Bitmix.Biz Review: Hatékony eszköz a Bitcoin fizetések névtelenítéséhez

Lehet, hogy a Bitcoin biztonságos és gyors módja a tranzakcióknak, de nem garantálja a teljes névtelenséget. Egy erősen motivált hacker könnyen nyomon követheti a rekordjait. 

De a BitMix platformnak köszönhetően, amely anonimizálja a kriptográfiai fizetéseket, stresszmentesen küldhet kriptot, tudván, hogy minden fizetése teljesen biztonságos. Ez egy hatékony eszköz, amely úgy működik, hogy minden tranzakciót számos egyéb tranzakcióval kombinál. A keverési folyamat általában csak néhány percet vesz igénybe.

A felhasználók által visszakapott végső érmék teljesen újak és követhetetlenek. A BitMix.biz egy megbízható bitcoin keverő, amely segít abban, hogy a Bitcoin tranzakcióinak biztonságot és névtelenséget biztosítson.. 

Miért lenne szükséged a BitMix.Biz fájlra?

Néhány évvel ezelőtt a bitcoin hatalmas népszerűségre tett szert elismert névtelensége miatt, amely tényező vonzotta a felhasználók sokaságát. A felháborodás azonban lehűlt, amikor a felhasználók megtanulták a bitcoin csínját-bínját és a tranzakciók lebonyolítását. Egyszerűen fogalmazva, a Bitcoin anonimitása csak mítosz. Bárki bekerülhet a nyilvánosan elérhető főkönyvbe, és felkutathatja a kívánt tranzakciókat. 

BitMix.Biz az érmének a teljes névtelenséget biztosítja, amelyet keres. Először is, miután letette a Bitcoins-jait a platformra, a BitMix.Biz úgy működik, hogy apró részekre zúzza a tranzakciót, amelyek aztán különböző irányokba kerülnek. Ezt követően a platform az érméket ugyanolyan mennyiségben adja vissza, mint a letétbe helyezett, de teljesen új, nyomon nem követhető érmékként. Íme néhány értékes specifikáció, amelyet a BitMix.Biz kínál Önnek.

  • Teljes névtelenség
  • Több kriptovaluta támogatása
  • Többnyelvű platform
  • Azonnali átutalás
  • Képesség egyedi díj megállapítására
  • Garancia levél
  • A randomizált opció támogatása

Teljes névtelenség 

A Bitcoin keverő használatának lényege az érme magánéletének és névtelenségének megszerzése, amely akadályozza pénzét a hackerek és más olyan felügyeleti formák részéről, amelyek illetéktelen személyek elé tárhatják az érmét. A platform nem igényel személyes hitelesítő adatokat, például a felhasználók címét és nevét a tranzakciók végrehajtása során.

Érdekes módon a BitMix.Biz nem vezet nyilvántartást vagy naplót a felhasználóiról, ami azt jelenti, hogy a platform nem tárolja a látogatók nyomon követhető adatait. Ezenkívül a Bitcoin pohár a tranzakció részleteit legfeljebb 72 órán keresztül, vagy közvetlenül a felhasználó kérésére tárolja.

Támogatott kriptopénzek

Ha rákérdez, sok kriptotulajdonos tudja, hogy a keverési szolgáltatások csak a Bitcoinokra korlátozódnak. Nos, a BitMix.Biz számos más kriptot is tartalmazott, mint például a Dash és a Litecoin. Belső források szerint a tervek szerint további érmék kerülnek be, amelyek biztosítják minden kriptotulajdonos elhelyezését.

Többnyelvű platform

A BitMix a világ szinte minden részéről elérhető. A globális hozzáférhetőség mellett a platform több nagy nyelvet is támogat, mint például angol, német, kínai, holland, koreai, portugál, orosz, indonéz, lengyel és hindi. 

Azonnali átutalás

Ahhoz, hogy a felhasználó digitális eszközeit a saját címére továbbítsák, a gyors visszaigazoló üzenet az egyetlen részlet, amelyet be kell nyújtani, és az érméi azonnal átkerülnek a címükre. Vegye figyelembe, hogy a BitMix könnyen összekevert érméket tart a tartalékában. 

