Sve što trebate znati o legalnom kockanju bitcoina u SAD-u

Država po država, Sjedinjene Američke Države poduzimaju korake za legalizaciju kockanja. Prirodno je pretpostaviti da će vam na kraju u ne tako dalekoj budućnosti svaka država u Americi omogućiti kockanje ako to želite. To ne znači da će se lako kockati s Bitcoinom. Barem ne preko operatora kasina sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Evo svega što trebate znati o kockanju s bitcoinima u Americi.

Kockanje bitkoina nije legalno u Sjedinjenim Državama

Iako je za ljubitelje kockanja s Bitcoinima koji žive u Americi moguće da pronađu operatora kasina koji će vam omogućiti da s njima napravite bankrolu, to ne znači da je kockanje Bitcoina legalno u Sjedinjenim Državama. Kao i mnoge druge vlade širom svijeta, pitanje kako regulirati kriptovalute i njihovu upotrebu i dalje je u tijeku. Pravila kockanja u Americi stroga su desetljećima i tek je u posljednje dvije ili tri godine ideja državnog zakonodavstva i zemlje zahuktala.

To znači da web stranice za kockanje Bitcoin ne smiju biti osnovane niti osnivati ​​urede u Sjedinjenim Državama. Zato ako pogledate uvjete i odredbe na bilo kojoj web stranici, primijetit ćete da se sjedište obično nalazi na udaljenom otoku s povoljnijim propisima o kockanju i porezima za kockarske operatore. Za sada je legalno kockanje Bitcoina u Americi još uvijek piped dream.

Nadam se da će se Sjedinjene Države uskoro probuditi. U 2012. godini izvršen je broj transakcija povezanih s kockanjem Bitcoinov blockchain povećan je za 500%. S obzirom na to da se trenutna cijena nastavlja povećavati tijekom 2020. godine, kockanje će rasti samo kao primjer upotrebe kriptovaluta kako će godine prolaziti.

Kripto regulacija se razvija u Sjedinjenim Državama

Prije sedam godina Sjedinjene Države su se složile da su kripto burze valjani prijenosnici novca. Kriptovalute se sada prema zakonu smatraju zamjenom za redovnu fiat valutu. Porezna uprava kriptovalute promatra kao imovinu i naplaćuje porez na te transakcije što na neki način skida dio tereta s burzi kriptovaluta kada je riječ o regulaciji. Dakle, s jedne strane na saveznoj razini, vlada validira kriptovalute kao valjane za razmjenu, a s druge strane IRS smatra da je to vlasništvo.

2018. Komisija za razmjenu vrijednosnih papira službeno je dopustila javno trgovanje derivatima kriptovaluta na burzi. To sada znači da ulagači mogu legalno uložiti novac u kriptovalute, a da sami ne moraju posjedovati stvarne novčiće. Ovo ne čini ništa za izravno kockanje, ali povećava vjerojatnost da tržište kriptovaluta sazrijeva i stabilizira te da ga svijet nastavlja smatrati valjanim skladištem vrijednosti, što bi na kraju trebalo povećati interes unutar kockarske industrije i među američkim regulatornim tijelima. tijela.

Država kočenja bitcoina u Sjedinjenim Državama 2020. godine

Radna skupina za financijsku akciju predstavlja skupinu od preko 200 zemalja posvećenih suzbijanju pranja novca i financiranja terorizma s robusnim planom za praćenje transakcija i regulaciju financijskih tržišta širom svijeta. FATF-ovo pravilo o putovanjima zahtijeva da pružatelji usluga virtualne imovine prikupljaju podatke o korisnicima i začetnicima koji sudjeluju u transakcijama vrijednim 1000 USD ili više. To znači da će svako poslovanje koje olakšava kriptovalutne transakcije u vrlo bliskoj budućnosti morati biti pažljivo sakupljati informacije.

Ova je prepreka svojevrsni mač s dvije oštrice za kockanje Bitcoina u Sjedinjenim Državama. S jedne strane, odredbe navedene u pravilu o putovanjima mogle bi većinu poduzeća odvratiti od ulaska u prostor za kockanje. S druge strane, tvrtke koje su ozbiljne iznaći će načine kako se nositi s pravilima i pridržavati ih se. Dugoročno gledano, to je dobro jer će to dodatno legitimirati ideju korištenja kriptovaluta za kockanje u Americi.

Sve u svemu, zakonitost kockanja s Bitcoinom u Sjedinjenim Državama oponaša ono što druge zemlje čine kako bi regulirale kriptovalutu općenito. Ideja kockarskog operatera sa sjedištem u Sjedinjenim Državama koji prihvaća Bitcoin vjerojatno je još nekoliko godina udaljena. Za sada ćete se vjerojatno morati zadovoljiti korištenjem svoje kriptovalute za klađenje na web stranici koja se nalazi u inozemstvu. To vam vjerojatno nije nova ideja. Ali ako cijena Bitcoina nastavi rasti i rasti tijekom godina, regulatori neće imati drugog izbora nego unovčiti ludilo i početi legalizirati Bitcoin kockanje.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map