Tim draper, a DGH Venture Studio támogatja a Kalamintot az Amesten Capital mellett, a tezokon alapuló NFT platformot

Los Angeles & Bangalore – 2021. február 18. – A Los Angeles-i székhelyű blockchain vállalkozás stúdió és alap, Draper Goren Holm ma bejelentette a Tezos-alapú NFT platform támogatását Kalamint együtt Amesten Capital amely ma indul. Ez nemcsak Draper Goren Holm első befektetését jelenti a digitális művészeti térbe, hanem az első indiai befektetésüket is egy indiai székhelyű startupba.

A Non-Fungible Tokens (NFT-k) a művészet forgalmazható digitális ábrázolása a blokkláncon. Az NFT-k az elmúlt évben hatalmas tapadást tapasztaltak a kriptovaluta közösségtől és azon túl is, mivel a művészek átvették az erősítő technológiát. Az NFT-k átlagosan havi 50 millió dolláros árbevételt jelentenek.

A Kalamint bevezetése és befektetése tökéletes pillanatban mozog, mivel robbanásszerű növekedést tapasztalunk az NFT szektorban. Mivel az Ethereum-alapú platformok elsöprő mennyiséggel rendelkeznek, a legnagyobb akadályt az örökbefogadásnak az Ethereum gázdíjai jelentik, amelyek átlagosan 3000-rel drágább mint a Tezoson lévők. A Tezos-on történő pénzverés költséghatékony alternatívának bizonyult a túlterhelt hálózaton, és megfizethető módon szolgál a költségvetés-tudatosabb kreatívok számára, hogy az NFT-k mögött rejlő erőt kamatoztassák anélkül, hogy bankot törnének..

Kalamint mai nagyszerű bemutatkozása MAIKEUL, egy kortárs művész párizsi, francia művészeti háttérrel rendelkező kollekciójával kezdődik, aki műveit a világ galériáiban állítja ki. Holnap, február 19-én a Kalamint több mint 50 művész előtt nyit meg, az eddig jelentkezők kis részében, hogy megverjék és eladják alkotásaikat a piacon. A Kalamint jelenleg művészi alkalmazásokat fogad el itt.

Sachin Jain, Az Amesten Capital alapító partnere hozzátette, hogy:

„Az indiai technológiai ökoszisztéma fellendülésével bízom benne, hogy hamarosan a minőségi blokklánc-termékek szállítási epicentrumává válik. Örülünk, hogy Draper Goren Holm társbefektető az Amesten Capital-nal. ”

„Ez nemcsak a Kalamintot, hanem az egész blokklánc ökoszisztémát is felhatalmazza egy nagyon szükséges lendülettel. Hisszük, hogy jó irányba haladunk, és a világ legjobbjai érkeznek hozzánk. Igazán meg vagyunk áldva, és alig várjuk, hogy szorosan együttműködhessünk a DGH-val ezen az izgalmas úton. ”

Alon Goren, A Draper Goren Holm alapító partnere elmondta:

“Nagyon örülünk, hogy bejelenthettük a Kalamint csapatában szereplő Venture Studio befektetését, valamint az első indiai bejelentkezésünket az Amesten Capital – India vezető DeFi és NFT korai fázisú blockchain alapja mellett.”

„Víziónk egy decentralizált, határok nélküli és elosztott jövő, amelyben a művészek, a vállalkozók és mindenki szabadon kereskedhet, függetlenül attól, hogy a világon hol tartózkodik. A Tezos hálózat ezt lehetővé teszi, és kötelességünknek érezzük ezeket a lehetőségeket kibővíteni. “

Josef Holm, Alapító partner a Draper Goren Holm-nél, hozzátette,

„A Sandeep és a Kalamint teljes csapata lenyűgöző megoldást épített a tökéletes pillanatban, amikor az Ethereum újonnan érkezőjei többet megtudnak a hálózatról, és nehezen tudják igazolni az Ethereum hálózatán elkövetett sikertelen tranzakciók magas gázát és kockázatát. Noha mi, a kriptográfiai bennszülöttek el tudunk harapni egy golyót és elviselni egy túlterhelt hálózatot, ez el fogja fojtani az új piaci szereplők tömeges elfogadását, és a Kalamint tökéletesen alkalmas arra, hogy ezt a díjat megragadja. “

Sandeep Sangli, A Kalamint vezérigazgatója mondta,

„Nagyon örülünk, hogy Draper Goren Holm van a fedélzetén. Mivel csapatuk aktívan befektet a teljes Tezos ökoszisztéma növekedésébe és fejlesztésébe, nem tudtunk jobb befektetői csoportot elképzelni, mint velük dolgozni. “

“Az Amesten Capital tavaly óta agresszíven támogatja az indiai blokklánc induló vállalkozásokat, és támogatásuk fontos szerepet játszik a Kalamint alapból történő felépítésében. Bízunk benne, hogy folyamatos támogatásukkal bővülünk.”

Az Amesten Capitalról:

Az Amesten capital egy magvető befektetési alap, amely a korai stádiumú vállalkozások indításának felgyorsítására és inkubálására összpontosít, különösen az indiai blockchain ökoszisztémára. A portfóliótársaságok közé tartozik a Nord Finance, az NFT sikátor, a Fusible, az Easyfi hálózat, a MahaDAO, az Oddz Finance, a Delta exchange, a Fab box és még sok más.

A Draper Goren Holmról:

A Draper Goren Holm, Tim Draper, Alon Goren és Josef Holm közötti partnerség, egy vállalkozás, amely a korai stádiumú blockchain és fintech startupok felgyorsítására és inkubálására összpontosít, miközben egyidejűleg vezető blockchain és cryptocurrency eseményeket, Security Token Summit és LA Blockchain Summit produkál . A portfóliótársaságok között szerepelnek a Tezos Stable Technologies, a Totle, Ownera, Innovesta, LunarCrush, Degens, Giftz, Vertalo, Coinsquad, CasperLabs, Element Zero és még sok más.

Jogi nyilatkozat: Végezze el saját kutatását a promóciót folytató céggel vagy annak bármely, a cikkben említett leányvállalatával vagy szolgáltatásával kapcsolatban. A Coingape.com nem vállal felelősséget az Ön káráért vagy elvesztéséért.