A DGTX Jutalmak program hatalmas likviditási beáramlást okoz az Uniswap-on

hirdetés Phemex

A Digitex bevezetése óta eltelt néhány nap alatt DGTX Jutalmak Program A világ legnagyobb decentralizált tőzsdéje, az Uniswap révén a társaság hatalmas likviditási beáramlást tapasztalt Uniswap piacán, több mint 27 millió DGTX és 1300 ETH ígérettel, mintegy 1,58 millió dollár értékben. Ez az iparág egyik legmagasabb APY-jét jelenti, jelenleg csaknem 90%.

A DGTX Jutalmak Program

A hozamgazdálkodási programhoz bárki könnyen hozzáférhet közvetlenül a DGTX Jutalmak Program irányítópultján keresztül. A felhasználóknak egyszerűen regisztrálniuk kell, csatlakozniuk kell a Metamask-hoz, azonos mennyiségű ETH-t és DGTX-t kell összegyűjteniük, hogy létrehozhassák pool-jeleiket az Uniswap-on, majd letétbe helyezhetik őket a jutalmatárcájukba, hogy nagylelkű jutalmakhoz jussanak. Az első hónap során a Digitex 5 millió DGTX-t adományoz, amelyet arányosan kell megosztani a résztvevők között.

“Ez nagyszerű módja a DGTX on-line likviditásának ösztönzésére, valamint arra is, hogy visszajusson hűséges közösségünknek, és hagyjuk, hogy a DGTX helyettük dolgozzon, nem egyszerűen a HODLing mellett” – mondta Adam Todd, a Digitex alapítója. “A DeFi ebben az évben nagy divat volt, és örömmel kínálunk ilyen típusú kezdeményezéseket tulajdonosainak, valamint a DeFi mozgalom által ihletett egyéb lehetőségeket.”

A Digitex 2018 januárjában robbant be a színre azzal az ígérettel, hogy eltávolítja a jutalékokat a kriptovaluta határidős kereskedésből. ICO-ja mindössze 17 perc alatt elfogyott, összesen 5,2 USD értékű ETH-t gyűjtött. Azóta a vállalat kiépítette és bevezette a robusztus zéró díjcsere a natív DGTX token és aláírás egy kattintásos kereskedési létra felületét használva.

A Digitex alapítója így kommentálta: „Nagyon örülünk annak, hogy megy a Digitex határidős tőzsde, de azt is elég hamar észrevettük, hogy sok tulajdonosunk egyszerűen nem határidős kereskedő, de a DGTX token értékét hosszúnak látják. -tartós tartás. Ezáltal számos olyan kezdeményezést kezdtünk létrehozni, amelyek kielégítik ezt a piacot, és lehetővé teszik számukra, hogy kereskedelem nélkül pénzt keressenek a DGTX-től. az első a DGTX Rewards program az Uniswap programmal. Magas likviditást és valódi felvételt látunk a programban. “

A bővítés a Digitex City-be

Az újonnan indított jutalmazási programon túl, a csíkos titkos rajongók hamarosan több pénzszerzési lehetőségben vehetnek részt, mivel a tőzsde december 15-én a Digitex City-hez cserélődik. A határidős tőzsde mellett nulla díjas spot piacok lesznek , nem terjedő forex piacok, valamint a tőzsdétől a likviditás kitermeléséig terjedő, a DeFi által inspirált különböző kezdeményezések – mindezt a tőzsde új natív stablecoin DUSD.

Todd kifejtette: „Rájöttünk, hogy a határidős tőzsde csak a kezdet, és most nulla díjas koncepciónkkal bővítjük a DUSD hasznosságát, és 100-szorosára növeljük a DGTX token iránti keresletet. Éppen ezért a jövő hónapban márkanevet vezetünk a Digitex City-be, különféle pénzkeresési lehetőségekkel a kriptográfia szerelmeseinek, a kriptó egyetlen dedikált közösségi hálózatának és egy játszótérnek, amely 2021-ben egy rake nélküli pókertermet és peer to peer kaszinót kap..

Mindezt a tőzsde új fizetőeszköze, a DUSD fogja táplálni, amely egy stabil pénztár, amelyet DGTX fedezetek biztosítanak 5: 1 vagy annál magasabb árfolyamon. Ezzel azt tesszük, hogy megszüntetjük a volatilitást, miközben a határidős kereskedelem vonzóbbá teszi a platformot a hosszabb és nagyobb pozícióval rendelkező kereskedők számára, miközben növeli a DUSD iránti keresletet, emelve ezzel a DGTX értékét. “

Digitexcity.com jelenleg a DGTX Jutalmak Program és a pénztárca ad otthont. Aki szeretne többet megtudni a Digitex City-ről és az általa kínált különféle kezdeményezésekről, feliratkozhat a várólistára. Ennek során folyamatosan értesülnek a vállalat legfrissebb híreiről és promócióiról, valamint beléphetnek jutalmak, díjak és Digitex City árucikkek elnyerésére..

„Hiszünk abban, hogy a Digitex City lesz a végső hely, ahol lehetőségeket találhat arra, hogy a titkosítása az Ön számára megfelelő legyen. Olyan embereket is vonz, akik csatlakozni szeretnének, hálózatba kapcsolni, kereskedési stratégiákat és információkat megosztani. Annak ellenére, hogy a képernyőkre költöztünk, a kereskedelem még mindig olyan társadalmi tevékenység, és örülünk, hogy ezt az elemet visszahoztuk a kereskedésbe, és vonzóbbá tettük a szélesebb közönség számára is “- zárta beszédét Todd. 

Már csak három hét van hátra, érdekes lesz látni, hogy mennyire magas a felvétel az összes új kínálatban, és mennyi időbe telik, mire a Digitex City eléri azt a célját, hogy „Crypto’s Playground” legyen.

A DeFi frissítések valós időben történő nyomon követéséhez nézze meg a DeFi hírcsatornánkat Itt.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map