Balett pénztárca kezdeti áttekintése Bobby Lee új kriptopénztárcája

A kriptovaluta pénztárcák a kriptovaluta és a blokklánc univerzum kritikus elemei voltak. Ezek alapvetően szoftverprogramok, amelyek segítenek a kriptográfia minden univerzumában, hogy megtartsák kriptográfiai érmeiket és zsetonjaikat. Legyen az tőzsde, intézmény vagy egyéni befektető, senki sem működhet kriptotárca nélkül. Amit egy kriptotárca alapvetően tesz, az az, hogy tárolja a tulajdonos nyilvános és magánkulcsait, és segíti őt a blokklánccal való kölcsönhatásban, lehetővé téve számára a tokenek tranzakcióját, valamint az egyensúlyának őrzését..

Az elmúlt évtizedben számos kriptopénztárca volt, amely meggombásodott, de nem sok esetben sikerült egyszerűvé tenni a felhasználó számára a használatát. A biztonsági kérdések tovább osztották a pénztárca közösségét két részre – alapvetően az online vagy a forró pénztárcákra, az offline pénztárcákra vagy a hideg pénztárcákra, amelyek mindegyike saját előnyökkel és kihívásokkal rendelkezik.

Balett pénztárca – Hideg pénztárca, amelynek célja a tömeges örökbefogadás

A legtöbb mobiltárca a kriptovaluta-ökoszisztéma kritikus eleme után sem volt ilyen felhasználóbarát. Sokan általában a jelszavakkal, a biztonsági másolatok készítésével, a több pénztárca kezelésével kapcsolatos problémákkal küzdenek, és egyesek még abban is bíznak, hogy a harmadik fél gondoskodik az eszközeikről. Míg a legtöbb felhasználó folytatja technikai küzdelmeit, mindig meg van téve annak a kockázatának, hogy rosszat csinálnak, és másodpercek alatt elveszítik érméiket.

Több mint 8 évig a kriptográfiai játékban maradva, és a Bitcoin és a kriptovaluta globális bevezetése felé törekedve Bobby Lee, Kína első kriptovaluta-cseréjének korábbi vezérigazgatója és társalapítója, hogy első kézből tapasztalja meg ezeket a küzdelmeket. Ezért a felhasználóbarát, valamint a biztonság és a hozzáférhetőség problémáinak megoldása érdekében megtervezte és elindította a Ballet-worlds első nem elektronikus, több pénznemű, hardveres pénztárca nevű pénztárcáját, amely 100% -ban offline hűtőtárolót biztosít a felhasználó számára..

A Ballet elképzelése az, hogy „a kriptopénz valódi hozzáférhetővé tegye mindenki számára, kortól és háttértől függetlenül”. Ezért a pénztárca mögött lévő fejlesztő csapat az elegancia és a használhatóság alapvető szempontjain dolgozott, így a felhasználó zökkenőmentes tapasztalatokat szerezhet a kriptovaluták kezeléséről és tranzakciójáról anélkül, hogy problémája lenne korábban..

A rozsdamentes acélból készült hitelkártyának tűnő Ballet megpróbálja megválaszolni az összes kérdést, kérdést és bonyodalmat, amelyek a kriptopénz tulajdonjogát és tranzakciós képességeit övezik. A pénztárca megpróbálja lehetővé tenni az emberek számára, hogy kriptovalutákat, például készpénzt használhassanak.

