Hogyan lehet nagy profitot elérni a kriptovaluta-tőzsdén

Tudsz?

A rövid válasz az, hogy nem lehet.

De vannak olyan befektetési tippek, amelyek sokkal alacsonyabbá teszik a veszteség kockázatát. És a potenciálod sokkal magasabb.

Alapvonal és Noobs

Először is, mivel a következő három-öt évben a Bitcoin, az Ethereum és a Litecoin monumentális növekedését tapasztalhatjuk, biztos lehetünk abban, hogy ez a három elsődleges és „alapvonal” érme továbbra is az egekbe szökik. Ennek ellenére tökéletes alkalom arra, hogy a BTC-től alacsonyabb vételköltségű alt-érmékké váljunk. És miért? Mert amint azt látjuk, hogy a Verge egy fillérről dollárra emelkedik, azok, akik befektettek egy fillérért, százszoros megtérülést érnek el befektetésüknél (ROI).

Először is

Tehát itt van, ami fontos, meg kell tartania a BITCOIN vásárlását. Mindeközben kis csokrokat kell szednie belőle, és egy olyan tőzsdén keresztül kell befektetnie, mint a Binance vagy valami hasonló, az úgynevezett „altcoinoknak”. Egyszerűen ők a futó (k). Átmenetileg. Bár, mint a cseréknél, a legjobb lehet még. Látunk-e még egy valutát egyeztetni a bitcoin dollár dollárért? Teljesen. Csak nem azonnal. De figyelemre méltó, hogy néhányuk milyen gyorsan növekszik. Vegyük például azt a tényt, hogy az elmúlt héten Verge értéke megduplázódott. Egy hét alatt egy fillérről kettőre, háromra, négyre, ötre változott.

Idővonal

Ez azt jelenti, hogy ha valaki a múlt héten 1000 USD-t fektetett be Verge-be, akkor a befektetése ma megdöbbentően ÖTISZER dollárt érne. Ez egy 4000 dolláros fizetés egy héten át tartó hátradőlés után, és nézi, ahogyan a ticker elárulja, hogy befektetése lendületes.

Eszméletlen

A valuta vagy az áruk történetében még soha nem láthattunk ilyen emelkedést, mint emberi faj. Bármiben. Valaha. A kriptopénz, mint az árukereskedelem stabil formájának meteorikus emelkedésének teljes mélysége tíz rövid év alatt semmiből a közmondásos 160MPH-ba vált. Ez valóban figyelemre méltó!

Itt maradni!

Itt van a kriptopénz. Amíg az érméket bányászzák, a tranzakciókat ellenőrizik, és a „három nagy” új alternatív valutái folyamatosan bemutatkoznak, a hatalmas hozamot biztosító befektetési lehetőségek nem csak lehetségesek, hanem ami olyan kiemelkedő, hogy elmondhatjuk a pénzügyi világ; és amit szinte a legjobban suttognak; VALÓSZERŰEK.


Valószínűség?

A befektetés a valószínűség kérdése. Senki nem tudja megjósolni, mit fog tenni egy ember. De nagy pontossággal meg lehet jósolni, hogy az átlagember mit fog tenni. Ezért támaszkodnak annyira a befektetők a szájról szájra. Valamint az a tény, hogy maguk nézik a piacot.

Mit vegyek

Ez egy olyan játék, ahol mindenki nyer. Különösen, ha tippeket adsz a barátaidnak, mit vásárolj. Így kezdődik; valaki azt kérdezi: „Mire jó most vásárolni…” Egy tapasztaltabb befektető válasz nélkül válaszol: „Vásároljon ADA-t, IOTA-t, XVG-t és esetleg valamilyen Ripple-t, ha van rá pénze. De ne felejtse el megvásárolni a BITCOIN-t, az étert és a LITECOIN-t. ”

Ami fontos

Tehát az a fontos és a legnagyobb érték, hogy rájöjjünk, hogy miközben az alternatívák megvásárlásához kriptovalutát, például bitcoinot, étert vagy Litecoin-t kell FELHASZNÁLNI, ezt követően magába a bitcoinba kell befektetnie. És Ether. ÉS LITECOIN. Nem csak kimerítheti a bitcoinba, az ETH-ba és az LTC-be történő befektetését az altcoinok vásárlása érdekében, és elvárhatja, hogy a következő években teljesen fejlett portfólióval rendelkezzen. MASSZÍV növekedési potenciál rejlik az altcoinokban, de talán még TÖBB lehetőség van a növekedésre a „nagy háromban”.

A dörzsölés?

Ebben rejlik a dörzsölés. Mert ahogy áthelyezi eszközeit a bitcoinról a Verge-re. A Verge lények ára megduplázódik, majd ismét megduplázódik, majd ÚJRA megduplázódik. Ezen az úton folytatódik! Tehát CSODÁLATOS idő a Verge vásárlására.

– Akkor mi a dörzsölés?

Sajnos, akkor látja, hogy a bitcoin ára meteorikusan tovább emelkedik. Ahogy kiveszi a pénzét a BTC-ből és az XVG-be teszi! Tehát mi ad? Hogyan lehet fenntartani erős jelenlétét a bitcoinban, valamint az altcoinokban? Pénz kell. Bölcsen fektetett be, a megfelelő időben.

Korlátlan vízellátás

A Bitcoin növekszik, mint egy gyom, korlátlan vízellátással. Szomjas, és annyi italt kap, amennyit elbír. Ezért tapasztaljuk a késéseket a megrendeléseknél. A bányászok jelenleg alig tudják tartani a keresletet. Egy hónap alatt telt el, 15,5 ezer dollárról hatalmas 19,2 ezer dollárra. Hogyan lehetséges ez?

