Coinbase Review – Biztonságos és jogszerű 2021-ben?

A Coinbase a második legnagyobb kriptovaluta-tőzsde (a Binance mögött) mérve térfogat szerint.

Ők egy amerikai tőzsde, amely 2012 óta működik, és a Coinbase-t vitathatatlanul a világ legmegalapozottabb és legmegbízhatóbb kriptovaluta-cseréjévé teszi..

A Coinbase vezérigazgatója Brian Armstrong aki hivatali ideje alatt a kriptovaluták szókimondó híve volt. Armstrong Fred Ehrsammal közösen alapította a Coinbase-t San Franciscóban, és a tőzsde sikere mindkét férfit rendkívül gazdaggá tette.

Ebben az áttekintésben mindent kitérünk arra, amit tudnia kell a Coinbase-ről a Bitcoin megvásárlásától a fiók biztonságának megőrzéséig.

A Coinbase valóban egy teljes körű szolgáltatást nyújtó csere, sok különböző funkcióval, de mint bármely más kriptovaluta csere, a bevált gyakorlatok fontosak az érmék biztonságának megőrzése érdekében. Először megvizsgáljuk a Bitcoin vásárlásának folyamatát a Coinbase-en.

A Coinbase jó hely a Bitcoin vásárlásához?

A Coinbase-t széles körben a legjobb kriptográfiai fiatalként tartják számon az egész kriptográfiai ökoszisztémában. Amikor egy kriptográf befektetőnek meg kell vásárolnia a Bitcoint, az első tőzsde, amelyre valószínűleg gondolni fog, az a Coinbase.

Nagyrészt azért, mert a Coinbase rendkívül intuitív elrendezéssel rendelkezik, amely könnyen kezelhető még a befektetők számára is, akik csak most kezdenek részt venni a kriptóban.

Fontos a jó felhasználói felület, mert megkönnyíti a Coinbase használatát és a Bitcoin vásárlását anélkül, hogy bármilyen hibát követne el, például rossz árat gépelne a megrendeléshez.

A Coinbase-fiók használata a Bitcoin vásárlásához szintén nagyon jó lehetőség, mert a Coinbase 49 államban érhető el. Az egyetlen állam, amely jelenleg nem tudja használni a Coinbase-t, Hawaii

Az ilyen magas szintű támogatás szokatlan a kriptovaluta-cserék között. Például Kraken, Poloniex és Binance USA mind nem érhetők el New York államban, mivel nehéz BitLicense.

A Coinbase tőzsde szintén nagyon jó választás a Bitcoin vásárlásához, az általuk elfogadott különböző fizetési módok miatt. Például fizetési módként elektronikus átutalást, bankbetétet vagy betéti kártyát is használhat a Coinbase-en.

Mennyit fizet a Coinbase a Bitcoin vásárlásáért?

A Bitcoin Coinbase-on történő vásárlásának díja leginkább attól függ, hogy milyen fizetési módot szeretne használni. A legdrágább lehetőség a betéti kártya használata. Betéti kártyával a díj általában 4% körül mozog, tehát 100 dolláros vásárlás esetén 4 dolláros díjat kell fizetni.

Sajnos a Coinbase-en már nem lehet Bitcoin-ot vásárolni hitelkártyával. Egy ponton azonban lehetséges volt, 2018-ban a Coinbase nem engedte hitelkártya vásárláshoz.


A bankszámlával történő vásárlás olcsóbb, és egy 100 dolláros Bitcoin vásárlás általában körülbelül 3 dolláros díjat jelent. Annak megértéséhez, hogy a díjtáblázat hogyan működik, és hogyan változnak a díjak attól függően, hogy melyik országban él, ellenőrizni kell a Coinbase webhelyet.

A Coinbase áttekintésünk ezen a pontján fontos kiemelni az egyik legfontosabb különbséget a Bitcoin banki átutalással történő vásárlása és a betéti kártyával történő vásárlás között. Amikor betéti kártyával vásárol Bitcoin-ot a Coinbase-en, a BTC azonnal elérhető a fiókjában. Ez azt jelenti, hogy bármikor megtarthatja a Coinbase-en, vagy bármikor visszavonhatja.

