SecuX Stone Vs Ledger Nano X – Melyik a jobb kripto hardver pénztárca?

A SecuX Stone és a Ledger Nano X a legjobb hardveres kriptovaluta pénztárcák a piacon. Ez az elemzés a két pénztárca összehasonlítására összpontosít, hogy megállapítsa, melyik a biztonságosabb. Az Ön számára legmegfelelőbb kriptográfiai hardver eldöntésekor figyelembe kell vennie olyan tényezőket, mint a portfólió mérete; szüksége lesz-e webes hozzáférésre, mobil és asztali kompatibilitásra; vagy integrálnia kell egy harmadik fél pénztárcáját. Ezeket a tényezőket alkalmazzuk a SecuX Stone és a Ledger Nano jobb kriptográfiai pénztárcájának eldöntésére.

SecuX Stone: Első benyomás

A SecuX Stone kriptográfiai hardvertárca három változatban kapható – SecuX Stone V20, SecuX Stone W20 és SecuX Stone W10. 

SecuX Stone V20 Crypto Hardver pénztárca

A SecuX Stone V20 kriptográfiai hardver pénztárca a SecuX márka zászlóshajó pénztárcája. Kellemesen nagy, 2,8 hüvelykes, érintőképernyős, dodecagon alakú érintőképernyővel rendelkezik, alumínium vázzal és gumitalppal. Esztétikailag sokkal jobb és kompaktabb, mint a többi kripto hardver pénztárca, amely gyengének és olcsón tűnik. 600mAH akkumulátorral rendelkezik, amely 2 órán belül teljesen feltölthető. A gumibetét olyan lengéscsillapító funkciókat biztosít, amelyek biztosítják, hogy a pénztárca ellenálljon bizonyos fizikai bántalmazásoknak, ha leesik vagy más tárgyakhoz nyomják. Nem azt mondjuk, hogy ügyetlenkedj, de nem kellene sokat aggódnod a SecuX Stone V20 kriptotárca miatt, ha.

A pénztárcának egy mikro USB-portja van, és Bluetooth-kapcsolattal is rendelkezik. A pénztárcát a SecuX Mobile alkalmazással kezelheti Androidra és iOS-re egyaránt. Ha pénztárcáját online kívánja kezelni, használhatja az USB-portot a számítógéphez való csatlakozáshoz, vagy a Bluetooth-ot a számítógéphez vagy telefonhoz való csatlakozáshoz. A SecuX Stone V20 és a Stone W20 pénztárca lehetővé teszi a portfólió vezeték nélküli kezelését vagy a tranzakciók nagy érintőképernyőn történő lebonyolítását. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhető, hogy a SecuX Stone V20 „Cross-Platform” eszközként is ismert. 

A pénztárca natív módon támogatja a Ripple (XRP), a Stella Lumens (XLM), a DigiByte (DGB), a Groestlcoin (GRS) és más mainstream kriptovalutákat. A legtöbb kriptográfiai pénztárca natív módon nem támogatja ezeket az egyedi kriptókat. 

Biztonsági szempontból a SecuX Stone V20 kriptotárca Infineon (német vállalat) CC EAL 5+ tanúsított biztonsági elemet (SE) tartalmaz, amely garantálja a magánkulcsokat és a PIN kódokat. Egyéb biztonsági funkciók a következők: 

  • Előre telepített szabotázsbiztos firmware, amely frissíthető 
  • Fizikai visszaigazolás minden pénztárcából végrehajtott tranzakcióról
  • Véletlenszerű digitális billentyűzet, amely megakadályozza a hackeléseket a billentyűleütésekből 
  • Egyszeres jelszó, amelyet a gazdaeszköz, például számítógép vagy telefon párosításához használnak Bluetooth használatakor. A legfontosabb, hogy lehetővé teszi 12, 18 és 24 szóból álló jelszavak előállítását, amelyekkel pénzeszközök kerülhetnek helyre, ha a pénztárca megsérült.

A SecuX Stone V20 támogatja a BTC, BCH, ETH, LTC, XRP, XLM, DASH, DOGE, BNB, DGB, GRS és minden ERC-20 tokent, például az USDT-t. Ne feledje, hogy minden firmware-frissítéssel több érmetámogatás is szerepel. A SecuX Stone V20 kiskereskedelmi ára 139 dollárnál kezdődik, ami meglehetősen olcsóbb. 

SecuX Stone W20 Crypto Hardver pénztárca

A W20 képernyőmérete megegyezik a SecuX Stone V20 készülékével, amely kompaktabbnak és könnyebbnek tűnik, és egy téglalap alakú tenyér nagyságú ABS hajszálhuzatba integrált, olvadékolvadék-ragasztóval, ultrahangos formázással, integrált egészként érkezik..

A W20 összes funkciója megegyezik a V20-val, ideértve az érmék támogatását, a kettős csatlakozást a számítógéphez vagy a vezeték nélküli telefonhoz. Újratölthető lítium polimer 600mAH akkumulátorral rendelkezik, akár 7 órán keresztül használható. A SecuX Stone W20 és V20 pénztárcák között a legszembetűnőbb különbség a fizikai kialakítás és az anyag. A SecuX Stone W20 119 dollárnál kezdődik.