Tehát, miután rákattint a megerősítő üzenetre, azonnal, teljes összegben és természetesen teljes névtelenséggel megkapja érméit.

Garancia levél

A BitMix a titkosítási tranzakciókat teljesen névtelenné és biztonságosabbá teszi. Figyelembe véve, hogy minden digitális eszköz tulajdonosának nem lehet hozzáértése, honnan tudná, hogy tranzakcióik valóban a helyes irányt mutatják?

Nos, a BitMix már kitalált egy megoldást. Amikor benyújtja érméit a platformra, azonnal kap egy címet vagy egyszerűen egy helyet, ahová elküldi a Bitcoins-ját. A megerősítést a platform szervere digitálisan aláírja a hitelesség jeleként.

Egyedi díj meghatározása

Elgondolkodott már azon, hogy a támadók hogyan túllépnek a pénztárca tulajdonosai által konfigurált összetett biztonságon és ellopnak digitális eszközöket? Nos, talán figyelned kell rá. Az összes kriptovaluta tranzakciót karbantartó nyilvántartási könyv használatával a támadók elemzőkkel megismerhetik a kriptotulajdonos egyenlegét. 

Fogadhat, hogy ha valakinek ilyen információja van, akkor a lopás csak idő kérdése. De a BitMix.Biz-nek köszönhetően beállíthatja az egyéni díjat, amely általában 0,4% és 4% között mozog. Ez meglehetősen megnehezíti a tranzakció nyomon követését.

A platform támogatja a randomizált opciót

A randomizált opció csak egy extra biztonsági réteg, amelyet a platform integrált, hogy biztosítsa a felhasználók tranzakcióihoz való hozzáférést. A funkcionalitás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy minden kimeneti címen 2 vagy több tranzakciót fogadjanak.

Ez a funkció megnehezíti a blokklánc elemzésével próbálkozók számára egy ilyen tranzakció nyomon követését. Ahhoz, hogy ez a funkció működjön, el kell érnie a minimális kifizetéseket a címére az alábbiak szerint;

  • Bitcoin- 0.1BTC
  • Dash- 1.0 DASH
  • Litecoin- 1.0 LTC

Kód a korábbi érmék zárolásához.

A platform olyan komolyan veszi a biztonságot és a tranzakciók névtelenségét, hogy inicializálták a kódot, amelyet az ügyfelek minden teljes tranzakció után megkapnak. Ez a kód biztosítja, hogy a BitMix a későbbi tranzakciók során nem osztana ki ugyanannyi érmét. Ez biztosítja, hogy a blokklánc elemzését megkísérlő támadóknak soha nem sikerül felkutatniuk az ilyen tranzakciók célját.

Milyen előnyökkel jár a BitMix partnerprogram??

A BitMix izgalmas partnerprogram amelyet kizárólag hűséges ügyfeleinek jutalmazására terveztek. Hogyan hangzik, ha fizetnek minden meghívott felhasználó által végrehajtott tranzakcióért? 

Csak annyit kell tennie, hogy megosztja hivatkozási linkjét az összes kapcsolattal a közösségi oldalakon vagy a kollégáin. Minden BTC-mixért, amelyet a platformon keresztül lebonyolít, fizetsz. Most képzelje el, mennyit érhet el, ha 100 kapcsolata tranzakciót folytat a platformon keresztül. Ki kell próbálni, a program igazi fogás.

Következtetés

Bár a kriptopénzek létrehozásának kezdeti oka a kormány vagy a központi bankok által előidézett monetáris akadályok megkerülése volt, bizonyára észrevette, hogy ez nehezebb feladatnak bizonyult, mint amit elképzeltek. 

Azonban olyan platformok által kínált Bitcoin szolgáltatásokkal, mint a BitMix, elérhető a bitcoin eredeti célja, amely a teljes névtelenségen és biztonságon alapul. Az ilyen szolgáltatások ösztönzik a globális gazdaság gyorsabb növekedését, mint bármelyik fiat pénznem évtizedek alatt elérhető lehet. További információkért hivatkozhat a GYIK

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map