Stabil + 30% havonta az FBC13-mal – Interjú az FBC Fund vezérigazgatójával

Riporterünk ma videokonferencián beszélt egy olyan személlyel, aki megváltoztatta a pénzügyi elemzés világát. Weboldalunknak egyedülálló lehetősége van rövid interjút készíteni korunk egyik legtitkosabb emberével, akit sokan összehasonlítanak Satoshi Nakamoto-val – Michael Hill, az oxfordi végzettségű, közgazdász és az FBC13 algoritmus és az FBC Alap.

Riporter: Szia, Michael, köszönöm, hogy találkoztál velünk, kérlek, mondd el, hogyan jutottál eszedbe egy ilyen algoritmus? Hogyan is találnak ki az emberek ilyesmivel?

Michael Hill: Szívesen. A probléma az, hogy az emberek csak a sikert látják, de minden kudarc és hiábavaló erőfeszítés mindig észrevétlen marad. Csodálja az algoritmusunkat, de csak kevesen figyelnek arra, hogy 8 évbe tellett a fejlesztés. Kezdetben más projekteken dolgoztunk, és a visszaesés után átmentünk az algoritmus létrehozására.

Riporter: Mi volt az eredeti ötlet?

Michael Hill: Eleinte megpróbáltuk a mesterséges intelligenciát megtanítani önállóan megjósolni a készletek, az alapanyagok, a kriptovaluták költségét, amikor megjelennek, de sok sikertelen próbálkozás után rájöttünk, hogy nem tudjuk megtanítani az ideghálózatot. Addigra 947 változót elemzett, de ez nem volt elég. A siker 10-ből körülbelül 4 volt, ami nyilvánvalóan nem volt elég. Nagyon gyakran az ideghálózatnak egyszerűen nem volt ideje elemezni a helyzetet, és ez már drámai módon változott. Ezt követően áttértünk az algoritmus létrehozásának gondolatára. 12 sikertelen verzió volt, és csak az FBC13 lett elég sikeres. Egyébként az FBC12-nek 10-ből 8 sikeres előrejelzése volt, ami szintén nem rossz.

Riporter: Elképesztő, Michael, 8 éve dolgozol ezen az ötleten, és nem hátráltál meg. Nagyszerű inspiráció sok ember számára. Kérem, mondja meg, amennyire megértem, most nagyon gazdag ember vagy. Az algoritmusod igazi kincs, ha szabad így mondanom. Mondd, miért osztod meg másokkal ezt a kincset? Miért hoztál létre befektetési platformot??

Michael Hill: Nehéz elhinni, de nagyon durva. Csak segíteni akarok az embereknek, függetlenül attól, hogy hol vannak, mit csinálnak, milyen Istenben hisznek, milyen színű a bőrük, nem számít. Biztos vagyok benne, hogy a blokklánc és a kriptovaluták megváltoztatják ezt a világot. Igazi utópia lesz, ahol a globális források nem a lakosság 1% -ára koncentrálódnak, hanem bárki számára elérhetőek lesznek. Hiszek ebben és mindent megteszek annak érdekében, hogy ez valóságos legyen.

Riporter: Ha igazat mond, dicséretes.

Michael Hill: Igaz.

Riporter: Nem kételkedem benne, mert befektető is vagyok a platformodon (nevet). Mondja el, hogyan változott az életed az algoritmus feltalálása után?

Michael Hill: Szinte semmi sem változott, nem tartozom azok közé, akik kedvelik a jachtokat, magánrepülőgépeket, fekete kaviárt és a milliárdos élet egyéb gyönyöreit. Elég szerény ember vagyok, szinte az összes pénzemet jótékonysági célokra fordítom. Most azoknak is segítek, akik a koronavírus ellen harcolnak.

Riporter: Csak szerény vagy (mosolyog). Olvasóink folyamatosan azon gondolkodnak: milyen garanciákat vállal cége? Tudod, mindenkit aggaszt a befektetési portfólió, különösen most.

Michael Hill: Először is, a legfontosabb garancia az algoritmusunk, amelyet több tízezer művelet kiszámításához használtunk, és az átlagos sikerarány 97,6%. A második garancia egy biztosítási alap, mivel minden egyes befektetőnek minden betéte biztosított. Előre nem látható körülmények esetén is mindenki megkapja legalább a saját pénzét. Harmadszor pedig a hírnév, mind az enyém, mind a vállalaté. Nem látok okot kételkedni benne.

