Minden idők legnagyobb Bitcoin kaszinó nyertesei

A Cloudbet büszke arra, hogy minden idők legnagyobb Bitcoin kaszinó nyerteseinek ad otthont. Íme néhány történetük.

  • A Trollvadász 216 BTC-t nyert
  • A Lucky 87 BTC sztrájkol a villám rulettre
  • Életváltoztató 53 BTC az élő ruletten

A nagy kaszinó nyeremény örökké megváltoztathatja az életet. Egyetlen pörgetés egy résnél vagy a rulettasztalnál, vagy az az egy kártya, amelyet éppen a megfelelő időben húztak ki, új házhoz, minőségi családi idő eltöltéséhez vagy akár korai nyugdíjazáshoz vezethet. És mielőtt kimondaná, igen, ez vezethet a lambo, is.

Ez akkor is igaz, amikor erről van szó bitcoin kaszinók – talán még inkább, mivel a bitcoin áringadozásai azt jelenthetik, hogy az Ön által nyert összeg idővel még jobban nőhet az árában. És a Cloudbet-é bitcoin kaszinó látott néhányat a minden idők legnagyobb nyertesei – mintha még többre lenne szüksége a Cloudbet választásának okai!

És mivel a Cloudbet a legmagasabb korlátokkal rendelkezik a bitcoin kaszinók között, kapujaink minden típusú játékos előtt nyitva állnak, a kis időktől kezdve a high-rollerekig. Valójában sok slotunkban akár 0.00005 BTC-vel is el lehet kezdeni centrifugálásonként. És a legjobb az, hogy ki kell próbálnod őket ingyen, így megismerkedhet minden játékkal, mielőtt betesz pénzt.

És amint a történelmünk is mutatja, néha nem kell magas tétet tennie ahhoz, hogy magasan jusson, és még egy kis összeg is hatalmas gazdagsághoz vezethet. Ezek azok a szerencsés játékosok történetei, akik életváltoztató összegeket vittek haza.

Trollvadászat izgalmak

A trollkodás egészen más jelentést kapott egy szerencsés bitcoin slot játékos számára itt, a Cloudbet-nél. Annak ellenére, hogy azt mondhatná, hogy online közben Trollokra vadászott, ez nem ugyanaz, mint a Reddit-en és a Twitteren.

Cloudbet

A Trollok vadászata nyereségessé vált

 Miközben a skandináv legendákon alapuló nyerőgépünkre tippelt Trollvadászok 2017 márciusában a játékos mindössze 0,16 BTC tétet adott, és ahogy szerencséje volt, egyetlen pörgetéssel életre szóló változást kapott 160 BTC merészségétől. Önmagában ez a bravúr 1000% -ot jelent a kezdeti tétnél.

A legtöbb ember örömmel hívta volna naponta és készpénzben, de nem ezt a játékost. Nem állt meg itt, és ezt a bizalmat szépen megjutalmazták. Rövid időn belül további 56 BTC-t vett fel, és ezzel elérte a végösszeget 216 BTC egyetlen játék közben 1340% -ra növeli a teljes nyereséget.

A bitcoin mindenkori csúcspontján ez a jackpot körülbelül 4,1 millió dollárt ért. Ez több mint elég egy pár lambóra, aztán néhányra. Figyelembe véve, hogy a kezdő tét körülbelül 200 dollárt ért a kihelyezéskor, ez egyáltalán nem rossz.

Megy ingyen gyakorolhatja trollvadász készségeit a Cloudbet kaszinóban, vagy próbálja ki bármelyik másikat nyerőgépek százai ajánlunk.

A Big Luck a Villám rulettre csap

Nem sokan gondolnák, hogy a villámcsapás jó dolog lehet. Ez azonban nem mondható el egy különösen szerencsés Cloudbet-lejátszóról, aki 2018 novemberében rájött, hogy a villámcsapás egyedülállóan kifizetődő élmény.

Cloudbet

Villám rulett: felvillanyozó

 Vagyis ha a sztrájk történetesen a Cloudbet-ben történik Villám rulett asztal, csak arra az esetre, ha vihar idején sárkányrepülésre gondolna (ne tegye ezt).