A bankszámla-vásárlás más. A bankszámla használatakor a Bitcoin legfeljebb öt napig vehető fel. A vételár zárolva van, hogy a Bitcoin-t a látott áron kapja meg, amint megnyomja a vásárlás gombot, azonban a BTC legfeljebb egy hétre bezárul a Coinbase-ben. Ezt nagyon fontos szem előtt tartani, és ha azonnal ki kell vonnia a Bitcoin-ot, fontos, hogy bankkártyával vásároljon, annak ellenére, hogy a díj magasabb.

Hogyan vásárolhatok Bitcoin-t a Coinbase-en?

Bitcoin vagy bármely más digitális pénznem megvásárlásához a Coinbase-nél az első lépés egy Coinbase-fiók létrehozása. Mint említettük, a Coinbase szinte mindenki számára elérhető az Egyesült Államokban. Az Egyesült Államokon kívül a Coinbase több mint 100 országban érhető el, beleértve a Coinbase UK-t is. Azon országok teljes listája, ahol a Coinbase működik elérhető itt.

Fiók létrehozása és a Coinbase ID ellenőrzési folyamat átadása után a következő lépés egy fizetési mód hozzáadása. Szerencsére a Coinbase megkönnyíti a bankszámla létrehozását az online banki bejelentkezési adatok felhasználásával. Ennek a bejelentkezési rendszernek köszönhetően néhány perc alatt banki átutalás állítható be. Betéti kártya hozzáadása szintén egyszerű és kevesebb, mint 2 percet vesz igénybe.

Miután hozzáadta fizetési módját, elkezdheti vásárolni és eladni a Bitcoin-t és bármely más digitális valutát a Coinbase-en. Mint látható, a Coinbase-on való vásárlás kitalálása nagyon egyszerű és egyértelmű.

Hogyan adhatok el Bitcoin-t a Coinbase-en?

A Bitcoin értékesítése a Coinbase-en ugyanolyan egyszerű, mint egy digitális pénznem vásárlása a platformon. Egyszerűen utalja át a Bitcoin-ot a Coinbase-re a csere által biztosított nyilvános cím használatával. Miután a tranzakció lezárult, ami általában körülbelül egy órát vesz igénybe a Bitcoin számára, akkor eladhatja a kriptot.

A Bitcoin értékesítésének Coinbase díjai hasonlóak a Bitcoin vásárlásának díjaihoz. Ismét több információ áll rendelkezésre a következő címen: a Coinbase webhelyet.

Hogyan hozhatom ki a pénzemet a Coinbase-ből?

Számos fizetési mód használható fel pénzeszközök felvételére a Coinbase-ből.

Ha már összekapcsolta bankszámláját a Coinbase-szel, ez a legegyszerűbb módja a felmondásnak. Az Egyesült Államokon belül a Coinbase-től banki átutalással felvett pénzeszközök általában két munkanapot vesz igénybe, hogy megjelenjenek a számláján.

A banki átutalások szintén jó lehetőségek, mivel ingyenesek. Ez ellentétes az elektronikus átutalással. A Coinbase pénztárcából történő minden banki átutalás 25 dollárba kerül.

2018 végén Coinbase is lehetővé tette az egyesült államokbeli ügyfelek számára, hogy PayPal-on keresztül vegyenek fel pénzt az Ön számlájáról. Ez egy jó lehetőség, mivel a felvett pénz azonnal megjelenik a PayPal-számláján, nincs várakozás. Továbbá, mint egy banki átutalás, nincs fizetés a fiat pénznem PayPal-ba történő felvételéért.

Hogyan növelhető a Coinbase Limit?

Ahogy a neve is mutatja, a Coinbase limit korlátozza, hogy mennyi kriptovalutát lehet naponta vásárolni és eladni. Néhány évvel ezelőtt a Coinbase limit meglehetősen kicsi volt, olyan alacsony, mint heti 500 dolláros vásárlási limit. Most azonban ellenőrzött számlával a felhasználók akár 25 000 USD értékű Bitcoin-t is vásárolhatnak minden nap a Coinbase remek lehetőség a legkomolyabb kereskedők kivételével.

