Zašto više kockara bira mjesta za kockanje Bitcoin?

Sve više i više kockara bira bitcoin kockarnice i Bitcoin sportske knjige umjesto tradicionalnih web mjesta za igre. Zašto? Postoji nekoliko razloga. Svi razlozi međutim ukazuju na istu osnovnu korist. Činjenica da igrači imaju veće šanse da pobijede kuću. To je s imenom igre i život kockanja je važan.

Od izuma Bitcoina 2008. godine, kockanje se pokazalo jednim od najuvjerljivijih slučajeva korištenja kriptovaluta. Zaronimo dublje u to kako je to postalo i zašto će sve više i više kockara i dalje odabrati platforme pogodne za Bitcoin kad god su raspoloženi pritisnuti svoju sreću.

Razlog br. 1 Više kockara bira bitcoin kasina

Ista želja koja hrani spremnost kockara da baci puno novca na jednu kocku kockice ili ražnja kotača ista je želja koja tjera sve više igrača da se kockaju koristeći Bitcoin i druge digitalne valute. To je želja za pobjedom i pobjedom velikim. Mnogo je razloga zbog kojih web stranice za kockanje pogodne za Bitcoin to mogu ponuditi, a na kraju je činjenica da prosječni igrač ima veće šanse za dobitak najveća prednost.

Umjesto da govorimo o činjenici da su šanse za pobjedu i promocije bolje na web lokacijama za kripto igre, vjerojatno je bolje ilustrirati prednost korištenja jednostavnog primjera sportskog klađenja.

Recimo da 17. siječnja 2020. NBA Toronto Raptors ugošćuju Washington Wizards. Raptorsi ulaze u igru ​​Mojeg favorita nakon pobjede u njihovom prethodnom meču protiv Oklahoma City Thundera gdje je momčad vidjela povratak centra Marca Gasola i svjedočila još dva vrhunska nastupa poput Pascala Siakama i Normana Powella.

Razmotrite koeficijente za uplatu novca na web stranici poput Bodoga (IE. Ona koja prihvaća bitcoin, ali je i dalje pretežno poznata kao tradicionalna sportska knjiga u fiat valuti.

Bodog tečajevi

  • Washington Wizards +415
  • Toronto Raptors -630

Sada razmotrite izglede na stranici za klađenje samo za kripto, poput Nitrogen Sports.eu.

Sportske šanse za dušik

  • Washington Wizards +451
  • Toronto Raptors -625

U gore navedenom primjeru iz stvarnog svijeta, odabir Washington Wizards-a putem Nitrogen Sportsa osigurava 8% više na isplati.

Jedino što kockar mora učiniti da bi iskoristio ovu razliku od 8% je upotreba Bitcoina.

Kako sportska knjiga može ponuditi 8% porast isplate, a da i dalje bude profitabilna kao odraz ostalih razloga kockari koriste Bitcoin kockarnice i sportske knjige.

Troškovi transakcije i brzina

Potvrđivanje transakcije Bitcoin-a na javnoj knjizi mreže košta djeliće onoga što tradicionalne sportske knjige isplaćuju trećim pružateljima plaćanja poput Visa, MasterCard, PayPal i slično. U stvari, većina nezavisnih pružatelja usluga naplaćuje postotak svake transakcije. Na skali, postoci se uvijek sastoje. Dakle, kada tradicionalna sportska knjiga uzima sve više i više oklada, na kraju isplaćuje astronomski iznos u naknadama. Te su naknade trošak poslovanja, ali u konačnici se moraju prenijeti na igrače u obliku manjih šansi i promocija.


Kako igrači znaju da dobivaju bolje izglede? Kupovina sportskih knjiga samo je jedan od načina da se to sazna.

Dokazano pošteno igranje

Većina Bitcoin kasina nudi dokazano pošteno igranje. Gotovo svi. Dokazno pošteno igranje znači da se bilježi svaki ishod na stolnoj igri. Ishodi plaća postavljeni na tim ishodima javno su dostupni za gledanje svim igračima. To znači da igrači mogu doslovno pročešljati svaki rezultat i vidjeti da se prema njima postupa pošteno. Tradicionalna internetska kockarnica to nikad ne bi učinila, jer im je potreban značajan krovni dom da bi ostali profitabilni. Iako su rezultati igara javni, korisnici mogu ostati privatni.

Anonimno kockanje

Kockari više ne moraju objašnjavati svojim značajnim drugima zašto su prošli tjedan izgubili malo ušteđevine. Web stranice za kockanje s bitcoinima ne zahtijevaju od korisnika da dovrše provjeru Znajte svog klijenta za deponiranje ili povlačenje kriptografije. To znači da korisnici ne samo da mogu zadržati svoje želje za kockanjem privatnim, već i web mjestima za kockanje nije potreban KYC (Upoznajte svog kupca) tim koji će pročešljati identifikaciju. Snižavanje troškova poslovanja znači nuđenje konkurentnijih šansi igračima i u konačnici zarađivanje veće dobiti.

Izgradnja osjećaja zajedništva

Svijet digitalnih valuta ima način okupljanja ljudi. Svatko tko se stvarno bavi Bitcoinom i slično ima određenu neukusnost prema centraliziranim vlastima. U tradicionalnom kasinu sve je srušiti kuću. U Bitcoin kasinu radi o tome da budete pošteni prema svima ili barem pravedniji od tradicionalnog industrijskog standarda da stvari trebaju biti.

Zbog svih ovih razloga sve više kockara odlučuje se koristiti Bitcoin kockarnice i sportske knjige preko tradicionalnih web stranica. Takvo bi kockanje trebalo biti!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map