Bitcoin (BTC) árjóslás 2019/2020/2025: A jövő már itt van

 • Megkezdődött a Bitcoin mágia fázisa: a 20 000 dolláros előrejelzés meglehetősen konzervatív.
 • A Bitcoin 2019 végére potenciálisan valamivel 20 000 dollár alatt képes legyőzni minden idők legmagasabb szintjét (ATH)
 • A BTC / USD váltja ki teljes értékű FOMO-ját, amikor meghaladja a 10 000 dolláros kritikus szintet.

Frissítés – 2019. szeptember 12

 • A Bitcoin ára továbbra is szűkül, az alacsonyabb csúcsok 12 000 dollár alatt, a magasabb mélypontok pedig 10 000 dollár alatt vannak.
 • A Bitcoin Bollinger Band felveti a kereskedési lehetőségeket a fejlődő szorításból.

BTC / USD árdiagramBTC / USD árdiagram a Tradingview részéről

Tartalom:

 1. Bevezetés a Bitcoin-ba
 2. A Bitcoin előtt álló kihívások
 3. Bitcoin előrejelzés 2019/2020
 4. Legjobb elemzők / szakértők a Bitcoin előrejelzése
 5. Technikai elemzés
 6. A Bitcoin jövője
 7. Bitcoin ár GYIK

Bevezetés a Bitcoin-ba

A világ lakosságának többsége hallott a Bitcoinról az elmúlt évtizedben. Néhányan hallottak csodálatos tulajdonságairól, mint a digitális készpénz, és a forradalomról, amelyet a pénzügyi szektor számára hoz, míg mások a Bitcoinról negatívan hallottak, elsősorban a kritikusoktól. Azonban sokan beszélnek a Bitcoinról anélkül, hogy időt szánnának annak megértésére és működésére. A Bitcoin volt és ma is a pénzügyi rendszer és a társadalom egészének globális átalakulásának kulcsa. Ez a cikk megkísérli a legegyszerűbb módon bevezetni a Bitcoin-t, és segít megérteni a kriptopénz mögött rejlő technológiát, a Bitcoin jövőjét, valamint különféle szakértők felveszik a Bitcoin árjóslását.

A Bitcoin

A Bitcoin a 2008-as globális pénzügyi válságot követően került napvilágra azzal a céllal, hogy jobb kormányzati rendszert alakítson ki a globális társadalom számára a kormányok és a pénzügyi intézmények beavatkozása nélkül. A Bitcoin-t leginkább digitális készpénznek nevezik, amelyet egyetlen szervezet sem ellenőriz. Használható érték tárolására, értékátadásra, áruk és szolgáltatások vásárlására és harmadik fél engedélye nélkül. Sok esetben a Bitcoin-t „Digital Gold” -ként emlegették, azonban a fizikai arannyal ellentétben a Bitcoin könnyen hozzáférhető, gyorsabb és hatékonyabb, különösen a tárolás szempontjából. A Bitcoin szintén osztható nyolc tizedesjegyig, és úgy működik, mint az internetes pénz vagy a digitális készpénz. A fiat valutákkal ellentétben a Bitcoin nem manipulálható azon túl, hogy szűkös árucikk, mivel valaha csak 21 millió BTC létezhet.

Lehet, hogy tetszene neked is: Bitcoin Vs FIAT pénznem, amely volatilisebb?

Visszatekintve a Bitcoin-t egy névtelen egyén vagy embercsoport hozta létre, amelynek neve Satoshi Nakamoto. A mai napig Satoshi Nakamoto identitása rejtve marad, de a Bitcoin volt az első kriptovaluta, amelyet a 2009-ben megjelent eredeti könyv nyomán hoztak létre..

Megalakulása óta a Bitcoin hálózatot soha nem hackelték. Ez bizonyítja a világ számára, hogy a Bitcoin protokoll ki tudja állni az idő próbáját. Azonban az emberek elvesztették Bitcoinjukat a csereplatformok feltörése miatt. Ezért fontos, hogy az érméket a lehető legbiztonságosabb formában tárolja; lehetőleg hideg pénztárca tárolóban.

