CryptoGames Review (2021) – Jellemzők, tények és bónuszok

CryptoGames egy egyszerű és szupergyors kriptovaluta kaszinó, amelyet 2014-ben alapítottak a kriptovaluta rajongói. Minden játék bizonyíthatóan korrekt.

8 bizonyíthatóan korrekt kaszinójáték létezik: Dice, Slot, Blackjack, Roulette, Video Poker, Plinko, Lotto és a legújabb kiegészítés Aknakutató hajó!

CasinoBonusFeaturesUgrás a webhelyre

CryptoGames

cryptogames logó

Csaptelep bónusz

A csaptelep bónusz egy hűségprogram, amely pénzvisszafizetést biztosít.

8 bizonyíthatóan tisztességes játék

Alacsony házszél

Nagyszerű jackpotok

Csatlakozz most

A Crypto Games minimalista előcsarnoka. Válasszon pénznemet, válasszon játékot, és máris jó lehet elmenni, miután elolvasta ezt a CryptoGames áttekintést!

A CryptoGames minimalista előcsarnoka. Válasszon valutát, válasszon játékot, és máris mehet!

1. CryptoGames áttekintés

A CryptoGames egy online Bitcoin és Cryptocurrency kaszinó, amely 8 játékot kínál. Igen, jól olvastad, csak nyolcat! Mint valószínűleg most sejteni lehet, a CryptoGames nem versenyez a nagyobb és mutatósabb Bitcoin kaszinók ellen több száz játékkal.

A kaszinó inkább az erősségeire támaszkodik: gyors pénzátutalásokra és egyszerű old school stílusú játékokra. Minden játék bizonyíthatóan igazságos. Ez azt jelenti, hogy mindig ellenőrizheti, hogy a játékok 100% -ban véletlenszerűek és tisztességesek-e.

Szintén nagyon alacsony a házelőny a játékokban, ami hosszú távon növeli nyereményét, összehasonlítva a szokásos kaszinókkal, amelyekben sok bónusz van, de magasabb a ház előnye. A ház széléről többet tudhat meg a különböző játékokról a kaszinó játék szakasz.

Sok játékban nagy jackpotok is vannak.


Az egyszerű játékok azt jelentik, hogy gyorsan elkezdhetsz játszani, és nem kell megvárnod a nehéz grafika betöltését. A játékválasztás pedig sokkal könnyebb 8 játékkal. Nincs több probléma annak eldöntésében, hogy melyik játékot kell játszani! Mondhatnánk, hogy „kevesebb a több”, amikor erről a kriptográfiai kaszinóról beszélünk.

A pénzügyi oldal bizalmának alátámasztása érdekében a Crypto Games közzétette nyilvános hideg pénztárcáját a Bitcoins és az Ethereum oldalain. Ezek meglehetősen méretesek, és ez bizalmat ad arra, hogy a kaszinónak nincs problémája a lehetséges nyeremények kifizetésével!

CryptoGames tények

Weboldal: https://crypto.games

Alapított: 2014

Kaszinó licenc: Curacao eGaming licenc

Közösségi média fiókok:

Kaszinó a kriptovaluta fórumokon: BitcoinTalk.org

Támogatott kriptovaluták:

 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Litecoin (LTC)
 • Dogecoin (DOGE)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Dash (DASH)
 • Ethereum Classic (ETC)
 • Monero (XMR)
 • Gáz (GAS)

Támogatott FIAT pénznemek: Nem támogatott

Kaszinó játékok: 8 különböző játék (kocka, nyerőgép, blackjack, rulett, videopóker, plinko, lottó és aknavető)

Kaszinó szoftver: Minden játék házon belül készül

Bizonyíthatóan tisztességes játékok: Az összes játék

Nyelvek: angol

Mobil kaszinó: Igen

Kapcsolatfelvétel és támogatás:

Az egyetlen, és a legjobb slot játék a Crypto Games-ben. Nincs probléma a nyerőgépek kiválasztásában! Tudjon meg többet erről a Crypto Games Review-ban.

