Hogyan szerzett egy jel 500 dollárt szinte nullával

Itt, a CoinFi-nál, többféle kereskedési jel alfa tesztelésén dolgoztunk, amint az a blog többi bejegyzésében is látható..

Az egyik jel, amelyet jó szórakozással teszteltünk, az az arbitrázs lehetőségek azonosítása a tőzsdék között, amely lehetővé teszi, hogy kockázatmentes nyereséget érjen el, csupán néhány gombra kattintva.

Például egy kísérletben Tim társalapító kihasználta a Ripio / BTC on Binance és a Bittrex 3% -os árkülönbségét, hogy kissé növelje BTC stackjét.

2-3% nem hangzik soknak, de csak heti egy kereskedéssel, egy év alatt megduplázhatja a stackjét, kockázatmentesen.

Ez elég jó kockázat: jutalom aránynak tűnik számomra.

Most az én esetemben a hét elején még nagyobb arbitrázs lehetőséggel élhettem. A Bittrex és a HitBTC közötti Bitcoin Gold árkülönbség felhasználásával további 1,5 Ethereumot kereshettem magamnak, csak úgy, hogy felvettem a BTG-t a HitBTC-n, elküldtem a Bittrex-nek, majd eladtam továbbiért..

Ha előre felkészültem volna, és a BTG-t és az Ethereumot már mindkét tőzsdén tartanám, megdupláztam volna a pénzem.

Akárhogy is, ha nem a CoinFi jel adna tudomást az arbitrázs lehetőségéről, akkor ezt teljesen kihagytam volna. Az ingyen pénz mindig szép, különösen, ha nem kell órákat tölteni a vonóhálós tőzsdézéssel, és várni kell egy újabb lehetőségre.

Ebben a bejegyzésben pontosan megosztom a történteket, és többet beszélek az általunk fejlesztett CoinFi-jelekről.

1. rész: A háttér

Pár nappal azelőtt Tim beszélt az általunk kifejlesztett jelről. Ezen a ponton nagyon sok folyamatban lévő munka volt (és még mindig az), így a többieknek nem volt hozzáférésük hozzá.

A szóban forgó napon azonban Tim és Han egy hívásra akartak lépni, amikor a jelzés értesítette őket a folyamatban lévő hatalmas lehetőségről. Mivel elfoglaltak voltak, megtiszteltem a pénzszerzéssel. Egészségére srácok, a következő kör rajtam áll.

1.) Először a kezembe vett ETH-t utaltam át a HitBTC-re. Nemrég váltottam ki pár ICO-t, így kb. 6,5 ETH tartalékom volt. Nagy!

2.) Átutaltam a HitBTC-hez, még egyszer ellenőriztem, hogy az árak továbbra is a javamra válnak-e, és vettem körülbelül 11,1 Bitcoin Gold-ot. Nem aggódtam azon, hogy megpróbálom-e a legjobb árat elérni, hanem gyorsan akartam cselekedni.


A BTG Bittrex-i ára alapján képes lennék azt a 6,5 ​​ETH-t körülbelül 11,5 ETH-vá változtatni, ha gyorsan cselekednék. USD célból vásároltam a BTG-t körülbelül 222 dollárért a HitBTC-n, és a Bittrexnél körülbelül 418 dollárért kereskedett. Ez hatalmas terjedés!

2. rész: Csiszolás megállásig

Kiderült, hogy a hatalmas elterjedés oka az volt, hogy a HitBTC-nek és talán az egész Bitcoin Gold hálózatnak sebességproblémái voltak. Amint megpróbáltam kivonni a BTG-t a HitBTC számláról, és átküldeni a Bittrex-nek, rájöttem, hogy a csevegőszoba (Trollbox) tele volt olyan emberekkel, akik panaszkodtak a BTG lassú kivétele miatt..

Pánikba estem, de rájöttem, hogy ha mindenkinek megvonási problémái vannak, a spread nem fog hamarosan lezárulni. Tehát csak türelmesnek kellett lennem, és remélem, hogy hamarosan feldolgozódik.

3. rész: Nyereség felvétele

Óriási TEN órákba telt, mire az érmék átkerültek a Bittrex-be, de amikor mégis megtörténtek, én mégis előbbre kerültem.

Természetesen a terjedés ekkor megszűnt, valószínűleg azért, mert a kivonási sorban előttem álló összes ember végül értékesítette érméit. Ennek ellenére el tudtam adni azt a 11,09 BTG-t (levonva a díjakat) 8,08 ETH-ért, ami 1,5 ish ETH-nyereség (500-600 USD).

Most, ha már BTG-m lett volna a Bittrex-en, képes lettem volna kockázatmentesen duplázni. Tehát a jövőben, amikor az arbitrázs jelet használom, meg fogok győződni arról, hogy van-e érmém 2-3 cserében, és a BTC / ETH rendelkezésre áll-e ezek megvásárlásához is..

Valójában az a fontos, hogy anélkül, hogy a jelzés közölné velem a lehetőséget, nem kerestem volna pénzt, így a hét bármely napján elviszem a 25% -os profitomat.

Egyéb gondolatok – Hogyan teheti meg ugyanezt?

Lehet, hogy most gondol néhány gondolatot. Lehet, hogy még arra gondolsz: „Nem olyan lenyűgöző, ha 10% alatt 25% -ot érsz el, amúgy sok érme ennyire lendül. Ehhez nincs szükség arbitrázsra. ”

Erre a megjegyzésre azt mondanám, hogy ez igaz lehet, de a jelzés pénzt keresett nekem, ezért tegye meg, amit akar. Ahogy fentebb kifejtettem, a jövőben jobban felkészülök, és percek alatt, kockázatmentesen tudok profitot termelni. Ez hatalmas.

Ezenkívül valószínűleg csak a szivattyúk lovaglásával lehet pénzt keresni. Szerencsére a CoinFi dolgozik egy jelzésen, amely segít ebben is.

Például 50% -os nyereséget érhetett volna el 12 óra alatt, csak kereskedve Neo múlt heti emelkedésével. Tim összeállította ezt a videót, bemutatva, hogyan használhatta volna a CoinFi jelet (jelenleg tesztelés alatt van), hogy elkapja ezt a hullámot is.

Nem csak egy trükkös pónik leszünk itt a CoinFi-ban, hanem tucatnyi kereskedési jelzésen dolgozunk, és először a legnépszerűbbekkel kezdjük, amint az ICO elkészül.

Ha korai hozzáférést szeretne kapni ezekhez a jelekhez, vagy beleszólnia, hogy melyiket építjük ki először, akkor csatlakozzon a távirathoz csatornát, engedélyezzék az ICO-t, és vegyenek részt a Wall Street szintű kereskedési jelek eljuttatásában a Crypto világába. Miután a CoinFi platform teljesen felépült, a hozzáféréshez COF-tokenekre van szüksége, ezért jobb, ha a legolcsóbb áron veszi fel őket..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map