Riporter: Képzelje el, hogy az olvasó semmit sem tud rólad, és először hall a platformjáról és az algoritmusáról. Kérem, röviden mondja el nekünk, hogyan működik?


Michael Hill: Ez nagyon egyszerű, a befektető regisztrál a platformunkon, betétet készít, a befektetés összege és a kívánt jövedelem alapján az 5 kamat egyikét választja, és napi elhatárolásokhoz jut, a szerződés egy évig érvényes. Ismét mindegy, hogy hol van, és mit csinál. Jelenleg csak az angol nyelvű változat érhető el, de már dolgozunk azon, hogy lefordítsuk 8 nyelvre, és a felhasználói kényelem érdekében kifejlesztünk egy mobilalkalmazást.

Riporter: Egyébként egy nap alatt jöttem rá. Ez valóban egyszerű. Szerkesztőségi kollégám arra kért, hogy tegyem fel ezt a kérdést: megértése szerint röviddel ennek feltalálása után a világ drámai módon megváltozik, mindenki elkezdi vadászni az algoritmusát, megpróbálja megszerezni, a különböző országok kormányai érdeklődik irántad stb. Mondd, miért nem változott semmi, és úgy tűnik, hogy senki sem figyelt rá? 

Michael Hill: Ez egy jó kérdés. Azt hiszem, itt a lényeg az, hogy először is maga az algoritmus, bár algoritmusnak hívják, nem Krabs úr Krabby Pogácsainak titkos képlete, amelyet Plankton megpróbált ellopni a Spongya Bob rajzfilmben. Nem csak megtalálhatja és felhasználhatja saját céljaira, minden sokkal bonyolultabb. A második ok szerintem az, hogy néhány ember, akinek még személyesen is elmagyarázom a működés elvét, nem tudja megérteni és nem hiszi el, hogy ilyenek valóban léteznek. Még az oxfordi volt kollégáim is szkeptikusak voltak az FBC13 iránt, amíg a saját szemükkel meg nem látták. Harmadszor: most a közvélemény figyelme másra összpontosul, és ez a szó az egész hírben hallatszik. Azt hiszem, tudod, mire gondolok. (mosolyog)

Riporter: Valóban, a teljes információmező kitöltve van vele. Meséljen a jövőre vonatkozó terveiről, mi következik?

Michael Hill: Az emberek segítése jelenleg prioritás. A múlt héten jótékonysági alapítványunk 2 millió maszkot rendelt a kórházakba. Azt is tervezzük, hogy gyógyszercégekbe fektetünk be, és oltást vásárolunk. A részvényműveletekből származó jövedelmünk csaknem egynegyedét jótékonysági célokra fordítjuk.

Riporter: Ez dicséretes. Észrevettem, hogy sok híres ember kezdett segíteni a COVID-19 elleni küzdelemben, ez jó hír. Utolsó kérdés, nemrégiben olvastam a hírekben, hogy alapja befektetett a VectraCoinba. Ha jól tudom, az érmék 20% -át megvásárolta. Mondja el, miért kifejezetten a VectraCoin, és milyen gyakran fektet be alapja ilyen projektekbe?

Michael Hill: Folyamatosan fektetünk új projektekbe. Mindenki ismeri a Defi szektorba történő befektetés óriási sikerét, az elmúlt fél évben több száz százalékos növekedést kerestünk befektetőinknek. Miért pont a Vectra? Azt hiszem, néhány év múlva megérted (mosolyog).

Riporter: Köszönöm szépen, hogy megválaszolta kérdéseimet, növekedését és jólétét kívánom cégének, jó munkát végez, még egyszer köszönöm!

Michael Hill: Köszönöm, jó volt veled beszélgetni.

Ez egy fizetett interjúcikk. Végezze el saját kutatását a promóciót folytató céggel vagy annak bármely, a cikkben említett leányvállalatával vagy szolgáltatásával kapcsolatban. A Coingape.com nem vállal felelősséget az Ön káráért vagy elvesztéséért.

Jogi nyilatkozat A bemutatott tartalom tartalmazhatja a szerző személyes véleményét, és piaci feltételektől függ. Tegye meg piackutatását, mielőtt befektetne kriptovalutákba. A szerző vagy a kiadvány nem vállal felelősséget az Ön személyes pénzügyi veszteségeiért.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map