Kako će sve veća regulacija bitcoina utjecati na budućnost kockanja na mreži

Vlade diljem svijeta utrkuju se u reguliranju kriptovaluta i razvoju vlastitih digitalnih valuta potpomognutih središnjim bankama. Godinama je ideja da regulatori gladni poreza na dohodak žele kriptovalute učiniti ilegalnima ili ljude baciti u zatvor pomalo bila mračni oblak koji se nadvio nad glave čak i najsretnijih zaljubljenika u kriptovalute. Sad kad se na Bitcoin gleda kao na institucionalno ulaganje i kao na skladište vrijednosti, a ne kao na zamjenu za svakodnevne transakcije, vlade nemaju drugog izbora nego razviti propise koji i dalje prihvaćaju upotrebu digitalne imovine kao ulaganja.

Ipak, odnos između kriptovaluta kao investicija i kriptovaluta kao prijetnje rušenju vlada slab je.

Iznenađujuće, prijetnja regulacijom Bitcoina i načina na koji ga kriptovalute trguju s kupcima može zapravo pomoći kockanju koliko god bi to obuzdalo želju za korištenjem razmjene. Krenimo dublje u to zašto je to tako.

Američki tajnik nada se da će nametnuti novu regulativu za kripto

Steven Munchin američki je tajnik. Predlaže nove propise da korporacije koje posluju s kriptovalutama ne samo da slijede politike sprječavanja pranja novca i Upoznaj svog klijenta, već i da posluju samo s drugim tvrtkama koje slijede te iste politike.

Ova razina propisa stvorena je da uništi nelegitimne tvrtke iz poslovanja i zaštiti potrošače. Nije nužno dizajniran za hlađenje kriptovaluta kao klase imovine.

To ne znači da se nekim glavnim influencerima u svijetu kriptovaluta ne sviđa ono što se sprema. Brian Armstrong izvršni je direktor tvrtke Coinbase.com, jedne od najvećih i najkorištenijih burzi kriptovaluta na svijetu. Armstrong vjeruje da bi novi propisi mogli zaustaviti rast ekonomije kriptovaluta. Tweetao je kao takva nedavno nakon što je objavljeno da će Coinbase morati ograničiti trgovanje maržom na svojoj platformi.

Kako predloženi propisi mogu pomoći u kockanju bitcoina

Mnoge najuzbudljivije, najprofitabilnije i najpouzdanije bitcoin web stranice za kockanje djeluju iz malih offshore zemalja s povoljnim Bitcoin, poreznim i poslovnim propisima. Znajući to, možda mislite da su ova poduzeća potpuno imuna na sve što se događa s propisima. No istina je da je vjerojatno da je većina web lokacija za kockanje Bitcoin koje postoje barem nekoliko godina i uspostavile određenu vjerodostojnost u areni kockanja Bitcoin vjerojatno dobrodošla regulativa.

Da, regulacija bi mogla značiti da Bitcoin kasino mora slijediti više pravila kako bi privukao američke kupce, ali također je važno uzeti u obzir da čak i većina operatora kockanja Bitcoin koji napreduju u inozemstvu propuštaju veliki dio tržišta jer moraju ograničiti upotrebu svojih platformi za kockanje na zemlje koje ne uključuju Sjedinjene Države.

Istina je onoliko koliko je kockanje konkurentna industrija i web lokacije prilagođene Bitcoinima uvijek se natječu za vaše dolare za zabavu, one također posluju u jedinstvenom balonu koji predstavlja jedinstvene izazove poslovnim ljudima koji žele ostvariti profit u industriji. To znači da je dodatni poticaj za bitcoin operatore kockanja da rade zajedno i osiguraju poštivanje propisa. U konačnici radeći upravo to, ne samo da mogu otvoriti operatore kockanja američkim kupcima, već također pokazuju američkim kockarima i kockarima širom svijeta da su web stranice prilagođene Bitcoinu legitimne i sigurne za upotrebu.

Povjerenje je ogromno što se tiče kockanja na mreži, posebno kada svoje poslovanje vodite putem kripto valute.

Budućnost kočenja bitcoina je bez obzira na to svijetla

Nitko ne voli osjećaj da ga netko gleda preko ramena. Većina kockara vjerojatno želi da zabava i uzbuđenje koje doživljavaju na mreži ostanu privatni pothvat. To je razumljivo. Istina je da je budućnost kockanja s Bitcoinom svijetla bez obzira na to što regulatori rade. Ako se regulatori ponašaju na način koji ljudima koji ne žive na otoku otežava kockanje, kriptovalute će i dalje rasti u vrijednosti, a one koje se već kockaju s njima i dalje će to činiti.

Ako se dogodi suprotno i otvore se vrata, operateri će imati svijet prilika pred sobom. Stoga je budućnost za Bitcoin kockanje svijetla bez obzira što regulatori pokušali učiniti po tom pitanju.


Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map