Sedam stvari koje biste trebali uzeti u obzir prilikom pokretanja bitcoin kasina

Ako želite dobiti ideju koliko unosno može biti vođenje kasina, sve što morate učiniti je otputovati u Las Vegas i razgledati sve lijepo osvijetljene, ogromne i oduzimaju dah kockarnice koje okružuju traku. Naravno, vođenje kasina košta puno novca ako to planirate raditi u stilu cigle i žbuke. To je osobito istinito ako želite slijediti zakone o kockanju koje je zacrtala savezna vlada Sjedinjenih Američkih Država.

Pokretanje stranice za kockanje Bitcoin malo je lakše. Uostalom, ne morate brinuti o izgradnji kasina od cigle koji će konkurirati Cezarovoj palači ili The MGM Grandu. Ipak, ima ih sedam ključne stvari koje ćete morati uzeti u obzir ako jednog dana planirate pokrenuti vlastite web stranice za kockanje Bitcoin.

Location, Location, Location

Prirodno je misliti da mjesto nije važno ako sve što radite je izrada web stranice. Nije da morate ovisiti o pješačkom prometu. Ali mjesto je važno kada je u pitanju vođenje internetske igre na sreću, čak i ako planirate osim kriptovalute. Registriranje vašeg poslovanja u jurisdikciji koja favorizira i kockanje i kriptovalute može napraviti veliku razliku u jamčenju da vaša web stranica za kripto kockanje postane profitabilna i da takva ostane dugoročno.

Curacao je jedna od prvih zemalja koja je ikad izdala licence za kockanje i vrlo su prijateljski raspoloženi prema kockarskim operacijama koje koriste kriptovalute. Malta je bila jedna od prvih zemalja koja je legalizirala kriptovalute općenito i uvijek je bila prijateljska prema kockanju. Kahnawake je izvorni teritorij smješten u Québecu u Kanadi, što je izvrsno za kockarske tvrtke koje žele proširiti bazu svojih klijenata i nudi prilično povoljne porezne propise. To nas dovodi do sljedećeg razmatranja.

Dobivanje odgovarajućeg licenciranja

Morate objasniti da planirate prihvatiti plaćanje kriptovalutama za svoju stranicu za kockanje i prijaviti se za licencu službenim postupkom prijave. U osnovi morate objasniti da planirate biti usklađeni. Licenciranje i propisi su, naravno, uvelike različiti u cijelom svijetu pa ćete morati potrošiti značajnu količinu vremena istražujući svoje lokalne zakone.

Upravljanje vremenom

Uključivanje kockanja Bitcon relativno je lako i brzo izvršiti. To je reklo da trebate dizajnirati web stranicu i aplikaciju, unajmiti marketinško osoblje, otvoriti ured i brokerske poslove s nezavisnim pružateljima usluga plaćanja koji će kockarima olakšati izgradnju bankrola s vama. Sve ovo može potrajati dugo.

Razumijevanje poreznih pravila

U ranim danima Bitcoina, popularno je mišljenje bilo da je to za kriminalce i one koji žele izbjeći porez. U današnje vrijeme, ako se želite baviti prekomjernim poslovima, platit ćete porez, čak i u najpovoljnijim jurisdikcijama. Obavezno razjasnite koja su porezna pravila u bilo kojoj nadležnosti s kojom ste odlučili poslovati. Ako pravilno igrate na karte ili ako svojim radom možete potaknuti lokalno gospodarstvo, možda ćete imati dovoljno sreće da uopće ne morate plaćati određene poreze.

Imati robustan marketinški plan

Bez obzira prihvaća li vaš novi kockarski pothvat kriptovalutu ili ne, dno je da je to natjecateljski prostor. Ako ćete se natjecati s velikim dečkima, morate biti u mogućnosti ponuditi promocije koje su jedinstvene i ključni igrači koji se vraćaju po još. Mnogi operatori nude 100% kao bonus povrh početnog depozita, neki nude promjene da bi se ponovno igrali nakon što izgubite, a drugi nude VIP usluge. Marketing je velik dio osvajanja kupaca. Oglašavanje web mjesta za kockanje Bitcoin na mreži također je teško jer većina glavnih oglašivača poput Facebooka i Googlea ne dopušta oglase za kockanje, tako da morate imati tim predan cilju.

Održavanje usklađenosti

Slijediti zakone kako biste osigurali da možete imati koristi od najboljih mogućih poreznih propisa ključno je za uspješno obavljanje kockanja s bitcoinima, no poštivanje zakona ima i više od toga. Morate biti u mogućnosti identificirati izvor sredstava i u mnogim jurisdikcijama i dalje biti u mogućnosti izvršiti provjeru Poznavanje svog klijenta. Također morate imati osoblje za blockchain na osoblju u slučaju da nešto krene po zlu i kupac zatraži pomoć u dovršavanju transakcije. Za sve ovo potreban je značajan kapital.

Prihvaćanje plaćanja

Već ste se prihvatili prihvaćanja kriptovaluta i vjerojatno ste u redu s prihvaćanjem Bitcoina i Ethereuma, ali koje ćete još kriptovalute prihvatiti? Ako uspijete uskočiti na sljedeću kripto u trendu, možda ćete dobiti pristup novoj grupi kockara prije nego što to učini bilo tko drugi, pa je ovo važno razmatranje.

Procjena svakog od ovih sedam kriterija i pokušaj uspostavljanja vlastite web stranice za kockanje s bitcoinima mogli bi vam pomoći da vaše poslovanje odvedete na Mjesec jer cijena samog bitcoina i dalje čini upravo to.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map