A lehető legmagasabb vásárlási limit eléréséhez igazolnia kell Coinbase-fiókját információkkal például a címét, telefonszámát, és be kell nyújtania személyi igazolványának másolatát, legyen az vezetői engedély vagy útlevél. Miután ezt megtette, minden nap többet kivonhat a Coinbase pénztárcájából.

ENS Crypto Names

Az ENS nevek érdekesek új fejlesztés amelyek megpróbálják megoldani a kriptoökoszisztéma egyik legnagyobb problémáját: bonyolult kripto címek. Az átlagos titkosítási cím értelmetlen számok és betűk tucatnyi számjegye, mindet lehetetlen megjegyezni, és semmiféle értelme nincs. Az ENS név megoldja ezt a problémát.

A crypto ENS név olyan, mint egy domain név. Könnyen olvasható, és lehetővé teszi a kriptovaluta felhasználók számára, hogy egy összetett kriptográf cím helyett egy könnyen megjegyezhető névre küldjenek titkosítást. A tömeges elfogadás felé vezető úton az ENS nevek fontos lépést jelenthetnek, ami a kriptográfia teljesebbé tételét teszi elérhetővé az új felhasználók számára.

Azért említjük ezeket a neveket, hogy a Coinbase nemrégiben bejelentett hogy a Coinbase pénztárcájuk elkezdi támogatni az ENS neveket. A nevek a Coinbase platform legtöbb pénznemével működnek, nemcsak az Ethereum és az ERC20 tokenekkel. A felhasználók egyedi neveket válogathatnak, például @ kriptofan99, majd mások elküldhetik nekik a titkosítási címet használó titkosítást..

Ez izgalmas fejlődést jelent a kriptovaluta-ökoszisztéma egésze számára, és segítenie kell a Coinbase-t abban, hogy még szélesebb körű elterjedtséget szerezzen, különösen olyan embereknél, akik újak a blokklánc-valutákban.

Coinbase adójelentés

A titkos adók, különösen az Egyesült Államok adói, aktuális témává váltak.

Annak ellenére, hogy sok országban továbbra sem egyértelműek az adórendelkezések, mindazonáltal egyre világosabbá válik, hogy a kriptovaluta kereskedők és a befektetők lesznek felelősek az adózásért. Valójában az amerikai IRS nemrégiben több ezer kriptotulajdonosnak küldött levelet, tájékoztatva őket arról, hogy be kell jelenteniük a kriptográfia-állományaikat.

Mi köze ennek a Coinbase-hez? Valójában a Coinbase volt az megfordult több ezer ember számlainformációi az IRS-hez.

Azok számára, akik az adójuk megfizetését tervezik, ez nem jelentett különösebb problémát, azonban azok számára, akik abban reménykedtek, hogy saját feltételeik szerint jelentenek az IRS-nek, ez nagy csapás volt. Ez az együttműködés az IRS-szel azt sugallja, hogy a Coinbase nem biztos, hogy a legjobb csere azoknak a kereskedőknek és befektetőknek, akik nem akarják, hogy számlájuk adatait önkéntelenül adják át az IRS-nek.

Ha többet szeretne megtudni a kriptográfiai adókról az Egyesült Államokban, a Coinbase rendelkezik sok információ amelyek megválaszolják a kérdéseit.

Az egyik olyan információ, amelyre most érdemes kitérni, az az, hogy az egy évnél hosszabb ideig tartott kriptográf befektetések alacsonyabb adókulccsal kerülnek adóztatásra, mint a korábban értékesítettek. Ebben a beállításban a kriptográfusok többet jutalmaznak, mint a kereskedők.

Hogyan működik a Coinbase?

Azok az emberek, akik meg akarják tudni, mi a Coinbase, meglepődve értesülhetnek arról, hogy a tőzsdének valójában két külön szolgáltatása van.

Először is ott van a Coinbase, a platform, amelyről eddig tárgyaltunk ebben a felülvizsgálatban. Ez egy olyan platform, amely elsősorban a kriptográfia első felhasználóinak nyújt szolgáltatást. A Coinbase-számlával könnyen vásárolhat és eladhat Bitcoin-t és más kriptovalutákat.