Az egyetlen, és a legjobb slot játék a CryptoGames-ben. Nincs gond a nyerőgépek kiválasztásában!

Néhány történelem és a CryptoGames mögött álló emberek

A CryptoGames kaszinó 2014 augusztusában nyílt meg azzal a szándékkal, hogy kezdettől fogva több kriptovalutát kínáljon. Az első játék a nyerőgép volt, és hamarosan a kockajáték is bekerült. A játékokat sokszor fejlesztették az indulás után. 2015 szeptemberében hozzáadták a Blackjack-ot, 2015 októberében pedig a régi kedvenc lottót (vagy lottót).

A kaszinó mögött álló csapat kriptovaluta rajongókból áll. Nos, ezt valóban láthatja, mert ez a kaszinó több pénznemet kínál, mint játékokat (ami egyáltalán nem rossz dolog). Ezek az emberek még 2011-ben megtalálták a Bitcoint, amikor a legtöbb ember még soha nem hallotta a kriptovaluta szót.

A CryptoGames csapatmunkája az IT-iparban. A legtöbb ember programozó és rendszermérnök. Ez szilárd hátteret ad a kaszinójátékok mögött álló kódnak. Ezt a programozási hátteret például itt mutatjuk be: bizonyíthatóan a tisztesség minden játékban jól látható, és könnyen ellenőrizhető.

A CryptoGames egyfajta nerdy kaszinó (pozitív értelemben): a legfontosabb az, hogy a kaszinó gyorsan működjön, egyszerű és korrekt legyen. A grafikus tartalom és a háttértörténetek némileg hiányoznak. Ha a kaszinók kilátása nem olyan fontos az Ön számára, akkor ez nem jelenthet problémát. Ha mutatós grafikákat, animációkat és történeteket szeretnél, akkor érdemes valami más kaszinót választanod.

Ebben a kaszinóban azt kapja, amit lát, és nincs mit elrejteni a felszín alatt. Ez egy üdítően egyszerű kaszinó sok csillogó és lassú hagyományos online kaszinó után. A CryptoGames némi hitelességet élvez a kriptovaluta rajongók körében is, főleg a fejlesztők háttere, valamint az egyszerű és gyors játékfunkciók miatt.

2. Bónuszok

A CryptoGames jelenleg nem kínál betéti bónuszokat, de van egy jó Csaptelep bónusz.A csaptelep bónuszát a Jutalmak menüben ellenőrizheti.

Alapvetően a csaptelep bónusz takarít meg, ha az érme egyenlege üres.

3 percenként kérhet kis mennyiségű érmét, és a bónusz összege és mennyisége a csaptelep szintjétől függ. Ellenőrizheti szintjét a Jutalmak oldalon -> Csaptelep-menü.

A csaptelep szintje például a következő tényezőkkel növekszik: Fogadott érmék, Chat üzenetek, Hűség napokban, Befektetett érmék (Befektetés a ház bankrolljába) és Referral jutalék (Mennyit keres a hivatkozott ismerőseitől). Ellenőrizze a részleteket a Csaptelep szint menüjében.

Csatlakozz most

Különleges promóciók és bónuszok

A CryptoGames számos különféle promóciót futtat. Ezeket a honlap CryptoGames promóciós linkjén keresztül jelentik be. Ezután a játékosok egy linket kapnak a BitcoinTalk egyik szálához, amely további információt nyújt a promócióról.

A Crypto Games nagyon aktív a közösségi médiában, mint a twitter. Értesítések vannak például a Crypto Games bónuszügyleteiről.

A CryptoGames nagyon aktív a közösségi médiában, mint a twitter.

