Wargaming i BitPay se udružuju, pomažu u širenju bitcoina

Jedna od najvećih prepreka s kojom se bitcoin mora suočiti je široko prihvaćanje velikih tvrtki. Popularna uporaba kriptovalute u internetskim igrama ograničena je jer je to još uvijek samo djelić velike iGaming industrije, čak i ako je kockanje popularno.

To je razlog zašto je sjajna vijest čuti za partnerstvo Wargaming.net-a s BitPayom. Jedna od najvećih tvrtki za obradu plaćanja Bitcoin-om, BitPay sada omogućava američkim igračima MMO igara besplatno da kupuju virtualno zlato za kupovinu u igri pomoću Bitcoina.

Gaming može biti jedna od ‘ubojitih aplikacija’ tehnologije i potiče usvajanje i veću upotrebu uz pomoć popularnost esporta i druge internetske igre. Kao jednostavniji i jeftiniji način obavljanja mrežnih poslovnih transakcija, Bitcoin igračima Wargaminga daje bolju alternativu strogim transakcijama kreditnim karticama.

Besplatne MMO igre u redu s Bitcoinom

Wargaming se proslavio svojom izvrsnom bibliotekom MMO strateških ratnih igara. Igre tvrtke uključuju popularnu igru ​​World of Tanks, s nekoliko varijacija i izdvajanja poput World of Airplanes i World of Battleships. Ljubitelji ovih igara broje se u milijunima širom svijeta.

Wargaming.net

Jedna od važnih značajki Wargamingovih proizvoda je da su svi besplatni za igranje. Igre se financiraju kupnjom virtualnog zlata koje se koristi za kupnju napajanja i vozila za igrače. To je rezultiralo time da internetska trgovina tvrtke svakodnevno obrađuje tisuće uplata.

Uloga bitcoina u nedavnom partnerstvu je da kupnju u igri učini puno bržom i prikladnijom za igrače. Više neće trebati pružati financijske detalje kako bi svoj novac pretvorili u virtualno zlato prilikom nadogradnje oružja ili kupnje dodataka. Uz Bitcoin mogu očekivati ​​sigurne i brze procese uz pomoć BitPaya.

Što BitPay donosi na stol

Tu dolazi BitPay. Osnovan 2011. godine, procesor plaćanja Bitcoin-om je u mladoj industriji plaćanja Bitcoin-a otkad je počeo cvjetati. To mu je dalo iskustvo da bolje integrira sheme plaćanja Bitcoin u već postojeću infrastrukturu plaćanja. S uvođenjem Bitcoin plaćanja za američke kupce, igrači će lakše kupovati.

Uz to, BitPay uvodi upotrebu novčanika protokola plaćanja kao dio Wargaming partnerstva. Prvi put predstavljen u BIP 70 2013. godine, ovaj je bitcoin standard razvijen kako bi Bitcoin plaćanja učinio još bržim i sigurnijim.

Prema objavi na BitPay blogu:

“Uzbuđeni smo što pomažemo u donošenju bitcoina igračima Wargaminga. Bitcoin je stvoren za internetska iskustva poput igara i posvećeni smo pomaganju tvrtkama kao što je Wargaming da koriste ovu tehnologiju kako bi ta iskustva učinila neprimjetnijima, sigurnijima i zabavnijima za korisnike. “

Tri su primjetne razlike između upotrebe novčanika Protokola plaćanja i normalnih novčanika Bitcoin.

Prvo se umjesto adrese za plaćanje šalje URL. Kupci kliknu na vezu i njihov Bitcoin novčanik automatski šalje zahtjev za protokolom plaćanja na vezu. To eliminira mogućnost pogrešaka pri upisu koji mogu rezultirati pogrešnom adresom ili iznosom. Drugo, Payment Protocol ubrzava obradu kopiranjem zapisa transakcije i ponovnim emitiranjem putem BitPayevog poslužitelja. To osigurava bržu obradu transakcije.

Treće, korištenje protokola plaćanja omogućuje brži povrat novca. Iako se Bitcoin transakcije ne mogu stornirati, mogu se izvršiti dodatne transakcije za vraćanje korištenih bitcoina (glavna prepreka brzom povratu je utvrđivanje potvrđene adrese). Sa standardima protokola plaćanja, novčanik kupca automatski šalje potvrđenu adresu za povrat uz svako plaćanje, što smanjuje uobičajenu korisničku podršku naprijed-nazad.

BitPay

Poticanje prihvaćanja Bitcoina u mrežnim igrama

Povećana izloženost Bitcoinu može biti samo dobra vijest. To je posebno slučaj kad ljudi to vide na djelu. Ovo partnerstvo između Wargaming i BitPay je samo vrh ledenog brijega jer Bitcoin dobiva sve veće prihvaćanje.

Internetske igre idealno su okruženje za Bitcoin da u potpunosti iskoristi svoju moć, s obzirom na to da iGaming zajednica globalno nastavlja rasti. To se već odražava u sve većoj pažnji i potražnji za Bitcoin utorima, stolnim igrama i čak Bitcoin eSports klađenje. Iako se pristup razlikuje od pristupa drugim web mjestima za igranje poput Leet, Wargaming već izlaže više potrošača mlade generacije prednostima Bitcoina.

S druge strane, BitPay nastavlja dodavati još imena svom registru poslovanja i organizacijama kojima je pomogao u izlaganju tehnologiji plaćanja Bitcoin. Na brodu su i PayPal i NETELLER koji se mogu koristiti za slanje Bitcoin depozita određenim internetskim kockarnicama, pridružujući se preko 60 000 trgovaca koji koriste BitPay.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map