A Coinbase által kínált második szolgáltatás a Coinbase Pro nevű szolgáltatás (korábban GDAX csere néven ismert). A Coinbase Pro egy tényleges kriptovaluta-csere abban az értelemben, hogy itt lehetséges egy pénznemet másikra cserélni. Például kereskedjen a Bitcoint Ethereummal, vagy váltson Bitcoin Cash vagy Bitcoin-t. Vannak limit megbízások, piaci megbízások és sok más eszköz, amelyet bármely más kriptovaluta-tőzsdén elvárhat.

A kriptográfia átvitele a Coinbase és a Coinbase Pro között gyors és ingyenes. Ez azt jelenti, hogy könnyű megnyitni egy Coinbase-fiókot, megvásárolni a Bitcoin-t, majd elküldeni a Coinbase Pro-nak, hogy más devizákkal kereskedhessen..

Coinbase Pro kereskedési párok

A Coinbase Pro jó néhány új kereskedési párral bővítette a 2017-es bunyó óta. Például ma már lehetséges a Coinbase Pro platformon olyan kriptovalutákkal kereskedni, mint az XRP, XLM, REP, BAT és még a DAI is. Sok Coinbase-értékelés rámutatott arra, hogy mennyivel jobb a platform használata, mivel most több érmét kínálnak.

Korábban, amikor a Coinbase csak olyan érméket kínált kereskedéshez, mint egy Bitcoin és az Ethereum, amikor új érmét adtak a Coinbase platformhoz, az ár gyakran emelkedni fog, mert annyi ember vásárolhat és kereskedhet vele.

Ezt szinkronizálták a Coinbase-effektust. Azóta azonban a dolgok megváltoztak. Most mindenféle új tőzsdei platformon a kereskedőknek több hozzáférésük van a kriptovalutákhoz, és amikor a Coinbase új érmét ad hozzá, az már nem számít nagy ügynek.

Sajnos nem minden érme érhető el minden területen. Annak megállapításához, hogy mely kriptovalutákkal kereskedhet a Coinbase Pro-n, az Ön tartózkodási helye alapján ellenőrizheti a Coinbase webhely. Ha egy érme még nem áll rendelkezésre a kereskedelemhez az Ön területén, az a jövőben is elérhető lehet, mivel a Coinbase mindig azon dolgozik, hogy bővítse szolgáltatásait.

Lehet kereskedni tőkeáttétellel a Coinbase Pro-on?

Sok kriptovaluta-tőzsde arról híres, hogy mekkora tőkeáttételt engednek meg kereskedőiknek. Például egyes platformok, például a Bitmex lehetővé teszik tőkeáttételes ügyletek akár 100x.

Amíg 2020 elejéig csak a Coinbase-en volt lehetőség kriptovaluta adásvételére vagy kereskedésére, a tőkeáttételes kereskedésre nem volt lehetőség. Ez azonban megváltozott, és a közelmúltban a Coinbase megkezdte ügyfeleinek a tőkeáttétellel való kereskedés lehetőségét. Sajnos ez a lehetőség korántsem elérhető széles körben.

A Coinbase Pro publikációs tőkeáttétele csak Amerika 23 államának lakosai számára elérhető. A kereskedőnek a margin kereskedésre való jogosultság érdekében rendszeresen használnia kell a Coinbase-t és aktív egyenleget kell tartania számláján. További információ a tőkeáttételes kereskedésről elérhető a Coinbase blogján. Általánosságban elmondható, hogy a Coinbase nem igazán a legjobb platform az árrés-kereskedelemhez, hasonló tőzsdéhez FTX sokkal jobb erre.

Hogyan használhatom a Coinbase alkalmazást?

Amikor áttekinti a Coinbase-t és az összes funkciót, amely rendelkezik, a Coinbase alkalmazást úgy tervezték, hogy ugyanazt a funkciót kínálja, mint az asztali platform. Például kezdeményezhet banki átutalásokat, megváltoztathatja fizetési módját, és átutalhat pénzt a Coinbase pénztárcába. A Coinbase visszavonási díja megegyezik függetlenül attól, hogy az alkalmazást vagy a cserét használja-e.