A bónuszokkal a Crypto Games ugyanazt az egyszerű menetrendet követi: nincs trükk, csak játék. Ez a meglehetősen kicsi házkülönbözeten is megmutatkozik: a kockában a ház különbözete csak 0,8%, és a fogadások 99,2% -át fizetik a nyerteseknek.

Az akciók nem szoktak bónuszok formájában történni, szinte mindig versenyek. Ez azt jelenti, hogy azok a játékosok, akik a promóció időtartama alatt a legtöbb tétet hajtják végre vagy nyernek bizonyos játékokban, további titkosítást nyerhetnek a számlájukon.. 

A promóciókat naponta váltogatják, így a játékosoknak minden egyes nap lehetőségük van kiválasztani a nekik tetsző promóciót. 

Fogadási követelmények

Mivel nincs betéti bónusz, nem kell aggódnia a fogadási korlátozások miatt. Csak nézze meg a Jutalmak menü részleteit a csaptelep bónuszhoz. Így megpróbálhatja növelni bankját, ha elveszíti az összes érmét.

Csak játsszon és vonjon ki nyereményt, ha szerencséje van.

Bitcoin Video póker jackek vagy jobbak a CryptoGames-ben

Video Poker játék Jacks or Better in CryptoGames.

3. Bónuszkódok

Jelenleg nincsenek bónusz kódok a CryptoGames számára. Maradjon velünk a jövőben lehetséges bónuszkódokkal kapcsolatban!

4. Ingyenes pörgetések

A CryptoGames jelenleg nem kínál ingyenes pörgetéseket, de van egy remek csaptelep bónusz. További részleteket lásd fent a Bónusz szakaszban.

Kövesse a CryptoGames közösségi média beszámolóit is, hogy részt vegyen a sok promócióban és különleges ajánlatban. Sokszor nagyon jó díjakat lehet nyerni, néha ingyen a részvételhez!

5. Kaszinójátékok

A CryptoGames jelenleg 8 kaszinójátékot kínál: Dice, Slot, Blackjack, Roulette, Video Poker, Plinko, Lotto (lottery) és a legújabb kiegészítés, Aknakutató hajó. A kocka egy hagyományos Bitcoin vagy kriptovaluta kocka.

Alapvetően csak meg kell választania a tét nagyságát és a kifizetést. Ha nagyobb nyereményre vágyik, a győzelmi esély kisebb. Ha meg akarja győződni arról, hogy gyakran nyer, csak válassza ki a kisebb kifizetést.

Dobókocka

Dobókocka mindenki számára megfelel ezeknek a lehetőségeknek köszönhetően. Ez egyszerű és könnyű. És ezt láthatja a népszerűségéből! Láthatja az „Összes fogadás” képernyőt, amely minden egyes tétet megmutat. És nagyon sok tét folyik!

Egyszerű kockajáték a Crypto-Games.net oldalon

Egyszerű kockajáték a Crypto Games-ben.

Pénzbedobós automata

Természetesen van a régi kedvenc, a Pénzbedobós automata. Bármelyik támogatott kriptovalutával játszhat. Csak forgassa el az orsót, és tegye fel a hüvelykujját a győzelemért!

Nyerőgép a CryptoGames-en.

Nyerőgép a CryptoGames-en.

Blackjack

Blackjack nem kell sok bemutatkozás sem. A grafika egyszerű, de világos és informatív. A pakli 52 lapjával játszik, és 21 pontot kell elérnie.

A játék célja az osztó legyőzése. Akkor nyer, ha az első két kártyával 21 pontot ér el (az úgynevezett „blackjack”), vagy jobb pontokat kap, mint az osztó, anélkül, hogy meghaladná a 21. pontot. Akkor is nyer, ha az osztó meghaladja a 21 pontot.

Blackjack játék a Crypto-games.net oldalon.

Blackjack játék egyszerű és gyors grafikával és játékmenettel.