Kereslet és kínálat

Csak meghatározott számú bitcoin van kitermelhető. És bármelyik napon ugrásszerűen növekszik a kereslet erre a nagyon korlátozott eszközre. Az ár emelkedése. Továbbá, amikor az emberek pénzt vonnak ki a BTC-ből, és mondjuk azt, hogy XVG, IOTA, Ripple vagy ADA … ezek a bitcoinok visszakerülnek a forgalomba. Vagy inkább azoknak kereskedik, akik már tartják ezeket az alternatív érméket.

Korlátozott összeg

Fontos megérteni; hogy bár csak meghatározott számú érme van, értékük folyamatosan növekszik, és minden egyes egymást követő napon fokozatosan értékesebbé válik. Összeomlik-e valaha a piac? Potenciálisan; amint más devizák emelkednek, a bitcoin, az Ether és a Litecoin itt-ott kissé csökken. De a TREND arra való, hogy folyamatosan felfelé, felfelé és felfelé haladjon.

Egy millió dollár

A BTC előrejelzései azt mutatják, hogy a pénznem érménként elérheti az 1 millió USD-t 2020-ig. Ez csak két rövid évre van. Körülbelül 700 nap van hátra, amíg a mai 16 K dollár értékű érmék értéke egymillió USD. Ez; valóban izgalmas idő, hogy éljünk és befektessünk, mert a befektetések ilyen drámai nyereségének lehetőségével most itt az ideje, hogy.

– Valójában tegnap volt a vásárlás ideje

Ez ösztönzi a piac sürgősségét. Ami növeli az árakat, ami viszont ciklikusan serkenti a piacot.

Lenyűgöző

És amikor barátaitól és befektetőtársaitól kérdez tippeket, mit vásároljon; Hallgass rájuk. De mindeközben végezzen kutatást a saját idejében arról, hogy melyek azok az érmék, amelyek vásárlására ösztönöztek. Némelyik nagyon más aspektusú, mint mások. És a dinamikus válaszok különböző szintjei a piacon.

Hosszú távú gondolkodás

Például, ha Ön hosszú távú befektető, ahogyan mindannyiunknak kellene, akkor rendkívül fontos, hogy továbbra is vásároljon bitcoinot. Éter. És a Litecoin.

Rúgd magad

Képileg és szó szerint rúgni fogja magát, ha nem. És miért? Mert ha ma akár 1000 dollárt is be tudsz esni, mire a bitcoin eléri az egymillió dollárt (majdnem keveset mondtam) … mert 2020 néhány évnek tűnik. Ez nem! 2020 hamarosan jön.

És ha nem akar lemaradni az emberiség történelmének legnagyobb befektetési lehetőségéről, akkor MOST VÁLASZTOTT IDŐ. 2020 nem telik el néhány év múlva. Ez csak egy pár. Ne feledje, hogy a 700 napos határ hamarosan közeledik. A cikk megírásához szükséges idő alatt sokkal közelebb vagyunk a 699-es naphoz.

Vetítések

Ennek oka: ha a BTC 1 millió USD / érme értéket ér el, akkor a csekély 1000 dolláros befektetés 52 083 dollárt ér és változik. Ez elég ahhoz, hogy házat vásároljon a világ egyes részein. Vagy egy szép autó. Vagy főiskolai oktatás a gyerekeknek. Ez elég ahhoz, hogy aztán újra belefektessünk a mondjuk a Verge-be, amely addigra körülbelül 0,60 USD lesz, és amikor ez 1,00 USD-t ér el, akkor az 52 000 USD meg fogja érni a 87 000 USD jobb részét.

Tehát látja, hogy kevesebb mint négy év alatt hogyan válhat egy 1000 dolláros befektetés majdnem 90 000 dollárra.

A kriptovaluta-befektetések ugyanazon algoritmusa segítségével 100 dolláros befektetést tehet, és könnyen átalakíthatja 9000 dollárra. 2021-re.

És jelöljem meg a szavaimat, ezek a jövőbeli dátumok sokkal hamarabb várnak ránk, mint észre vesszük. Vásárolj most. A rövid válasz a következő kérdésre: „Hogyan lehet sok pénzt keresni kriptovalutába fektetve?” Egyszerűen ezzel válaszolnak:

Megvenni

És figyelje, ahogy befektetése virágzik, mint egy virág a napon. Vagy ami még jobb, egy TERÜLET virág.

Összefoglalva. Reméljük, hogy ez az információ segít Önnek, és emlékezni fog arra, hogy amikor rövid távú növekedési érmékbe fektet be, mint például az IOTA, a Verge, az ADA, a Ripple és mások, akkor be kell töltenie a pénztárat a közmondásos nagy háromban. Azok, akik ennek az egész rendszernek az alapvető szempontjai. Üdvözöljük a blockchain technológia világában. Nagyon jó tíz év lesz azoknak a befektetőknek, akik csendben várakozhatnak, figyelhetik a piacot és bölcs befektetéseket tehetnek.

Tájékoztassa velünk az alábbi megjegyzésekben a bitcoinra vonatkozó gondolatait, vagy írjon nekünk a [e-mail védett]

A bemutatott tartalom tartalmazhatja a szerző személyes véleményét, és piaci feltételektől függ. Tegye meg piackutatását, mielőtt befektetne kriptovalutákba. A szerző vagy a kiadvány nem vállal felelősséget az Ön személyes pénzügyi veszteségeiért.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map