Most elfogadjuk a felhasználók által benyújtott beadványokat a platform indításához

Amint azt a fehér papír, A CoinFi platformja magában foglalja a közreműködők tömeges ökoszisztémáját, amely híreket és kutatásokat nyújt & elemzés.

Bár ez a végső elképzelés, sok munkát kell elvégezni, mielőtt eljutnánk erre a szakaszra. Az ezen a területen végzett munkánkat a kertészek munkájának tekintjük – annak érdekében, hogy olyan virágzó médiaplatform jöjjön létre, ahol a kriptográfia legjobb elméi megoszthatják ötleteiket / kutatásaikat, és a felhasználókat arra ösztönzik, hogy időben piacra mozgó híreket nyújtsanak be, létre kell hoznunk a megfelelő környezetet, növényi magokat, majd gondosan ápolja az ökoszisztémát, amíg önfenntartóvá nem válik.

Tehetséges kutatók és elemzők közreműködésével ültetjük be ezeket az első magokat a kertbe.

Ha szeretne hozzájárulni a COFI tokenekért cserébe, kérjük, olvassa el az alábbi utasításokat.

Ha nem érdekli a közreműködés, de támogatni szeretné a CoinFi projektet, segíthet nekünk, ha megosztja ezt a bejegyzést, vagy továbbítja valakinek, akit ismer, aki esetleg közreműködni szeretne.!

Mit keresünk?

Noha a CoinFi ökoszisztéma jövőképe széles körű kutatást és elemzést fog felölelni, szűkebb körrel kezdünk.

Íme a jelenleg keresett tartalomtípusok:

Mennyiségi elemzés

Szeretjük a számokat és az adatokat. Ha van tézise arról, hogy a hagyományos kvantitatív tényezők, például az ár, a mennyiség, az érték, a lendület, a hozam, a minőség, a méret hogyan befolyásolják az érme teljesítményét, amelyet kemény adatok támasztanak alá, az érdekes számunkra. Szeretjük azt az elemzést is, amely olyan tényezőket vizsgál meg, amelyek véleménye szerint relevánsak lehetnek a kriptográf befektetésekhez, mint például a hangulat, az influencer hatása, a közösség növekedési lendülete, a tanácsadó hatása stb..

Megjegyzés a műszaki elemzéshez: Míg a TA felhasználható kvantitatív elemzésének alátámasztására, jelenleg nem fogadunk el tiszta technikai elemzéseket – amelyeket kizárólag diagrammintákon alapuló elemzésként határozunk meg..

Művelhető befektetési ötletek

Írjon egy érméről, tokenről, kriptográfiai eszközről / projektről a kriptográfia befektetői számára. A makrogazdasági bejegyzések rendben vannak, de nem publikálunk olyan cikkeket, amelyek elsősorban a gazdaságelméletre vagy a politikára összpontosítanak. A kifejezett vételi / eladási ajánlások nem azok, amelyeket keresünk, de a cikkednek segítenie kell az olvasót a befektetési döntésben.

Alapvető elemzés


Nagyra értékeljük a szigorú fundamentális elemzést. Vizsgálja meg az érme, token vagy más kriptográfiai eszköz mögöttes üzleti modelljét, technológiáját, kódbázisát, versenykörnyezetét, csapatát, értékelését vagy egyéb aspektusait. Nagyra értékeljük a jól bemutatott, alaposan kutatott darabokat, amelyek megalapozott nézőpontot kínálnak.

Személyes tapasztalat

A hangsúly a cselekvésre alkalmas információkra, kutatásra, elemzésre és adatokra irányul, de a személyes tapasztalatokról való beszélgetés rendben van azzal összefüggésben, hogy elmagyarázzuk, mi késztette Önt arra, hogy érmét vásároljon vagy adjon el portfóliójában. Nagyra értékeljük, hogy a kriptográf befektetők miért hozták meg a döntéseiket – az olvasók feladata, hogy maguk értékeljék az Ön érvelését. De ha döntését alátámasztja a kutatás és az érvelés, akkor értékesebbé válik személyes tapasztalata.

Szerkesztési irányelvek

A közzétételhez a benyújtott tartalomnak meg kell felelnie az alábbi szerkesztési irányelveknek is.

Hogyan járulhatunk hozzá a kutatáshoz & elemzés a CoinFi ökoszisztémára

  1. Itt jelentkezhet be, vagy iratkozzon fel a CoinFi műszerfalára.
  2. Kattints a „Tartalom hozzáadása” gomb.
  3. Kövesse az utasításokat, és küldje el elemzését.
  4. Minden értékelést értékelünk és felülvizsgálunk. Ha megfelel szerkesztőségi irányelveinknek és erős minőségi pontszámot kap, közzétesszük a CoinFi platformon.

