Az enyém 10 legnépszerűbb kriptovaluta (2019 FRISSÍTVE)

A kriptovaluták világa rengeteg kaput nyitott meg az emberek előtt, hogy pénzt keressenek, és az egyikük mindenképpen a kriptográfia. Azok számára, akik nem ismerik a kriptográfiai bányászatot, definíció szerint egy tranzakciók ellenőrzésének és hozzáadásának folyamata egy adott blokklánc digitális főkönyvébe, amelyért a bányász jutalomként megkapja a megfelelő kriptovalutákat..

A bányászati ​​folyamat nem igazán egyszerű, mivel sok bányász versenyez egymással bonyolult és nehéz matematikai egyenletek megoldása céljából hash függvényekkel, amelyek kriptográfiai jellegűek és egy adott tranzakció adatait tároló blokkhoz vannak kapcsolva.

És ahogy egyre több bányász jön össze az enyémhez, a bányászat nehézségei megnövekedtek, és lassan és állandóan egyre nehezebbé vált. Míg sok kriptovaluta, beleértve a bitcoint is, egyre nehezebbé válik az enyémek számára, még mindig sok közülük könnyebben bányászható.

Ennek jobb megértése érdekében meg kell vizsgálni azokat a tényezőket, amelyek megkönnyítik és jövedelmezővé teszik a kriptovalutát.

Mi a Network Hashrate?

Egy egyszerű technológiai meghatározás szempontjából a kivonatolási sebesség meghatározható az a sebesség, amellyel egy adott bányagép működik. A kriptopénzek világában a kivonatolási sebesség az a sebesség, amellyel a bányászgép másodpercenként ezer vagy akár millió találgatást hajt végre, hogy megtalálja a megfelelő válaszokat a blokk megoldására.

A hash arány kritikus tényező a kriptobányászatban, mert közvetlenül befolyásolja a bányászok jövedelmezőségét. A viszony olyan, mint ha egy adott időpontban a Bitcoin vagy bármely más kriptoshálózat nehézsége megnő, a hash arány nő, és ennek következtében a bányász megkapja a kriptovalutát és a tranzakciós díjakat. A bányászok száma a hálózatban növeli a nehézségeket, mivel egy bányásznak másodpercenként több találgatást kell kiszámítania, így a ciklus hash-rátákra vált.

Egy másik módja annak megnézésére: Ha a bányászok olyan blokkokat akarnak előállítani és ellenőrizni, amelyeknek nincs tranzakciós értéke, és megkapják érte a jutalomérmét, az érmék ára csökken, és mivel a blokkgyártás lassú folyamat; a tranzakciók az adott blokkláncon stagnálni fognak, ezáltal ismét leértékelődik az érme ára. Itt kezd növekedni a nehézségi szint.

Mi a bányászati ​​nehézség?

Ha valaki megpróbálja megkeresni a bányászati ​​nehézségek definíciójának legegyszerűbbjét, rájön, hogy a kifejezés igazságos a bonyolultság, amely részt vesz a matematikai probléma megoldásában, amely egy blokk létrehozása közben szembesül. Ez a nehézség idővel általában változik, és a legtöbb esetben nehézzé válik. Ezenkívül sok múlik a hálózat hashrate-jén, amelyen a bányász bányász.

Ha nagyon kevés bányász van, akkor a kriptovaluta bányászatának nehézségei esnek, és ha túl sok bányász van, akkor a másik oldalon az érmék bányászatának nehézsége növekszik, ami még nehezebbé teszi egy adott bányász ragasztását. vagy akár megtalálja azt a blokkot. A bányászok mindegyike bányászattal foglalkozik vagy minél több érmét gyűjt. Ezért fontos tudni, hogy mennyi a jutalom amerikai dollárban, hogy valóban meg lehessen mérni a bányászok erőfeszítéseit. Közvetlenül kapcsolódott ahhoz az árhoz, amelyen a kriptográf kereskedik, ha a kriptográfia ára növekszik a kriptovaluta tőzsdén, akkor a blokkos jutalom értéke amerikai dollárban is nő.

