BTC razmjene imaju koristi od AlphaPoint platforme

AlphaPoint platforma za razmjenu

Kako se Bitcoin kreće prema glavnom usvajanju, potražnja za tvrtkama poput Razmjena bitcoina raste. To zahtijeva davatelje usluga koji mogu podržati startupove, pa čak i etablirane tvrtke koje udovoljavaju takvim potrebama na tržištu.

Tada se pojavljuje AlphaPoint, tvrtka koja nudi bijelu etiketu za razmjenu digitalnih valuta i platformu za ponovni marketing. Naš dopisnik CoinPointa razgovarao je s Vadimom Telyatnikovom, izvršnim direktorom AlphaPointa, koji je dao svjetlo o tome kako njegovo poslovanje utječe na Bitcoin ekosustav.

Izvršni direktor Vadim TelyatnikovČak je izrazio zanimanje za ‘transparentnost i dokazivo pošteno igranje’ koje omogućuje digitalna valuta, što pokazuje naznake vjerojatne suradnje AlphaPoint platforma za razmjenu s Bitcoin kockanjem i čak Bitcoin forex tržišta u budućnosti.

Bok Vadim. AlphaPoint djeluje na tržištu Bitcoin. Kako ste se prepustili Bitcoinu ili općenito kriptovalutama?

Ubrzo nakon što sam prodao svoju posljednju tvrtku OpenX-u, pomogao sam pokrenuti Admire Capital, sistemski vrijedan i aktivistički hedge fond. Počeli smo trgovati Bitcoinom u Admireu, ali zaključili smo da nema dovoljno likvidnosti da bismo ga slijedili kao samostalnu strategiju. Iako nismo slijedili Bitcoin u Admireu, zaljubio sam se u blockchain i temeljnu tehnologiju. Vidjevši ogroman potencijal u konačnici me navelo da odlučim da je to mjesto gdje moram posvetiti 100% svoje energije.

Kako biste opisali odnos između vašeg posljednjeg pothvata i kriptovalute?

Uloga AlphaPointa je izgradnja i održavanje pouzdane, skalabilne infrastrukture za burze i tvrtke kojima je potreban pristup likvidnosti. Pružajući tehnologiju i infrastrukturu razmjenama, pomažemo osigurati da svaka osoba na svijetu može imati jednostavan pristup za kupnju i prodaju digitalne valute.

Naša je misija olakšati tvrtkama pokretanje, skaliranje i upravljanje razmjenama digitalnih valuta po cijelom svijetu. Pružamo SaaS platformu koja poduzetnicima omogućuje brzo pokretanje vlastite razmjene digitalnih valuta i pomaže etabliranim tvrtkama da dodaju podršku za digitalne valute u svoju trenutnu ponudu. U konačnici imamo za cilj pomoći u promjeni načina poslovanja i svakodnevnih ljudi.

Koja su bila izvanredna postignuća koja ste postigli dok ste poslovali od početka svog poslovanja?

Pokretanje našeg prvog klijenta početkom 2014. i postizanje naše petnaeste prekretnice za klijenta bila su velika rana postignuća. Nedavno smo bili nevjerojatno uzbuđeni kada Bitfinex, najveća svjetska BTCUSD razmjena, odlučila je preći na našu platformu.

Bitfinex

Što kažete na glavne izazove s kojima se suočavate u unapređivanju svog cilja?

Svi naši rani izazovi bili su tehničke prirode, s naglaskom na izgradnji najbrže i skalabilne moguće platforme. Većinu izazova s ​​kojima se danas susrećemo neizravno susrećemo putem svojih klijenata. Često se suočavaju s regulatornom nesigurnošću i izazovima koji osiguravaju bankarstvo. Kao odgovor na to, poduzeli smo korake da pomognemo klijentima da automatiziraju procese usklađenosti, educirali smo razmjene o regulatornim pitanjima i pomogli im u bankarskim odnosima kad je to moguće.

Na tržištu su se dogodile značajne promjene od one kakva je bila prije kao prošle godine. Kako biste opisali bitcoin ekonomiju danas?


