására, az egyenleg elküldésére vagy fogadására, vagy csak az egyenleg ellenőrzésére. Nem is olyan régen bejelentette együttműködését a vezető decentralizált kereskedési alkalmazásokkal Blockport amely a technológiai gerinc a ARK mobil pénztárca.

bárka pénztárca

Együttműködés a Blockporttal

bárka + blokkport

A Blockport egy robusztus, hibamentes játék, amely megváltoztatja a decentralizált cserét, és amely az ARK mobil pénztárca alapját képezi. Kiküszöböli a hagyományos tőzsdék szembesülő bizonytalanságait, és rendkívül egyszerűvé teszi a kereskedést olyan hagyományos devizákkal, mint az euró. Ezt közvetlenül az ARK pénzügyi igazgatója, Lars Rensing felügyeli. A Blockport csatornák több technológiai kihasználására számíthat, mint a mobil pénztárca formájában a jövőben.

Főbb jellemzői

Ezzel a kickass mobil pénztárca alkalmazással sok mindent megtehet egy alkalmazással. Importálhat meglévő jelszót egyszerűen QR-funkcióval, vagy beírhatja vagy beillesztheti a jelszót. Készíthet új jelszót, beállíthat egy PIN kódot, amely korlátozza a profilhoz való hozzáférést és biztonságban tartja azt. Ez biztosítja az összes alapvető tranzakciótípust, mint például a küldött küldése, fogadása, szavazása és a küldöttek szavazatának visszavonása. Az alkalmazás képes csatlakozni a mainnethez és a devnet-hez, és elérhetővé teszi az ARK-címek vagy hálózatok különböző profiljaihoz való csatlakozást. Felvehet új névjegyeket, és könnyedén elkezdhet velük tranzakciókat folytatni. Lehetőség van a teljes egyenleg ellenőrzésére az ARK összes címéről. A másik nagyszerű szolgáltatás a pénztárca biztonsági másolata, a PIN-kódra van szükség az adatok visszafejtéséhez és az azokhoz való hozzáféréshez. A PIN-kódot bármikor megváltoztathatja. Végül, ha aggódik, és valamilyen oknál fogva törölni szeretné az összes adatot, megteheti az adatok törlése opcióval. Megmutatja az aktuális piaci árakat, és beszámol a heti mozgásokról is. Emellett áttekintést nyújt a hálózat állapotáról, lehetőséget biztosítva a társ cseréjére is. Támogatja az adatok megjelenítését a FIAT különböző devizáiban.

Közelgő funkciók

Sőt, ez csak az alapvető bevezetés. Az elkövetkező időkben az ARK mobiltárcának több olyan funkciója lesz, amelyek tartalmazzák a sötét témát, a Ledger Nano S támogatását az On The Go kábelen vagy adapteren keresztül. Célja továbbá, hogy egyedi hálózati típusokat adjon a felhasználóhoz, ahol a felhasználó hozzáadhatja saját ARK alapú láncát, például Kapu, Blockpool stb. Ugyanazzal az IP címmel. A hozzáférés vezérléséhez jelenleg használt csapot opcionálisan lecseréljük az ujjlenyomat-azonosító lehetőségre. Értesítést küld minden egyes tranzakcióról. Ez a saját helyi nyelvén nyújt funkciókat, és nem csak angolul, és a felhasználó el tudja menteni a létrehozott jelszavát a pdf-be. Ezek a funkciók együttesen megverik bármely más mobil pénztárca alkalmazást.

A pénztárca alkalmazás kódja


Nem kell szinkronizálnia az alkalmazását is, csak nyissa meg az alkalmazást, és kezdje el vállalkozását. Ez egy hibrid alkalmazás, amely ugyanazzal a kóddal rendelkezik az iPhone és az Android számára, hogy segítse az összehangolt fejlesztést, amely az Iconic framework és az ARK saját Typescript API segítségével készült, amely lehetővé teszi, hogy bárhonnan, bármikor kölcsönhatásba léphessen az ARK hálózattal mobiltelefonja segítségével..

Hogyan fog hibát venni a csapat?

Ezenkívül a mobil pénztárca csak most jelenik meg béta verziójában, és egyelőre hibái lehetnek, viseljen bennünket, miközben gyorsan eltávolítjuk őket. Kérjük, ossza meg velünk a Githubon talált hibákat, és onnan fogjuk megoldani.

Hogyan tartsd biztonságban pénztárcádat?

Végül ne felejtse el elmenteni a létrehozott jelszavát egy darab papírra vagy egy USB-eszközre, és nagy tranzakciók végrehajtása előtt tesztelje őket kis betétekkel. Ne felejtsd el, hogy a jelmondatok a saját felelősséged, ezért ne veszítsd el őket.

Tájékoztassa a bitcoinokkal kapcsolatos gondolatait 2018-ban az alábbi megjegyzésekben, vagy írjon nekünk a [email protected]

A bemutatott tartalom tartalmazhatja a szerző személyes véleményét, és piaci feltételektől függ. Tegye meg piackutatását, mielőtt befektetne kriptovalutákba. A szerző vagy a kiadvány nem vállal felelősséget az Ön személyes pénzügyi veszteségeiért.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map