Lottó (lottó)

A Lottó játék kissé különleges a Bitcoin kaszinó világában. Vásárolhat lottószelvényeket, és remélheti, hogy kiválasztja valamelyik jegyszámát. A sorsolást hetente kétszer, szerdán és szombaton tartják.

Aknakutató hajó

A CryptoGames nemrégiben egy klasszikus, klasszikus játékot tett közzé, amely megújult a kriptográf korban: Aknakutató hajó! Ki ne emlékszik erre a régi irodai klasszikusra, amely a Windows operációs rendszer alapfelszereltsége volt.

Most ennek a régi klasszikusnak egy új, rejtjelezett szerencsejáték-verzióját játszhatja el. Így néz ki a játék a Crypto Games-en.

Itt többet olvashat arról, hogyan kell játszani az Aknakeresőt a CryptoGames-en.

Aknakereső a Crypto Games-en

Új bizonyíthatóan korrekt Aknakereső játék a Crypto Games-en.

A CryptoGames ház széleinek teljes listája

A Crypto Games kaszinójátékok háza nagyon alacsony.

 • A kocka házának széle 0,8%
 • A nyerőgép házának széle 1,97%
 • Blackjack házának széle 1,253%
 • A lottónak nincs házelőnye, de 1% -kal többet ad el, mint a fizetett (negatív házelőny 1%, vagy EV +)
 • A rulett házának széle 2,7%
 • Az aknavető ház 1% -os éllel rendelkezik
 • Video Poker – A Jacks or Better 2,11% -os előnnyel rendelkezik
 • Video Poker – A Tens or Better 2,08% -os előnnyel rendelkezik
 • Video Poker – A bónusz póker házának előnye 2,09%
 • Plinko – A zöld labda házának széle 1,63%
 • Plinko – A piros golyó házának széle 1,84%
 • Plinko – A kék labda házának széle 1,52%
 • Plinko – A sárga labda házának széle 1,91%

Ezek nagyon jó számok: egyes országokban a hivatalos sorsolás 40-50% -os hozamot produkálhat (a finn lottó például a pénznek csak 41% -át adja vissza). Ehhez képest például a 98,5% -os hozam százalékos aránya igazán jó.

A jó megtérülési arány egyfajta állandó bónusz. Egyetlen kaszinó sem kínál tartósan 100% feletti megtérülési rátát, mert elfogyna a pénzük. Bármi, ami meghaladja a 90% – 95% visszatérítési arányt, kiválónak tekinthető a játékos számára.

Hogyan kell játszani a lottón

Kattintson a „Jegy vásárlása” fülre, és adja meg a megvásárolni kívánt jegyek számát. Minden jegy ára 0.0001 BTC (10.000 satoshi). Játszhat más kriptovalutákkal is.

A győztest minden héten szerdán és szombaton sorsoljuk ki véletlenszerű számok felhasználásával. Három nyertes jegy kerül kiválasztásra, és a nyertesek a következő díjakat kapják:

 • 1. hely: a teljes pot 80% -a
 • 2. hely: a teljes pot 15% -a
 • 3. hely: a teljes pot 6% -a

Lottó kifizetése

A jegyértékesítéssel gyűjtött pénz 100% -át a három nyertesnek fizetik ki, és ezen felül a CryptoGames további 1% -ot ad ki!

A nyertes jeggyel rendelkező játékosok a nyereményalap további 1% -át nyerik.

Több jegyet is vásárolhat. Minél többet vásárol, annál nagyobb a nyerési esélye.

Mennyi a nyerőgépek nyerési százaléka?

A játékosok esélye a győzelemre 49,73%. A kevésbé gyakori kombinációk többet nyernek, míg a gyakori kombinációk kevésbé. A nyerőgépek a kifizetés elvén működnek. Az összes érmében történő fizetésből 98,028% -ot fizetünk ki.

Ez nagyon jó százalék, mivel sok nyerőgép nyeremény% -a valahol 90 – 95%, a legjobbaké pedig 96 – 97%.

