Vrhunska partnerstva koja pomažu Tuk Tuk proći utrku uoči natjecanja

Puno web lokacija pomaže vam u planiranju putovanja – rezervacija hotela i zajednički let prikladni su i mogu pružiti velike popuste. Ali što je sa svim ostalim aspektima vašeg putovanja? Kako rezervirati ono što zapravo želite raditi nakon što stignete na odredište? Kako znati koji restorani vrijede novca ili koje atrakcije prvo posjetiti? Neke putničke agencije putem interneta (OTA) pružaju recenzije, ali stvarne recenzije može biti teško sortirati od ostalih. Tuk Tuk Pass ima rješenje; oni su sveobuhvatna turistička agencija i rješenje za društvene mreže s omogućenim blockchainom, osnažujući korisnike da rade sve, od rezervacije hotela do pronalaska najboljih restorana. Tuk Tuk Pass može učiniti više od tradicionalnih internetskih turističkih agencija i pregledavati web stranice zahvaljujući svojoj revolucionarnoj tehnologiji i snazi ​​svojih jedinstvenih partnerstava.

Specijalizirani i iskusni partner za svaku potrebu

Tuk Tuk Pass je u mogućnosti pružiti konsolidirano, sveobuhvatno putničko iskustvo kroz vrhunska strateška partnerstva. Surađujući sa stručnim pružateljima usluga i lokalnim vlastima, Tuk Tuk Pass može pružiti najcjenjenije informacije, usluge i proizvode za svoju bazu kupaca, istovremeno poboljšavajući cjelokupno korisničko iskustvo..

Ali Tuk Tuk Pass nije samo usluga konsolidacije. Tuk Tuk Pass koristi dvije revolucionarne tehnologije za radikalnu promjenu načina na koji ljudi izrađuju svoje putne planove: blockchain i strojno učenje.

Kroz blockchain tehnologiju, Tuk Tuk Pass može stvoriti peer-to-peer uslugu gdje korisnici mogu zaraditi kredite objavljujući recenzije za druge korisnike o robi, uslugama i smještaju koje su kupili tijekom putovanja. Ovim sustavom kredita za putovanje Tuk Tuk Pass može stvoriti okruženje u kojem se korisnici mogu lako povezati oko prijevoza, smještaja, aktivnosti i drugih usluga bilo gdje u svijetu. Zatim, nakon što isplaniraju svoje idealno putovanje, mogu rezervirati sve, sve iz korisničkog sučelja Tuk Tuk Pass.

Strojno učenje, s druge strane, koristi se za pružanje neusporedivo korisničko iskustvo. Umjesto da korisnicima predstavi neprecizni popis opcija, Tuk Tuk Pass je u mogućnosti koristiti velike podatke, u kombinaciji s algoritmima strojnog učenja, kako bi odredio najbolje prilagođavanje za svakog korisnika. Pritom su sposobni djelovati kao cjelovita, umjetno inteligentna putnička agentica, učeći od korisnika na temelju svojih odabira i svojih društvenih interakcija.

Iako strojno učenje pomaže Tuk Tuk Passu da daje najbolje preporuke za svoje korisnike, i dalje mu je potrebna baza podataka o robama i uslugama iz kojih će crpiti. I tu nastaju strateška partnerstva koja su osnovali. Uz vrhunska partnerstva, Tuk Tuk Pass svojim korisnicima može pružiti širok spektar mogućnosti za rezerviranje idealnog odmora.

Upoznajte partnere Tuk Tuk Pass

  • Booking.com–Korisnici Tuk Tuk Passa moći će rezervirati preko 1,7 milijuna hotela putem provjerenih usluga Booking.com-a. Booking.com nudi cjelovit API putem kojeg se mogu rezervirati razne pogodnosti, aktivnosti, mjesta i usluge, uključujući letove i iznajmljivanje automobila..
  • Rentalcars.com–Najam dostupan u 160 zemalja, Rentalcars.com omogućit će kupcima pristup prijevozu kamo god žele ići. Tuk Tuk Pass nastavlja tražiti dodatne mogućnosti, u rasponu od lokalnih letova do vlakova s ​​mecima.
  • Udruženja profesionalnih turističkih vodiča–Kroz udruge profesionalnih turističkih vodiča – poput Tajlandskog udruženja profesionalnih turističkih vodiča – Tuk Tuk Pass pruža pristup praktički neograničenom broju lokalnih aktivnosti. Lokalne udruge turističkih vodiča poznaju detalje svoje regije i mogu pružiti daleko superiornije iskustvo od mnogih nacionalnih ili međunarodnih lanaca.
  • Wirecard–Specijalist za obradu plaćanja, Wirecard pruža globalne financijske usluge, olakšavajući kupcima plaćanja u više različitih valuta putem sigurnog i prikladnog portala.
  • Lokalni restorani–Korisnici će moći rezervirati u lokalnim restoranima, vidjeti recenzije i komunicirati s njima, sve u okviru ekosustava društvenih mreža i blockchaina. Također će biti dostupni kuponi, popusti i druge promocije.
  • Wellness i spa usluge–Pakete za zdravlje i ljepotu lako će se pronaći na platformi Tuk Tuk Pass koja će se udružiti sa uslugama poput programa tajlandskog ministarstva javnog zdravstva kako bi se olakšao pristup lokalnim salonima za masažu, toplicama i salonima.

Tuk Tuk Pass sveobuhvatna je usluga koju vodi zajednica i koja će putnicima olakšati izradu svojih savršenih planova putovanja nego ikad. Uz peer-to-peer usluge, umrežavanje društvenih mreža i niz nevjerojatnih partnerstava, Tuk Tuk Pass nudi robustan, fleksibilan ekosustav vođen blockchainom za svačije putne potrebe. Za više informacija pogledajte dokument o prolazu Tuk Tuk.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map