PR: India Dapp Fest Recaps – Nagy sikerű Blockchain konferencia Indiában

Hisszük, hogy “egyedül vagyunk egy csepp – együtt vagyunk egy óceán” – És igen, a legújabb blockchain konferenciánk, az India Dapp Fest ’19 az Indiai Szilícium-völgyben nagy siker volt, és támogatás nélkül nem lett volna lehetséges. szponzoraink, médiapartnereink, információs partnereink, fejlesztőink, a közönség és az egész közösség együttműködése, akik izgatottan jelezték jelenlétüket a helyszínen.

MEGINT KÖSZÖNÖM MINDENKINEK, HOGY NAGY SIKERET TETT EZ ESEMÉNYBEN!

Ha még mindig kíváncsi, mi India Dapp Fest arról szólt, javasoljuk, hogy böngéssze az „India Dapp Fest vagy Blockchained India” webhelyet a Google-on vagy bármely keresőmotor keresőmezőjében – csodálkozva fogja látni, hogy egy blockchain közösség milyen kiválóan szervezte meg Ázsia egyik legnagyobb blockchain konferenciáját 2019 júniusában.

Szervező és Gyors pillantás!

Szervezte Blocumen Studios és hajtja Blockchained India, Az India Dapp Fest ötnapos látomásos konferencia volt, számos blokklánc- és kriptográfus rajongó, szakember, fejlesztő, kripto támogató, blokklánc induló és szakértő indiai részvételével. Az eseményt országos roadshow-k követték India nagyvárosaiban, hogy felhívják a figyelmet a feltörekvő trendekre, és összegyűjtsék a blockchain véleményét és hangját & az ország kripto hívei. Ennek célja egy későbbi blokklánc-barát szabályozási jelentéstervezet elkészítése és az ország törvényhozói elé terjesztése volt. Ezen túlmenően, az esemény képviselte a blockchain technológia tetejére épített innovatív termékek mögött rejlő néhány ragyogó agyat – és a blockchain hackathon platformjaként és tökéletes dobogóként mutatkozott be a közelgő nagy ötletükért a blockchain térben.

Ráadásul ideális százszorszép volt a kiváló elmék számára, hogy Draper Egyetem Hőse lehessen, amely a Szilícium-völgy legfontosabb vállalkozási gyorsító programja.!

Az öt napos indiai Dapp Fest’19 összefoglalója;

Úgy tartották, hogy ez a konferencia az egyik legnagyobb konferencia Indiában a 2019-es évben – mert az esemény kezdetben 3 napot tartalmazott interaktív műhelyért & hackathon, ahol a Matic Network (a híres blockchain projekt a Binance IEO-tól gyűjtött forrásokat és a Coinbase Ventures figyelmét felkeltette), az Algorand, az engedély nélküli, tétbiztos blockchain és technológiai vállalat, valamint a Chain Security (egy blockchain biztonsági cég) kulcsszereplői voltak kölcsönhatásba lépni a résztvevőkkel, irányítani őket, mentorálni őket és megítélni őket a kiválasztás érdekében, hogy folytathassák a projektet. Később a fesztivál utolsó két napja a blockchain konferencián volt fókuszálva, csodálatos beszélgetésekkel, érdekes panelekkel, hangversenyekkel és végül India régóta várt blockchain-barát szabályozási ajánlások jelentésének elindításával.

IDF

A dedikált három nap workshop és hackathon június 11 – 13-ig, az Bangalore-i IndiQube Alpha Building Co-working tér szervezésében, mentorok & a bírák 8 résztvevőt zártak le, akiknek lehetőséget kínáltak az utolsó ülésre a befektetők és a bírók előtt. Később a fókuszált konferenciára két napon át, június 14-től 15-ig került sor a LaliT Ashok Bangalore-ban, a szervezők és a szellem bemutatásával, az egész ötlet – a Blocumen Studios és a Blockchained India dinamikus vállalkozó és Draper University Hero, Akshay Aggarwal – mögött..

Június 14., India Dapp Fest’19 konferencia 1. napja

A színpadot Nitin Gaur igazgató, az IBM Digital Assets WW igazgatója meghökkentő beszélgetéssel nyitotta meg a „The Digital Landscape of Digital Assets” témában, aki arról beszélt, hogy az IBM hogyan halad tovább, hogy többet kutasson a blokklánc-ökoszisztémában, és hogyan kellene más vállalkozásoknak megalkotniuk viszonyítási alapjukat a globális táj blokklánc technológiával.