A Wallet főbb jellemzői

 • Nincs regisztráció vagy bejelentkezés a fiókba: A pénztárca nem igényel semmilyen regisztrációt vagy fiókbejelentkezési információt. A felhasználóknak csak be kell olvasniuk a Balett pénztárcában található QR-kódot, és el kell kezdeniük a mobilalkalmazást. A tranzakció kezdeményezéséhez nincs szükség KYC-re vagy bármilyen regisztrációra.
 • Könnyen kezelhető eszközök: A balett rendkívül egyszerűvé teszi a felhasználók számára a kriptovalutákban történő tranzakciókat. Az alkalmazás képernyőn megjelenő utasításai rendkívül egyszerűek és egyértelmű iránymutatásokat nyújtanak, anélkül, hogy zavart és zavart okoznának.
 • Valós idejű hozzáférés a portfólió értékéhez: Az alkalmazás nagyon egyszerű, és valós idejű piaci értéket biztosít az eszközeiknek. Nincs gond az alkalmazás használatával.
 • Magánélet: A mobilalkalmazást úgy tervezték, hogy ne őrizze meg vagy tárolja a felhasználó által használt magánkulcsokat. A pénztárca nem követi és nem tárolja a felhasználó személyes vagy pénzügyi adatait a telepített eszközökön kívül.
 • Több pénznem aktiválása: Az alkalmazás több pénznem egy helyen történő tárolására képes. Bár további díjak és díjak társulnak hozzá.
 • Ipari sztenderd: A Balett pénztárcát és az alkalmazást versenyképesen fejlesztették ki, és a szabványos BIP38 protokollt használják az iparági szabványnak megfelelő magánkulcsok előállításához..

Ügyfélbarát

A balett kialakítása szerint korlátozások és határok nélkül működik, amelyek általában a kriptopénztárcákhoz kapcsolódnak a tranzakciókhoz való hozzáféréshez és a kriptopénzek kezeléséhez. A Ballet nem igényel semmilyen telepítő szoftvert vagy illesztőprogramot, sem hardvert, sem pedig semmilyen jelszót vagy KYC-t. Legyen szó gyerekről vagy nagyszülőről, legyen szó technikus srácról vagy laikusról, a Balett használata mindenki számára tortaút.

Akár ez is tetszhet: Trezor vs Ledger: Összehasonlítás és áttekintés a legjobb pénztárcához

Biztonság és védelem

Manapság sok kriptotárca nem felel meg a kriptovalutákhoz nagyon szükséges biztonságnak. A hackerek fenyegetése vagy egy harmadik fél megbízása az eszközök őrzésének megőrzésében kulcsfontosságú kérdés volt a legtöbb kriptotárcával foglalkozó vállalatnál. Ugyanezt figyelembe véve a Ballet különös gondot fordított ennek a szolgáltatásnak a megtervezésére, igazi nyugalmat adva az érmetartóknak.

A Ballet most először vezette be a 2-faktoros kulcsgenerálást (2FKG), hogy további biztonságot nyújtson. Ezt a folyamatot használja a pénztárca a fizikai kártyatárcák privát kulcsainak előállításához és előállításához. Ez a technológia biztosítja a legjobb biztonsági előírásokat a pénztárcában található kriptográf eszköz számára is.

A kártyaként kialakított fizikai pénztárca 100% -ban offline hűtőtárolót biztosít, hogy megakadályozza a pénztárcában lévő érmékhez és zsetonokhoz való illetéktelen hozzáférést. A kártya szabotázsmentes kialakítással is rendelkezik, és könnyen felismerhető, hogy manipulálták-e a pénztárcát.

Az acélkártya számos biztonsági funkcióval rendelkezik, amelyek olyan részleteket mutatnak, mint –

 • Elsődleges érme a kártyán
 • A kártya egyedi sorozatszáma
 • QR-kód könnyen észrevehető manipulációs bizonyítékkal
 • Láthatatlan jelölés, amely csak az UV fény alatt látható
 • Pénztárca jelszó, amelyet meg kell karcolni – ismét hamisítás bizonyítékot szolgáltat

Több pénznem támogatás

A kezdeti benyomások alapján a Balett pénztárca jó megoldás lehet a befektetők számára, akik devizaportfólióval rendelkeznek. Az egyik legnagyobb akadály minden jó pénztárcának az volt, hogy néhány devizának támogatást nyújtanak. Itt tölti ki a Balett pénztárca és nyújt támogatást 16 fő kriptóérmének, beleértve a BTC, az ETH XRP stb..

