Anonymix áttekintés: Biztonságos, névtelen és kényelmes Bitcoin keverő

Teljesen névtelen, világos, alacsony díjas és kényelmes platform a felhasználók számára, hogy „privát módon elküldjék a bitcoinjaikat”. Ebben a projekt-áttekintésben a Bitcoin keverőre (angyal), az Anonymix-re összpontosítunk, amely teljesen névtelen, tiszta, alacsony díjat kínál, és kényelmes platform a felhasználók számára, hogy „privát módon elküldjék a bitcoinjaikat”.

Indulásakor a Bitcoin anonimitásra fókuszált platformként volt feltüntetve, de az évek során a BTC felhasználói rájöttek, hogy a legfelsőbb kriptográfia nem olyan névtelen, mint gondolták. Igen, a Bitcoin megbízhatósága páratlan a kriptovaluta mezőben, de a platform hiányzik az arctalanságból, mivel a blokklánc alaposabb elemzése feltárhatja a pénztárcák közötti kapcsolatokat. Ennek során az „álnév” kifejezést használták a BTC helyes leírására.

A kriptoközpontú felhasználók hajlamosak a magánéletre, ami arra kényszerítette néhányukat, hogy más kriptopénzekbe költözzenek, amelyek biztosítják a teljes homályosságot, mint például a Monero, a Dash és a ZCash. Mások kiválasztják a Bitcoin keverőket vagy poharakat, hogy elhomályosítsák a BTC származási pénztárcáját azzal, hogy több tranzakciót összekevernek egy készletben, mielőtt konkrét pénztárcákba küldenék őket..

A Bitcoin keverők bevezetésének kihívásai

A keverők jelenlegi termése azonban számos kihívással néz szembe:

 • Magas díjak a keverési szolgáltatásért.
 • Magas minimum és alacsony maximális korlát a finanszírozás összegére.
 • A BTC nyomon követhetősége a keverőkből.
 • A hatóságok folyamatos támadásai.
 • Az iparból felbukkanó csalások.

A legtöbb ilyen probléma megoldása egy készülő Bitcoin keverőben, az Névtelenségben, egy regisztráció nélküli BTC-pohárban található

Mi az Anonymix?

Anonymix egy legfelső szintű Bitcoin keverő, amely magas szintű adatvédelmet, alacsony díjakat és névtelenséget kínál ügyfeleinek.

Hogyan kell használni

Az Anonymix világos, felhasználóbarát és gyors platformot kínál kezdőknek és szakértőknek egyaránt, gond nélkül használhatók. A bitcoin keverés nem annyira technikus, mint amilyennek hangzik, és az Anonymix platform segítségével bármelyik Bitcoin-tulajdonos gyorsan, névtelenül és biztonságosan keverheti össze BTC-jét tiszta, követhetetlen érmékké..

Itt egy gyors útmutató arról, hogyan hozhatja ki a legtöbbet az Anonymix Bitcoin keverőből.

 1. Indítsa el a hivatalos Anonymix webhelyet a böngészőben vagy a Tor böngészőben.
 2. Adja meg azt a pénztárca címet, ahová az érméit szeretné küldeni.
 3. Válassza ki a keverési folyamat megkezdésének időtartamát. A „gyors” keverék lehetővé teszi a Bitcoin azonnali keverését és felszabadítását egy megerősítés után. Míg azonban a „Késleltetés” funkció szakadékot hoz létre, amikor a felhasználó beküldi a betéteit, és amikor megkapja a kimenetet. A felhasználó akár 24 órát is választhat a késésért.
 4. Válassza ki az egyes címek finanszírozási százalékát.
 5. Írja be a Captcha kódot.
 6. Betét a BTC
 7. Nyomja meg az Enter billentyűt, és várja meg a megerősítést.
 8. Kapja meg a tiszta BTC érméket.

Az Anonymix Bitcoin keverő jellemzői

A Bitcoin keverők felhasználói által felvetett fő kérdés főként az anonimitás körül mozog, és ez az a terület, amelyen az Anonymix legyőzi versenytársait. Számos tényező csökkenti a keverő anonimitását, például a regisztrációs követelmények, a tranzakciók naplóinak lefoglalása és az átlátszó netplatformok megnyitása amelyek növelik annak valószínűségét, hogy az ügyletek egy adott pénztárcára vezethetők vissza IP-címek révén.

Az anonimitás megoldja ezeket a problémákat, biztosítva a naplózási szabályzatot, a kézi időeltolódás keverését és a Tor webhelyét a felhasználó anonimitásának biztosítása érdekében. Az alábbiakban bemutatjuk azokat a megkülönböztető jellemzőket, amelyeket az Anonymix kínál.


· Manuális alapkeverés kiválasztás

Amit a legtöbb keverő hiányzik, az Anonymix kínál. A platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy manuálisan kiválasszák azt az alapot, ahová az érmeiket szeretnék küldeni. Ezenkívül megadhatja az egyes alapokba elküldendő alapok százalékos arányát.

