A Polkadot támogató felső pénztárcák

Polkadot (DOT) egy új generációs blokklánc, amelyet arra terveztek, hogy lehetővé tegye az értékek, adatok és információk átadását a megbízhatatlan ökoszisztémákon belüli több blokkláncon keresztül. A Polkadot egyedülálló többláncú csere- és fordítási architektúrával rendelkezik, amely lehetővé teszi a különböző blokkláncok számára a kommunikációt és a számítási erőforrások egyesítését a nagyobb biztonság érdekében..

Amióta 2016-ban Gavin Wood, az Ethereum projekt társalapítója alapította, és tavaly elindította a projektet, a Polkadot a kriptopénzipar legnagyobb versenyzőjévé nőtte ki magát. Az érme a piaci kapitalizáció szerint az első 10 legnagyobb kriptovaluta projektben szerepel, és úgy tűnik, hogy nem lassul, mivel továbbra is új funkciókat ad hozzá. 

Azok számára, akik szeretnék, ha a portfóliójukban Polkadot (DOT) tokenek lennének, elég sok felső pénztárca támogatja a Polkadot-ot. Ez a bejegyzés magas szintű, könnyen olvasható útmutatót nyújt a Polkadot felső 4 pénztárcájához.

1. Polkawallet 

A Polkawallet egy mobil pénztárca, amelyet kifejezetten a Polkadot ökoszisztémához terveztek, beleértve a #Substrate, Laminar, Kusama, Acala és potenciálisan más érméket, amelyek natív módon futnak a Polkadot-on. A Polkawallet láncok közötti hozzáférést biztosít a DOT-tokenjeihez, és segít a tokenek kezelésében is, miközben részt vesz az alkalmazáson belüli tétben és irányításban..

A Polkawallet iOS és Android alkalmazásként érhető el, van egy Android APK fájl is a műszakilag hozzáértő felhasználók számára. A Polkawallet funkcionálisan forró pénztárca, de egyedülálló offline hideg aláírási modellt használ, amely ötvözi az interneten keresztüli egyszerű hozzáférést a hálózattól elkülönített magánkulcsokkal, amely lehetővé teszi a tranzakciók offline aláírását QR-kóddal. A legjobb az, hogy a felhasználók megtartják a magánkulcsok teljes tulajdonjogát, és soha nem kell attól tartania, hogy a Polkadot tokeneket ellopják, mivel a magánkulcsai nem sérülnek.

Főbb jellemzők

Az eszközinformációk egy pillantása: könnyedén megtekintheti a DOT tokenekről szóló információkat, és megismerheti az egyetlen pillantásra átruházható, zárolt, lefoglalt és összekapcsolt összeget

Zökkenőmentes transzferek & nyugták: könnyen átviheti DOT tokenjeit a hálózat bármely fiókjára. Küldhet egyszerűen a címzett címének megadásával vagy egy QR-kód beolvasásával. Hasonlóképpen, a DOT tokenek fogadása ugyanolyan egyszerű, és a valós idejű adatok megtekintésével ellenőrizheti, hogy a tokenek el lettek-e küldve vagy érkeztek-e..

Beépített társadalmi helyreállítás: A kriptotárcához való hozzáférés elvesztése pusztító lehet, mivel gyakran lehetetlen visszaszerezni az elveszett érméket. A Polkawallet azonban figyelemre méltó társadalmi helyreállítási rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy társasági kapcsolati fiókot használjon az elveszett pénztárcák helyreállításához.

Felhasználóbarát tét: A Polkawallet intuitív kialakítása megkönnyíti a felhasználók, a validátorok és a jelölők részvételét a konszenzus folyamatában. A pénztárca tartalmaz egyszerű diagramokat az ellenőrző elemzéshez és egyszerű parancsokat többek között a kötéshez / kötéshez, a vezérlő megváltoztatásához, a kifizetéshez vagy a jelöléshez

2. Polkadot.JS böngészőbővítmény

Azok számára, akik a mobilalkalmazástól eltérő helyen akarják tárolni a DOT tokeneket, a Polkadot.js böngésző kiterjesztés megfelelő alternatíva. A Polkadot.js böngészőbővítmény egy nyílt forráskódú, nem őrizetben lévő pénztárca, amely segít tárolni és hozzáférni a DOT-tokenekhez kapcsolódó információkhoz a Chrome vagy a Firefox böngésző felületén.. 

Mivel azonban böngészőbővítmény, nem kell semmilyen webhelyre vagy webappra navigálnia, de ez lehetővé teszi a Polkadot-fiókok elérését és kezelését, amikor böngészőben használja a DApps-t, így fiókok injektálására vagy meghatározott tranzakciók aláírására szolgál. A legjobb az egészben, hogy a kiterjesztés aláírhatja a tranzakciókat anélkül, hogy a DOT-portfólióról információkat tárna fel a DApps számára.

 A Polkadot.js böngésző kiterjesztésének fő korlátja, hogy nem nyújt teljes pénztárca képességeket. Előfordulhat, hogy nem jelölhet validátorokat, nem vehet részt a tétfolyamatban, és nem tud összetett parancsokat futtatni.

