5 új uniswap token, amelyet figyelnie kell

hirdetés Phemex

Uniswap, a decentralizált csere, amely élvezettel rendelkezik rekord kereskedési volumen, egyre fontosabb az új ERC20 tokenek bevezetése szempontjából. Az Ethereum alapítója, Vitalik Buterin által eredetileg javasolt automatizált piackészítő (AMM) ötlete alapján az Uniswap mára a legnagyobb decentralizált tőzsde a kriptotérben. Gyorsan növekvő népszerűsége funkciójának egyszerűségének és teljesen engedély nélküli kialakításának köszönhető.

Bárki létrehozhat egy kereskedési készletet az Uniswap-on, csupán a két kereskedett kriptovaluta egyenlő értékének letétbe helyezésével, a készlet létrehozásának pillanatában érvényes dollárár szerint. Az eddig támogatott érmék ERC20 tokenek és ETH.

Annak ellenére, hogy az Uniswap kereskedések magas tranzakciós díjakkal járhatnak a csúcs hálózati kereslet idején, egyszerűsége, a defi robbanásszerű növekedésével párosulva, a kereskedelem volumenének és az új tokenek ezernyi növekedéséhez vezetett. A legtöbben elsorvadnak és meghalnak, és az indulás után hetek vagy napok alatt elveszítik értéküket, de mások 10-szeresét húzzák, és akkor is magasabb csúcsokra jutnak. A következő ötnek mind a radarján kell lennie.    

Kirobo KIRO-ja

Kirobo egy izraeli projekt, amely azon munkálkodik, amelyet „blokkláncok logikai rétegének” nevez. Ez az eszköz lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy elkerüljék a sok kriptopénz-tranzakció küldése során gyakran elkövetett sajnálatos hibát. Olyan hibák, amelyeket többnyire nem lehet kijavítani a nyilvános blokkláncokon végrehajtott tranzakciók visszafordíthatatlan jellege miatt. A Kirobo megoldása lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy visszavonják azokat a tranzakciókat, amelyeket a vevő még nem érvényesített, akiknek egyedi kódot kell megadniuk.

A Kirobo a közelmúltban sikeresen befejezte a béta tesztelési fázist, és megoldásai jelenleg elérhetők a Bitcoin transzferek védelmére, még több lánccal. A projekt egy innovatív, “bálnabiztos” tétmodellt is kifejlesztett, amelynek célja mind a bevezetés túlterhelése, mind a jelképes ellátás koncentrációjának megakadályozása. Ebben a kialakításban az ETH-val az Uniswap KIRO / ETH kereskedési készletéhez hozzájáruló felhasználókat KIRO tokenek. A különbség a hagyományos likviditási tétellel szemben az, hogy pénztárcánként az ETH maximális összege 7 ETH-ra korlátozódik. 

RioDefi RFUEL

RioDefi olyan rejtjelezési projekt, amely arra törekszik, hogy „felgyorsítsa a digitális eszközök tömeges elterjedését a hagyományos és decentralizált finanszírozás áthidalásával”. A RioDeFi sarokköve a RioChain, egy blockchain platform, amely a Polkadot ökoszisztémában sok lánc által használt Substrate technológiára épül. Az aljzat használata azt jelenti, hogy a RioChain teljes mértékben átjárható lesz a Polkadot-tal. Jelenleg a RioChain félig decentralizált, mivel a konszenzushoz igazolja a tekintélyét, de a jövőben a decentralizáció fokozatos növelését tervezik.

A RioChain legfontosabb eladási pontja a Rio Generic Asset Bridge nevű föderációs alapú keresztlánc-mechanizmus elfogadása. Ez az eszköz lehetővé teszi több eszköz egyidejű átcsoportosítását. A RioChain másik egyedülálló aspektusa, hogy a rá épülő decentralizált alkalmazások megkapják a rajtuk keresztül végzett tranzakciók által generált hálózati díjak 20% -át.

Szeptemberben a RioDeFi számos más defi projekt nyomdokaiba lépett, és tokenjét az eredeti DEX ajánlaton (IDO) keresztül terjesztette az Uniswap-on. Ahogy a neve is sugallja, RFUEL egy segédprogram-token, amelyet a RioChain-on végrehajtott tranzakciók fognak felhasználni. 

Harvest Finance FARM

Azon kevés túlélők egyike a nagy hozamú gazdálkodási őrületnek, amely defi-t vett fel ezen a nyáron, Harvest Finance szerény hozamú gazdáknak és csádoknak egyaránt készült. Más szóval, függetlenül attól, hogy befektetési stratégiája konzervatív vagy agresszív, a Harvest mezőgazdasági platformjának kell lennie valaminek, ami megfelel. A protokoll automatizálja a terméshozamot és a betakarítást, megtakarítja a felhasználókat az intelligens szerződéses díjaktól, és egyensúlyba hozza a lehető legmagasabb APY-t.

A FARM kormányzási jelzőt lehet megszerezni azáltal, hogy az Uniswap likviditást biztosítjuk a FARM / ETH-nak és más kiválasztott pároknak, beleértve a stabil állományokat is. Minden héten új gazdálkodási lehetőségeket adnak hozzá, miközben a FARM folyamatosan csökkenő kibocsátása lehetővé tette, hogy a token megtalálja az árszintjét, majd emelkedjen. Sokatmondó, hogy a közelmúltbeli piaci visszaesés során a FARM a kevés piacnyereség közé tartozott.

PieDAO DOUGH

PieDAO tokenizált ETF-eket hoz létre, amelyek a befektetők számára egyetlen token keresztül több eszközhöz is hozzáférést biztosítanak. Ez lehet egy kosár defi tokenekből, BTC származékokból vagy stablecoins-ból. Az ETF-ek technikai és szabályozási okok miatt mindeddig nem léptek be megfelelően a kriptográfusba. A kísérleti és folyamatosan fejlődő defi térben azonban minden tisztességes játék: ha fel tudja építeni, akkor elindíthatja.

DOUGH az irányítási jelző a PieDAO középpontjában. Lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy szavazzanak az ETF stratégiáiról, és meghatározzák, mely eszközöket kell kombinálni és bevezetni a PieDAO ökoszisztémába. Az összes díj egy része a DOUGH tulajdonosokat terheli, ami további ösztönzést nyújt a tartásra.

Polyient Games Governance Token (PGT)

A kormányzási tokenek széles körben szerepelnek ebben a körben, mert gyakorlatilag az összes definiált token valamiféle irányítási képességet biztosít. A PGT azért érdekes, mert lehetővé teszi a tulajdonosoknak, hogy beleszólhassanak a Polyient Games, az év egyik legjobban várt NFT és játékprojektje. Az induló feladata, hogy megváltoztassa a játékosok játékokkal való interakcióját, és birtokolja azokat az eszközöket, amelyeket a játékokban való részvétel során szereztek. DEX-t készít az NFT-k számára, és egy lenyűgöző csapat áll mögötte.

Ha a Polyient Games eléri az ütemtervben szereplő elemek akár a felét is, PGT nagyon értékes eszközzé kell válnia. Alig 20 000 tokent verve az alacsony készlet kategóriába tartozik, és ugyanabba a zárójelbe helyezi, mint az YFI. Ha úgy gondolja, hogy az NFT-k a következő nagy dolog, a PGT egy intelligens módszer arra, hogy kitegye a fejét.

A DeFi frissítések valós időben történő nyomon követéséhez nézze meg a DeFi hírcsatornánkat Itt.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map