A Blockchain

A Bitcoin csak a jéghegy csúcsa, mivel a mögöttes technológia a blokklánc az igazi. A Blockchain lehetővé tette az emberek számára, hogy megváltoztassák a Bitcoin kódját, és jobb kriptovaluta hálózatokat állítsanak elő, mint például az Ethereum, a Ripple, a Bitcoin Cash, a Litecoin. Emellett a blockchain technológia jelenleg forradalmasítja a kormányzást, a big data-t, a logisztikát, az ellátási lánc-iparágakat, az egészségügyet, sőt az oktatási szektort stb..

Olvassa el még: A „Bitcoin Vs Blockchain” pontosan ugyanaz, mint a „Facebook vs Net Neutrality”: Andreas Antonopoulos

Egyszerűbben kifejezve, a blokklánc egy olyan adatrekord, amelyet gyakran blokkoknak neveznek, és amelyek kriptográfiailag kapcsolódnak egymáshoz. Minden blokknak van egy kriptográfiai kivonatkapcsolata az időbélyegző és tranzakciós adatok előző blokkjára. A blokkláncot úgy alakították ki, hogy megváltoztathatatlan legyen, és ezért ellenálljon a módosításoknak, így a legbiztonságosabb módja az értékátadásnak harmadik felek megszakítása nélkül.

A Bitcoin előtt álló kihívások

Bármennyire is a Bitcoin a fentebb feltárt forradalom, decentralizált jellege miatt még mindig meglehetősen nagy része van a korlátozásoknak, kezdve a döntések meghozatalának nehézségeitől. Ez azt jelenti, hogy a döntés meghozatalához el kell érnie a legtöbb bányász támogatását. Egyes frissítéseknél a hardvorként emlegetett kódban állandó változtatásra van szükség. A Bitcoin protokoll kemény villájához az összes hasítóerő legalább 75% -ára lenne szükség.

Lehet, hogy tetszik neked is: Mik azok a kriptovaluta villák? – Minden, amit tudnod kell a keményvilláról és a puha villáról

Másodszor, a Bitcoin tranzakciók feldolgozási ideje nagy kihívást jelentett, és továbbra is akadályozza a mainstream alkalmazást. A nagyobb tranzakciós idő magasabb tranzakciós díjakhoz vezet, ami költségessé teszi a hálózat üzemeltetését. Kezdetben a Bitcoin-ot úgy hozták létre, hogy percenként hét tranzakciót támogasson 1 MB-os blokkokkal. Javaslat volt a blokk méretének növelésére, azonban a javaslat nem nyerte el a változások végrehajtásához szükséges tapadást. A SegWit néven emlegetett javítást azonban azért fejlesztették ki, hogy a fejlesztők a blokk méretének megváltoztatása nélkül növelhessék a hálózat tranzakciós kapacitását. A magánélet sokak számára aggodalomra ad okot, akik azt kívánták volna, hogy tranzakcióik ne kerüljenek a nyilvánosság elé.

Bitcoin előrejelzés a 2019/2020-ra

A Bitcoin rendkívüli csökkenést tartott fenn 2018-ban. Tökéletes példa volt a „rongyoktól a gazdagságig, majd rögtön vissza a szőnyegekbe”. Az előző évben a 2017-es Bitcoin parabolikus lépést tett, amelynek eredményeként hihetetlen magaslatokra emelkedett, közel 20 000 dollárra. A nagy volatilitás és a támogatás hiánya azonban jelentősen csökkenti a nyereséget. Az év folyamán próbálkoztak a kilábalással, de amint megszakadt a 6 000 dolláros támogatás, a Bitcoin 2018 decemberében új 2018-as mélypontra emelkedett, 3 146 dollár körül..

2019 eleje óta azonban a Bitcoin továbbra is vadászik elveszített dicsőségére azáltal, hogy megtörik a fejlõdés legfontosabb akadályait. A 9000 dollár közeli csúcspontok emelkedése szakértők szerint abban a véleményben volt, hogy a Bitcoin nem csak egy mélypontot talált, hanem új parabolikus lépést is tett, amely 10 000 dollár feletti magasságokba emeli..