Természetesen az alkalmazás lehetővé teszi a kereskedők számára a kriptovaluta adásvételét is. Ez különösen hasznos, tekintettel a kriptovaluta ökoszisztéma ingatag jellegére. Néha az árak rendkívül gyorsan emelkednek vagy esnek, és érdemes vásárolni vagy eladni, ha távol van a számítógéptől. Az alkalmazás megkönnyíti ezt. Az asztali platformhoz hasonlóan továbbra sem használhat hitelkártyát kriptográfia vásárlásához, de használhat más fizetési módokat is, például banki átutalást vagy betéti kártyát.

A mobilalkalmazás ugyanazokkal a kereskedési párokkal rendelkezik, mint a Coinbase, beleértve többek között a BTC-t, a BCH-t, az ETH-t, az ETC-t, az LTC-t, a BAT-ot és az USDC-t. Emellett tartalmaz egy árriadót, amely hasznos lehet a hirtelen árváltozásokról való tájékozódásban. Végül az alkalmazás rendelkezik olyan funkcióval, amely lehetővé teszi azonnali letiltását abban az esetben, ha a telefont ellopják.

Ha valaki hozzáférne a telefonjához, nem tudna pénzt ellopni vagy vásárolni a Coinbase alkalmazással.

Hogyan keres pénzt a Coinbase?

A Coinbase nyereségének nagy részét két egyedi módon szerzi meg. Az első azok a díjak, amelyeket a kriptopénzek adásvételéért számítanak fel. Mivel a Coinbase a kriptovaluta talán legjobb módját kínálja, és emberek milliói használják a platformot erre a célra, akkor van értelme, hogy a Coinbase jó hasznot hoz e szolgáltatás felajánlásából.

A kereskedésért felszámított Coinbase díjak a második módja annak, hogy a Coinbase nyereséget szerezzen. Nemrégiben a Coinbase Pro megnövelte készítői és felvevő díjukat 0,5% -ra, ami elég magas egy kriptovaluta-csere esetén.

A magas díjak ellenére a Coinbase továbbra is a második legnépszerűbb cryptocurrency csere, így továbbra is jó hasznot hoznak a platformon kereskedő ügyfelektől.

Van egy harmadik módja annak, hogy a Coinbase nyereséget termeljen, azonban nyereségüknek csak egy kis részét képviseli. A tét akkor történik, amikor egy kriptovaluta befektető az érmék egy részét lekapcsolja a hálózat biztonságának elősegítése érdekében. Normális esetben ez egyéni alapon történik, azonban a Coinbase-en keresztül is lehet tétet szerezni.

Jelenleg a legnépszerűbb tét opció a Coinbase-en a Tezos bár miután az Ethereum átvált a tét igazolására, valószínűleg ez lesz a leginkább érintett kriptovaluta. A Coinbase jutalékot számít fel a befektetőknek, akik részesedést szereznek velük, és ez a harmadik módja annak, hogy a Coinbase nyereséget szerezzen.

A Coinbase biztonságos?

Amikor az emberek azt kérdezik, hogy a Coinbase biztonságos-e, a válasz határozottan igen.

Ha van egy szempont, amit érdemes megemlíteni ebben a Coinbase-felülvizsgálatban, az az, hogy a platform legitim és nem vág le a sarkáról, amikor a biztonságról van szó. Valójában a Coinbase még a kimutatásáról is ismert kifinomult hackelési kísérletek és foglalkozni velük, mielőtt problémává válhatnak.

Mindezek ellenére továbbra is fontos az alapvető biztonsági eljárások betartása a Coinbase központ használatakor, például biztonságos kétfaktoros hitelesítés használata.

