HARD Token reliji nakon pregleda njegove Binance Launchpool kampanje

oglas Phemex

Cijena HARD tokena porasla je odmah nakon završetka ciklusa Launchpool tvrdog protokola na Binanceu, ovaj uzlazni trend u skladu je s prethodnim projekcijama i mogao bi označiti ono što stručnjaci vjeruju kao početak održive uzlazne putanje cijena.

Tvrdi protokol se posljednjih mjeseci pokazao kao najmoćniji dodatak krajoliku DeFi. Njegova ekonomska i infrastrukturna arhitektura ono je što je pokrenulo platformu u središte pozornosti. To je postao sedmi projekt na kojem će se predstaviti Binance Luanchpool. Lansirani ciklus započeo je 3. studenog kao jednomesečna kampanja ulaganja ili uzgoja prinosa osmišljena kako bi projekt izložila zajednici Binance i nagradila sudionike HARD tokenima. Sada, kada se ova kampanja približila, cijena tokena počela je odražavati njegov potencijal.

Za samo manje od dva mjeseca rada, ukupna imovina zaključana na tržištima tvrdog novca porasla je na preko 40 milijuna dolara. Nakon toga, tvrdi protokol, prema DeFi lama, trenutno je među 40 najboljih aplikacija temeljenih na DeFi-u. Još važnije, cijena upravljačkog tokena počela je odražavati uspon platforme na jako zagušenom DeFi tržištu. Međutim, vrijedi napomenuti da to nije bio slučaj prije nekoliko tjedana kad su stručnjaci ispitao projekt i zaključio da je njegova izvorna digitalna imovina jako podcijenjena.

Tijekom cijelog ciklusa lansirnog bazena postojali su razlozi za propitivanje vrijednosti upravljačkog tokena protokola, HARD. U sredini ove kampanje cijena je HARD pao ispod granice od 0,4 dolara, što je u to vrijeme bilo netočan prikaz rastućeg statusa tvrdog protokola. Dok reagirajući na očigledne razlike između rastuće korisničke baze tvrdog protokola i cijene HARD-a, Brian Kerr, izvršni direktor tvrtke Kava Labs, izjavio je da ga ne brine loša izvedba HARD-a jer se očekuje od svakog digitalnog sredstva s prilivom u opskrbi . On je objasnio:

“Sljedećih 30 dana više od 6M HARD-a daje se besplatno putem lansirne rampe korisnicima koji ulože imovinu. Mislim da je prirodno da se bilo koja imovina koja dobije ogroman priljev nove opskrbe bori na otvorenom tržištu. “

Kerr je dodao da očekuje da će cijena HARD-a porasti čim se zaokruži lansiranje, jer se do tada ponuda novih HARD tokena morala drastično smanjiti. Također je primijetio da protokol koristi napredni mehanizam sličan bitcoinu koji prepolovljuje kako bi osigurao da vrijednost digitalne imovine održava uzlaznu putanju. Kako se predviđa, cijena HARD-a porasla je za 61% u posljednjih 7 dana. Značajnija je činjenica da je rast cijena započeo na kraju kampanje Launchpool i pokrenuo vrijednost tokena iznad 1 USD. 

Bez ikakve sumnje, ovo kretanje cijena daje vjerodostojnost Kerrovim ranijim izjavama o učinku kampanje podjele nagrada na uspješnost HARD-a. Međutim, ako stav Briana Kerra o stvarnoj vrijednosti HARD-a predviđa budućnost, procjena od 1 dolara za svaki token još uvijek je na donjoj strani. Ispod su neki čimbenici koji podupiru ovu tvrdnju.

