Top 3 bota za trgovanje bitcoinima

Ako već niste upoznati s pojmom kripto-trgovački botovi, dopustite mi da razradim njihovu opću svrhu i tijek rada. Bitcoin trgovački botovi koriste se za preuzimanje (većine) radnog opterećenja trgovaca na tržištima kriptovaluta. Kako postoji mnogo različitih trgovačkih botova, postoji mnogo različitih implementacija tehnika za postizanje cilja automatiziranog automata za novac. 

Neki programi u potpunosti preuzimaju trgovanje, a korisnik samo odabire par koji se zatim koristi za stalni algoritam programa. Drugi dopuštaju još nekoliko izmjena za iskusnije trgovce koji imaju vlastite ideje i strategije, a koje bi potom željeli automatizirati. 

  Prije pisanja ovog članka, nastavio sam i testirao neke od glavnih botova za trgovanje bitcoinima na tržištu (Haasbot, Gunbot, & ProfitTrailer). Vjerujem da postoji neka vrsta srebrne obloge koja im je svima zajednička. Ako mislite da kupnja jednog od ovih botova znači da nećete moći učiniti ništa i samo unovčiti dobit, varate se.  

Ovi programi trebaju dobre postavke i redovito prilagođavanje kako bi bili sigurni da rade onako kako želite u trenutnoj tržišnoj situaciji. Znači li to da se korištenje bota ne isplati? Apsolutno ne. Kao što sam već rekao, pomoći će trgovcu da automatizira svoje trgovanje, dodati neke značajke koje su gotovo nemoguće ručno i pružiti mu priliku da pasivno upravlja trgovanjem, a da cijeli dan ne mora gledati karte. 

 Savršen miks? 

 Ako ste redoviti trgovac sa znanjem o ponašanju tržišta ili s namjerom da ga naučite, ti bi programi mogli biti nešto za vas. Na ove botove za trgovanje bitcoinima treba gledati kao na privremeno produženje sebe. Kao što možda znate, tržište nikad ne spava. S druge strane, kao čovjek trebate spavati, jesti, sudjelovati u društvenim događanjima itd. Praktički je nemoguće biti dostupan 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu i iskoristiti priliku koju ste čekali. Ovi programi pomažu tako da pazite da ove mogućnosti ne propustite.

Međutim, to ide dalje od same kupnje ili prodaje, ovi kripto botovi pomažu i u čitanju tržišta itd. Pozivam vas da pročitate ostatak članka kako biste saznali nešto više o različitim botovima i pogledali koji jedan vam najbolje odgovara jer su prilično različiti. 

Različiti botovi za trgovanje bitcoinima:

  Haasbot 

 Započnimo s našim prvim trgovačkim botom: Haasbotom. Ova platforma postoji već dugo i ima sjajnu zajednicu zadovoljnih kupaca (forum & brzojavni razgovor). Bot ima mnoštvo strategija, trgovačkih signala i indikatora za prilagodbu vašeg trgovanja (Bollinger pojasevi, Fibonacci, Ichimoku oblaci & puno više). Oni ne nude samo strategije i trgovačke signale već i ‘osiguranja’! Ove opcije, koje nikad ne bi bilo moguće ručno realizirati, trgovcu mogu puno pomoći. Može vam spriječiti da previše izgubite na trgovini ili da kupite previsoko, na primjer. Neću dalje ulaziti u detalje, pozivam vas da provjerite različite značajke na poveznici ispod članka.  

Bitcoin Trading bot Haasonline

Kao što sam već rekao, Haasbot nudi razne strategije i pokazatelje koji bi se mogli svidjeti iskusnijim trgovcima.  

Znači li to da Haasbota ne možete koristiti kao početnika? Apsolutno ne. Unatoč mnoštvu postavki, Haasbot nudi niz ‘strategija’ koje mogu koristiti manje iskusni trgovci. 

Uobičajeno je da korisnici imaju pitanja o svojim trgovinskim strategijama ili mogućim pogreškama, pa je važno imati izvrsnu korisničku uslugu kada odabirete svog trgovačkog bota. Haasbot daje svojim korisnicima priliku da predaju kartu za podršku i ima aktivnu zajednicu na društvenim mrežama u slučaju problema. Za najčešće probleme postoje wiki i FAQ koji se mogu naći na njihovoj web stranici. 


Nažalost, za razliku od ostalih botova za trgovanje bitcoinima, korisnici Haasbota moraju platiti pretplatu da bi nastavili koristiti program. Znajući da je pretplata prilično skupa, ovo je glavni nedostatak programa trgovanja. (Cijene se kreću od 0,04 BTC do 0,11 BTC za 3 mjeseca ili 0,12 BTC do 0,3 BTC za jednu godinu) 

 Gunbot 

 Nakon pregleda više funkcija različitih botova za trgovanje bitcoinima, predstavljam svoj osobni favorit: Gunbot.  

Kao strastveniji trgovac trebao mi je program koji mi je dao što više slobode u postavkama. Gunbot daje korisnicima mogućnost prilagodbe trgovanja na razinu koju ne može pružiti nijedan drugi trgovački bot. Gotovo sve strategije i signali koje trgovci ručno koriste svakodnevno mogu se naći u Gunbotu i koristiti za automatsku trgovinu. Još jedna pozitivna značajka Gunbota je to što se radi o jednokratnoj uplati, ne treba je obnavljati svaki mjesec (platite jednom i besplatno dobijte sva buduća ažuriranja)!  

