5 legjobb 2020 Bitcoin keverő

Egy durva 2019 után, amelyben több bitcoin keverő leállt, a bukfencek ismét emelkedőben vannak. Ebben az évben megerősítették biztonságukat, rengeteg funkcióval ellátva, hogy több névtelenséget biztosítsanak a bitcoin felhasználók számára.

Az avatatlanok számára a bitcoin keverése vagy bukása leírja a Bitcoin tranzakciók kombinálásának folyamatát, hogy megnehezítse eredetük nyomon követését. Egyetlen fizetés akár három címmel, akár több millió tranzakcióval is keverhető néhány percen belül.

 Természetesen a Bitcoin Mixerek nem ugyanazok. Néhányuknak hosszú időbe telik a fizetések névtelenítése, míg mások kevesebb, mint egy perc alatt megteszik. További különbségek vannak, mint például a díjak, a támogatott altcoinok és az általuk dobható kriptográfia maximális mennyisége.

Ennek ellenére felülvizsgáltunk hat legjobb bitcoin keverőt, és az alábbiakban az eredmények nincsenek rendben.  

 1. Bitcoinlaundry.com
 2. Bitmix.biz
 3. Bitcoinmix.org
 4. Anonymix.io
 5. Bitcoinfog.info

Ez a táblázat áttekintést nyújt a vállalatokról:

Paraméterek Bitcoin mosoda BitMix Bitcoin Mixer Anonymix Bitcoin köd
Crypto BTC BTC, DASH & LTC BTC, ETH, LTC BTC BTC
Nyelvek Angol, német, francia és spanyol Angol, hindi, portugál, indonéz, német, kínai, holland és így tovább Angol, francia, spanyol, német, olasz és még sok más Angol, koreai, francia, német, spanyol & fényesít  Angol, francia, német, német és spanyol
Kapcsolattartó csatornák E-mail űrlap Email & Fecseg E-mail űrlap E-mail űrlap E-mail űrlap
Díjak 0,0002 BTC 0,4–4% + 0,0003BTC 2-5% + 0,0001 BTC 0,00001 BTC 1-3%
Minimális betét 0,0005 BTC 0,005BTC 0,02 BTC 0,002 BTC 0,035 BTC (visszavonás)
Több cím elérhetősége Igen Igen Igen Igen Igen
Meg kell erősíteni Egy Egytől hatig Három Egy Hat
Nincs naplózási irányelv Igen (ha manuálisan törli a naplókat) 3 nap (vagy manuálisan törölheti a naplókat Nincs napló 7 nap (vagy manuálisan törölheti a naplókat) 7 nap
Regisztráció szükséges Nem Nem Nem Nem Igen 
Referral Program Nem Igen Igen Nem Nem
Garancia levél Igen Nem Nem Igen Igen
 • Bitcoin mosoda

Az egyszerű, ügyes weboldalt kínáló Bitcoin Laundry az okostelefonon vagy az asztalon történő gyors BTC-bukáshoz készült. Ez egy egyenes vállalat, amely rögtön viszi, amire vágyik: a bitcoin keverési szolgáltatásra. 

A bitcoin takarítása a weboldalon ugyanolyan gyors, mint a vevő e-mail címének megadása és a tranzakció keverésének meddig történő megadása. Pontosan;

 • Azonnali fizetés
 • Három óra
 • Öt óra
 • 12 óra
 • 24 óra

A fizetést 2-5 címre is feloszthatja. Ez azt jelenti, hogy a következő folyamat a fizetés elküldése egy megadott címre. Küldhet akár 230 BTC-t is, nagyon versenyképes, 0,0002 BTC áron.

Mint említettük, a Bitcoin Laundry segítségével kiválaszthatja, hogy azonnal törli-e a naplóit, vagy megvárja-e a befizetés befejezését. Ettől függetlenül a vállalat minden tranzakciós naplót hét nap múlva töröl.

Szolgáltatásaik eddig a bitcoin körül állnak. Nagyon jó lenne, ha a jövőben további érméket adnának a listára. 

ebben az áttekintő cikkben 

Clearnet: bitcoin-laundry.com


Tor Link: btcdryi67te57itq.onion

 • BitMix

Más bukóktól eltérően a Bitmix.biz testre szabja kínálatát, hogy minden felhasználónak megfeleljen. Például azok, akik kis mennyiségű BTC-t küldenek, csak egy megerősítés után kapják meg a titkosítást. A nagy volumenű kereskedőknek azonban 3-6 megerősítést kell várniuk. 

Hasonlóképpen elkerülheti a magas díj megfizetését, ha nincs szüksége a tranzakció intenzív anonimizálására. Ennek ellenére azt is eldöntheti, hogy randomizált díjat szeretne-e, vagy fizetnie a szokásos díjat. A Bitmix.biz biztosítja ezeket a kiegészítőket, hogy erősítse névtelenségét a szolgáltatás használata közben. 