· Nincs napló

A Bitcoin keverőkben gyakori eset a naplózási irányelv, amely lehetővé teszi a platformok számára, hogy jóval a keverés befejezése után nyilvántartást vezessenek az ügyfelek tranzakcióiról. Ez csökkenti a névtelenség szintjét, mivel a keverők olyan információkat tárhatnak fel, amelyek Önre vezethetők vissza.

Emiatt az Anonymix szigorú „Nincs regisztráció” és „Nincs napló” irányelveket alkalmaz a felhasználók magánéletének védelme érdekében. A platform vegyes adatokat tárol szerverein legfeljebb egy hétig, majd véglegesen törli az előzményeket. A felhasználók manuálisan is törölhetik személyes keverési előzményeiket a tranzakció befejezése után.

· Visszavonás több mint 10 címre

A BTC megtisztításának vagy keverésének egyik legegyszerűbb módja, ha az alapok kisebb részét különböző címekre küldi, így bárki nehezebben követheti nyomon az alapok célját, vagy összekapcsolhatja Önnel. Az Anonymix legfeljebb 10 címet biztosít a felhasználók számára a pénzeszközök visszavonására, az anonimitás fenntartása érdekében.

· Versenyképes finanszírozási arányok

Az egyes keverők minimális és maximális finanszírozási összege eltér attól, hogy a felhasználó mennyit tud keverni. Az Anonymix minimális napi 0,002 BTC (~ 18 USD) és legfeljebb 100 BTC (~ 900 000 USD) betétet biztosít a kisüzemi kiskereskedők, valamint az adatvédelmi igényekkel rendelkező Bitcoin bálnák számára. A maximális árfolyam a platform BTC tartalékainak megfelelően változik.

Ennek ellenére a platform lehetővé teszi a felhasználók számára a teljes ellenőrzést a pénzeszközök különböző címekre történő felosztása felett. Mint korábban említettük, a címek véletlenszerű kiválasztása több keverő által okozott a

Mennyibe kerülnek a díjak?

Az Anonymix az egyik legolcsóbb Bitcoin keverő az iparban. A díjak a keverés BTC tulajdonságainak elengedhetetlen részei, nyilvánvalóan a keverőt az üzleti életben tartják. Fontosak a BTC tranzakció névtelenségének növelésében is, mivel a keverőben letétbe helyezett összeg kissé megváltozik, miután visszavonták, és további védelmi réteget adtak hozzá.

Az Anonymix jelenleg fix, 0,3% -os kamatot számít fel tranzakciónként a platformon. A vegyes BTC több kimeneti címre történő elküldéséhez, amint azt fent említettük, címenként 0,0001BTC extra díjat számítunk fel.

Extrák:

· Az Anonymix sorsjegy

Az Anonymix-en végrehajtott minden tranzakció automatikusan belép a tombolajegy-programjukba. A BTC keverő minden 100. keverőre tombola nyerő jegyet is biztosít, amely a tranzakciójuk egy százalékát elnyeri. Ez biztosítja, hogy több cím kerüljön felhasználásra a platformon, ami növeli a homályt, és a nyerő jegy összegét is megváltoztatja, egy további névtelenségi réteget adva hozzá.

· A Tor böngészõ keverõ / Clearnet keverõ

Azok a felhasználók, akik a BTC-t le akarják venni a clearnet-ről a nagyobb magánélet érdekében, használhatják a Tor böngészőalapú webhelyet. Ez további névtelenséget biztosít, mivel a keresőmotorok, a böngészők és az internetszolgáltatók könnyen visszavezethetők. A Tor weboldalát itt érheti el: http://anonymixtnq67qer.onion és a tükör helye https://anonymix.net/.

· A származási igazolás

A platform minden egyes keverékhez származási igazolást kínál, amely megerősíti, hogy az érméket az Anonymix-től kapta.

Következtetés

Amint befejezzük az Anonymix projekt-felülvizsgálatát, a felhasználók által feltett legkitartóbb kérdés – „Illegális-e az Anonymix bitcoin keverő használata?” Nos, erre a közvetlen válasz nem, az Anonymix használata teljesen legális. Ha azonban a tokenek illegális forrásból származnak, akkor befuthat a hatóságokhoz.

Javasoljuk, hogy az érme-keverőt csak jogi és adatvédelmi célokra használja.

Tudjon meg többet a http://anonymixtnq67qer.onion vagy  https://anonymix.net/.

Jogi nyilatkozat A bemutatott tartalom tartalmazhatja a szerző személyes véleményét, és piaci feltételektől függ. Tegye meg piackutatását, mielőtt befektetne kriptovalutákba. A szerző vagy a kiadvány nem vállal felelősséget az Ön személyes pénzügyi veszteségeiért.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map