DeFi Hírek: A Kava beépült a Binance.com-ba, percek alatt eladva

hirdetés Phemex

A verseny nagyon hamar felmelegszik a DeFi térben. A Binance.com az első nagyobb csereprogram, amely integrálja a natív DeFi megoldásokat a Binance platformra. Nemcsak ez a KAVA számára fontos áldás, „Az évtized rejtett gyöngyszeme” szerint a Forbes felé, de ez is csak a kezdete annak, ami még várat magára erre a magas növekedésű, nagy potenciállal rendelkező feltörekvő piacra.

Egyre több értéket zárnak le a decentralizált pénzügyi protokollok és platformok. Több mint 7 milliárd dollár kiterjed néhány tucat projekt között, mégis megpróbálják kielégíteni az Ethereum felhasználóit. Ideje más eszközöket bevezetni a decentralizált finanszírozásba is. Kava pontosan ezt teszi azáltal, hogy az első naptól kezdve támogatja a Binance Coin – vagy a BNB-t. A világ vezető kriptovaluta-cseréjének támogatása jelentős versenyelőnyt biztosít a projektnek a piacon lévő bármely más DeFi-projekttel szemben.. 

Binance eljátssza a Kava Trump kártyát

A hét nagy híre, hogy a Kava miként támogatott hivatalosan a Binance.com platformon. A natív KAVA eszköz kereskedelme hónapok óta folyik. Ebben a partnerségben a következő lépés megtétele elengedhetetlen volt mindkét platform státuszának emeléséhez. A Binance.com először integrálja a DeFi megoldást közvetlenül a platformjába, ez az első lépés előnye felbecsülhetetlen a Kava és a felhasználói számára, és nem szabad lebecsülni. 

Ennek az integrációnak a perspektívába helyezése érdekében a Binance felhasználói most már közvetlenül a BNB-vel is részt vehetnek a Kava platformban. Már nincs szükség a platformok közötti váltásra vagy külön mobilalkalmazás használatára. Ez a lehetőség továbbra is elérhető marad, de a közvetlen integráció sokkal egyszerűbb. Ezenkívül a Binance.com felhasználói példátlan funkcionalitással rendelkeznek. Nagy előrelépés, hogy a BNB-t és a BUSD-t közvetlenül felhasználhatjuk a likviditásbányászati ​​jutalmak összegyűjtésére. 

A Kava ilyen módon történő integrálása megerősíti ennek a DeFi platformnak a lehetőségeit. Bárki viszonylag könnyedén integrálhatja ezt a megoldást a platformjába, cseréjébe vagy a dApp-ba. Eddig egyetlen DeFi projekt sem érhető el közvetlenül egy tőzsdéről, így a Kava hihetetlenül egyedülálló ajánlat a piacon. 

A Kava folyamatos sikere érdekes eredményeket hozott. Nem csak a Binance.com közvetlen integrációját kell figyelemmel kísérni, hanem a az USDX verése úgy tűnik, a tervek szerint halad. A Binance felhasználói által az opció iránti növekvő érdeklődés eredményeként az elmúlt két hét során a poolon keresztül beolvadó likviditás többször is növekedett. Valószínű, hogy a belátható jövőben további növekedések történnek. 

A Binance Staking Node jelentősége

A KAVA-t DeFi-tokenként meglehetősen ötletes módon állítják be. Normális körülmények között a felhasználókat gyakorlatilag kizárnák a DeFi tétjeiben való részvételből, hacsak nem validátorként járnak el a hálózaton. Ehhez általában több ezer érme birtoklása szükséges, és a csomópont napi 24 órás üzemeltetése. A Binance segítségével ez az egész folyamat sokkal hozzáférhetőbbé vált. 

A Binance tétjei összegyűjtik a $ KAVA felhasználóit, a legtöbbet tétbe teszik, de egy részét mindig szabadon tartják. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy komoly jutalmakat keressenek, miközben továbbra is kereskedhetnek a KAVA-val a Binance-en, vagy máshova helyezhetik. Ez megteremti mindkét világ legjavát, ahol a Binance a Kava legnagyobb részét kiteszi, és javítja a blokklánc biztonságát, miközben továbbra is lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kellemes élményt szerezzenek – likviditásuk legyen, amikor szükségük van rá, és passzívan jutalmazzák.

Felhasználói visszajelzések hallgatása

Binance cz


A Binance és a Kava közötti folyamatos partnerséget a felhasználói visszajelzések is táplálják. Precízebbnek lenni. Binance.com felhasználók kérdezték az integrált DeFi megoldások számára, hogy működjenek a kriptovaluta portfólióik. Figyelembe véve, hogy a Kava hogyan támogatja aktívan a BNB-t az USDX pénzverésében, idő kérdése volt a megfelelő integráció megvalósulása. 

Sőt, mindez azt mutatja, hogy a Kava nem az átlagos DeFi platform. Lehet, hogy jelenleg nincs rögzítve a Maker vagy a Compound teljes értéke, de ez csak idő kérdése. Ez a platform még mindig rengeteg funkcióval rendelkezik, amelyek a közeljövőben várhatók. E nagy változások egyike hamarosan bekövetkezik, és örökre megváltoztathatja a DeFi tájat. Szerint a Kava vezérigazgatójának és társalapítójának, Brian Kerrnek a héten,

„Jelenleg 84 millió KAVA-t kötnek meg a tulajdonosok, nagyjából 354 millió USD értékben. 568 aktív CDPS, betétek összértéke: 36 731 493 USD. 16 370 511 USDX kibocsátva. 1 149 645 dollárt keresett a KAVA pénzverési jutalmaiban, és 932 166 blokkot igazoltak. “

Minden jel hihetetlenül bullish, ami Kavát illeti. A Binance.com-ba való közvetlen integráció fontos első lépés a DeFi általánosabbá tétele felé. Ez az ipar továbbra is kissé réspiac, de most emberek milliói fedezhetik fel a Kava kínálatát natív módon. 

A DeFi frissítések valós időben történő nyomon követéséhez nézze meg a DeFi hírcsatornánkat Itt.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map