A kezdőknek van egy oktató videó a BitMix honlapján, ahol végigvezeti Önt a keverési szolgáltatásuk használatának lépésein. 

Átfogóan áttekintettük a BitMix-et. Olvassa el a teljes cikket itt. 

Clearnet: https://bitmix.biz

Tor link: bitmixbizymuphkc.onion

 • Bitcoin Mixer

A Bitcoin Mix a BTC, ETH és LTC érmék keverésére specializálódott. A vállalat professzionálisan tervezett weboldallal rendelkezik, amelyhez tizenöt nyelven férhet hozzá. Tele van tele szolgáltatásával, különösen a blogjával kapcsolatos információkkal.

Nem tévesztendő össze a Bitcoinmixer.org-szal, a Bitcoin Mix egyszerű BTC-keverési szolgáltatással rendelkezik:

 • Válassza ki az érmét
 • Helyezzen be egy címet
 • Válassza ki a késleltetési időszakot
 • Küldje el érméit

A vállalat 2-5% véletlenszerű díjat számol fel, plusz tranzakciónként átlagosan 0,0001BTC. Erre a díjmodellre nincs magyarázat, de sok bukfenc anonimizálja a díjakat, hogy extra névtelenséget kínáljon.

A keverőt félretéve akár 65% -os jutalékot is kaphat minden új ügyfél számára, amelyet a bitcoinmix.org webhelyre ajánl. 

Clearnet: https://bitcoinmix.org/

 • Anonymix

Az Anonymix nem az Ön átlagos bukdácsoló webhelye. Stílusosan úgy tervezték, hogy megkönnyítse a használatát és közvetítse a kriptográfia keverésének témáját. Küldetésnyilatkozata egyenesen a lényegre utal: Bitcoins nyom nélkül …

A kriptográfia ezen a webhelyen történő összekeveréséhez lépjen a ‘Begin Mix’ menü kategóriába – az utolsóként. Írja be a címét, és válasszon késleltetési periódust: Gyors keverés vagy egy, három vagy öt órás késés.

Kattintson a „Begin Mix” gombra, és átirányít egy olyan oldalra, amely megjeleníti azt a címet, amelyre el kell küldenie a titkosítást. Azt is hangsúlyozza, hogy nem szabad kevesebb, mint 0,0002 BTC-t, vagy meghaladni a 120 BTC-t. 

Ugyanazon az oldalon képernyőképet készíthet a vállalat garanciavállalásáról. Választhatja a tranzakciós adatok törlését is, ha szükségesnek ítéli az adatvédelem érdekében. 

Clearnet: https://anonymix.io/

Tor link: ANONYMIXTNQ67QER.ONION

 • Bitcoin köd

A Bitcoin köd üzletet jelent, amikor a Bitcoin tranzakciókat diszkréten tartja. Először is, csak egy olyan webhelyen működik, amelyhez hozzáférhet, amikor bekapcsolja a Tor böngészőt.

Enélkül csak egyetlen weboldalra korlátozódik a bitcoinfog.info oldalon, amely áttekintést nyújt a vállalatról. Az oldal megjegyzi, hogy a vállalat 1-3% -os díjat számol fel, és hogy a 100 BTC feletti tranzakciók teljesítése több mint 24 órát vesz igénybe.

Ha jól áll a cég díjai, tudnia kell, hogy a kriptográfia keverése előtt létre kell hoznia egy fiókot. A KYC azonban nem követelmény, így hamis e-mail címet használhat a fiók létrehozásának szakaszán való túljutáshoz.

A Bit Fog szolgáltatásának további kellemetlensége, hogy hat megerősítést igényel, mielőtt feldolgozza a fizetéseket. Emiatt még a kis kifizetések véglegesítése is hosszabb időt vehet igénybe más bukásokhoz képest.

Clearnet: http://bitcoinfog.info/

Tor link: http://foggedd3mc4dr2o2.onion

Következtetés

A Bitcoin bukdácsolási szolgáltatások lehetővé teszik, hogy összekeverje tranzakcióját több száz vagy ezer más BTC-felhasználó által teljesített fizetésekkel. Így senki nem tudja visszakapcsolni a tranzakciókat az Ön címéhez, ami segíthet a hatóságok nyomon követésében.

Az ebben az útmutatóban összehasonlított vállalatok a legnépszerűbb BTC turmixgépek. De amint rájöttél, különböznek díjaikban, sebességükben és az általuk támogatott kriptók számában. Mint ilyen, végezzen nagyobb átvilágítást annak meghatározása érdekében, hogy melyik keverő felel meg legjobban az Ön igényeinek. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map