SecuX W10 Crypto Hardware pénztárca


A SecuX Stone W10 kriptográfiai hardver pénztárca a SecuX sorozat belépő szintű pénztárcája. Belépő szintű állapota azonban nem jelenti azt, hogy alacsonyabb szintű lenne, mint a W20 vagy a V20 verzió. 2,8 hüvelykes színes érintőképernyővel rendelkezik, akárcsak a többi SecuX modell. Külseje teljesen megegyezik a SecuX Stone W20-zal, amely ABS műanyagból készült, studier érzéssel.

A W20-tól és a V20-tól eltérően a SecuX Stone W10 nem rendelkezik Bluetooth-kapcsolattal. Ez azt jelenti, hogy nem használhat mobilalkalmazásokat a SecuX Stone W10 pénztárca kezeléséhez vagy tranzakcióihoz. Ennek kompenzálásához van egy mikro USB-portja, amely külső számítógépes eszközökhöz csatlakozik a pénztárca kezeléséhez. Így csatlakozhat az internethez.

A SecuX Stone W10 hardveres kriptotárcába beágyazott biztonsági funkciók megegyeznek a W20 és V20 pénztárcákéval. A beágyazott biztonsági chip egy CC EAL5 + katonai szintű Secure Element, amely egy német Infineon vállalattól származik, amely a kriptográfia eszközeinek bevehetetlen tárházát biztosítja bármilyen fizikai vagy kibertámadáshoz. Ugyanazt az érmét támogatja, mint a többi SecuX pénztárca. Alapára 99 dollár.

Ledger Nano X Hardver Crypto Wallet

A Ledger Nano X hardver USB-meghajtó formájában van. Kicsi, kompakt és könnyen elfér a zsebében. Jelenleg a Ledger Nano X kriptovaluta hardvertárca az egyik vezető kriptotárca a piacon. Több mint 1100 kriptót támogat; USB-meghajtójának köszönhetően pedig bármilyen számítógépes eszközről kezelheti portfólióját. Bluetooth-t is engedélyezett, ami azt jelenti, hogy iOS és Android alkalmazásokkal érheti el pénztárca funkcióit. 

A Ledger Nano X rendelkezik egy biztonságos chipjével, CC EAL5 + tanúsítvánnyal, amely a saját BOLOS operációs rendszert futtatja. A pénztárca natív módon mintegy 200 érmét támogat, de akár 1100 kriptót is kezelhet. Ezenkívül akár 100 kriptovalutát is egyszerre tud HODL-be állítani. 100mAh akkumulátorral működik. Alapára 150 dollár.

Következtetés: SecuX Kő Vs Ledger Nano X

A fenti összehasonlításokból nyilvánvaló, hogy mindkét pénztárca a maga módján remek. Ez valóban attól függ, hogy mit keres egy kriptotárcában. Míg mindkét pénztárca lenyűgöző biztonsági funkciókkal és funkciókkal rendelkezik, a Ledger nano X valamivel lenyűgözőbbnek tűnik, mivel több mint 1100 kriptót és HODLing képességet támogat. Egészségére. 

Spec összehasonlítás 

Összehasonlítás SecuX Stone V20 Ledger Nano X
Anyag Alumínium váz gumitalpú Műanyag és rozsdamentes acél
Kijelzo méret 2,8 hüvelyk  0,96 hüvelyk
Érintőkijelző Ajándék Egyik sem. 2 gomb a funkcionalitásért
Dimenzió 98mm x 15mm 72 x 18,6 x 11,8 mm
Súly 120 gramm 34 gramm
MCU északi UTCA
CC EAL5+  Infineon UTCA
USB C típus C típus
Bluetooth Engedélyezve Engedélyezve
Akkumulátor 600mAh 100mAh
Webalkalmazás Elérhető N / A
iOS Támogatott Támogatott
Android Támogatott Támogatott
Érme támogatás Tizenkét főáramú kriptó, akár 820 tokennel 100 mainstream kriptó, körülbelül 1000 tokennel
Számlák száma a Hardver pénztárcán Akár 500 fiókot támogat Csak 100 fiók
QR-kód szűrés Támogatott offline és online Csak a külső eszközön érhető el online állapotban
Seed Phrase 24 szó 24 szó
Alap-helyreállítási jelszó Szekvenciálisan erősítse meg a 24 szóból álló magmondatból a 4 szóból álló készletet Egyenként erősítse meg a 24 szót
Alapár  139 USD  150 USD

Bónuszként olvasóinknak 10% vagy 15% kedvezményt kaphat a SecuX megrendeléséből, ha megadja a kuponkódokat a SecuX online boltban történő fizetéskor:  https://shop.secuxtech.com/

15% kedvezmény eléréséhez használja a kuponkódot: „coingape” a V20 és W20 készülékekhez

10% kedvezmény eléréséhez használja a kuponkódot: „coingapew10” W10 esetén

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map