Trenutno vidimo sloj neophodan za izgradnju infrastrukture za sljedeći val aplikacija. Do sada su tvrtke koje su stekle najviše snage u Bitcoin prostoru bile usmjerene na infrastrukturu (razmjene poput Bitfinexa ili usluge novčanika poput Coinbase), a vidjeli smo kako su danas na ovom sloju uspješno implementirane aplikacije suočene s trgovcima, 80 000+ trgovci prihvaćaju Bitcoin. Sljedeći je korak iskoristiti rastuću infrastrukturnu bazu za izgradnju inovativnih, za potrošače okrenutih aplikacija za šire usvajanje.

Vjerujemo da će se s razvojem korisnijih aplikacija povećavati potražnja za Bitcoinom i da će to dugoročno smanjiti nestabilnost. Također vjerujemo da će upotreba aplikacija koje zaključavaju Bitcoin na postojeće valute (npr. Tether, Bitreserve ili Coinapult Locks) i dalje rasti u popularnosti kao način upravljanja nestabilnošću..

Jeste li ipak stigli do predviđanja cijene Bitcoina?

U ovom trenutku ja sam 50/50 da će se stabilizirati oko 100 ili 400 dolara.

Što mislite na koji način AlphaPoint pozitivno utječe na globalnu promociju i usvajanje Bitcoina?

Da bi Bitcoin nastavio rasti i evoluirati, presudno je da se može brzo i jednostavno zamijeniti za bilo koju fiat valutu, i obrnuto. To vrijedi bez obzira je li krajnji korisnik pojedinac ili multinacionalno poduzeće. Tržištu pružamo provjerenu, sigurnu arhitekturu za izgradnju tih rješenja za razmjenu.

AlphaPoint citatKako gledate na učinke altcoina ili tehnologije Bitcoin 2.0 na budućnost Bitcoina?

Kao i ostatak zajednice, i mi smo željni vidjeti što će se dogoditi sa Sidechains, Ethereum, Omni i sličnim projektima. Oduševljeni smo vrstama aplikacija koje se mogu graditi na tehnologiji Bitcoin 2.0 i vjerujemo da će se u budućnosti široko upotrebljavati.

Koji su vaši planovi za vaše pothvate? Planirate li širenje uskoro?

Trenutno nam je plan nastaviti graditi AlphaPoint u ono što svi vjerujemo da može biti tehnologija “Intel Inside” koja pokreće svjetske premijerne burze digitalnih valuta.

Tijekom posljednjih nekoliko mjeseci eksponencijalno smo povećali svoj tim i imamo u planu niz novih projekata, koje ćemo najavljivati ​​tijekom 2015. Uzbuđeni smo zbog našeg novog sučelja, koje smo prošlog mjeseca predstavili na FinovateEurope. Ovo je potpuno novi alat temeljen na widgetima koji omogućava klijentima da implementiraju svoje korisničko iskustvo s gotovo nula vremena obrade.

Sad kad Bitcoin dobiva više pažnje, koji savjet možete dati tisućama ljubitelja Bitcoina, posebno novim usvojiteljima i poduzetnicima?

Ovo su još rani dani. Mnogi problemi još uvijek čekaju da ih se riješi, a zajednica je uvijek gladna inovacija i uvida. Važno je imati na umu da, čak i dok se gradi više infrastrukture, koja otvara put sljedećem valu aplikacija, još uvijek ne postoji ubojita aplikacija za Bitcoin ili blockchain. Poduzetnici bi se trebali usredotočiti na izgradnju te ubojite aplikacije.

Prije nego što zatvorimo, jedno od jačih tržišta bitcoina i dalje ostaje bitcoin kockanje. Imate li mišljenja u vezi s ovom industrijom?

Ne radimo izravno u prostoru za kockanje, ali uzbuđuju nas prilike koje vidimo za transparentnost i dokazivo pošteno igranje. Razmjene se često koriste zajedno s web mjestima za kockanje za pretvorbu Bitcoin / fiat.

Sve dodatne informacije koje želite podijeliti sa svijetom?

Predviđam da će utjecaj blockchaina na industriju plaćanja u konačnici biti suparnik utjecaju Interneta na medije i sadržaj. Sposobnost igranja uloge i pomaganja u razvoju industrije naprijed nevjerojatno je uzbudljiva.

Želim vam sav uspjeh s AlphaPointom i hvala vam puno.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map