Zašto operatori igara na sreću koji prihvaćaju bitcoin cvjetaju

Web stranice za kockanje s bitcoinima počinju bilježiti bolje rezultate u odnosu na operatore koji to nemaju. Za to postoji niz razloga, a u ovom postu ćemo ih sve istražiti. Iz ptičje perspektive, ono što je važno kod ovog rastućeg trenda je da se neće uskoro usporiti. Ako ništa, kretat će se sve brže i brže. Ne samo da je Bitcoin apsolutni skakač kad je u pitanju zaliha vrijednosti i poboljšanje vrijednosti vaših dugoročnih ulaganja, već i remeti način poslovanja davatelja usluga plaćanja i prisiljava ih da rade veće i bolje stvari kako bi se natjecali.

Na kraju, kad god se tvrtke moraju natjecati jedna protiv druge kako bi zaradile vaše kockarske dolare, to je dobro za vas. Kako se legalizacija kockanja nastavlja širiti diljem Sjedinjenih Država i ostatka svijeta, Bitcoin nastavlja rasti na vrijednosti i sve više tvrtki na ovaj ili onaj način ulaže u kriptovalutu, a one koje postanu rano prihvaćaju ispred njih. to ne čine.

Sazrijevanje bitcoina stabilizirat će kockanje

Da ne pogriješite, Bitcoin je zbog nestabilnosti savršenu kocku i za kockare i za investitore. Međutim, dugoročno bismo svi trebali željeti da cijena bude stabilnija nego što jest. Vlade diljem svijeta nastavljaju ispisivati ​​sve više i više novca pokušavajući ekonomijama pružiti poticajne pakete koji će održati planet izvan recesije. To znači da će vrijednost valuta podržanih od strane države opasno padati.

Cijeli ovaj trend stabilizirat će Bitcoin. Koliko god kockari i investitori voljeli divlju vožnju pokušati zaraditi puno novca, a kockarski operateri to plijene, polako i postojano pobjeđuje u utrci kada je u pitanju izgradnja posla. To na kraju dana rade operatori igara na sreću. Grade posao. Zbog toga se tvrtke kojima se javno trguje posvuda trude ući u novac na tržištu kriptovaluta. Oni to vide kao način da nastave graditi svoje poslovanje dok kriptovalute sazrijevaju kao klasa imovine. Kada se operator kockanja zalaže za izgradnju boljeg poslovanja, to znači da vam pružaju bolju korisničku uslugu, bolje šanse i bolje promocije.

Sve valute ionako postaju digitalne

Libanon se sprema za lansiranje vlastitu digitalnu valutu središnje banke. Nije ni prva zemlja koja radi na tome. Rusija to radi, a Kina je nedavno kao test poklonila milijun dolara u digitalnoj valuti.

Evo što je s digitalnim valutama središnje banke: sve ih kontroliraju vlade. Te vlade imaju sposobnost cenzuriranja i / ili diktiranja onoga što se događa, a što se ne događa s njihovim valutama. Oni mogu nadzirati sve što radite, implementirati zahtjeve za poznavanje svog klijenta i oporezivati ​​vas baš kao i uvijek.

Dobra vijest o tim valutama je da će oni dodatno zamagliti granicu između decentraliziranih kripto valuta i centraliziranih digitalnih valuta koje se tiču ​​vladine kontrole. Jednom kada digitalne valute postanu svakodnevna stvarnost, cijeloj će generaciji kockara biti lakše prebaciti se s onih koje podržavaju središnje banke na one koji nisu.

Jednom kada se to dogodi, ne samo da će se vrijednost kriptovaluta eksponencijalno povećati, ideja kockanja s kriptovalutom koja nije vezana uz banku postat će norma. To znači da bilo koji operater kasina koji trenutno ne slijedi trend kriptovalute neće imati izbora nego to učiniti kasnije. Stvar je u tome što će operateri igara na sreću koji uđu ranije imati najviše koristi od vala usvajanja jer su ga uhvatili na početku.

Ukratko, operateri kockanja Bitcoin uspostavljaju tradicionalne kockarske marke iz istog razloga iz kojeg i šire kripto financijsko tržište sustiže tradicionalno financijsko tržište. Događa se globalna promjena straže i sve je u trendu digitalno i elektronički. To smo iskusili s drugim oblicima tehnologije poput mobitela i automobila. Novac je sljedeća granica. Kockarski operateri koji sada ne uđu u bitcoin platit će cijenu kasnije.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map