A Slot játékban sok jackpot is található, és ezek az összes kriptovalutával nyerhetők.

A jackpot egyszerű: szerezzen be 5 azonos kriptovaluta logót, és megnyeri a jackpotot!

Ez a legendás Crypto Games nyerőgép. Csúnya - igen, de olyan klassz, egyszerű és gyors! Jackpotokkal is!

Ez a legendás CryptoGames nyerőgép. Csúnya – igen, de olyan klassz, egyszerű és gyors! Jackpotokkal is!

Játszhatok ingyen?

A beépített csapteleppel (jutalmazási rendszer) ingyen játszhat. A csap célja az elérhető játékok tesztelése zéró kockázat mellett a betét előtt. A 24 óránként elérhető csaptelep kérések száma függ a játékos szintjétől, a legmagasabb szintű játékosok számára pedig akár 60 kérés is elérhető.

Ha folytatni szeretné a játékot, a PlayMoney csaptelep kérési korlátozás nélkül használható.

Vegye figyelembe, hogy a csaptelep visszaélése fiókblokkoláshoz vezethet! Tilos a jövedelem folyamatos kivonása a csapból.

Hogyan nyerhetek Dice Jackpotot?

Akkor nyerheti meg a Jackpotot, ha kockafogadása megfelel a következő kritériumok mindegyikének:

 • A dobókockája 7,777 vagy 77,777
 • A dobókockád nyerő
 • A tét nagysága legalább 0,0000005 BTC, 0,0005 DASH, 50 DOGE, 0,0005 ETH, 0,00005 XMR, 0,000005 BCH, 0,0005 LTC, 0,05 PPC, 0,005 STRAT, 0,0005 GAS, 0,0005 ETC vagy 500 PlayMoney
 • A Dice BetID utolsó két számjegye 77

A jackpot 100% -át megkapja, ha a nyeremény összege meghaladja a 0,005 BTC, 0,5 DASH, 10000 DOGE, 0,2 ETH, 0,5 XMR, 0,05 BCH, 0,5 LTC, 5 PPC, 2 STRAT, 0,2 GAS, 0,2 ETC vagy 50000 PlayMoney összeget. Ha a nyereményösszeg alacsonyabb, akkor kap egy arányos részesedést a Jackpotból, minimálisan 1% -ra állítva. A jackpotot automatikusan megkapja, nem kell sehol jelentenie.

Hogyan nyerhetek Roulette Jackpotot?

A progresszív jackpot rulett játékkal is megnyerhető, ha a következő feltételek teljesülnek:

 • Négyszer dobsz 7-et ugyanazzal a kriptovalutával (csak 4 egymást követő fogadás számít)
 • Minden fogadása nyereséges (a játékosnak való visszatérés meghaladja a tét összegét)

A Jackpot 100% -át megkapja, ha mind a négy fogadás nyereményösszege meghaladja a 0,005 BTC, 0,5 DASH, 10000 DOGE, 0,2 ETH, 0,5 XMR, 0,005 BCH, 0,5 LTC, 5 PPC, 2 STRAT, 0,2 GAS, 0,2 ETC vagy 50000 PlayMoney. Ha a győzelem összege alacsonyabb, akkor kap egy arányos részesedést a Jackpotból, minimálisan 1% -ra állítva. Ha négy tétnél különböznek a nyereményösszegek, akkor kap egy Jackpotot, amely megegyezik a legalacsonyabb tét nyereményösszegével. A jackpotot automatikusan megkapja, nem kell sehol jelentenie.