Tvrdo je jedino križano tržište novca danas

Arhitektura usvojena za tvrdi protokol omogućuje joj integraciju s širokim spektrom digitalnih sredstava s visokom tržišnom kapitalizacijom, poput BTC, XRP, KAVA i BUSD. Prema Kerru, moć ove aplikacije leži u njenoj sposobnosti da demokratizira DeFi na šire kripto tržište za razliku od trenutnih alternativa usmjerenih na Ethereum. Zatim je predvidio da je ova funkcionalnost dovoljno uvjerljiva da u najkraćem mogućem roku podstakne TVL na milijardu dolara, a vlasnicima HARD-a obećava neizmjernu vrijednost. Kerr je objasnila:

„HARD je vrlo moćna aplikacija koja u TVL-u može narasti u milijarde dolara. Može se obratiti tržištu koje je mnogo veće od kolega u Ethereumu. Imajući ovo na umu, svaka rec ili kontrola nad takvom decentraliziranom platformom vrlo je vrijedna – za glasačka prava i naknade koje bi mogle biti preuzete. Jednostavnom matematikom, ako se primijeni naknada od 1% na 1 milijardu dolara u vrijednosti zajmoprimca, to generira 10.000.000 USD u vrijednosti za HARD vlasnike. Iako još nije implementirano, ovo je vrlo moćno. “

Hodlova kultura za jačanje prinosa

Stručnjaci vjeruju da trenutni bikovski ciklus proizlazi iz odluke investitora da izbjegnu neizvjesnosti tradicionalnih tržišta imovine usvajanjem Bitcoina kao zalihe vrijednosti. Iako je ovo dato, daleko smo od vrhunca tekućeg trka bikova, a u međuvremenu se čini da je uzgoj prinosa najplodniji način izvlačenja veće vrijednosti iz akumulirane kripto imovine. Kao takav, tvrdi protokol ima jedinstvena prednost jer je jedino tržište novca s više lanaca koje se neprimjetno integrira s Bitcoinom.

„Budući da se svijet sve više okreće Bitcoin-u kao zalihi vrijednosti i zaštiti od ekonomske neizvjesnosti, KAVA i usluge novčanog tržišta HARD dobro su pozicionirani kao popratni proizvodi za ovaj novi val ulagača digitalnih sredstava jer pružateljima Bitcoina pružaju rijetku priliku da čuvajte svoju izloženost dok sigurno zarađujete dvoznamenkaste prinose ”, kaže Brian Kerr.

Kava ima sličan tržišni potencijal

Poput tvrdog protokola, Kava ima sve što je potrebno kako bi se pojavila kao jedna od najuspješnijih ponuda kako u DeFi krajoliku, tako i na kripto tržištu u cjelini. Ako uzmemo u obzir infrastrukturnu domišljatost koja pokreće platformu, nema razloga zašto bi vrijednost KAVA, upravljačkog tokena, dugo ostala u rasponu cijena od 1,50 USD. S obzirom na dinamičnost Kave i činjenicu da omogućuje bešavne DeFi integracije, cijena KAVA-e lako bi trebala premašiti 3,50 USD. Vrijedno je spomenuti da je Kava uspješno riješila probleme koji proizlaze iz modela Ethereuma bez dozvole. Stoga je to održivija opcija integracije DeFi-a za korporacije i banke. 

Međutim, svađa je u tome što Kava ostaje skriveni dragulj jer ga mnogi ne vide kao osnovni sloj sa sličnim ili čak superiornijim rodoslovljem ekosustavu Ethereum. Umjesto toga, Kavina se održivost trenutno uspoređuje s Makerom, iako je to prvenstveno blockchain mreža dizajnirana za napajanje dapps-a i DeFi protokola baš poput Ethereuma. Sve dok se to nastavlja, nemoguće je kategorički zaključiti da je trenutna cijena KAVE valjani prikaz stvarne vrijednosti platforme Kava. To znači da postoji dovoljno prostora za rast čak i kad se na Kavi počinje lansirati više dapps-a i značajki, počevši s aktivacijom strane posudbe tvrdog protokola predviđenog za kraj prosinca. 

Da biste pratili ažuriranja DeFi-a u stvarnom vremenu, pogledajte naš DeFi feed vijesti Ovdje.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map