A legjobb kriptográfiai portfóliókövető és -kezelő alkalmazások 2021-ben [UPDATED]

A kriptovaluta lassan népszerűvé válik befektetési eszközként, és egyre több ember vonzza magához. Bár hosszú távon magas hozamot ígérnek, a kriptovalutába történő befektetés határozottan nem játék a héten, mivel az eszköz a befektetések volatilitása és kockázata. A 2017-es őrült felfelé tartó rohanás, majd a 2018-as meredek zuhanások pedig sok befektető számára megrémítették életüket. Míg sok spekuláns, aki 2017-ben lépett be a piacra a gyors pénzszerzés mohósága miatt, elköltözött, míg a továbbra is hosszú távú befektetők. És mindig olyan eszközök után kutatnak, amelyek képesek megtartani őket a játékban és bölcs döntéseket hozni. A bölcs döntések meghozatalához a befektetőknek fel kell szerelniük a legjobb eszközöket, és az egyik ilyen eszköz egy jó kriptovaluta-portfóliókövető & kezelő alkalmazásokat, amelyeket ma át fogunk nézni.

Olvassa el még: 5 hiba, amelyeket a kriptovaluta kereskedők általában elkövetnek

Altcoins emelkedése

2017 nem csak az áremelkedések éve volt, hanem sok altcoint is vásárolt a játékba. Ezeket haszonkulcsokra, biztonsági érmékre, magánérmékre stb. Osztották fel, de végül kibővítették az altcoin piacot, megnehezítve ezzel a befektető számára, hogy kiválassza és tartsa azt, amelyik a legtöbb hozamot hozhatja. Ma több ezer altcoin található, és ezek száma naponta lassan és folyamatosan növekszik.

Portfólió megközelítés a kripto befektetéshez

Minden olyan személy, aki kereskedett bármely piacon, ismeri a portfólió-megközelítés erejét. A portfólió megközelítést tekintik a hosszú távú, sikeres pénzkezelés alapjának.

Ha definiáljuk, a portfólió megközelítés egy testreszabott befektetési portfólió létrehozása körül mozog, amely tükrözi a befektetési igényeket az élet különböző szakaszaiban. Sokan igénylik a szakértelmet abban, hogy miként lehet portfóliót létrehozni a kriptovalutában, az utcán tanultak néhány hüvelykujj-szabályt javasolnak a kriptovaluta hosszú távú befektetéséhez. Sokak szerint minden érmének, amelyet egy portfólióban vesznek fel, meg kell hatnia ezeknek a tulajdonságoknak.

 • Piaci részesedés: A piaci részesedés a kriptovaluta piaci kapitalizációjának arányaként határozható meg. A nagy piaci részesedés általában dominanciát jelez.
 • Hasznosság értéke: Annak megállapításakor, hogy egy kriptovaluta néhány év múlva itt lesz-e, fel kell tenned a választ, és választ kell találnunk a következő kérdésekre: Hasznos a kriptovaluta? Van felhasználói piaca? Ezek a kérdések azért fontosak, mert ezek a leghasznosabb kriptovaluták, amelyeket valószínűleg széles körben alkalmaznak.
 • Tranzakció volumene: Annak eldöntése érdekében, hogy egy kriptovalutát valóban használnak-e, meg lehet nézni annak tranzakciós volumenét. Ez a mutató a valuta hosszú távú használatáról is szól.
 • Piaci hírek: A piaci hírek befolyásolják a kriptovaluta árát, és visszamenőlegesen hatnának a portfólióra, ezért feltétlenül készen kell állnia a reakcióra. Összességében naprakésznek kell maradni a kriptovalutákat érintő piaci hírekkel, hogy megalapozott befektetési döntéseket hozzon.

Ha valaki alkalmazza ezeket a szűrőket az érmék teljes listájára, rengeteg érmejavaslat veszi körül, és így kell megközelítenie befektetésének diverzifikálásával.

A Crypto Portfolio Trackerek szükségessége

Azokkal az intézményekkel, amelyek bekapcsolódnak a kriptográfiai játékba, a tanácsos „kriptográfiai” portfóliókezelés növekedni fog, és sokan sok érmét tartanának portfóliójuk részeként, ahol követik a portfólió megközelítést vagy sem.