Később kiváló panelt szerveztek David Casey moderátorral, a NuMundo igazgatójával a „Decentralizált ökoszisztémák a világ minden tájáról” témában, előadóként Anderson Tan – az Alpha Omega Capital vezérigazgatója és alapítója, Anna Melton -alapító – Decentralized Ventures, Mr. Akshay Aggarwal, a Blockchained India alapítója.

IDF

Egy másik panel ezután izgatta a blockchain lelkes közönségünket, amely a fantasztikus témára – „Hozzáférés & Control on the Blockchain: Public, Private and Consortium Models ”- moderálta Sam Noble CTO – EOS Dublin, Ravi Chandrasekaran – gyakorlati partner – Blockchain a Wipro Technologies-nál, Gokul Alex – társigazgató, PwC. A legfontosabb elvonás ebből a panelből az volt, hogy hogyan működik a magán- és az állami, valamint a konzorciumi blokklánc, és ezeknek a modelleknek a használati esete.

És akkor a színpad megtelt a Matic Network népszerűségével, és azzal, hogy az indiai vállalkozók hogyan gyűjtöttek sikeresen forrásokat a legnagyobb kriptotőzsdéből, a Binance IEO-jából, amely szintén a Coinbase Ventures, a Coinbase kriptográfiai tőzsde befektetési cégének finanszírozását jelentette. Sandeep Nailwal, társalapító & A Matic Network igazgatója a Matic Network elindításának sikeres útjával szólította meg az indiai más ragyogó elméket. Beszélt a „Building to Scale: Side Chain Solutions” témáról, amely az egyik inspiráló beszélgetési közönség, amelyet valaha is tapasztaltak.

IDF

Kedves ebédidő előtt a közönség még két hihetetlen beszélgetést élvezett – először Subbu Jois alapító úr, az Aurigraph.io beszéde a „Kvantum kriptográfiáról” & A jövő jegyzőkönyvei ”, Kumar Anirudha IOTA irányító bizottsági tag által a Blockchain univerzális fizetésekről.

Kvant-kriptográfiai munkacsoportjában Subbu Jois úr azt mondja, hogy „A világ elmozdul a központosított adatbázisoktól, alkalmazásoktól és adatkezeléstől”, ami arra utal, hogy miért kell a decentralizált ökoszisztéma a jövőnk szempontjából.

Közben, médiapartnereink és ismeretterjesztő partnereink alig várhatott egy másodpercet sem, hogy beszélhessen előadóinkkal és interjút készítsen velük, hogy megjelenjenek a weboldalukon. Naimish, a CoinCrunchIndia interjút készített Sam Noble-val, az EOS Blockchain CTO-jával, míg a Coinpedia Nidhi Kolhapur gyorsan megragadta az IBM Blockchain Nitin Gaur betekintését. Shrikanth a Blockmanity.com-ból és Shiv a Crypto Conversation-ből leült, hogy megvitassák Algorand jelenlegi és jövőbeli tervét márkanagykövetével, Gokul Alex-szel..

Míg az ebédidőt finom ételek elfogyasztására szervezték, közönségünk egyetlen percet sem várt a hálózatok kiépítésére, és bemutatkozott az IDF blokklánc-helyének előadóinak és méltóságainak.

IDF

Az IDF közönsége, előadói és csapata ismét visszatért, hogy meghallgassa az újabb, legérdekesebb téma „A blokklánc egyszarvúi: Túl korán a nap?” Témájának szakértőit, amelyre figyelmet fordítottak az ország blokklánc-vállalkozói és induló vállalkozások alapítói. A panelt a Headstart Amrit moderálta, Brij Bhasin, a Money Single, Manish Singhal és Anderson Tan az Alpha Omega Capital előadóival. A panel kiemelte, mi kell ahhoz, hogy egy blokklánc-vállalat egyszarvú legyen, és mi tette a blokklánc-projektet a világból! A kérdések kezelése során a kockázati tőkés és fülöp-szigeteki vállalkozó, Anderson Tan, az Alpha Omega Capital cég megjegyzi, hogy;

•   Az időzítésnek helyesnek kell lennie
  •   Rocksztár csapat
  •   Grand Vision
  •   Működő üzleti modell
  •   Finanszírozási követelmények

