Azok a csúcsminőségű partnerségek, amelyek segítenek a Tuk Tuk-nak a verseny előtt a verseny előtt

Rengeteg webhely segít az utazási tervek elkészítésében – a szálloda és a járat együttes lefoglalása kényelmes, és nagyszerű kedvezményeket kínálhat. De mi van az utazás minden más aspektusával? Hogyan foglalhatja le azt, amit valójában szeretne csinálni, ha megérkezik az úti céljához? Honnan tudhatja, hogy mely éttermek érik meg a pénzt, vagy mely látványosságokat érdemes először meglátogatni? Egyes online utazási irodák (OTA-k) véleményeket adnak, de nehéz lehet a tényleges véleményeket a többitől elkülöníteni. A Tuk Tuk Pass rendelkezik a megoldással; ők egy blockchain-kompatibilis all-in-one utazási iroda és közösségi hálózati megoldások, amelyek felhatalmazzák a felhasználókat, hogy a szállodájuk lefoglalásától kezdve a legjobb éttermek megtalálásáig mindent megtegyenek. A Tuk Tuk Pass mind a hagyományos online utazási irodáknál, mind az oldalak áttekintésén képes forradalmi technológiája és egyedülálló partnerségeik ereje révén.

Speciális és tapasztalt partner minden igényhez

A Tuk Tuk Pass konszolidált, átfogó utazási élményt tud nyújtani felső szintű stratégiai partnerségek révén. Szakértői szolgáltatókkal és helyi hatóságokkal együttműködve a Tuk Tuk Pass képes a legértékesebb információkat, szolgáltatásokat és termékeket biztosítani ügyfélköre számára, miközben finomítja az általános vásárlói élményt.

De a Tuk Tuk Pass nem az éppen konszolidációs szolgáltatás. A Tuk Tuk Pass két forradalmi technológiával gyökeresen megváltoztatja az emberek útitervezési módját: a blokkláncot és a gépi tanulást.

A blokklánc-technológián keresztül a Tuk Tuk Pass képes létrehozni egy peer-to-peer szolgáltatást, ahol a felhasználók krediteket szerezhetnek, ha véleményt tesznek közzé más felhasználók számára az utazásaik során vásárolt árukról, szolgáltatásokról és szálláshelyekről. Ezzel az utazási kreditrendszerrel a Tuk Tuk Pass olyan környezetet tud létrehozni, amelyben a felhasználók könnyedén kapcsolatba léphetnek a szállítással, szállással, tevékenységekkel és egyéb szolgáltatásokkal kapcsolatban a világ bármely pontján. Aztán, miután megtervezték ideális útjukat, mindent lefoglalhatnak, a Tuk Tuk Pass felhasználói felületről.

A gépi tanulást viszont egy páratlan felhasználói élmény. A Tuk Tuk Pass ahelyett, hogy a felhasználók számára opciók listáját mutatná be, a Tuk Tuk Pass képes a gépi tanulási algoritmusokkal kombinált nagy adatok felhasználására, hogy meghatározza az egyes felhasználók számára a legmegfelelőbb illeszkedést. Ennek során képesek teljes, mesterségesen intelligens utazási irodaként viselkedni, akik választásaik és társadalmi interakcióik alapján tanulnak a felhasználóktól.

Míg a gépi tanulás segít a Tuk Tuk Pass számára a legjobb ajánlások megfogalmazásában a felhasználók számára, mégis szüksége van egy áruk és szolgáltatások adatbázisára, amiből meríthet. És itt jönnek létre az általuk kialakított stratégiai partnerségek. A Tuk Tuk Pass csúcsminőségű partnerségekkel sokféle lehetőséget kínál a felhasználóknak ideális nyaralásuk lefoglalásához..

Ismerje meg a Tuk Tuk Pass partnereit

  • Booking.com–A Tuk Tuk Pass felhasználói több mint 1,7 millió szállodában foglalhatnak szállást a Booking.com bevált szolgáltatásain keresztül. A Booking.com egy teljes API-t kínál, amelyen keresztül számos szolgáltatás, tevékenység, helyszín és szolgáltatás foglalható, beleértve a járatokat és az autókölcsönzéseket.
  • Rentalcars.com–A 160 országban elérhető bérleti díjakkal a Rentalcars.com hozzáférést biztosít az ügyfelek számára a szállításhoz, bárhová akarnak menni. A Tuk Tuk Pass további lehetőségeket folytat, a helyi járatoktól a golyósvonatokig.
  • Szakmai idegenvezető egyesületek–A professzionális idegenvezetői egyesületek – például a Thai Professional Tour Guide Association – révén a Tuk Tuk Pass gyakorlatilag korlátlan számú helyi tevékenységhez nyújt hozzáférést. A helyi idegenvezetői szövetségek ismerik régiójuk csínját-bínját, és sokkal jobb tapasztalatokat tudnak nyújtani, mint sok nemzeti vagy nemzetközi lánc.
  • Wirecard–A fizetések feldolgozásának szakértője, a Wirecard globális pénzügyi szolgáltatásokat nyújt, megkönnyítve az ügyfelek számára, hogy biztonságos és kényelmes portálon keresztül fizessenek sokféle pénznemben..
  • Helyi éttermek–A felhasználók képesek lesznek helyi éttermekben foglalni, megnézni az értékeléseket és kölcsönhatásba lépni velük, mindezt a közösségi hálózatokon és a blockchain ökoszisztémán belül. Kuponok, kedvezmények és egyéb akciók is elérhetők lesznek.
  • Wellness és Spa szolgáltatások–Egészségügyi és szépségápolási csomagokat könnyű megtalálni a Tuk Tuk Pass platformon, amely olyan szolgáltatásokkal fog együttműködni, mint a thaiföldi Egészségügyi Minisztérium programja, hogy megkönnyítse a helyi masszázsszalonok, fürdők és szalonok elérését.

A Tuk Tuk Pass egy közösség által vezérelt, mindent befogadó szolgáltatás, amely minden eddiginél könnyebbé teszi az utazók számára a tökéletes utazási tervek elkészítését. A pe-to-peer szolgáltatásokkal, a közösségi média hálózatépítésével és számos hihetetlen partnerséggel a Tuk Tuk Pass robusztus, rugalmas, blokklánc-vezérelt ökoszisztémát kínál mindenki utazási igényeihez. További információért nézze meg a Tuk Tuk Pass Whitepaper-t.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map