Ezeknek a különféle érméknek a figyelemmel kísérése lassan kihívássá válik az emberek számára, és a változó forgatókönyvek mellett ez fokozódni fog. Itt próbál sok játékos olyan portfóliókövetőket létrehozni, amelyek technológiát használnak, csakúgy, mint ami a részvény- és más eszközosztályokban elérhető.

Olvassa el még: A legnépszerűbb kriptovaluta hírek összesítő alkalmazásai

Mi a Crypto Portfolio Tracker?

A Crypto portfoliókövető egy olyan program vagy szolgáltatás, amely lehetővé teszi a befektetők, a felhasználók és a kereskedők számára, hogy nyomon kövessék az egyedi részesedésük részeként tartott eszközök ármozgásait. Ez a program betekintést nyújt a felhasználóba abba, hogy a jelenlegi allokáció hogyan kerül elhelyezésre és halmozásra a hosszú távú pénzügyi céljaival és döntéseivel együtt. Ez egyúttal ötletet ad a befektető számára, hogy miként teljesítenek kriptoportfólióik a piac többi részéhez képest.

A befektetőnek portfóliókat kell hozzáadnia kereskedési vagy befektetési számláiról, hogy automatikusan importálja vagy manuálisan hozzon létre portfóliókat az adott stratégiák kipróbálására. Ennek során mindig szem előtt kell tartani, hogy a nyomkövetők jó megoldás portfóliójuk figyelemmel kísérésére az adott időpontban, de a portfólió rendszeres ellenőrzése túlzott kereskedéshez vezethet. De ha valaki meg akarja tartani az eszközallokációt a megfelelő úton, akkor a portfóliókövető egyszerű és hatékony módja annak ellenőrzésére.

A legtöbb kriptográfia rendelkezik valamilyen nyomkövető és kutató eszközzel, de csak az ehhez a csoporthoz kapcsolódó fiókokat használhatja. Ezért sok harmadik fél nyomkövető belépett a kriptográfusba a biztosított egyedi megoldáshoz a kriptográfiai befektetők számára, hogy nyomon kövessék portfóliójukat.

A nagyszerű kripto portfólió nyomkövető tulajdonságai

A nagy portfóliókövetők nagy mennyiségű befektetési jegyet és információs mutatót tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy remek és könnyen használható kutatási eszközöket nyújtsanak, és biztosítsanak. Noha nagyon személyes választás, hogy melyik program melyiknek felel meg az ő kívánsága szerint, vannak olyan szabványos kritériumok, amelyek sokakra vonatkoznak, és segítenek a legjobb nyomkövetők rajzolásában. Ezek tartalmazzák-

 • Költség: Míg a legtöbb kriptográfiai portfóliónak van egy ingyenes lehetősége az induláshoz, néhány jónak vannak kiegészítői, amelyek megvásárolhatók az élmény fokozása érdekében. A kezdőknek tanácsos használni az ingyenes módszert, és tesztelni a nyomkövetőket, mielőtt bármi előrehaladott és drága dologra sor kerülne.
 • Nagyszámú követhető eszköz: Mire jó a portfóliókövető, ha a befektető nem tudja követni teljes digitális eszközportfólióját? Egy jó nyomkövető lehetővé teszi, hogy kövesse az érmék, zsetonok és az újonnan hozzáadott érmék minden típusát és méretét.
 • Sebesség: Az idő a kriptográfia értékes alkotóeleme. Egy perc itt-ott, és a befektető olyan helyzetbe kerülhet, amelyben esetleg nem akarna lenni. Ezért nyilvánvaló, hogy olyan nyomkövetőt szeretne, amely gyorsan betöltődik a telefonjára vagy laptopjára, és gyorsan frissíti az árakat is. A kriptográfiai portfóliónak képesnek kell lennie arra, hogy valós idejű (vagy ahhoz közeli) árajánlatokat tegyen közzé befektetőként vagy kereskedőként, akikkel nem lehet kereskedni, ha késik az árak.
 • Felhasználóbarát felület: A kriptográfiai portfóliónak könnyen használhatónak és elég egyszerűnek kell lennie ahhoz, hogy bármely korosztály felhasználói alkalmazkodjanak hozzá és hibátlanul működjenek.