Kétfaktoros hitelesítés a Google Authenticator segítségével

Bár minden bizonnyal történtek nagyobb feltörések is, az egyik, amely mindenkinek felkeltette a figyelmét, 2019-ben történt, amikor egy hacker 100 000 dollárt lopott el egy kriptomérnök Coinbase-fiók. A hacker ezt azért tudta megtenni, mert a mérnök a Google autentikátort használta a 2FA-hoz (kétfaktoros hitelesítés), hanem szöveges üzenetet használt. Emiatt a hacker képes volt rá egy SIM-csere, hozzáférjen a számlájához, és ürítse ki az összes pénzét.

Ez megmutatja, miért olyan fontos a 2FA beállítását a Google Authenticator segítségével SMS-es szöveges üzenet helyett. Lehetséges, hogy hackerek vagy bárki más felhívhat egy telefoncéget, és meggyőzi őket, hogy telefonszámot vigyenek át egy új SIM-kártyára, amelyet a hacker irányít.

Ha ez megvan, a feltört váltási jelszóval együtt egy hacker kivetheti az összes kriptot egy számláról, és talán még a fiat pénznemet is. Noha a Coinbase-t technikailag soha nem hackelték meg ezzel a támadással, van egy jó ügyfélszolgálati részlegük, amely segítséget nyújt bárkinek, aki problémákkal találkozik a csere során..

Vevőszolgálat

Abban az esetben, ha a Coinbase-on folytatott kereskedés során problémába ütközik, vagy szeretné tudni, hogyan használja jobban a Coinbase-t, van egy jó ügyfélszolgálati központ. A Coinbase többféle lehetőséget kínál az ügyfélszolgálat elérésére, akár e-mailben, akár telefonhívással. További információ erről, beleértve az ügyfélszolgálat e-mail címét is elérhető itt.

Amikor az emberek azt kérdezik, hogy a Coinbase legit az egyik legegyszerűbb módszer a platform legitimitásának bizonyítására, az a fizikai irodájuk megnézése. Ellentétben más árnyékos cserékkel, ahol még azt is nehéz megtudni, hogy melyik országból vannak, a Coinbase-nel tudod, hogy az Egyesült Államokban három különböző helyen vannak irodáik. A Coinbase átverés mint vállalat egyáltalán nem valóságos, jó hírnevével, ügyfélszolgálatával és kaliforniai irodáikkal a Coinbase az igazi üzlet.

Valaha a legnagyobb kriptográfia

Nagyon érdekes egy Coinbase áttekintésben arról beszélni, hogy a Coinbase elküldi a mai napig a legnagyobb kriptovalutát tranzakció a történelemben. 2018 vége felé a hűtőtároló rendszerük frissítésének részeként a Coinbase az összes BTC körülbelül öt, az ETH nyolc és az LTC huszonöt százalékát mozgatta meg. Ez akkoriban durván 5 milliárd dollár értékű kriptot tett ki, azonban 2020 tavaszától lényegesen többet ér.

Ezek mind a belső Coinbase pénztárcában lévő egyenlegek voltak, ami érdekes, mivel megmutatja, hogy a Coinbase nemcsak más kereskedők tranzakcióinak elszámolásán túlmenően maga is jelentős mennyiségű kriptopénzzel rendelkezik. Ez azt is mutatja, hogy a Coinbase mindenképpen biztonságos platform, mivel ez a kriptográf pép minden idők egyik legnagyobb mézes edényét képviseli. Ha vannak sérülékenységek, a kriptográfia elkerülhetetlenül feltörik.

Milyen más tőzsdék hasonlítanak a Coinbase-re?

Ha a Coinbase által kínált szolgáltatáshoz hasonló szolgáltatást szeretne, de a Coinbase áttekintésekor úgy döntött, hogy ez nem az Ön számára megfelelő csereprogram, akkor érdemes megfontolnia ezen egyéb amerikai alapú cserék egyikét. Mindezek a tőzsdék teljes mértékben megfelelnek az Egyesült Államok előírásainak, és biztonságos platformnak számítanak a kereskedelemben.

Az egyetlen megemlítésre érdemes korlátozás azonban az, hogy New York állambeli kereskedők nem használhatják ezen platformok egyikét sem.

