Polkastarter áttekintés – DEX Build a többláncú token-készletekhez

A Polkastarter egy decentralizált központ (DEX), amely a különböző blokklánc-protokollok közötti interoperabilitás megkönnyítésére készült. Ez egy DeFi protokoll, amely lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy decentralizált és biztonságos környezetben forrásokat gyűjtsenek egy többláncú token poolban. 

Ebben a Polkastarter áttekintésben a projektet úgy vizsgáljuk meg, hogy elvégezzük a projekt részletes alapelemzését, és megvizsgáljuk a natív tokenomikéit is. 

Mi a Polkastarter?

A Polkastarter egy decentralizált tőzsde (DEX), amely a DeFi koncepcióján alapul. Infrastrukturális rétege lehetővé teszi, hogy több blokklánc-protokoll decentralizált módon lépjen kapcsolatba egymással. Az interoperabilitási tényező lehetővé teszi a különféle blokklánc-ökoszisztémákra épülő blokkláncok közötti interakciót. A Polkastarter projekt a Polkadot hálózatra épül. 

A Polkastarter lehetővé teszi a decentralizált platformok számára a tőkebevonást hálózatán keresztül. A vállalatok vagy szervezetek felsorolhatják natív tokenjeiket a DEX platformon. A Polkastarter emellett holland aukciók és zárt licit aukciók révén is lehetővé teszi a vállalatok számára a források előteremtését.  

A felhasználók anélkül vehetnek részt és cserélhetnek eszközöket, hogy kötődnének valamilyen blokklánc-szabványhoz, például az ERC 20-hoz.. 

A Polkastarter előnyei és hátrányai

A DeFi projektnek előnyei és kockázatai vannak az ökoszisztémához való hozzáférésben.

Előnyök

 • Interoperabilitás különböző blokklánc protokollokkal.
 • A tokenek engedély nélküli felsorolása.
 • Keresztlánc-csere a tokenek között.

Hátrányok

 • Korlátozott adat a csapat tagjairól. 
 • Az áringadozás magas a natív tokenjében.

Milyen szolgáltatásokat kínál a Polkastarter?

A Polkastarter DEX ökoszisztéma egyedülálló tulajdonságai a következők:

 • Funkcionalitás- A különböző blokkláncok közötti interoperabilitás megkönnyítésével a Polkastarter megkönnyíti a hozzáférést bármely hálózathoz tartozó cserejelekhez. Sharding technológiát használ a különböző blockchain protokollok közötti váltáshoz. 
 • Tranzakció sebessége- A Polkastarter platform a Polkadot hálózatra épül, amely nagy kapacitással képes feldolgozni a tranzakciókat. A Polkadot révén a Polkastarter másodpercenként 160 000 tranzakciót képes feldolgozni (TPS), és akár millió TPS-t is elérhet. 
 • Kormányzás- A POLS natív token keresztül a felhasználók részt vehetnek a Polkastarter ökoszisztémában. A POLS natív token lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szavazzanak a termék jellemzőiről, a token segédprogramról és az aukciótípusokról. 
 • Adatmegosztás- A többláncú tranzakciók mellett a Polkastarter megkönnyíti az adatok megosztását a különböző blokklánc-hálózatokhoz tartozó protokollok között. 

A Polkastarter és a POLS értékelése

A Polkastarter natív jele a POLS. A POLS token teljes kínálata 100 millió, a kezdeti forgalomban lévő közel 18 millió POLS.

Token Utility

A POLS natív token a Polkastarter ökoszisztéma segédprogram-tokenje. Alkalmazhatósága a Polkastarter hálózatban három különböző módon történik:

 • Kormányzás- A tokenek birtokosai közösségi szavazással vehetnek részt a termékfejlesztésben.
 • Tét- A felhasználók a POLS jelzőket készletbe vehetik a pool jutalmak számára, amelyeket úgy osztanak szét, hogy likviditást biztosítanak a Polkastarter ökoszisztémának. 
 • Likviditásbányászat- A likviditásbányászati ​​program a napi token jutalomban való részvétel egyik módja, 

POLS disztribúció

A POLS token terjesztése a következő mutatókban található:

 • 15% vetőmag eladásra
 • 27,5% magáncélú eladásra
 • 22,5% a likviditási alap esetében, amely likviditást nyújt az Uniswap és más tőzsdék számára
 • 15% az ökoszisztéma növekedéséhez, amely magában foglalja a marketinget, a tudatosságot, a partnerségeket és a tőzsdei jegyzéseket
 • 10% a csapatnak és a tanácsadóknak
 • 10% -ot az alapítványi tartalékba

A fehér lapnak megfelelően a csapat, a tanácsadó és az alapítványi tokenek legalább 1 évre zárolva vannak.

Alapok felhasználása

Az összegyűjtött összegeket a következő szektorok között osztják szét

 • 45% a fejlesztői csapatnak
 • 20% a marketing tevékenységekre, beleértve a partnerségeket, a tudatosságot és a piacra lépési stratégiát
 • 5% a jogi és számviteli célokra
 • 30% a likviditás biztosítására a tőzsdék számára

A Polkastarte alapvető elemzésének ellenőrzéser

A projekt alapjai

A Polkastarter projekt hasznossági tényezőt nyújt a több protokoll integrálásához és interakcióhoz. A DeFi és a kriptovaluta ökoszisztéma népszerűsége óta különböző projektek különböző blokklánc-hálózatokra épülnek, amelyek több felhasználási esetet is magukban foglalnak. Például a DeFi ökoszisztémában a hitelezés, a hitelfelvétel és a stablecoin többszörös felhasználási eseteihez egyetlen felhasználó fér hozzá. Ezért egy felhasználó több, különböző blokklánc-hálózatokon kifejlesztett protokolldal lép kölcsönhatásba. A Polkastarter egyetlen platformot biztosít, amely lehetővé teszi az interoperabilitást ezen blokklánc-ökoszisztémák között. Láncokon átívelő tokencserékkel a felhasználók azonnal konvertálhatnak egyik tokenből egy másikba. Sőt, a Polkadot hálózattal a felhasználók gyorsabb tranzakciós feldolgozást folytathatnak. 