A legjobb Crypto Portfolio Tracker alkalmazások: 

1. Érmék

A Coinstats ismét egy népszerű alkalmazás, amely elérhető iOS, Mac OS és Android rendszerekhez. Míg az alkalmazás felhasználói felülete kihasznál egy kicsit a finomításból, nagyszerű funkcionalitással rendelkezik az oldalán. Az alkalmazás 1800 érmét támogat és ad részleteket, több mint 80 tőzsde élő áraival. Az automatizált tőzsdei portfólió-import funkció több mint 30 lenyűgöző cseréhez érhető el. Hírgyűjtője sokféle forrást (40+) követ, többek között a Reddit és a Twitter minden egyes érméhez. Az érmék statisztikáinak riasztási beállításai szintén megkülönböztetést jelentenek, és nemcsak az ár, hanem a piaci korlát és a mennyiség alapján is fogadhatnak értesítéseket..

Bár az alkalmazás ingyenesen elérhető, Pro verziója évi 27,99 font, amely több portfóliót és automatikus értesítést tesz lehetővé az árváltozásokról.

Előnyök:

 • Jó csereintegráció
 • News Updates
 • Értesítés az árriasztásokról

Hátrányok:

 • A Pro fiók elveszi a legjobb funkciót
 • A kezelőfelületet kicsit meg kell tisztítani.

CoinStats portfóliókövető

2. Blockfolio

A Blockfolio egy saját stílusú „világ legnépszerűbb Bitcoin és Cryptocurrency Portfolio Management App”. Bár az iOS és az Android mobilok támogatják, az alkalmazás mindenképpen felhívja a figyelmet arra, hogy nem rendelkezik ugyanolyan asztali verzióval.

Lenyűgöző térképészeti képességekkel rendelkezik, emellett 207 tőzsde támogatásával büszkélkedhet, kétségtelenül több a folyamatban. Az alkalmazás másik hátránya, hogy kimarad néhány általános kereskedési pár, például az USDT. Az alkalmazás egyéb főbb jellemzői, amelyekről azonnali riasztást ad, ha egy adott árszintet elérnek. Szintén az alkalmazásban található egy hírösszesítő lap, amely hasznos módot kínál a legfrissebb események nyomon követésére. A legújabb kiegészítés a frissített Signal Feature, amely azonnali frissítéseket nyújt a portfóliócsapatok fejlesztői csapataitól, bár egyesek kissé zavarónak találhatják ezeket az értesítéseket.

Előnyök:

 • Csodálatos Charting Tool
 • A News fül további előnyt jelent
 • Értesítés az árriasztásokról

Hátrányok:

 • Nincs asztali alkalmazás hatalmas hátrány
 • Hiányzik az Exchange támogatás és az API hozzáférés

Blockfolio - kripto portfólió nyomkövető

3. Crypto Pro

A Crypto Pro egy all-in-one kriptovaluta portfoliókövető alkalmazás. A felhasználók olvashatják a híreket, beállíthatnak riasztásokat, nyomon követhetik a portfóliókat, és megtekinthetik a kriptók és a nemesfémek legfrissebb árajánlatait. Az alkalmazás minden Apple eszközön elérhető (iPhone, iPad, Mac és Apple Watch), és a felhasználók biztonságosan és zökkenőmentesen szinkronizálhatják adataikat.

Az alkalmazás adatvédelmi központú, mivel nem gyűjt személyes adatokat és semmilyen módon nem figyeli a felhasználókat. Tele van olyan funkciókkal, mint a Siri parancsikonok, testreszabható kütyük, kriptovaluta kalkulátor, ERC-20 tokenimport és még sok más.

A Crypto Pro ingyenesen letölthető, de havi 7,99 dollárba, vagy évi 47,99 dollárba kerül olyan prémium funkciókért, mint például a korlátlan csere API-kapcsolatok.

Előnyök:

 • Élő árak
 • Korlátlan portfóliók
 • Csere- és pénztárca-kapcsolatok
 • Haladó diagramok indikátorokkal

Hátrányok:

 • Még nincs Android verzió.