IDF

Sok más érdekes beszélgetés és az események panelje volt a „Crypto Rising Stars” & az Előtte utat, amely a kriptó néhány legnagyobb nevét tartalmazta & blockchain ipar – beleértve – Yeshu Agarwal vezérigazgató és alapító, Traden, Sumit Gupta társalapító & Vezérigazgató, CoinDCX, Abhinav Ramesh vezérigazgató és társalapító, Murmur DApp, Edul Patel társalapító a Mudrex.com-nál (YCombinator W2019), Rishi Das társalapító a „Munka jövőjéről” & Az IndiQube elnöke, David Casey, a NuMundo vezérigazgatója, Jessica Zartler Blockchain antropológus.

Az első nap ezután a „Draper University Pitch Competition” -nel zárult, amelyet az Akshay Aggarwal Blocumen Studios vezérigazgatója, az Alumni nagykövete, a Draper University, az Anderson Tan vezérigazgatója és alapítója, az Alpha Omega Capital, a Saurabh Arora vállalkozó és a Blockchain szakértő, valamint Nitin Gaur, a Digital igazgatója ítélt meg. Eszközök WW, IBM.

Június 15., az India Dapp Fest’19 konferencia 2. napja

Az energia még mindig csúcson volt .. !!! Az első napi konferencia hatalmas sikerével mindannyian nagyon izgatottak voltunk, és megduplázva töltöttük be ezt az eseményt, mint Ázsia legnagyobb blockchain konferenciáját..

IDF

Tehát az India Dapp Fest konferencia 2. napja az intelligens szerződések őrzésével kezdődött Jitendra Chittoda úr részéről, a Chain Security munkatársaitól, aki szintén kommunikált a közönséggel, és megoldotta kérdéseiket a biztonság, az intelligens szerződés és a blokklánc körül..

Ezután egy izgalmas panellel folytatták az „Adatok lezárása a blokkláncon” címmel, Nilesh Trivedi hangszórókkal a Clear Tax-tól, Amol Kulkarni az Intel-től, Jitendra Chittoda hangszóróktól a Chain Security-től – moderálta Anirudha, az Acyclic Labs.

Egy csodálatos panelbeszélgetés után a közönség lelkesen várta Dr. Ajai Garg meghallgatását, aki az Indiai Kormánytól vezeti a Kiberbiztonsági Nemzetközi Vállalat és a Startup Innovation, MeitY Tanszéket. Beszélt a blockchain technológiával kapcsolatos nézeteiről, a kialakulóban lévő technológiával kapcsolatos problémákról és azok megoldásáról.

Beszédében hozzáteszi;

A legnagyobb probléma, amelyet a blockchain megoldani fog, az, hogy az adatok tulajdonosává tegye Önt, és segítsen bevételszerzésben. Folyamatosan hozzátette; “Nagyobb szükség van ránk (a blokkláncra), mint a nyugatra”. „A mai fiatal nem áll készen arra, hogy B osztályú életminőséget éljen.

Ajai Garg elbűvölő beszélgetése után Gnana Lakshmi, a Trustlin technológiai igazgatója és a Women Who Code vezető munkatársa betöltötte a nők sikerélményét, és a Nők Ki kódjára hivatkozva beszél a bináris szint túllépéséről. Gyors beszélgetése után megszervezték a legvonzóbb panelt, ami talán a mai blockchain tér lényege.

A „Nők a blokkláncban” témakörben egy testületet is szerveztek, hogy megvitassák a sokféleséget, több nőt ösztönözzenek arra, hogy belépjenek a blokklánc térbe, és milyen karrierlehetőséget választhatnak. A testületet az India Dapp Fest márkafelelőse moderálta & Tabassum független kriptográfiai újságíró, előadókkal Gnana Lakshmi technológiai igazgató, TrustIn, Anna Melton ügyvezető partner & Alapító, Decentralized Ventures és Jessica Zartler, a Blockchain antropológus.

Később az indiai blockchain úttörői új panelen vettek részt „The Blockchain Landscape in India” címmel. Aanchal Thakur – a DayOrg Consulting Group partnere, Anirudh Rastogi – az Ikigai Law alapítója, Sunil Aggarwal a TalentSprint-től, Akshay Aggarwal, Vishal moderálta. Krisna a történetedből.

