DeFi vijesti: Kava integrirana u Binance.com, rasprodano u nekoliko minuta

oglas Phemex

Natjecanje će se vrlo brzo zahuktati u prostoru DeFi-a. Binance.com prva je glavna burza koja je integrirala izvorna DeFi rješenja na Binance platformi. Ne samo da je ovo glavna blagodat za KAVA-u, “Skriveni dragulj desetljeća” prema Forbesu, ali to je također samo početak onoga što tek slijedi za ovaj visok rast, tržište s velikim potencijalom u razvoju.

Sve više i više vrijednosti zaključavaju se u decentraliziranim financijskim protokolima i platformama. Preko 7 milijardi dolara je raširiti među nekoliko desetaka projekata, ali svi oni pokušavaju zadovoljiti korisnike Ethereuma. Vrijeme je da se i druga sredstva uvedu u decentralizirane financije. Kava upravo to čini podržavajući Binance Coin – ili BNB – od prvog dana. Imajući podršku vodeće svjetske burze kriptovaluta, projekt daje značajnu konkurentsku prednost u odnosu na bilo koji drugi DeFi projekt na današnjem tržištu. 

Binance igra karticu Kava Trump

Velika vijest tjedna je kako je Kava sada službeno podržana na platformi Binance.com. Trgovanje matičnom imovinom KAVA traje već mjesecima. Poduzimanje sljedećeg koraka u ovom partnerstvu bilo je presudno za podizanje statusa obje platforme u procesu. To je prvi put da Binance.com integrira DeFi rješenje izravno u svoju platformu, ova prednost prvog pokretača neprocjenjiva je za Kavu i njene korisnike i ne treba je podcjenjivati. 

Da bi ovu integraciju stavili u perspektivu, sada je moguće da korisnici Binancea izravno sudjeluju u platformi Kava s BNB-om. Više nema potrebe za prebacivanjem između platformi ili korištenjem zasebne mobilne aplikacije. Ta će opcija ostati dostupna, ali izravna integracija puno je jednostavnija. Nadalje, korisnici Binance.com sada imaju na raspolaganju neviđenu funkcionalnost. Mogućnost iskorištavanja BNB-a i BUSD-a za prikupljanje nagrada za rudarstvo likvidnosti velik je korak naprijed. 

Integriranje Kave na takav način potvrđuje potencijal ove DeFi platforme. Svatko može s relativno lakoćom integrirati ovo rješenje u svoju platformu, razmjenu ili dApp. Do sada se niti jednom drugom DeFi projektu ne može pristupiti izravno s burze, što Kava čini nevjerojatno jedinstvenom ponudom na današnjem tržištu. 

Stalni uspjeh Kave dao je neke zanimljive rezultate. Ne postoji samo izravna integracija Binance.com koju treba pripaziti, već i kovanje USDX također se čini da ide prema planu. Kao rezultat sve većeg interesa korisnika Binancea za ovu opciju, likvidnost koja se kova preko bazena povećana je nekoliko puta u posljednja dva tjedna. Vjerojatno će se u dogledno vrijeme dogoditi daljnja povećanja. 

Važnost čvora za isticanje Binance

Ulog u KAVA-u kao DeFi token postavljen je na prilično domišljat način. U normalnim okolnostima, korisnici bi bili praktički onemogućeni da sudjeluju u DeFi uкладаnju, osim ako nisu djelovali kao validator na mreži. To obično zahtijeva posjedovanje nekoliko tisuća kovanica i održavanje čvora 24/7. Uz pomoć Binancea, cijela ova postupak je postao puno pristupačniji. 

Binance bazenski bazen $ KAVA svojih korisnika ulaže većinu, ali zadržava dio neiskorišten u svakom trenutku. To omogućava korisnicima da zarade nagrade za ulog, a da i dalje mogu trgovati KAVA-om na Binanceu ili je premjestiti negdje drugdje. Ovo stvara najbolje od oba svijeta u kojima Binance ulaže veći dio Kave i poboljšava sigurnost blockchaina, a istovremeno omogućava korisnicima da imaju lijepo iskustvo – imaju likvidnost kad im zatreba i pasivno zarađuju nagrade.

Slušanje povratnih informacija korisnika

Binance cz

Trajno partnerstvo između Binancea i Kave također je potaknuto povratnim informacijama korisnika. Da budem precizniji. Korisnici Binance.com su pitali za integrirana rješenja DeFi kako bi njihov portfelj kriptovaluta djelovao. S obzirom na to kako Kava aktivno podržava BNB za kovanje USDX-a, bilo je pitanje vremena dok se neće dogoditi odgovarajuća integracija. 

Štoviše, sve ovo pokazuje da Kava nije vaša prosječna DeFi platforma. Trenutno možda nema zaključanu ukupnu vrijednost Makera ili Compounda, ali to je samo pitanje vremena. Ova platforma još uvijek ima puno funkcionalnosti koje čekaju da budu dodane u bliskoj budućnosti. Jedna od tih glavnih promjena dogodit će se prilično brzo i potencijalno će zauvijek promijeniti krajolik DeFi-a. Prema izvršnom direktoru i suosnivaču tvrtke Kava, Brianu Kerru, od ovog tjedna,

“84 milijuna KAVA-e trenutno su obveznici vlasnika čija je vrijednost približno 354 milijuna USD. 568 aktivnih CDPS-a s depozitima u ukupnoj vrijednosti od 36.731.493 USD. Izdano 16.370.511 USDX. 1.149.645 američkih dolara zarađeno na nagradama KAVA za kovanje i potvrđeno je 932.166 blokova. “

Svi su znakovi nevjerojatno bikovi što se Kave tiče. Izravna integracija u Binance.com važan je prvi korak ka tome da DeFi postane mainstream. Ova je industrija i dalje malo tržišno mjesto, ali sada će milijuni ljudi moći izvorno istražiti ponudu tvrtke Kava. 

Da biste pratili ažuriranja DeFi-a u stvarnom vremenu, pogledajte naš DeFi feed vijesti Ovdje.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map