Crypto Pro portfoliókövetőCrypto Pro portfoliókövető alkalmazás

4. Delta

A Delta az egyik legismertebb rejtjelezési portfólió-alkalmazás, amely széles körben elérhető asztali (macOS, Windows és Linux) és iOS / Android mobil platformokon. Az alkalmazás nagyon tiszta, szerényen írja le, hogy „a legjobb Bitcoin, ICO és Cryptocurrency tracker. Mindenhol.” Ami egyértelműen kiemelkedik a Delta számára, az az, hogy a zsetonok széles skáláját követi (2000+) annak alátámasztására, hogy a legnagyobb támogatott érmék könyvtárával rendelkezik. Cseretámogatással (175+), API csatlakozási funkcióval (13 központra) és felhasználóbarát felülettel rendelkezik. Bár az általános tapasztalat rendkívül meggyőző, a nyomkövetőnek nincsenek meglehetősen korlátozott diagramozási és értesítési lehetőségei.

Előnyök:

 • Jelzők és cserék nagy választéka
 • Önálló asztali alkalmazás
 • Kereskedési díjak követése
 • Több portfólió támogatás

Hátrányok:

 • Korlátozott grafikon
 • Korlátlan csere API kapcsolatok korlátozva Pro verzióra

Delta - portfoliókövetőDelta – portfoliókövető alkalmazás

5. CoinGecko

A decentralizált pénzügyi (DeFi) termékek növekedése az egyik legnagyobb kriptoadat-összesítő webhely, a Coingecko által kínált termékek megfelelő növekedésével is járt. A platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyéni portfólióikat hozzák létre, hozzáadva DeFi tokenek és likviditási készleteket portfóliókövetőjükhöz. 

Előnyök

 • Hatalmas lehetőségeket kínál a DeFi tokenek és más kriptovaluták számára.
 • Könnyen navigálható. 

Hátrányok

 • Kedvenc érmék manuális kiválasztása. 

Coingecko app

6.. Cryptocompare

Az egyik legnépszerűbb webhely, amely teljes körű információt nyújt és nagyszerű portfóliókövetővel rendelkezik, a Cryptocompare. A weboldal egy professzionális és adatközpontú központ, amely alkalmas mind szervezetek, mind magánszemélyek számára. Míg jelenleg az alkalmazás elérhető a weboldalon és az androidos telefonokon, az IOS verzióiban továbbra is csend van. Az alkalmazás mögött álló csapat nagyon jól dolgozott a felületen, így nagyon lenyűgöző volt, és hatalmas mennyiségű adatot tárt fel minden eszközön. Mivel a CryptoCompare fokozott betekintést nyújt hírek, cikkek és fórumbejegyzések útján, erősen ajánlott a kriptográfiai közösségben. A webhely rendelkezik egy idővonal-funkcióval, amely bemutatja minden érme útját és az elért legfontosabb mérföldköveket, valamint a közösségi média meglátásait.

Előnyök:

 • Hatalmas mennyiségű információ áll rendelkezésre
 • Közel 5000 érme és a megfelelő 240 000 kereskedési pár fedett
 • Megalapozott platform robusztus frissítésekkel.

Hátrányok:

 • Nincs iOS alkalmazás

CryptoCompare Portfolio tracker

7. Kyptographe

Ez az egyik legújabb Crypto portfoliókövető alkalmazás a piacon, amely rengeteg funkciót kínál a felhasználók számára. A Kryptographe tiszta és könnyen kezelhető platformot kínál a felhasználóknak, amely bemutatja a portfolió nyereségét, veszteségét és százalékos változását. Ez lehetővé teszi a mobil és hardveres pénztárca integrációját is, hogy az eszközök listáját könnyen kezelhesse és ellenőrizhesse. 

Ez lehetővé teszi más, a platformon legjobban teljesítő befektetők és a százalékos teljesítmény és a többi befektető összehasonlítását is. Az alapfunkció letöltése ingyenes, de a prémium és arany tervek havonta 4,99 és 6,99 dollárba kerülnek. 

Előnyök 

 • Felhasználóbarát és egyedi felhasználói felület.
 • Hírrészletet biztosít az aktuális események lapozásához.
 • Több nyelven elérhető.

Hátrányok

 • A prémium funkciók kissé drágák. 
 • A kriptók automatikus hozzáadásának hiánya a portfólióhoz. 

KriptográfKryptographe – Crypto Portfolio tracker

8.. Coinmanager

A Coinmanager egy olyan alkalmazás, amely nemcsak a portfóliót követi, hanem arbitrázs funkciót is biztosít, amely nyomon követi a tőzsdék közötti árkülönbséget. Az alkalmazás API-linkekkel rendelkezik a Binance, a Bittrex, a Bithumb és a Coinone számára, lehetővé téve a kereskedelmet közvetlenül az alkalmazáson keresztül. Az alkalmazás iOS és Android verzióban egyaránt elérhető, és néhány lenyűgöző és egyedi funkciót kínál. A diagramokat például az iparág vezető Trading View szolgáltatja.

