Az Exeedme Prolific Blockchain játékplatformot épít a Polkadot-on

hirdetés Phemex

Az egyik legnagyobb dolog, ami az idén a kriptográfia esetében történhet, az a nagy érdeklődés, amely a decentralizált finanszírozás (DeFi) mögött gyűlt össze. Kétségtelen, hogy ez óriási szerepet játszott a jelenlegi bikafutásban, amely a Bitcoin-t és számos altcoint új, minden idők legmagasabb szintjére hajtott. A nem letétkezelő decentralizált pénzügyi termékek iránti törekvés főként ezt a gyűlést táplálja.

Val vel körülbelül 13,5 milliárd dollár bezárva a DeFi protokollokba, ez csak a kriptográfia teljes piaci kapitalizációjának körülbelül 2% -át teszi ki. Ennek az a következménye, hogy annak ellenére, hogy a teljes érték zárva (TVL) a decentralizált protokollok között ebben az évben 16-szorosára nőtt, az ágazat az ipar miniatűr képviselete, amely sok teret enged a jövőbeli növekedésnek.

A hangsúly gyorsan elfordul az Ethereumtól, amely a DeFi úttörő platformja. Az interoperabilitási blokkláncok keresése a Polkadot-t tette az innovatív projektek legelőnyösebb blokklánc-infrastruktúrájává. Polkadot a DeFi és az NFT (Non-Fungible Tokens) erős használatát mutatja be, ami tökéletes blokkláncot jelent a Exeedme amely a Blockchain, a DeFi és az NFT képességeit ötvözi az online videojáték-ipar forradalmasítására. 

Hasonlóan a Polkastarterhez (egy Polkadot-alapú blokklánc hálózat), amely DEX a láncok közötti medencékhez, az Exeedme egy láncokon átívelő, interoperábilis blokkláncos játékplatformot hoz több mint 2,7 online játékos világszerte.

Mi az egyedülálló az Exeedme Blockchain által működtetett játékplatformban?

A hagyományos játékplatform a Free2Play elvére épül, amely agresszíven reklámozza a hirdetéseket a játékok stratégiai pontjain. Arról nem is beszélve, hogy ez a játékplatform egy olyan adatgyűjtő oldal, amely gyanútlan játékosok számára nagy mennyiségű bányászattal rendelkezik. 

A hagyományos játékplatformok átláthatóságának hiánya miatt ez a fenyegetés mélyen belemélyedt a játékipar peremébe és szövetébe, ami a játékosokat nagyrészt elégedetlenné tette a játéktartalom megjelenítésével. A blokklánc-technológia által hozott decentralizált termékek segítségével az Exeedme egy innovatív videojáték-platformot dob ​​piacra, amely a Polkadot blokklánc tetejére épül.. 

Exeedme bemutatja a Play2Earn blockchain alapú játékkezdeményezését, ahol a játékosok párbajba keverednek kedvenc játékukban, kihívást jelentenek az ellenfél számára és jutalmat kapnak. Ez a koncepció biztosítja a játékosok teljes szórakozását, miközben fizetnek ezért. A blokklánc technológia segítségével az Exeedme elválasztja a közvetítők dominanciáját, akik különböző árnyékos okokból hozzájárulnak ahhoz, hogy a játékosok miért kapnak nagyon kevés kártérítést. 

A blockchain alapú játékplatform egy tisztességes jutalomelosztó rendszert tartalmaz, amely nem különbözteti meg a szinteket, így a profiknak és a kezdőknek is lehetőséget biztosít keresésre szórakozás közben.. 

A platform bevezetése előtt az Exeedme sok támogatást kapott az iparágon belüli és kívüli vezető játékosoktól. Alapján információ a csapattól a szerencsejáték-óriás stratégiai partnerséget kötött magas rangú partnerekkel, köztük Moonrock fővárosa VYSYN, GBV Capital, Morningstar Ventures, AU21 Capital, és Spark Digital Capital. Exeedme szerint ez a partnerség elősegíti a játék ökoszisztémájának növekedését:

„Ezek a partnerek segítenek abban, hogy megvalósítsuk a játékközpontú és a blockchain alapú versenyplatform létrehozásának célját a CS: GO és más legnépszerűbb játékcímek számára … Bízunk benne, hogy ilyen tapasztalt blockchain alapok támogatásával gyorsan növekedni fogunk és el fogunk érni ütemtervünk összes mérföldköve. ”

Ezt a fejlődést fontos lépésnek tekintik az Exeedme decentralizált játékvilág felé vezető útjában, különös tekintettel arra, hogy ezt közvetlenül az XED eszköz december 30-i tőzsdei bevezetése előtt jelentették be. Sokat kell figyelni ezekre a tapasztalt partnerekre, akik értékes tapasztalatokkal rendelkeztek olyan top blockchain projektek támogatásával, mint a Polkstarter, az Ultra, az Elrond és a Reef. 


Miért pont a Polkadot Blockchain?

Ha interoperabilitásra van szükség, a Polkadot a lehető legjobb lehetőségként mutatja be magát. Ez teszi a legkedveltebb lánccá egy nagyon skálázható blokklánc-hálózat kiépítéséhez. Polkastarter, a Polkadot-ra épül egy népszerű, nyílt forráskódú, többláncú, többláncú protokoll, amely megkönnyíti az adatok vagy eszköztípusok láncok közötti átadását.

Hasonlóképpen, Zátony, többláncú intelligens hozamú motor & A DeFi protokoll likviditási összesítője jelenleg elindul a Binance-nél. A Launchpool szintén a Polkadot-ra épül. Az Exeedme döntése a Polkadot fedélzetén történő átfogó kutatás és teszt eredménye. 

Fület tartása arról, hogy mekkora lehet a játékipar; nagyon kívánatos egy láncok közötti, nagyon hatékony hálózat, amely képes kezelni a magas szintű méretezést és a tranzakciós átvitelt, ami a Polkadot-t teszi a legjobban illeszkedővé. Ezekre a képességekre támaszkodva, Exeedme sok újítást hoz a játékiparban. 

A DeFi frissítések valós időben történő nyomon követéséhez nézze meg a DeFi hírcsatornánkat Itt.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map