Bitcoin Cash (BCH) árjóslás: 2019 és 2020-2024 előrejelzett elemzése

A Bitcoin Cash és a többi fő kriptovaluta 2019-ben radioaktív módon működött. Míg az április hónaptól június végéig tartó fellendülés kivételes volt, az elmúlt pár hónapban fokozott volatilitással kellett megküzdenie. Más szóval, ez egy hullámvasút volt.

A kriptovalutákba történő befektetés továbbra is összetett ötlet, amelyet maroknyi ember ért meg a világon. A megfelelő tájékoztatás és útmutatás hiánya megnehezíti a befektetők számára a piaci szerepvállalást anélkül, hogy összességükben elveszítenék pénzüket, vagy a vártnál tovább maradnának ugyanabban a „szar” helyzetben.

Több száz kriptovaluta szerepel a CoinMarketCap webhelyen, azonban ezek az érmék és zsetonok nem mindegyike a befektetés szempontjából elsődleges fontosságú. Ezért ez a cikk belemerül a Bitcoin Cash apróságaiba, és bemutatja a növekedés mögött rejlő erőt, és természetesen azt, ami visszatartja.

hajtja Coinlib

Mi a Bitcoin Cash?

BCH gyors tényekKép forrása: Finder.com

A Bitcoin Cash egy peer-to-peer elektronikus készpénz, amely „új gazdaságokat tesz lehetővé alacsony díjas mikrotranzakciókkal, nagy üzleti tranzakciókkal és engedély nélküli kiadásokkal”.

Fontos megjegyezni, hogy ez az öt legfontosabb kriptovaluta a Bitcoin (BTC) kemény villája. A Bitcoin Cash 2017. augusztus 1-én született, a Bitcoin-kód kemény elágazása után. Más szavakkal, a kemény villa egy új érme megszerzésének folyamata egy eredeti blokkláncból, jelen esetben a Bitcoin Cash-ből. Ennek ellenére az új blokkláncnak mindig vannak módosításai, amelyek különböznek a szülő blokklánctól.

A BCH létrehozására azért volt szükség, hogy legyőzzünk néhány kihívást a Bitcoin-on belül. Az első a skálázhatóság; a blokkonkénti tranzakciók számának növekedése. A második a tranzakciók költségeinek csökkentése. Például a Bitcoin átlagosan 1,31 USD díjat követel meg egy tranzakció feldolgozásához, míg a Bitcoin Cash csak körülbelül 0,125 dollárt igényel.

Bitcoin Cash (BCH) és Bitcoin SV (BSV)

Az eredeti Bitcoin Cash blokklánc (a Bitcoin egy villája (BTC) blokklánca) 2018 novemberében felszakadt. Ez új kriptovaluta létrehozásához vezetett; Bitcoin Satoshi Vision vagy Bitcoin SV (BSV). A felosztás a közösségbeli nézeteltérések után következett be a Bitcoin Cash hálózat ütemezett frissítésével kapcsolatban, Canonical Transaction Ordering (CTOR) és OP_CHECKDATASIG néven..

A vitatott Craig Wright és Calvin Ayre által vezetett közösség egy része hevesen ellenezte a frissítéseket, mivel szembeszálltak a Bitcoin eredeti elképzelésével. Erőfeszítéseik eredményeként a hálózat feloszlott egy új érmével, a Bitcoin SV-vel, amely 128 MB-os blokkmérettel büszkélkedhet.

Néhány hónappal a drámai szétválás után a Bitcoin SV 132,17 dolláron forog. A piaci kapitalizációja 2,3 milliárd dollár, és a piacon a kilencedik helyet foglalja el.

Bitcoin Cash ütemterv

A Bitcoin feladata, hogy az egész világon használható kriptovaluta legyen. Az ütemterv fő célja, hogy „lehetővé tegye a Bitcoin Cash ~ 100 Tx / s-ról 5 000 000 Tx / s-nál nagyobbra történő skálázását”. A fejlesztők azon dolgoznak, hogy azonnali és megbízható tranzakciókat érjenek el a jobb felhasználói élmény érdekében. Ezenkívül egy kiterjedt protokoll a jövőbeni fejlesztéseket kevésbé zavaróvá teszi, és erős alapot képez a vállalkozások számára, amelyekre tovább lehet építeni.

BCH ütemtervBitcoin Cash Roadmap. | Kép forrása: BCH Org

Bitcoin Cash Price Prediction 2019 és 2020

A Bitcoin Cash ballisztikus teljesítményt mutatott 2017-ben, az augusztus 1-jei 310 dolláros kezdeti ártól a 2017. december 20-i 3656 dollár körüli magas szintig. Kevesebb mint hat hónap alatt a Bitcoin Cash befektetői több mint 1000% -os növekedést tapasztaltak.