Előnyök:

 • Tradingview alapú grafikon
 • Arbitrage funkció
 • Alkalmazáson belüli kereskedelem

Hátrányok:

 • Nincs közösségi bejelentkezés
 • Nehéz felület, és eltart egy ideig, amíg a felhasználó elsajátítja

Coinmanager rejtjelezési portfoliókövetőCoinmanager rejtjelezési portfoliókövető alkalmazás

9.. Cryptopanic.com

A Cryptopanic egy erőteljes hír-összesítő, amely portfólió- és riasztási funkciókat is kínál. Elérhető mind iOS, mind Android platformon, valamint csodálatos asztali verzióval rendelkezik. A nyomkövető Pro verziójának ára 99 USD, amely azonnali érmealkatrészeket ad, és felhatalmazza a felhasználót arra is, hogy saját hírcsatornáik hozzáadásával és az alapértelmezett hírforrások kikapcsolásával testre szabhassa híroldalukat. Míg a diagramkészítési képességek – a Coinmarketcap.com által biztosított – viszonylag korlátozottak, a legtöbb felhasználó azért érkezik a Cryptopanic-hoz, hogy képes a legfrissebb híreket érmejelzéssel megjeleníteni. Ezt nagyon, nagyon jól csinálja.

Előnyök:

 • Nagyszerű felület a hírekhez
 • A pro opció nagyszerű testreszabást és riasztási funkciókat tesz lehetővé

Hátrányok:

 • A Portfolio tracker elem nem rendelkezik funkcionalitással a többi alkalmazáshoz képest

CryptoPanic Crypto portfoliókövetőCryptoPanic Crypto portfoliókövető

10.. Altpocket

Az Altpocket az egyik olyan fajta alkalmazás, amely kiemelkedik azon képessége miatt, hogy az aktív közösséget és az ICO-listákat összekapcsolhatja a portfoliókövető funkcióival. A nyomkövető csábító webes verzióval rendelkezik, míg az Androidra és az iOS-re készült alkalmazásokat még nem kell elindítani. Az alkalmazás bejelentette, hogy fórumokat is indít, és a szavazásokon való szavazás képessége vonzza azokat, akik egyedi nézetekre és betekintésre vágynak.

Előnyök:

 • Közösségi funkcionalitás
 • Csábító asztali felhasználói felület

Hátrányok:

 • Az automatikus import jelenleg a Bittrex, a Binance, a Coinbase és a Poloniex termékekre korlátozódik
 • Még nincsenek mobilalkalmazások.

Crypto Portfolio trackerCrypto Portfolio tracker

11. Binance App

Binance alkalmazás

A Binance a világ egyik legjelentősebb kriptovaluta-tőzsdéje, ahol a napi legnagyobb mennyiségű kriptopárral kereskednek. Tekintettel a nagy felhasználói bázisra, a Binance létrehozott egy zökkenőmentes és esztétikus portfóliókövetőt, amely segíti a felhasználókat a futtatásban a kriptográfiai eszközökön. 

A tőzsde alkalmas a rövid távú kereskedők számára portfóliójuk megőrzésére, de a hosszú távú portfóliót nem célszerű tőzsdén tartani – mivel forrásait forró pénztárcában tárolják, hajlamosak a feltörési kísérletekre. 

Előnyök

 • Ingyenesen használható.
 • Esztétikus felhasználói felület.
 • Alkalmas gyakori kereskedők számára. 

Hátrányok 

 • Alacsony szintű biztonság.
 • Csak az árfolyamát használja.

Jegyzet: Ha elmulasztottunk bármilyen Crypto Portfolio Trackert & Management Apps, kérjük, küldjön nekünk e-mailt a következő címen: [e-mail védett] hogy felsorolják.

Jogi nyilatkozat A bemutatott tartalom tartalmazhatja a szerző személyes véleményét, és piaci feltételektől függ. Tegye meg piackutatását, mielőtt befektetne kriptovalutákba. A szerző vagy a kiadvány nem vállal felelősséget az Ön személyes pénzügyi veszteségeiért.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map