A mobilalkalmazás

A Balett pénztárca használatához a társaság elindított egy mobilalkalmazást, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kriptovalutákat fogadjanak, küldjenek és karbantarthassanak. Az alkalmazás azt is lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy valós időben ellenőrizzék egyenlegüket, és az elsődleges érmén kívül aktiválják a hozzáadott pénznemeket is. Az alkalmazás elérhető Alkalmazásbolt és Google Play Áruház. A csapat egy Android APK-t is elindított a további fejlesztés érdekében.

A balett pénztárca kezdeti közösségi áttekintése

A közösség vegyesen viszonyult negatív véleményekhez a pénztárca bevezetésével kapcsolatban. A fórum megbeszélése a következőre: Bitcointalk, bizonyos felhasználók nem voltak igazán elégedettek a pénztárcával. Néhányan Bobby Lee által közvetlenül bányászott fizikai érmék eladására vonatkozó BTCC-stratégián alapuló kérdéseket vetettek fel, és a centralizációból adtak ki kérdéseket, míg néhányan megemlítették, hogy nem szeretik az előre finanszírozott fizikai érméket. Néhányan felvetették azt a kérdést is, hogy a gyártó miért generál őrültségnek.

Különbség a meleg és a hideg pénztárca között

Míg a meleg és a hideg pénztárca egyaránt biztosítja a kriptovaluták tárolásának alapfunkcióját tulajdonosainak, az általuk kínált egyéb jellemzők tekintetében meglehetősen különböznek egymástól. Az elérhetőség és a biztonság határozottan azok a fő szempontok, amelyek különböznek a forró pénztárcától a hideg pénztárcától, és a felhasználóknak bölcs döntést kell hozniuk arról, melyik pénztárca megfelelőbb számukra.

Forró pénztárca

Hideg pénztárca

A forró pénztárcák online elérhetőek, és mindig kapcsolódnak az internethez. Az offline pénztárcák általában valamilyen hardveren találhatók, amely lehet olyan egyszerű, mint egy papír, vagy egy kicsit bonyolultabb, mint egy Pendrive. Ezekre a pénztárcákra van szükség, hogy csatlakozzanak az internethez, mielőtt a tranzakció megtörténhet.
Mivel a forró pénztárcák mindig online vannak, az akadálymentesség és a tranzakciók azonnal megtörténnek. Az offline pénztárcák általában egy ideig eltartanak egy tranzakció végrehajtásához, mivel a tranzakció végrehajtása előtt csatlakozniuk kell az internethez. Egyes hardveres pénztárcák azt is megkövetelik, hogy a felhasználók telepítsék az alap illesztőprogramokat, mielőtt megvásárolhatók lennének.
Mivel a Hot pénztárcák állandóan kapcsolódnak az internethez, sebezhetőek a feltörésekkel és a támadásokkal szemben. A pénztárca legjobbjai sem garantálhatják 100% -os biztonságot ezeknek a rosszindulatú tevékenységeknek. A biztonság a legnagyobb plusz, miért fontos a hideg pénztárca. Mivel nincs internetkapcsolat (kivéve, ha a felhasználó csatlakoztatja), a hideg pénztárcákat nehéz feltörni. 
A kereskedők és a felhasználók gyakran preferálják a kriptókat. Előnyben részesülnek a befektetők vagy azok a felhasználók, akik nem túl gyakran használják a kriptovalutákat.

Következtetés

Amit Bobby Lee megpróbált a világra hozni, mindenképpen érdemes megnézni. Bár a közösség nem elégedett bizonyos funkciókkal, és a Balett Pénztárca csapatának van némi munkája e hiányosságok orvoslására. Sőt, az a tapasztalat, amelyet Bobby magával hoz, mindenképpen megéri felhívni, és a Ribbit Capital támogatása csak magasabbra tudja vinni ezt a vállalkozást. A használat után a pénztárca jobb képet fog adni arról, hogyan alakul ki jövője.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map