Bitcoin Cash árdiagramA Bitcoin Cash hosszú távú teljesítménydiagramja CoinMarketCap

A 2018-as teljesítmény azonban nem volt annyira rózsás. Hatalmas bénító visszaesés volt tapasztalható az egész területen, a Bitcoin Cash alacsony szintet ért el 75 dollár körül a 2018. novemberi kemény villa nyomán.

A kriptopiac nagyon ingatag, változások váratlanul bekövetkeznek. Mindazonáltal mindent megteszünk, hogy pontos jóslatot állítsunk elő. Ezeket az előrejelzéseket azonban nem szabad befektetési tanácsként felhasználni. Javasolt pénzügyi szakértő segítségét igénybe venni.

A Bitcoin Cash ára jelenleg 300 dollár felett tart. A hálózat növekvő elfogadásával és fejlesztésével azonban, A BCH-nak hatalmas lehetősége van arra, hogy 2019 vége felé magasabb szintre korrigáljon. Nagyon valószínű, hogy a Bitcoin Cash 800 dollár felett zárja az évet. A hálózati stabilitás javítását és a platform vállalkozásbaráttá tételét célzó folyamatban lévő fejlesztések 2020-ig lendületet adhatnak az érmének, 800 és 1200 dollár közötti végi előrejelzéssel.

Érdemes megnéznie a következőket is: Bitcoin árelőrejelzés 2019-re és később

A szakértők átveszik a Bitcoin készpénzár-előrejelzést

Előrejelzéseket állítottunk össze az ipar számos jelentős adatából, beleértve más publikációk előrejelzéseit is.

Roger Ver

A Bitcoin Cash mindenkori támogatója, amelyet gyakran Bitcoin Jesus néven emlegetnek. Bár ez nem a Bitcoin Cash közvetlen előrejelzése, a kriptográfia jövőjéhez fűződő érzései pozitívak. Nem is olyan régen egy interjúban Ver azt mondta: “Nagyon bullish vagyok a Bitcoin Cash-ben, akárcsak akkor, amikor 2011-ben a Bitcoin első befektetője voltam.” Megjósolta, hogy a Bitcoin Cash 2019 végéig a jelenlegi piaci érték kétszeresét fogja kereskedni. Pozitív továbbra is a Bitcoin Cash-szel kapcsolatban, mert könnyű elkölteni és tárolni normál készpénzként.

Roger Ver vállalja a BCH-t

Finder.com

Ez egy olyan webhely, amely rendszeresen megosztja a kriptovaluta-előrejelzéseket. A Finder.com a legújabb Bitcoin Cash előrejelzésében azt mondja, hogy a projekt erős versenyben fog állni más érmék, például a Bitcoin, a Litecoin és a Dash ellen. A kiadvány hozzáteszi, hogy „A Bitcoin Cash nagyon érdekes projekt, és mint a világ egyik legmagasabb piaci tőkével rendelkező digitális pénzneme egyértelműen olyan, amelyet sok kriptográfus érdeklődéssel figyel. Ha nemcsak a kriptovaluta közösségben, hanem a társadalomban is elterjedt, széles körű elterjedést érhet el, növekedési potenciál lehet, és néhány kulcsfontosságú pontot kínál a bitcoinhoz képest. “

Wallet Investor

A Wallet Investors előrejelzése a Bitcoin Cash árára csökkenő. -47,724% -os csökkenést jósolnak a jelenlegi piaci értékről körülbelül 149 dollárra. Az alábbiakban bemutatjuk a Bitcoin Cash diagram trendvonalát:

BCH rövid távú diagramBCH / USD előrejelzési diagram Wallet Investor BCH előrejelzési diagramA BCH ár hosszú távú előrejelzési diagramja Wallet Investor

CoinSwitch

A vezető kriptovaluta-tőzsdei aggregátor, amely több mint 300 érme és 45 000 kereskedési pár számára biztosít átjárót, rendszeres előrejelzéseket is kiad a kriptovaluta-árakról. A platform úgy véli, hogy a Bitcoin Cash szigorú fejlesztési szakaszban lesz a következő öt évben. A CoinSwitch szerint a BCH jövője folytatódik a Bitcoin (BTC )ével párhuzamosan, mert a két érmének sok közös vonása van. Ami az előrejelzést illeti, „2019-ben főleg napsütés lesz. Éppen a második negyedévben a BCH marginális növekedést tapasztalhat, amely után átugrik és eléri a 2K USD szintet. ”

Bitcoin Cash Beyond 2020

A Bitcoin Cash elkövetkező öt évének teljesítménye a hálózaton belüli fejleményektől, a technológia fejlődésétől és a mainstream alkalmazástól függ. Az a terv, hogy a Bitcoin Cash-t intelligens szerződést támogató platformká alakítják, mint az Ethereum, előkészítheti az utat a vállalkozások nagyobb mértékű elfogadásának és felhasználásának. Sőt, a bányajutalom 2020 májusi feleződése után várható Bitcoin-rali valószínűleg nagyobb magasságokba lendíti a BCH-t. Ezért 2024-ig jelentős növekedés lesz tapasztalható az 5000 dollár feletti Bitcoin Cash árfolyamokban.