3. Főkönyvi hardver pénztárcák

A DOT tokenek mobil pénztárcákban történő tárolásán és a böngészőbővítmények használatán túl a Ledger Wallet most már támogatja azokat a DOT tokenteket, akik szeretnék a hardver pénztárcák által a kriptopénzek tárolásához nyújtott további biztonsági réteget. A DOT tokenek tárolására szolgáló Ledger pénztárca valószínűleg a legbiztonságosabb módszer a Polkadot tárolásához, mert segít a tokenek hideg tárolásában. 

A Ledger Nano X és a Ledger Nano S hardvereszközök most már támogatják a Polkadot alkalmazás telepítését a DOT kezeléséhez a Polkadot web pénztárcával. A főkönyvi hardvereszközök hardveres pénztárcák, amelyek lehetővé teszik a tokenek és a magánkulcsok tárolását hűtőházban egy dedikált eszközön, amely nem csatlakozik az internethez.

Telepítheti a Polkadot Ledger alkalmazást a Ledger Live menedzserének használatával, és bármelyik kompatibilis, harmadik féltől származó pénztárcát használhat a tokenek kezelésére. A Ledger pénztárcák lehetővé teszik mindenféle tranzakciók végrehajtását, a DOT-tokenek elhelyezését és az irányítási folyamatban való részvételt.

A DOT-tokenek Ledger hardveres pénztárcákon történő tárolásának legfontosabb eladási pontja a biztonság minősége, amelyet hűtőtárolóként nyújt. azonban, nagy hatalommal jár a nagy felelősség és ki kell használnia a Ledger által natív módon biztosított számos biztonsági funkciót és pénztárca-helyreállítási lehetőséget. 

A Ledger pénztárcájának van egy egyedi helyreállítási mondata, amely lehetővé teszi, hogy visszanyerje az alapokhoz való hozzáférést, még akkor is, ha elveszíti a pénztárcáját. Ha azonban elveszíti a helyreállítási kifejezést, akkor gyakorlatilag lehetetlen helyreállítani a pénztárcát, és a pénztárcában lévő összes pénz örökre elvész.

4. Félelem nélküli pénztárca 

A Soramitsu által kifejlesztett Fearless Wallet egy másik remek pénztárca a Polkadot tokenek tárolásához. A pénztárca egy mobil pénztárca, amely mind az iOS, mind az Android platformon működik, és potenciálisan beépülne a Polkaswap DEX-be. A Fearless Wallet egy nem őrizetben lévő pénztárca alkalmazás, amely nem tárolja fiókadatait az alkotóknál; hanem a Polkadot tokenekre vonatkozó összes adatot egy privát alkalmazástérrel tároljuk az eszközön.

A Fearless Wallet-ot kifejezetten felhasználóbarátra tervezték, miközben a technikailag jártas felhasználó számára továbbra is fejlett funkciókat kínál. A Fearless Wallet még fejlesztés alatt áll, és a jövőbeni verziók tartalmazzák a tételemeket, az irányítást, a fizetéseket és a hitelkártya-vásárlásokat. 

Jellemzők

Láncok közötti fiók létrehozása: A Fearless Wallet segítségével fiókokat hozhat létre a Polkadot, a Westend és a Kusama protokollokhoz, valamint más kriptovaluta hálózatokhoz, amelyek támogatják az sr25519, ed25519 és ECDSA algoritmusokat. Ehhez hasonlóan importálhat régebbi Polkadot, Westend és Kusama fiókokat a Fearless pénztárcájába a mnemónia segítségével. JSON fájl, vagy kifejezések.

Biometrikus hitelesítés: A Fearless Wallet egy mobilalkalmazás, amely fokozott biztonságot nyújt, amely kihasználja eszközöd beépített biztonsági funkcióit. Például beállíthat hatjegyű PIN kódokat, vagy használhatja az ujjlenyomatának biometrikus hitelesítését vagy az arcfelismerést.

Dinamikus számlavezetés: A rettenthetetlen pénztárca lehetővé teszi több Polkadot pénztárca létrehozását és kezelését is az alkalmazáson belül. Létrehozhat több fiókot, átnevezheti őket a kívánt módon, átrendezheti vagy eltávolíthatja őket. A fiókokat más pénztárcákba is exportálhatja JSON, memo vagy mag kifejezésekkel.

Átfogó Wallet funkciók: A Fearless wallet emellett átfogó pénztárcafunkciókat is kínál, hogy megtekinthesse a teljes DOT-egyenleget, és egyetlen pillantással azonosítsa a lefagyasztott, zárt, fenntartott, visszaváltható, kötött és korlátlan zsetonokat. Megtekintheti egyenlegét kripto- és fiat-egyenértékben is (USD).

Hasonlóképpen, a felhasználók a DOT tokeneket elküldhetik és fogadhatják a fiókjuk címével vagy QR kódokkal. A felhasználók megtekinthetik a tranzakciók előzményeinek összefoglaló és részletes nézetét, a pénztárca pedig egzisztenciális betétet mutat, amely megmutatja, hogy nem véletlenül semmisítette meg a pénztárcáját.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map