Coingape azt jósolja, hogy a Bitcoin 2019 végére potenciálisan valamivel 20 000 dollár alatt tudja legyőzni minden idők legmagasabb szintjét (ATH).. Miután megszűnt a 10 000 dolláros korlát, a Bitcoin bikáknak lehetőségük lesz a 15 000 dollárhoz közeli szintekre összpontosítani, és végül az árat 20 000 dollár felé húzzák, és új csúcsokat érnek el 23 500 dolláron. A Bitcoin jelenleg 8558 dolláros árfolyamon kereskedik, miután az elmúlt napokban 7500 dollár körüli kulcsfontosságú támogatást védett meg.

Ezt az ambiciózus jóslatot támasztják alá az ipar jelenlegi fejleményei. Számos pénzintézet, például a JPMorgan és a Fidelity lép be a kriptotérbe, hogy digitális eszközökkel kapcsolatos szolgáltatásokat nyújtson. Ráadásul az olyan óriások, mint a Facebook, 2020-ban saját kriptóikat indítanak, míg olyan hatalmas technológiai vállalatok, mint az AT&T megkezdte a Bitcoin elfogadását fizetési lehetőségként. Ezek más bejövő projektek, amelyeknek nagyobb keresletet kell teremteniük, és megkönnyítik a kriptopénzek és más digitális eszközök átvételét, ami viszont magasabbra emeli az árat.

A legjobb elemzők / szakértők Bitcoin-előrejelzései

A Bitcoin végül bikafázisba lépett, főleg azután, hogy 2019-ben először érintette meg a 9 000 dollár feletti csúcsokat. Különböző szakértők és elemzők úgy vélik, hogy a bika-rally csak most kezdődik, és nem áll meg 20 000 dollárnál. A Xapo Wences Casares vezérigazgatója, aki szintén a PayPal Igazgatóságában ül, megjegyezte, hogy a Bitcoin a közeljövőben 250-szeresére növekszik.

Tom Lee:

A Fundstrat vezető kutatócég alapítója és a Bitcoin lelkes híve alapítója bizalmat mutatott a folyamatban lévő bikaverseny iránt. Lee szerint a Bitcoin folyamatosan megközelíti a visszatérés pontját. Vállalkozásának adatai arra utalnak, hogy ha a BTC / USD eléri a 10 000 dollárt, ez kiváltja teljes értékű FOMO-ját, amely jelenleg „10. szintű” FOMO néven szerepel; amely ugyanazt az értéket képviseli, amely a Bitcoin parabolikus mozgásának kezdetét jelentette a múltban.

Michael Novogratz:

A Galaxy Digital alapítója és vezérigazgatója a közelmúltbeli jóslat szerint azt állítja, hogy a Bitcoin 7000 és 10 000 dollár között fogja konszolidálni a legutóbbi nyereségét. Azt is hozzáteszi, hogy a lendület magasabb szintre emelheti az árat. Novogratz úgy véli, hogy a jelenlegi bika-gyűlésen a mainstream örökbefogadás a fő mozgatórugó. Az ágazat fejlődése és az űrbe belépő hatalmas technológiai cégek segítenek a Bitcoin és a kriptovaluták validálásában.

„A továbbiakban a Bitcoin valószínűleg valahol 7000 és 10 000 dollár között konszolidálódik. Tudod, a fák nem nőnek az égig ”- mondta a Galaxy Digital Holdings Ltd. vezérigazgatója csütörtöki konferenciahívásán, amelyben a társaság első negyedéves pénzügyi eredményeiről tárgyalt. “Ha ebben tévedek, akkor azt gondolom, hogy tévedek a fejjel, hogy van elég izgalom és lendület, amit át tud vinni.”