Idf

A leginteraktívabb panelbeszélgetést követően Sunil Aggarwal frissítő beszélgetése megvitatta a „Blockchain Aspirants spirituális politikáját”, és lenyűgöző felismeréseket ad hozzá;

„Félelemben tartva a hatékony uralkodás legjobb módját. A blockchain valódi lényege abból fakad, hogy félelem nélküli. Ne feledje, hogy a blokklánc nemcsak technológia, hanem filozófia is. “

Beszélt továbbá az adósságalapú pénzekről és a pontokról;

– Nagyapám havonta 50 rúpiát keresett 7 gyerekkel, és középosztálybeli volt. Apám 500-at keresett, négy gyereke volt, és középosztálybeli volt, én havi 50000-at kerestem, a feleségem pedig keresett, és van egy gyerekünk. Mégis középosztály vagyunk. ”

A Blockchain-barát szabályozási jelentéstervezet elindítása

Ez volt az a nap, amikor a Blockchained Team (India Dapp Fest Organizer) elindította a szabályozási irányelvtervezetet, és a csapat leíró diákat osztott meg, reprezentálva az országos megfigyelést a blockchainról és arról, hogy mi az igazán indiai blockchain & kriptográfiai közösségnek Indiából kell a kriptográfia. A jelentés összegyűjtése után 400+ ember vett részt, és 33% vállalkozóval, 32% informatikai szakemberrel, 21,70% Blockchain rajongóval, 8,60% hallgatóval / gyakornokkal, 6,50% kutatóval, 3,70% befektetővel, 0,70% ügyvéddel, a kriptográf szabályozásról adott véleményt. és 0,30% újságírók.

A jelentést elsősorban Bangalore, Hyderabad, Mumbai és Delhi gyűjtötték össze, ahol a blokklánc található & kriptográfiai közösség Mumbaiból & Hyderabad magasabb volt, hogy választ adjon, majd Bangalore és Delhi követte. India négy legjelentősebb városának gyűjtőjelentéseivel Mr. Anirudh Rastogi, aki az Ikigai Law partnere, lépett a színpadra és beszélt a kormány számára a kriptopénzek szabályozására vonatkozó ajánlásokról. Beszédében hozzáteszi;

“A kormánynak meg kell változtatnia a kriptovaluták szabályozásának megközelítését”, megjegyezve, hogy a szabályozók “a kockázat túlértékelését és a potenciál alábecsülését”.

Folytatja a Regulatory Sandbox frissítést, amely nemrégiben eltávolította a kriptotermékeket, beleértve a kriptográfiai eszközöket, az ICO-kat, a láncmarketing szolgáltatásokat és az ilyen termékeket, miközben biztonságosan megjegyezte a feltörekvő technológiát, beleértve a blokkláncot is. A hasonló versenyt illetően hozzáteszi;

Az önszabályozás, a társszabályozás jobb munkát végezhet a gyorsan feltörekvő technológiák szabályozásában. A homokozó lehetőség elveszett lehetőség.

A jelentéstervezet mellett a második napi rendezvény a Draper University Pitch befejezésének díjátadásával zárult.

Az esemény további kiemelt eseményei voltak a „Tudatos decentralizálás, Jessica Zatler beszélgetése, kivételes panelbeszélgetés Neeraj Khandelwal társalapító„ Crypto Surfing: How to Ride the Waves ”témában. & CTO, CoinDCX, Abhinav Ramesh vezérigazgató és társalapító, Murmur Dapp, Sainath Gupta vezérigazgató és alapító, miniszterelnök, egy másik kiváló panel a „Vállalkozási naplók, tanulságok az iteráláshoz” témában négy méltóságtól – Prem Kumar a PwC-től, Amol Kulkarni az Inteltől , Ram Gullamuddi a Zagg Protokolltól – Vipul moderálta a NassComm-tól.

Csomagolás!

És akkor India legnagyobb blockchain konferenciáját hálózati munkával és köszönőlevéllel zártuk össze.

Szívből köszönünk mindenkinek, aki hatalmas sikert aratott ennek az eseménynek, és hamarosan újra felzárkózunk, és reméljük, hogy az indiai kormány is figyelembe fogja venni a blockchain kollektív hangját & titkosítási szakemberek, mielőtt megalkotnák a szabályokat / szabályozási irányelveket a kriptográfia körül & blockchain technológia az indiai polgárok számára.