A bányászat nehézségének értékelésére használt mértékegységek a kivonatok (a legalacsonyabb terahashes – TH), ami az elvégzett munka egységét jelzi, és a hálózati hashrát vagy a hálózat nethash (ami azt jelenti, hogy a bányászok száma) osztályozására szolgáló mértékegység az egységben van. hash másodpercenként (TH / s).


A hálózat nehézségét önmagában állítja be, és mindig a nehézség / nethash = blokk idő (https://www.investopedia.com/terms/b/block-time-cryptocurrency.asp)

A definíciók használatával megértjük, hogy az alacsonyabb hasráttal rendelkező érmék dacosan azok, amelyeket könnyebb bányászni. Az érmék legfrissebb hashrátusának megszerzéséhez két adatösszegzőt és fő kriptovaluta-bányászati ​​webhelyet, azaz a WhatToMine.com és a CoinWarz.com webhelyeket néztünk meg. Az adatok mindkét weboldalon meglehetősen következetlenek voltak, ezért a legjobb érméket választottuk a kettő között, amelyek a legalacsonyabb különbséget mutatták. Ezek kizárták a NiceHash algoritmust és az érméket, amelyek nem rendelkeztek hashrat adatokkal.

A könnyen bányászható érmék felsorolása a következő (mint 2019. 08. 17-én)

Deutsche eMark (DEM)

Főbb bányászati ​​statisztikák

 • Hálózati hasrátus: 326,81 MH / s
 • Blokkjutalom: 50.00
 • Blokkok: 2 423 280
 • Blokkidő: 2.00 perc
 • Bevétel / nyereség naponta: 0,84 USD / (2,85 USD)

A Deutsche eMark egy digitális pénznem, amelyet decentralizáltan és kriptográfiai algoritmusokkal programoznak. Az érme a német márkáról kapta a nevét, amely Nyugat-Németország népszerű pénzneme volt. Az eMark, mint sok társa, az elosztott főkönyvi és blokklánc-hálózatot használja, így gyors, biztonságos és teljesen decentralizált tranzakciókat folytat.

Monero (XMR)

Főbb bányászati ​​statisztikák

 • Hálózati hasrátus: 327,55 MH / s
 • Blokkjutalom: 4.86930501
 • Blokkok: 1 902 321
 • Blokkidő: 2.00 perc
 • Bevétel / nyereség naponta: 3,23 USD / 0,98 USD

Monero kedves befektető volt, mivel ez volt az egyik első érme, amelyet a tranzakciók magánéletének előfeltétele köré építettek. A legtöbb uralkodó kriptográfiai eszköz, beleértve a Bitcoin-ot és az Ethereumot, átlátszó blokkláncokon alapult, ami azt jelenti, hogy a velük végrehajtott tranzakciók nyíltan ellenőrizhetők, és mindenki nyomon követhető, aki fel akarja őket találni, például kormányok és hatóságok. Ezenkívül, ha valaki folyamatosan nyomon követi az egyes pénztárcák tranzakciós tevékenységeit, mindig fennáll annak az esélye, hogy képes megtalálni a pénztárca tulajdonosának valós személyazonosságát. Ezt nem lehet megtenni Monero-ban, mivel kriptográfiai technológiát használ, amely árnyékolja a feladó és a vevő címét, valamint a tranzakció egyéb részleteit.

Akár ez is tetszhet: 10 legjobb monero pénztárca [XMR] áttekintve (2019-es kiadás)

ZCash (ZEC)

Főbb bányászati ​​statisztikák

 • Hálózati hasrátus: 4,44 GH / s
 • Blokkjutalom: 10.000080
 • Tömbök: 586,487
 • Blokkolás ideje: 2,50 perc
 • Bevétel / nyereség naponta: 3,17 USD / 1,68 USD

Zcash, akárcsak Monero a magánéletre összpontosít. A Zcash kétféle címet kínál: átlátszó címek, amelyek nyilvánosan láthatók a Zcash blokkláncán, és árnyékolt címek, amelyek privátabbak, mivel az adatvédelem az a pillér, amelyen a Zcah architektúrája megalapozza az alapját. Nincs központi adatbázis társítva a Zcash-hez, ezért nem kell félni egyetlen kudarcponttól vagy a feltörés esélyétől. Különböző számítógépek és rendszerhálózatok működtetik, így a hatóságok szinte lehetetlen irányítani vagy leállítani. Akárcsak Monero, a Zcash tranzakciók is úgy zajlanak, hogy nem közlik a feladót, a vevőt vagy a tranzakció összegét.