Bitcoin Trading bot Gunbot

Želio sam da mi bot da što više slobode u mojoj strategiji trgovanja, što također znači da ne želim biti ograničen u izboru kovanica. Program podržava glavne burze tako da možete trgovati sa gotovo svim kovanicama koje želite (Bitmex s trgovinom maržom je također dostupan!) I daje mogućnost trgovanja na više burzi u isto vrijeme.  

Sučelje je jednostavno za upotrebu, tako da ga svi mogu lako prepoznati. Poput Haasbota, Gunbot je pogodan za iskusnije trgovce, ali i za početnike; neke su strategije vrlo konfigurabilne, dok su druge lakše koristiti. Program dolazi s mnoštvom strategija koje se vrlo mogu konfigurirati i uključuje različite vrste osiguranja za optimizaciju vašeg trgovanja, koje su objašnjene na web mjestu. 

Glavna prednost Gunbota je Gunthy coin, značajka koju ne nudi nijedna druga platforma za trgovanje. To vašoj licenci dodaje toliko više vrijednosti, dopustite mi da pojasnim: Gunthy coin je žeton koji se nudi korisnicima prilikom kupnje Gunbota, a broj žetona poslanih kupcu izveden je iz vrste licence koju ste stekli. Zašto je ovo važno? Zamislite da trgovanje nije za vas i želite prodati svoju Gunbot licencu, to je moguće s Gunthy tokenima! To mi je dalo puno samopouzdanja prije kupnje bota, znao sam da bih ga mogao prodati ako ne bude ništa kao što sam očekivao. 

Jedan od razloga zašto sam Gunbot odabrao za svoj program trgovanja je izvanredna podrška koju nude. Ako imate bilo kakvih problema s instaliranjem bota, odabirom strategije trgovanja ili bilo kakvim pitanjem, oni će vam odmah pomoći. Također postoji ogromna zajednica trgovaca i korisnika Gunbota koji dijele svoje postavke i pomažu jedni drugima na platformama društvenih medija, što je veliki plus. 

Što je s cijenom? Kao što je već rečeno, Gunbot zahtijeva jednokratno plaćanje. Dostupne su 4 različite licence, u rasponu od 0,04 BTC do 0,3 BTC.  

Posljednja značajka koju želim kratko razmotriti je BitRage. BitRage je bot koji mogu kupiti samo vlasnici Gunbota, NIJE uključen pri kupnji Gunbota. Skenira različite altcoin-ove unutar iste burze i traži profitabilne situacije kao rezultat različitih omjera cijena. Neću ići dalje u detalje o BitRageu, ali želim naglasiti da je velika prednost imati pristup takvoj vrsti softvera.  

 Kriptohopper 

 Treći i posljednji trgovački bot o kojem ću raspravljati u ovom članku je ‘Cryptohopper’. Trgovačka platforma na tržište je izašla 2017. godine i od tada zna za veliki uspjeh. Djeluje kao mrežno rješenje koje je jednostavno za upotrebu i koje korisnici jako cijene. Poput ostalih botova, Cryptohopper uključuje mnoštvo pokazatelja trgovanja i trgovačkih signala koji pomažu u pojednostavljenju procesa trgovanja. Nažalost, nema mnogo dostupnih podataka o različitim strategijama koje Cryptohoppers mogu koristiti. Međutim, pročitao sam puno članaka o tome i otkrio da uključuje neke zanimljive značajke za početnike, što je razlog zašto sam odlučio objaviti o ovom botu. Može se pronaći ‘Cryptohopper Marketplace’, gdje vlasnici bota mogu kupiti trgovačke signale, pa čak i naći ih besplatno. Osim tržišta, početnici mogu koristiti ‘zrcalno trgovanje’ da bi koristili iste postavke kao i drugi trgovci.  

Bitcoin Trading bot Cryptohopper

Glavni razlozi zbog kojih ova trgovačka platforma nije moj bot je nedostatak podataka na web mjestu i cijena. Dostupne su 3 različite pretplate, u rasponu od 19 do 99 dolara mjesečno. Znajući da vas prve dvije pretplate puno ograničavaju u odabiru i okidačima vašeg novčića, morao bih dobiti najveću od 99 dolara mjesečno, što je velika investicija. 

Zaključak 

Tijekom potrage za ‘najboljim’ trgovačkim botom, usporedio sam prednosti ovih programa. Da bih ilustrirao, napravio sam usporednu tablicu između 3 bota u donjoj tablici.    

različitih botova za trgovanje Bitcoinima

Nakon usporedbe 3 različita robota za trgovanje bitcoinima, sada vam mogu predstaviti svog osobnog favorita: Gunbota. Po mom mišljenju, to je najkompletniji trgovački bot za najbolju cijenu. Naravno, svatko ima svoj način trgovanja i svoje preferencije i uvijek može isprobati novo pojavljujuće se alternative za botove poput Tralitet.

U nastavku možete pronaći veze za 3 robota za trgovanje bitcoinima: 

https://www.haasonline.com 

https://www.cryptodailytrading.com/ 

https://www.cryptohopper.com 

Ovo je plaćena pošta. Provedite vlastito istraživanje vezano uz promoviranu tvrtku ili bilo koju od njenih podružnica ili usluga spomenutih u priopćenju. Coingape.com ne snosi nikakvu odgovornost za vašu štetu ili gubitak.

 

 

 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map