6. Korlátozott országok

Megkerestük a CryptoGames kaszinó Általános Szerződési Feltételeit. A 12.2. Fejezet kijelenti, hogy a játékos mindenkor garantálja nem lakóhelye vagy tartózkodási helye az alább említett országok:

 • Ausztrália
 • Belgium
 • Curacao
 • Dánia
 • Észtország
 • Franciaország
 • Magyarország
 • Hong Kong
 • Izrael
 • Olaszország
 • Románia
 • Spanyolország
 • pulyka
 • Hollandia
 • Egyesült Államok (USA)
 • Egyesült Államok területei
 • Egyesült Királyság
 • és / vagy bármely más törvény által korlátozott ország vagy állam

És mindig megkérdezheti a CryptoGames támogatást, hogy mit mondanak az Ön országából származó szerencsejátékról.

7. Feltételek

Itt vannak a legfontosabb kifizetési és bónusz feltételek, valamint a fogadási követelmények. Kérjük, olvassa el a teljes feltételeket a CryptoGames honlap.

 • A minimális kifizetési összeg 0,002 BTC vagy azzal egyenértékű az Altcoinsban
 • A visszavonásokra nincs fogadási követelmény

8. Következtetés

A CryptoGames egy gyors és egyszerű kriptovaluta kaszinó, amely 8 egyedülálló kaszinó játékkal rendelkezik. Minden játék bizonyíthatóan korrekt. A betétek és a pénzkivételek villámgyorsak.

A támogatás barátságosnak tűnik, és gyorsan válaszol, ha van mit kérdeznie.

A Crypto Games minimalista előcsarnoka. Válasszon pénznemet, válasszon játékot, és máris jó lehet elmenni, miután elolvasta ezt a CryptoGames áttekintést!

A CryptoGames minimalista előcsarnoka. Válasszon valutát, válasszon játékot, és máris mehet!

A kriptovaluta támogatás az online kaszinók terén is a legjobbak közé tartozik, mivel 11 kriptovaluta közül lehet választani. Ha gyors, régi iskola stílusú akcióra vágyik, ez a kaszinó lehet az Ön számára!

Csatlakozz most

9. GYIK

A CryptoGames Casino jogos?

Biztosan az. A CryptoGames jól elismert a piacon, teljesen nyitott és őszinte a ház széleivel kapcsolatban, és rendelkezik Curacao kormányának hatósági engedélyével. Biztosan megbízhat a CryptoGames tisztességes viselkedésében. 

Milyen gyors a készpénzfelvétel a CryptoGames kaszinóban?

A fizetés a CryptoGames segítségével szinte azonnal megtörténik. Az egyetlen késedelem a visszavonásnak a webhely általi feldolgozásával jár. Ha ez megtörtént, akkor szinte azonnal jóváírják a kriptopénztárcájában. 

Vannak díjak a CryptoGames kaszinóban?

A CryptoGamesnél történő visszavonás esetén nincs külön díj. Az egyetlen díj, amelyet fizetnie kell, az a kis blockchain-díj, amelyet hozzáadnak, amikor befizeti vagy kifizeti. Ezt azonban a CryptoGames nem egészíti ki, így nem kell aggódnia ezekért a díjakért. 

Van-e licenc a CryptoGames Casino számára??

A CryptoGames-re licenc van érvényben. Ezt teljes mértékben engedélyezi és Curacao kormánya szabályozza. Ez növeli a webhely megbízható jellegét.

Regisztrálnia kell a CryptoGames kaszinóban?

Megteszed, de ez nem tart sokáig. Csak annyit kell tennie, hogy rákattint a gombokra, hogy elfogadja a feltételeket, bebizonyítsa, hogy nem robot vagy, és akkor elkezdhetsz játszani. Később további biztonsági szinteket adhat hozzá, de ezt nem kell tennie a regisztráció során.

10. Felhasználói vélemények

Itt található a CryptoGames felhasználói értékelések összefoglalása:

Mi a véleménye a CryptoGames-ről? Kérjük, ossza meg gondolatait és tapasztalatait az alábbiakban. Vagy ha akar, látogasson el ide további Bitcoin kaszinókról szóló vélemények megtekintéséhez.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map