Andy Cheung:

Az OKEx kriptovaluta tőzsdéjének vezetője nemrégiben azt mondta, hogy a 20 000 dollárra emelkedő Bitcoin egyszerűen konzervatív jóslat.

“20 000 dollár konzervatív jóslat a 2019-es Bitcoin árára, amint azt tavaly mondtam” – tette hozzá. “A rally itt nem áll meg, mert több intézményi befektető érkezik a piacra, és elkezdődik a 2020-as felezési hatás. Örülünk, hogy tanúi lehetünk egy ilyen bullish trendnek, és várom egy új csúcsot, amelyet a Bitcoin megérdemel. A Bitcoin nemcsak érme, hanem egy szellem, amely akadályozza a kriptográfiát. ”

Arthur Hayes:

A BitMEX, a Bitcoin kereskedési kriptovaluta tőzsde társalapítója és vezérigazgatója márciusban azt jósolta A Bitcoin 2019 vége előtt megérinti a 10 000 dollárt. Számára azonban a bikaversenynek az év negyedik negyedévében kellett megkezdődnie:

„A 2019-es chop intenzív lesz, de a piacok visszakapják a 10 000 dollárt. Ez nagyon jelentős pszichológiai akadály. […] 20 000 dollár a végső helyreállítás. Ugyanakkor 11 hónapig tartott 1000 dollárról 10 000 dollárra, de kevesebb, mint egy hónap 10 000 dollárról 20 000 dollárra 10 000 dollárra. “

Joey Krug, a Pantera Capital

Mivel a bitcoin ára továbbra is szűken ingadozik a tízezer dolláros régión belül, a szakértők folyamatosan kutatáson alapuló árspekulációkkal állnak elő. Ezúttal, Joey Krug A Pantera Capital nagyon bullish a bitcoin miatt, és ragaszkodik ahhoz, hogy az év vége előtt egy 42 000 dollár “jó lövés” legyen!. A szokásos technikai elemzésen (TA) túlmutató módszereit Joey és Morehead kitartó és ismétlődő árműveletek segítségével 300 000 dollár / bitcoin árspekulációval landolt a következő 3 évben.

Bitcoin technikai elemzés: 4 órás tartomány

A BTC / USD kereskedési pár 4 órás diagramja olyan eszközt mutat, amely 2019 elmúlt öt hónapjának nagy részét magasabb szintekre vadászta. Április és május volt eddig a legsikeresebb hónap, a Bitcoin több mint kétszeresére növelte értékét a hatvan nap alatt. A kissé 9000 dollár feletti magasságokba vezető út nem ment fel és lejtők nélkül. A Bitcoin által mutatott ellenálló képesség azonban továbbra is bebizonyítja a befektetők számára, hogy a bika-rally közepén vagyunk.

BTC / USD 4 órás diagram

bitcoin 4 órás BTC / USD diagramDiagram forrása: Kereskedési nézet

A 9000 dolláros szint megszakításakor a Bitcoin magas szintet ért el, 9 086,93 dolláron (a Coinbase-en). Az ár lefelé fordította a trendet, ahol megállíthatatlan volt 8500 dolláros támogatás mellett. Az ár az 50 exponenciális mozgóátlag (EMA) alá süllyedt. A további visszaesések megtörték a növekvő trendtámogatást, mielőtt az EMA100-on 8000 dollárhoz közel álló támogatást találtak.

A létfontosságú támogatás visszafordítása 8500 dollár fölé lépett, de a fejlõdés korlátozott volt 8600 dollár alatt. A MACD, miután visszavonult a pozitív zónába, azt mutatja, hogy a bikák erősödnek. Az EMA100 támogatás megvédése azt jelentette, hogy a BTC-nek lehetősége volt magasabb korrekcióra. Az emelkedő ékminta kialakulása azonban azt jelenti, hogy a kereskedőknek a visszahúzódásokra kell figyelniük. A 9 000 dollár feletti korrekció lehetővé teszi a vevők számára, hogy középtávon 10 000 dollárra koncentráljanak.