A villám soha nem üt kétszer ugyanarra a helyre, vagy legalábbis a mondás tartja. De a Cloudbet Villám rulettjében ez biztosan nem így van. Minden körben egy számot véletlenszerűen csap be a villám, és ennek a számnak a kifizetése szorzót kap, amely 50x nak nek 500x.

Ez a felvillanyozó esemény ahhoz vezetett, hogy a játékos hihetetlenül elkapta 49.22 BTC a rulett egyetlen pörgetéséből, mivel az adott csavart a lehető legnagyobb szorzóval töltötték be, ami 500-szoros szerencsés tétjét közel 50 BTC-re növelte.

Ismét a szerencse kedvez a bátraknak, és bár a legtöbb ember egyszerűen felmondta volna, hogy kilép, és élvezi az évtized hátralévő részét, kitartása nagyot fizetett.

Összesen alig egy órán át tartó ülésen, és további ilyen elektromos segédeszközök nélkül is, a játékos majdnem megduplázta ezt az összeget, elment 87 BTC és feltételezzük, hogy eléggé energikusnak érezzük magunkat az overtel egyenértékűnél 550 000 dollár az árfolyamban a nyereségben.

Ha készen áll arra, hogy megcsapjon egy ilyen szerencse, akkor nincs szükség viharvadászatra; csak irány Cloudbet Live Casino, ahol megtalálja a Villám rulettet és még egy csomó nagyfeszültségű kaszinó játékot.

Életet megváltoztató Live Roulette

Noha bizonyosan segít, nem kell egyetlen szerencsére támaszkodnia ahhoz, hogy nagy nyertessé válhasson. Annak ellenére, hogy a szerencse a kaszinó egyetlen legnagyobb összetevője, a játékstratégia kidolgozása és követése hozzájárulhat a nyerési esélyek növeléséhez.

felhőfogadás

Élő rulett, élő kereskedők

A szorzók vagy a jackpotok további előnyei nélkül is az egyik játékos majdnem megszerezte 53 BTC tovább életet megváltoztató győzelmi sorozat a Cloudbet Live Roulette-jén. Különösen ez a játékos használta ki a Cloudbet magas fogadási határait, hogy összegyűjtse azt, ami akkor körül volt 340 000 USD.

Egy ilyen sorozat fenntartása azonban nem jelent nagyszerű teljesítményt. Hihetetlen sok szerencse mellett sajátos gondolkodásmódra, erős elszántságra és lehetőleg a játék meghitt ismeretére van szükség. Természetesen egy olyan stratégia, amely fedezi a veszteségeket, és az, hogy mikor kell megállni, szintén örvendetes.

Tudjon meg többet a fogadási stratégiákról és a számtalan kaszinó játékról a Cloudbet Blog.

Nincs semmi hasonló: a vér gyors pumpálása, az izgalom és a rohanás érzése, ellentétben másokkal, mivel a rejtvény minden darabja tökéletesen a helyére kerül, és az a lassú felismerés, hogy onnantól kezdve az életed soha nem lesz ugyanaz.

Ezek a játékosok valószínűleg az eddigi legnagyobbak közé tartoznak bitcoin kaszinó nyertesek, és Cloudbet büszke arra, hogy mindenkinek lövést ad a következővé válásról. Hasonlóan hozzájuk, megtalálhatja, hogy életre szóló díjat vigyen haza, és egy lépéssel közelebb kerül álmaihoz.

Ráadásul nem is kell megemlítenünk, hogy a játékaink egyszerűen szórakoztatóak, így Csatlakozz most és élvezze a Cloudbet izgalmait bitcoin kaszinó.

A a cikk eredeti változata kiadta Cloudbet és része a Cloudbet Blog nagy képű blockchain-történetekről szóló sorozatának. Ha mélyebb megbeszéléseket szeretne folytatni minden kriptográfiai kérdésről, hangolódjon a Felhő szakaszunkra és Kövess minket a Twitteren.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map