A csapat

A projektben nincs elegendő adat a csapattagokról. Jelenleg csak két alapító neve szerepel a weboldalán. Nincsenek részletek a fejlesztőkről, a marketing vezetőről, a jogi vezetőről és a projekt egyéb részlegeiről. Az alapítókon kívül a Polkastarter projekt két tanácsadót említ a projektjéhez. 

Polkastarter Team

Míg a LinkedIn profilok részleteket tartalmaznak az alapítókról, weboldala nem tartalmaz információt a releváns tapasztalataikról. További kutatások arra is utalnak, hogy bár az alapítóknak van tapasztalatuk különböző projektekkel kapcsolatban, ez nem feltétlenül a kriptovaluta tartományban található. 

Ütemterv

A Polkastarter folyóirata részletesen bemutatja a 2021 utolsó negyedévéig meghatározott részletes ütemtervet. 2020 utolsó negyedéve olyan funkciókat tartalmaz, mint az engedély nélküli felsorolás, a privát medencék, a token csalások és a spamek elleni küzdelem 2020 utolsó negyedévére. a dinamikus arányú csereügylet és a zárt ajánlati aukció jellemzői 2021-re. 

A Polkastarter átverés?

Nem. A részletes elemzés nem utal arra, hogy a projekt átverés lenne. Átfogó tervvel és körültekintő kutatással rendelkezik, amely az útitervéből is látható. A DEX ökoszisztémájában egyedülálló funkciókat is kínál, amelyek megfelelnek a közeljövő igényeinek. 

A projektnek azonban frissítenie kell, és további részleteket kell tartalmaznia a csapat tagjairól. Emellett aggodalomra ad okot az alapítók tapasztalatának hiánya a kriptovaluta projektekben. Sőt, a projekt még fejlesztési szakaszban van. A projekt teljesítményének és jellemzőinek elemzése a következő hónapokban további részleteket ad arról, hogy a Polkastarter hogyan állja meg a nyilatkozatait. Ezenkívül honlapja vagy külső forrásai nem tesznek említést a szolgáltatók által ellenőrzött intelligens szerződés részleteiről. 

Vannak-e kockázatok a Polkastarter használatával?

Igen. Az ökoszisztéma bármely más DeFi projektjéhez hasonlóan a Polkastarter is saját kockázatokkal és kihívásokkal jár. Az egyik kockázat magában foglalja intelligens szerződéses kódjának kihasználását. A támadó vagy a hacker tisztességtelen tevékenységek folytatása érdekében manipulálhatja a Polkastarter intelligens szerződéses kódját. Ennek negatív hatása lehet a token POLS-ra és a teljes projektre. Fontos, hogy az intelligens szerződés kódját megfelelő auditellenőrzéssel ellenőrizzük, hogy előzőleg milyen kiskapuk vannak. 

** Átlagos értékelés: 8/10

Polkastarter értékelés

Következtetés

A nemrégiben elindított Polkadot hálózat egyik első projektje, a Polkastarter magában foglalja a közeljövő szükségleteinek megfelelő tárolást. Ezenkívül részletes ütemtervet és későbbi intézkedéseket tartalmaz terveik végrehajtására. A különböző hálózatokon egyre több blokklánc-alkalmazás fejlesztésével a Polkastarter minden bizonnyal vezet egy olyan platform biztosításához, amely több projektet is integrál.

A Polkastarternek azonban még hosszú utat kell megtennie. Terveinek többsége még fejlesztési szakaszban van, és még nem valósult meg a helyszínen. De ez a DeFi projekt minden bizonnyal az egyik platform, amelyet a következő években meg kell keresni. 

Polkastarter Kulcskérdések, megválaszolva.

Hol találom a Polkastarter fehérlapját?

A Polkastarter folyóirata a weboldaláról érhető el. Erre kattinthat is link hogy közvetlenül hozzáférjen a fehér papírjához. 

Melyik cserén szerepel a projekt?

Jelzője a POLS az ETH-n és az USDT-n keresztül érhető el az Uniswap, a Gate, az MXC, a Poloneix és a Bilaxy oldalakról.. 

Mi a projekt közösségi statisztikája?

2020 októberétől a Polkastarter 4 közösségi média csatornája van. Ide tartozik a Medium, a Telegram, a Twitter és a LinkedIn. 

Van-e versenytársa a Polkastarter projektnek?

Igen. Vannak olyan projektek, amelyek jelenleg a blokklánc protokollok közötti interoperabilitásra összpontosítanak. Az egyik az Alpha Finance. 

Jogi nyilatkozat A bemutatott tartalom tartalmazhatja a szerző személyes véleményét, és piaci feltételektől függ. Tegye meg piackutatását, mielőtt befektetne kriptovalutákba. A szerző vagy a kiadvány nem vállal felelősséget az Ön személyes pénzügyi veszteségeiért.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map