A napi diagramot nézve azt látjuk, hogy a Bitcoin kettős felső mintázatot alakított ki, miután átlépte a 8500 dolláros szintet. Ez megmagyarázza, hogy miért nem volt fenntartható a 9000 dollár feletti korrekció. Szerencsére a támogatást 8000 dollárban állapították meg, de a kereskedőket figyelmeztetik arra, hogy tudatában legyenek annak, hogy a volatilitás továbbra is magas, és gyakori csökkenés várható. További kulcsfontosságú támogatási területek: 7000, 6000 és még 5000 dollár is. Világosabb oldalon a Bitcoin még mindig bullish módban van, a MACD majdnem vízszintesen +589,49. Ezért magasabb retracementsre számíthatunk, miközben rövid távon megvédjük a legfontosabb támogatási szinteket.

BTC / USD napi grafikonDiagram forrása: Kereskedési nézet

A Bitcoin jövője – A nagyobb kép

A legtöbb Bitcoin-rajongó és optimista egyetértene abban, hogy a Bitcoin világosabb jövővel rendelkezik a világ gazdaságában. Éppen egy évtizedes fennállása után a kriptopénzipar álmatlan éjszakákat adott a különböző kormányoknak és központi bankoknak. Néhányan, például Kína és India, úgy döntöttek, hogy a digitális eszközök teljes körű betiltását választják, míg Japán, Málta és Svájc, például az új eszközosztály felvétele és az abból való haszonszerzés.

Lehet, hogy tetszik neked is: A Facebook kriptopénzprojekt ’Libra Networks’ megnyitja az irodát Svájcban

Jelenleg izgalmak vannak az áprilisi és májusi gyűlés miatt. A legtöbb befektető várja, hogy a BTC 10 000 dollár felett kereskedjen, és közelebb kerüljön a mindenkori csúcshoz. Eközben a mainstream elfogadás növekszik, a Bitcoin ATM-ek száma világszerte növekszik. A jelentések szerint az intézményi befektetők több Bitcoin-t vásárolnak, miközben a vezető bankok és technológiai cégek azt tervezik, hogy ilyen vagy olyan módon bekapcsolódnak a kriptográfiai iparba. Ezért a Bitcoin jövője fényes, különösen azok számára, akik a nagyobb képet nézik.

Bitcoin ár gyakran ismételt kérdések:

Mi a Bitcoin jelenlegi ára (BTC)?

A Bitcoin értéke jelenleg 8 510 USD (2019. június 1.)

Mi lesz a Bitcoin (BTC) ára holnap?

Figyelembe véve a fenti árelemzést, a BTC 8 000 dollár felett marad, a fejjel korlátozott 10 000 dollárral.

A Bitcoin jó befektetés?

A Bitcoin ára 2019 első negyedévében több mint kétszeresére nőtt. Az előrejelzések szerint a nyereség 2019. december 31-ig 20 000 dollárra nő. Ezt szem előtt tartva a Bitcoin ajánlott befektetés. Mindazonáltal elengedhetetlen, hogy még több kutatást végezzen, mielőtt bármilyen befektetéshez elkötelezi a pénzét.

A Bitcoin értéke csökken vagy emelkedik-e a közeljövőben?

A Bitcoin valamivel 3100 dollár feletti mélypontra zuhant tavaly a 20 000 dollár közeli csúcsról. Láttuk, hogy 9000 dollár fölé került. Szakértők szerint a BTC talált mélypontot, és az előrejelzések a növekedés felé mutatnak. A Bitcoin valószínűleg a közeljövőben növekedni fog, azonban készüljön fel és le mozgásokra.

Mi lesz a Bitcoin értéke 2020-ban?

A Bitcoin 2020-ban valószínűleg 20 000 és 30 000 USD között fog kereskedni.

Mi lesz a Bitcoin értéke 2025-ben?

A Bitcoin 2025-ben több mint 50 000 dollárba kerül.

Hol lehet Bitcoin-t vásárolni?

A Bitcoin megvásárolható a legtöbb kriptovaluta tőzsdén és a közelben lévő Bitcoin bankautomatákon.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map