Hogyan kompenzálják a közreműködőket?

Keressen 2000-2500 * COFI-t legjobb ötleteiért, és versenyezzen havi versenyünkön még nagyobb jutalmakért (akár + 100% bónusz).

Végül kompenzációs algoritmusunk figyelembe veszi a tömegesen beszerzett minőségi minősítéseket és a tények ellenőrzését. Jelenleg a felhasználó közreműködött kutatásban & az elemzést szerkesztőségünk belsőleg értékeli 5 minőségi dimenzió alapján. Ezt a pontszámot kell használni az alaponkénti alapkompenzáció meghatározásához.

Minden darab a következő 5 minőségi dimenzióban lesz pontozva:

  1. Meggyőződés – mennyire jól érvel a szerző? Mennyire bírja az érvelés az intenzív vizsgálatot?
  2. Eredetiség – ez egyedi ötlet? Ha a témája korábban már sokszor szóba került, kínál-e valami újat a beszélgetésnek? Fel tudna lépni a képzett kriptográfiai befektetők csoportjához, és beszélgetést váltana ki a darabban bemutatott ötlet körül?
  3. A kutatás mélysége – átfogó általánosításokat tesz-e a cikk anélkül, hogy érdemi kutatásokkal alátámasztaná??
  4. A szállítás minősége – mennyire jól meg van írva a darab? Vonzó? Kerülje a leegyszerűsítő elbeszéléseket, amelyek valójában nem felelnek meg minden ténynek. Fogadja el az adatokat, az eseményeket körülvevő kontextust, összetettségét és árnyalatait.
  5. Művelhetőség – segít ez a darab a kriptográf befektetőknek jobb döntéseket hozni? Ha nem, akkor valószínűleg nem megfelelő a CoinFi-hoz.

A közzétételhez a beküldött tartalomnak meg kell felelnie az alábbi szerkesztési irányelveknek is.

A kompenzáció kiszámítása

Minden dimenzióhoz a felhasználó kutatást nyújtott be & elemzés az 5-ből lesz pontozva.

Az összeget 5-gyel osztjuk el egy végső súlyozott minőségi szorzó esetén, amely 1 és 5 között mozog (bár nem teszünk közzé semmit, amely 4 alatti pontszámot ér el).

A kompenzáció kiszámításának képlete a következő lesz, ahol az alapkamat = 500 COFI és a súlyozott minőségi szorzó 4 és 5 között lesz:

Alapkamat x Súlyozott minőségi szorzó = Kompenzáció

Zavaros? Íme egy egyszerű példa ennek kiszámítására:

Johnny Bitcoin jól megírt kvantitatív elemzési cikket mutat be, amely bemutatja, hogy az ICO finanszírozás teljes volumene az Ethereum árának vezető mutatója, és rendelkezik az érvelését alátámasztó adatokkal. Szerkesztõink ezt a hipotetikus cikket értékelik:

Meggyőződés: 5.

Eredetiség: 4.5

A kutatás mélysége: 5.

Szállítási minőség: 3.5

Művelhetőség: 4

Teljes minőségi mutató = 22.

Súlyozott minőségi pontszám = 22/5 = 4,4

Amikor közzétesszük a darabot, Johnny fizetni fog 2200 COFI hozzájárulásáért (500 COFI x 4,4).

Jegyzet: 4 súlyozott minőségi pontszámmal rendelkező cikkek közzétételre nem kerül sor, tehát a közreműködők keresni fognak 2000-2500 * COFI minőségtől függően. 

Ranglistaverseny & Bónusz

A publikált darabonkénti kártérítésen felül versenyt rendezünk azon közreműködők jutalmazására, akik rendszeresen olyan minőségi tartalmat küldenek be, amely megfelel a publikációs kritériumoknak.

A legjobb közreműködőknek lehetőségük lesz bónuszokat nyerni az alapkompenzációjukon felül. A ranglistát a közreműködő összes publikált darabjának minőségi pontszámainak összege alapján pontozzák.

1. hely: 100% bónusz a COFI-ban

2. hely: 50% bónusz a COFI-ban

3. hely: 25% bónusz a COFI-ban

4.-10. Hely: 15% bónusz a COFI-ban

11. – 30. Hely: 5% bónusz a COFI-ban

Mostanra a verseny ütemterve nyitva áll, hamarosan további részleteket közölünk.

* A változtatás jogát fenntartjuk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map