Tuk Tuk Pass: Kombiniranje najboljih dijelova OTA-e i društvene mreže

Tuk Tuk Pass je internetska turistička agencija i društvena mreža. No, Tuk Tuk Pass je puno više od pukog zbroja njegovih dijelova. Tuk Tuk Pass može kombinirati najbolje dijelove OTA-e i društvene mreže, a istovremeno poboljšati oboje. Kombinacijom OTA i društvene mreže, Tuk Tuk Pass u mogućnosti je pružiti sve što svojim korisnicima treba u okviru jedinstvenog, konsolidiranog sustava.

Prava putnička zajednica na jednoj platformi: Tuk Tuk Pass

Putnici ne žele samo vidjeti popis pogodnosti. Moraju biti u mogućnosti vidjeti recenzije i komentare, postavljati pitanja i dobiti stvarne odgovore od stvarnih putnika. Tu dolazi Tuk Tuk Pass. Kroz revolucionarnu novu platformu Tuk Tuk Pass, korisnici mogu izravno komunicirati jedni s drugima, istovremeno tražeći preporuke za putovanje i finalizirajući svoje putne rezervacije..

Mogućnost interakcije jedni s drugima pružit će nevjerojatnu vrijednost korisnicima Tuk Tuk Passa. Korisnici će moći:

  • Dijelite hotelske sobe i druge aranžmane za putovanje–Korisnici mogu ući u skupne cijene i podijeliti jedno putničko iskustvo interakcijom kroz zajednicu. Još je bolje što će sama zajednica nagraditi aktivne korisnike, olakšavajući time korisnicima da razlikuju koji će korisnici vjerovatno biti poučeniji i pouzdaniji.
  • Pronađite druge korisnike s kojima ćete ručati–Peer-to-peer blagovaonica čini tako da korisnici mogu jedni drugima kuhati na egzotičnim mjestima ili izlaziti jesti jedni s drugima u restorane koji ih zanimaju, stvarajući obje društvene zajednice i iskorištavajući veliku mrežu mreža partnera koji blagovaju.
  • Nabavite turističkog vodiča–Korisnici se mogu povezati s lokalnim stanovništvom u njihovoj destinaciji kako bi dobili savjet i čak rezervirali ture. Mještani često znaju najbolja mjesta za odlazak i mogu prodati vlastite usluge dobivajući uplate putem sustava Tuk Tuk Pass.

Sve to zajedno stvara jedinstveni odnos između korisnika Tuk Tuk Pass-a, čineći ih više od jednostavnih korisnika aplikacija i stvarajući čvrsto povezanu, samopodržavajuću globalnu zajednicu. Kako raste sam Tuk Tuk Pass, dostupne usluge i informacije eksponencijalno će rasti.

Korisnici ne samo da mogu pronaći informacije i usluge, već su nagrađeni za doprinos. Korisnici koji daju dragocjene informacije dobit će tokene putem platforme i ti se tokeni mogu predati za putničke usluge. Korisnici će također moći dobiti značke koje pokazuju što su postigli i stvari koje ih zanimaju. Napokon, tombole će pružati partneri koji daju doprinos, tako da će korisnici imati priliku isprobati zanimljive nove usluge i iskustva.

Umjetno inteligentna putnička agencija

Internetske turističke agencije dat će korisnicima rezultate na temelju onoga što traže, ali Tuk Tuk Pass ide korak dalje. Umjesto da korisnicima daje samo nekuretirane rezultate, Tuk Tuk Pass također koristi svoje znanje o korisnicima da bi utvrdio što ih najviše zanima. Tuk Tuk Pass prikuplja velike količine podataka koji se zatim filtriraju kroz AI strojnog učenja. S vremenom će AI rasti još preciznije pri određivanju korisnikovih potreba.

Za korisnika to platformu čini znatno učinkovitijom od općenitijih rješenja za putovanja. Korisnici ne moraju pročešljati stranice i stranice rezultata da bi u konačnici pronašli ono što ih zanima. Umjesto toga, sustav će ono za što je vjerojatnije da će ih zanimati potisnuti prema vrhu i korisnici će moći sve pregledati njih zanima.

Bolje transakcije putem kriptovalute

Tehnologija kriptovaluta i blockchain ujedinjuje se u Tuk Tuk Passu, olakšavajući društvenoj mreži provođenje internih transakcija. Uz pomoć kriptovalute, društvena mreža može olakšati transakcije bez opetovanog prijenosa više vrsta valuta. Još je bolje što sama valuta ima unutarnju vrijednost. Kriptovaluta Tuk Tuk Passa bit će vezana za prave putničke usluge, čime se s vremenom učvršćuje i raste njegova vrijednost.

Dakle, Tuk Tuk nije samo prohodan kako bi omogućio potpunu OTA i društvenu mrežu, već je također u mogućnosti povećati konsolidiranu platformu doista vrijednim valutnim sustavom koji će samo rasti na vrijednosti. Putnici neće biti prisiljeni koristiti manje povoljne tečajeve, već će umjesto toga moći kupiti i platiti sve što im treba na jednoj platformi. Oni čak mogu izravno kroz sustav zaraditi bodove obavljajući posao, a zatim ih pretvoriti u putovanja.

Tuk Tuk Pass nije uistinu novo inovativno rješenje za putovanja. Također poboljšava postojeće putničke platforme, poput društvenih mreža i internetskih turističkih agencija. Iskorištavajući tehnologiju blockchain i kriptovalute i usredotočujući se na predstavljanje korisnog i objedinjenog korisničkog iskustva, Tuk Tuk Pass u stanju je destilirati sve što putnici uistinu žele u jedan jednostavan paket za upotrebu. Investitori i putnici mogu se danas uključiti u praćenje i investiranje u Tuk Tuk Pass.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map