PR: Különbség a hagyományos pénz, a DICE és az egyéb kriptovaluták között

A technológia bevezetésével a modern gazdaságba továbbra is megtaláljuk a módját annak, hogy a hagyományos valutákat digitálisakká változtassuk. Bitcoin 2009-ben először mutatta be forráskódját, amely forradalmat hozott a mikrofizetési iparban. Míg a betéti / hitelkártyák és digitális pénztárcák formájában használt műanyag pénzt széles körben elfogadták, a kriptovaluták általános elfogadásban részesültek, mivel gazdaságos és gyors megoldást kínáltak az egész világon zajló pénzátutalásokra. Bár a kriptográfiai térben több digitális pénznem próbálta megoldani a különböző problémákat, technológiájuk számos hatékonysággal szembesült, amelyek visszatartották az ilyen tokenek globális elfogadásának lehetőségét.

A DICE Money, egy újkori kriptovaluta olyan digitális gazdaságot vezet be, amely nem hagyományos blokklánc platformon működik, ugyanakkor megőrzi a kriptovaluták jellemzőit és előnyeit. A meglévő ICO adománygyűjtési modell hátrányainak kiküszöbölése érdekében a DICE önfenntartó modellt kínál, amelyben a felhasználók digitális tokeneket bányásznak, hogy támogassák az egyéneket, vállalkozásokat és / vagy társadalmi szervezeteket. Továbbra is zaj van a fiat valutával és a digitális tokenekkel kapcsolatban, tehát dekódoljuk, miben különböznek ezek az értékraktárak, és vizsgáljuk meg tovább, hogyan áll ki a DICE Money, miközben integráljuk mindkettő legjobb tulajdonságait.

Különbség a hagyományos pénz és más kriptovaluták között

Hagyományos pénz

Egyszerűbben kifejezve: a pénzt áruk vagy szolgáltatások vásárlására lehet felhasználni, és megtakarítható vagy befektethető is. Mindezen funkciókat képes ellátni olyan triviális erények miatt, mint az „érték tárolása”, a „váltóközeg”, az „elszámolási egység” és a „halasztott fizetés standardja”.

Továbbá mindig egy központi hatóság támogatta az ellátását, amelyet ez a nagy teljesítményű egység rögzített. Ez a következő formák egyikét öltheti fel-

Valódi pénznem

Tárgyi vagy immateriális javak, amelyek belső értékkel bírnak, például arany, réz, ezüst, részvények. Ezen eszközök egyedi mérési módszerek és arányok alapján rendelkeznek értékkel.

Fiat pénznem

A leggyakrabban használt pénzforma a fiat. A valutával ellentétben nem anyagi vagy immateriális eszköz fedezi, és leggyakrabban papírjegy vagy nem nemesfém érme. Értéket nyer, mivel a kormányok törvényes fizetőeszközként nyilvánítják, hogy fizetési módként elfogadható „minden állami és magán tartozás esetén.” Ilyenek például az USD, az EUR, a GBP és a JPY számos más valuta között. Ez a pénznem általában egy adott nemzetgazdaságban forog, és egy központi bank szabályozza, hogy az adott kormányzati hatóságok által kibocsátott váltóként működjön.

Digitális pénznem

A digitális pénznemek hasonlóak a fiat pénznemekhez, és a kritikus különbség az, hogy míg a fiat pénznemek kézzelfoghatóak, a digitális pénznemek immateriálisak és digitálisan léteznek. Ilyen például a betéti / hitelkártya, a digitális pénztárca, például a Paypal és a hasonlók.

Kriptopénzek

Kriptopénzek digitális eszközök, és a közelmúltban népszerűségre tettek szert példákkal, amelyek magukban foglalják a Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, Ripple. Úgy tervezték, hogy csereeszközként használják, és végül a hagyományos pénzt helyettesítik. Nincs kriptovalutákat ellenőrző központi hatóság; ehelyett kriptográfiai algoritmusok biztosítják őket egy elosztott főkönyvön keresztül. Az ilyen valutákat felhatalmazó technológia a blockchain – nyilvános pénzügyi tranzakciós adatbázis.

Kocka pénz– A hagyományos pénz és kriptopénzek legjobb tulajdonságainak integrálása:

A DICE Money egy újkori kriptovaluta, amelyet úgy fejlesztettek ki, hogy integrálja mind a kriptopénzek, mind a fiat pénznemek legjobb tulajdonságait. A kriptovalutákhoz hasonlóan a DICE-tokenek is bányásznak (vagy jönnek létre) központi hatóság vagy megbízható harmadik felek nélkül. Ezenkívül a DICE tokenek felhasználhatók áruk vagy szolgáltatások vásárlására, vagy akár társadalmi célokra is adományozhatók, vagy átadhatók a barátok és a család számára. A kriptovalutákhoz hasonlóan a DICE platform is decentralizált. Azonban abban különbözik, hogy hatékonyabb, gyorsabb és olcsóbb, ha egyetlen főkönyv helyett több főkönyvet használ..

A fiat valutához hasonlóan a platform tulajdonosai akár offline is DICE tokenekkel tudnak tranzakciókat lebonyolítani, zökkenőmentesen azokban az üzletekben, amelyek elfogadják az ilyen digitális eszközöket.

A hagyományos pénzeket és a digitális kriptovalutákat integráló hasonló funkciókkal a DICE különféle alapon elkülönül a hagyományos kriptovalutáktól. Ellentétben a kriptovalutákkal, amelyek tárolásához speciális pénztárca szükséges, a DICE tokeneknek nincs szükségük ilyen pénztárcákra, és online módon tárolhatók bináris fájl formájában, e-mailben vagy offline, nyomtatott jegyzetként vagy USB flash meghajtóként..

Ezenkívül a kriptoverzióban először a DICE lehetővé teszi a felhasználók számára a DICE-tokenek offline bányászatát, ezáltal sok izgalmas fintech-lehetőséget kínálva. Az offline bányászat révén a felhasználók biztonságosabb lehetőségekkel újíthatják meg a biztonságot anélkül, hogy félnének a kriptográfiai feltöréstől, ahol valaki más titokban használja az erőforrásait a kriptopénzek kibányászására.

A mindennapi pénz sokk nélküli elfogadásához a felhasználók részt vehetnek azon a forradalmi platformon, amely a leggazdaságosabb módon egyszerűsíti az adománygyűjtést, miközben milliók számára kínál átjárót, hogy társadalmilag csatlakozzanak a platformhoz. A kriptográfia és a hagyományos pénznemek legjobb tulajdonságainak ötvözése. DOBÓKOCKA rejtjelezéssel biztosított, általánosan elfogadott digitális pénznemként fejlődhet.

Ha többet szeretne megtudni a DICE-ról, illetve arról, hogy miként segíthet vállalkozásának pénzeszközök felkeresésében, látogassa meg őket weboldal vagy elolvashatja a fehér könyvet itt.

Média kapcsolattartó:

Név: Dilip Chandar

Email:    [e-mail védett]

Weboldal: www.dice.money

Távirat: https://t.me/DICEMoney

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map