Ethereum Express lansira proizvode za kockanje i rudarstvo

Ethereum Express pokreće dva pilot projekta, jedan koji se odnosi na kockanje, a drugi na rudarstvo kripto valuta koji će utjecati na 48 000 korisnika i prikazati poboljšanje brzine koje programeri sustava Ethereum Express provode do 2020. i kasnije. Ovaj novi i uzbudljivi razvoj ne samo da može poboljšati korisničko iskustvo u dva najpopularnija slučaja upotrebe blockchain industrije, već će imati dubok utjecaj na industriju u cjelini.

Što je Ethereum Express?

Kao što i samo ime kaže, Ethereum Express trebao bi raditi upravo ono što radi projekt Ethereum. Obrađuje transakcije brže od mreže Ethereum i omogućava programerima da rade ono što rade najbolje, pokrećući sljedeći val najuzbudljivijih decentraliziranih aplikacija u blockchain industriji. Kao i kod većine inicijativa u svijetu decentralizirane tehnologije, Ethereum Express je potpuno vođen zajednicom.

Istinska korist cijelog projekta je brzina transakcije koju mreža Ethereum Express može ponuditi približno je 10 puta brža od izvornog Ethereum blockchaina i nevjerojatnih 20 puta brža od bitcoin mreže.

Samo da stavimo gore navedene višestruke u perspektivu, uzmite u obzir da u ovom trenutku Bitcoin mreža obrađuje samo sedam transakcija u sekundi, dok Ethereum blockchain može obraditi samo 15 transakcija u sekundi. Iako se Ethereum Vitalik Buterin nada da će Ethereum povećati na 100 000 transakcija u sekundi u budućnosti, taj je razvoj još uvijek prilično dalek.

Osnovni principi Ethereum Expressa

EEX novčić i njegov razvoj definiraju držači tokena, što omogućava svakom korisniku moć utjecaja na budućnost mreže. Svatko igra ulogu u procesu donošenja odluka. Svatko ima autoritet. Usporedite to s Bitcoinom i Ethereumom, koji u biti najmoćnijim rudarima i najbogatijim validatorima omogućuju većinu snage. EEX novčić je potpuno transparentan i omogućuje namiru transakcija pametnim ugovorima.

U osnovi, projekt promiče sudjelovanje zajednice, pravedno raspodijeljen autoritet, sigurnost i brzinu.

Zašto je Mining Express prvi slučaj upotrebe

Mining Express je peta najveća rudarska tvrtka na svijetu. Budući da je tako velika, tvrtka neizmjerno širi mrežu partnera i također zarađuje velik novac. Suradnja s EEX-om u osnovi je prilika za Mining Express da testira valjanost mreže i u konačnici poveća dobit. Ovaj potez ima smisla za oba projekta jer je rudarstvo najpopularniji slučaj upotrebe u industriji, a poboljšanje učinkovitosti procesa može pokrenuti blockchain industriju u cjelini naprijed.

Kako će Ethereum Express utjecati na kockanje

Ako je najučinkovitije rudarenje kriptovaluta najmotiviraniji faktor povećanja brzine mrežnih transakcija, kockanje mora biti blizu. Uzmimo u obzir da je 2013. više od 50 posto svih Bitcoin transakcija bilo povezano s kockanjem. Imajući na umu da je Bitcoin mreža pokrenuta 2008. godine, za više od polovice svih transakcija povezanih s kockanjem apsolutno je nevjerojatan broj.

Koliko tada zapravo vrijede transakcije kockanja vezane uz Bitcoin?

Na vrhuncu procvata cijena Bitcoina u 2017. procjenjuje se da je više od 3,7 milijuna bitcoina upotrijebljeno za klađenje na kockarske web stranice vrijedne približno 4,5 milijarde dolara. Otprilike u isto vrijeme, Ethereum tokeni oscilirali su u vrijednosti između 800 i 1500 USD, ali velik dio toga imao je veze s prodajom tokena i prikupljanjem sredstava za kriptovalute, poznatim kao početna ponuda kovanica.

Ipak, popularnost i početnih ponuda kovanica i kockanja ostat će stabilna u svijetu kriptovaluta i 2020. i kasnije, a činjenica da je mreža Ethereum Express 20 puta brža od Bitcoina samo znači da kockari koji traže akciju u brzom, učinkovitom i siguran način mogu samo pomoći da se poveća vrijednost EEX kovanice i njenog ekosustava na isti način na koji su to učinili za Bitcoin i Etherum.

Klađenje na transparentnost i EEX

Ukupni troškovi pilot projekata za sudjelovanje u Mining Expressu i testiranje slučajeva korištenja povezanih s kockanjem na EEX mreži iznosit će oko 500 milijuna USD, a uključivat će korisnike iz Sjedinjenih Država, Japana, Brazila i nekoliko drugih zemalja.

Ako se EEX pokaže uspješnim, projekt bi mogao biti na čelu transparentnosti u industriji kockanja u kriptovalutama.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map