Feathercoin (FTC)

Főbb bányászati ​​statisztikák

 • Hálózati hasrátus: 5,22 GH / s
 • Blokkjutalom: 40.00
 • Blokkok: 2 788 198
 • Blokkolási idő: 1,00 perc
 • Bevétel / nyereség naponta: 0,10 USD / (0,86 USD)

A név Feathercoin az alapítók adták az érmének, mivel elképzelték, hogy kifejlesztenek egy, a fénynél könnyebb zsetont. Az érme ilyen könnyedsége és alkalmassága általában tollfizetést eredményez, ami gyorsabbá teszi a blokkellenőrzést és a feldolgozást (általában percenként közel egy blokkhoz). Az érme meglehetősen nagy mennyiségű, 336 millió érmével rendelkezik (jelenleg 210 millió van forgalomban). Az utcán számos elemző összehasonlítja a Feathercoin-ot a Bitcoin fejlett és módosított változatával, amelyről úgy gondolják, hogy kezdetben a Litecoin forráskódjából épült fel. A Feathercoin felhasználók könnyen hozzáférhetnek két pénztárcához (FeathercoinCore és Electrum), amelyek pontosan összhangban vannak a Bitcoin Wallets szolgáltatással, csak annyi a különbség, hogy könnyebbek és sokkal gyorsabbak a blokkok feldolgozásában. A két asztali pénztárca mellett a Feathercoin számos mobil pénztárcától talál támogatást, így meglehetősen gyakori érme.

Olvassa el még: Litecoin [LTC] Árjóslás a 2019/2020/2025

Einsteinium (EMC2)

Főbb bányászati ​​statisztikák

 • Hálózati hasrátus: 79,42 GH / s
 • Blokkjutalom: 2.00
 • Blokkok: 2 456 664
 • Blokkolási idő: 1,00 perc
 • Bevétel / nyereség naponta: 1,54 USD / (2,06 USD)

Einsteinium egy digitális valuta, amelyet technológiai, tudományos és humanitárius projektek finanszírozása céljából fejlesztettek ki. A pénznem finanszírozási forrásként is áll, és a munka kalkulációjának igazolásával mozog, akárcsak a Bitcoin. Tehát minden gyakorlatban az Einsteinium nagyon hasonlóan működik, mint a jótékonysági alaphoz csatolt Bitcoin. Az EMC2 mögött álló vállalat, az Einsteinium Foundation az első nyílt forráskódú blokklánc-alapú hálózat, amely összekapcsolódik a tudományos és technológiai vállalkozások finanszírozásának összegyűjtésével, amelyek középpontjában a tudomány és az innováció fejlesztése és fejlesztése áll..

StartCoin (START)

Főbb bányászati ​​statisztikák

 • Hálózati hasrátus: 105,68 GH / s
 • Blokkjutalom: 5.00
 • Blokkok: 2 033 754
 • Blokkolási idő: 1,00 perc
 • Bevétel / nyereség naponta: 0,02 USD / (3,58 USD)

StartCOIN, az EMC2-hez hasonlóan segít a crowdfunding támogatásában és előmozdításában (kiemelt figyelmet fordítva a karitatív célokra). A pénzgyűjtés mellett az érme jutalomjelzőként is funkcionál a tulajdonosoknak, amikor megosztott finanszírozású projekteket osztanak meg és támogatnak. Az érmét és a projektet 2014 júliusában indították el, és a Litecoin különbségéből kiszorították, mivel nem használja a Litecoin Scrypt algoritmusát. Az érmék teljes mennyiségének felső határa 84 millió USD, évente felére csökken a jutalom.