Kraken

A 2011-ben alapított Kraken az egyik legrégebbi kriptovaluta-tőzsde, amely még mindig jelen van. A Coinbase-hez hasonlóan Kraken központja San Franciscóban található. Sajnos azok számára, akik kriptovalutát szeretnének vásárolni, a Kraken banki átutalás az egyetlen érvényes fizetési mód a platformon. Nem fogadnak el bankkártyát vagy hitelkártyát.

A Kraken előnye a Coinbase-szel szemben az, hogy jelentősen rendelkezik több kereskedési pár, beleértve az olyan érméket, mint a NANO, a WAVES, a Dogecoin és a Cosmos. Krakent még soha nem hackelték, és a kereskedelem volumene átlagosan a Coinbase árbevételének negyedétől félig terjed..

Poloniex

A 2014-ben alapított Poloniex az egyetlen tőzsde ezen a listán, amelyet sikeresen feltörtek. Ennek ellenére sokat tanultak a hibáikból, és ma sokkal biztonságosabb platformot jelentenek. A Poloniex központja San Franciscóban található, és napi kereskedési mennyiségük körülbelül a Kraken fele.

Krakennel ellentétben a Poloniex egyik fizetési módja az betéti kártya. A tranzakciót azonban nem közvetlenül a Poloniex platformon keresztül futtatják, hanem a Simplex, amely egy harmadik fél szolgáltatója. Ennek a beállításnak az az előnye, hogy lehetséges használjon hitelkártyát a Poloniex-en, hogy kriptot vásároljon. Ez nagyszerű csere azok számára, akik hitelből szeretnének kriptot vásárolni.

Binance US

A csak 2019 őszén indult Binance egyesült államokbeli leányvállalata a listánk legújabb tőzsdéje. Eddig a tőzsde nem váltott ki nagy érdeklődést a kriptovaluta rajongók körében, és napi kereskedési mennyiségük néha nem is haladja meg a 10 000 000 dollárt. Ez összehasonlítható az eredeti Binance platformmal, amelynek napi kereskedési volumene gyakran több száz millió dollár.

A Binance US egyik előnye, hogy sok mindent kínálnak kereskedési párok, beleértve az ICX-et és a NEO-t. Míg a Binance US nem engedélyezi kereskedőinek, hogy kriptot vásároljanak hitelkártyával, amelyet támogatnak betéti kártya vásárlások.

Kezdje el kereskedni a Coinbase-en

Jó ötlet áttekinteni a Coinbase-t, mivel ezek az egyik legkiemelkedőbb kriptovaluta-tőzsde az egész blokklánc ökoszisztémában. Webhelyük szerint a Coinbase-nek 25 millió felhasználója van, világszerte 32 különböző országból. Ezek a felhasználók segítenek számolni a Coinbase népszerűségével és szokatlanul magas kereskedési volumenével, összehasonlítva más tőzsdékkel, mint például a Kraken és a Poloniex.

Az új tőzsdék legutóbbi robbanása ellenére is a Coinbase továbbra is a kriptovaluta egyik legjobb és legegyszerűbb módja. Többféle fizetési módot fogadnak el, és a KYC ellenőrzési folyamata gyors és egyszerű, így könnyen regisztrálható gyorsan. Bár a Coinbase nem engedélyezi a hitelkártya vásárlást, és díjaik valamivel magasabbak az átlagnál, sokan úgy érzik, hogy a Coinbase magas biztonsági követelményei miatt érdemes többet fizetni.

Továbbá, mivel a Coinbase székhelye az Egyesült Államokban van, szigorú amerikai előírásoknak vannak felelősek, amelyek nagyban hozzájárulnak a befektetők védelméhez a platformon.

A Coinbase és a Coinbase Pro között a legtöbb kriptovaluta kereskedőnek és befektetőnek olyan platformot kell találnia, amely az igényeik többségét kezeli. A Coinbase átutalási díjai e két összekapcsolt tőzsde között ingyenesek, így mindig könnyű pénzt mozgatni, ha szükséges. Ha még mindig vannak kérdései, mindig több információ áll rendelkezésre a Coinbase weboldalán, és ezek is széles körűek GYIK támogatási oldal amely sokféle témát felölel.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map