GameCredits (GAME)

Főbb bányászati ​​statisztikák

 • Hálózati hasrátus: 203,95 GH / s
 • Blokkjutalom: 12.50
 • Blokkok: 2 461 344
 • Blokkolás ideje: 1,50 perc
 • Bevétel / nyereség naponta: 1,94 USD / (1,66 USD)

GameCredits A (GAME) 2014-ben indult, a játékiparra összpontosítva, amely lehetővé tette a tulajdonosok számára, hogy digitális áruk és játékszolgáltatások online vásárlásához használják. Az érme mögött álló játékot, a GameCredits Inc.-t 2016-ban Szerbiában alapították, és most 100 emberből álló csapata van, amely öt országban oszlik meg. A GameCredits egy érme, amely megalapozza a Bitcoin alapját, rengeteg ihletet merít belőle. A kriptovaluta bányászata Scrypt algoritmust használ a PoW (proof-of-work) elv szerint..

Florincoin (FLO)

Főbb bányászati ​​statisztikák

 • Hálózati hasrátus: 390,92 GH / s
 • Blokkjutalom: 6.25
 • Blokkok: 3 596 760
 • Blokkidő: 40,00 másodperc
 • Bevétel / nyereség naponta: 1,65 USD / (1,95 USD)

FlorinCoin platformként mutatkozik be, amelyet teljesen decentralizált alkalmazások létrehozására használnak. Az érme biztosítja a teljes Florin-hálózat teljesítményét, és segít fenntartani a nagy tranzakciófeldolgozási sebességet 40 másodperces blokkképzési idővel. A projekt fő megkülönböztető képessége az volt, hogy minden tranzakcióhoz maximum 528 karakteres megjegyzéseket fűzhettek. A FlorinCoin nagy része a Bitcoin nyílt kódjára épül, de a Litecoin söpredékeivel rendelkezik.

Verge (XVG)

Főbb bányászati ​​statisztikák

 • Hálózati hasrátus: 755,13 GH / s
 • Blokkjutalom: 730.00
 • Blokkok: 3 369 191
 • Blokkidő: 30,00 másodperc
 • Bevétel / nyereség naponta: 1,67 USD / (1,93 USD)

Verge az eredeti Bitcoin blokklánc továbbfejlesztett változata, amely elképzelése szerint el akarja érni azt a küldetését, hogy a magánszemélyek és vállalkozások számára gyors, hatékony és decentralizált módon biztosítsa a közvetlen tranzakciókat a magánélet előnyeivel. Az érme végső célja, hogy kriptovalutát hozzon létre az emberek számára, hogy mindennap használhassák. A Verge Pénznem használatával a vállalkozások és magánszemélyek rugalmas lehetőségekhez férhetnek hozzá a fizetések küldéséhez és fogadásához.

Vertcoin (VTC)

Főbb bányászati ​​statisztikák

 • Hálózati hasrátus: 778,68 GH / s
 • Blokkjutalom: 25.00
 • Blokkok: 1 192 732
 • Blokkolás ideje: 2,50 perc
 • Bevétel / nyereség naponta:

A tervezés Vertcoin a blockchain úgy készült, hogy a bányászhatalom ne konszolidálódjon. Ez volt az érme fejlesztőjének arra irányuló törekvése, hogy a valuta folyamatosan decentralizált legyen. A decentralizáció gondozása után az alapítók gondoskodtak arról, hogy az érme könnyen bányászható legyen, ami mindenki számára megkönnyítené a kriptopénz bányászatát. Nagyon hasonlít a Litecoinra, a Vertcoin konszenzus algoritmusa nagyon sok VTC ASIC-rezisztens. Sok más ma létező altcoinnal ellentétben a Vertcoin-nak soha nem volt ICO-, repülőgép- vagy előbányabónusza. Ezt is úgy tervezték, hogy ne adjon indokolatlan előnyt egy csoportnak vagy egyéneknek azáltal, hogy hozzáférést biztosít a Vertcoinhoz a közönség előtt.

Következtetés

Bár ezeket az érméket könnyű bányászni, egy új bányásznak meg kell jegyeznie egy másik tényezőt, amely megváltoztathatja számukra a dolgokat, például a medencék használatát. A legkönnyebben bányászható kriptovaluta a medenciadíjak kiszámításának függvénye is. A medencének való részvétel növeli a kifizetések gyakoriságát mindenki számára, aki a medence része. Minden dolgot kordában tartva a bányászoknak mindenképpen a rendelkezésre álló legjobb erőforrásokra van szükségük ahhoz, hogy valóban megkönnyítsék a kriptovaluta bányászatot.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map