Bitcoin Cash mint befektetés

Amikor figyelembe vesszük ezt a cikket, nehéz figyelmen kívül hagyni a Bitcoin Cash-t. A kriptográfia, amely a Bitcoin villája, azt jelenti, hogy szilárd technológiával és biztonsági funkciókkal rendelkezik. Más szavakkal, nagyon valószínűtlen, hogy a Bitcoin Cash összeomlik és a jövőben eltörlik a létét.

A platform további fejlesztésekre is készül. Az ütemterve egyértelmű a skálázhatóság növelése és a vállalkozásokban betöltött funkciói szempontjából. Intelligens szerződéses platformként a Bitcoin Cash képes lesz közvetlenül versenyezni az Ethereummal és más decentralizált alkalmazás (dApp) hálózatokkal.

A Bitcoin Cash jó befektetés?

A fentieket szem előtt tartva a Bitcoin Cash jó befektetési eszköz. A rövid távú lehet, hogy meddő, de hosszú távon a BCH értéke növekedni kezd. Mindaddig, amíg a Bitcoin tovább növekszik, a többi kriptóval, főleg az első tízben lévő hullámzással lehet számolni.

Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

Mi a Bitcoin Cash jelenlegi ára?

Mi a Bitcoin Cash jelenlegi ára?

A Bitcoin Cash újra fel fog emelkedni?

A Bitcoin Cash növekedési készen áll a 2019-es hátralévő hónapokban. A befektetőknek azonban el kell viselniük a piacon jelenleg tapasztalható magas volatilitást. A rejtjel már bebizonyította, hogy képes helyreállítani az 500 dollár feletti szinteket is. Ezért 2019 vége felé növekedési lehetőség van, ahol a BCH 800 dollár körüli szintet érhet el.

Ha BCH-t vásárolna?

A fenti jóslatok alapján előnyös lenne a Bitcoin Cash vásárlása hosszú távú tartásra. Míg a rövid távú csökkenő, a Bitcoin Cash végül lendületet vesz. Az egyik egyértelmű jelzés az; A BCH az évet a jelenlegi piaci értéknél magasabb szinten zárja.

A BCH életben marad-e?

A Bitcoin Cash szilárd technológiával rendelkezik, és mivel a Bitcoin villája (BTC), sok erőt kap az eredeti Bitcoin-kódtól. Ez azt jelenti, hogy a BCH sokáig fennáll. Jövője így vagy úgy kötődik a Bitcoinéhoz.

Mi a helyzet a BCH spekulációkkal?

A kriptopiac volatilitása közvetlenül kapcsolódik a piac spekulatív jellegéhez. A befektetők és a kereskedők az árak emelkedésére és csökkenésére fogadnak. Ezért a spekuláció továbbra is kulcsfontosságú tényező lesz a Bitcoin Cash jövőben. A hosszú távú növekedés azonban továbbra is a tényező a Bitcoin Cash-be történő befektetések terén.

Frissítés: 2019. szeptember 5

  • Az eladók magas, 300 dolláros koncentrációja korlátozza a bullish előlegeket.
  • Az Elliot Wave Oscillator egy olyan medvés munkamenetet jelenít meg, amely valószínűleg kitörésbe kerül.

Frissítés: 2019. szeptember 26

A keddi pusztító 10% -os esést követően a Bitcoin kinyitotta a Pandora dobozt, megnyitva az utat a bullish trendről a bearish trendre való áttérés előtt. A hátrány következő célja 7200 dollár. A napi diagram a 200 mozgóátlag (MA) alatti süllyedéseket mutatja, amelyeket elhárítottak vagy rövid életűek voltak. Jelenleg a BTC 8400 dollár körül cserél gazdát a Coinbase-en. A 8000 dolláros támogatás védelme továbbra is a 200 napos MA.

Rövid távon a Bitcoin medve torzítással rendelkezik. A mozgó átlag konvergencia divergencia (MACD) erős negatív képet mutat. A nagy eltérés azt jelzi, hogy a medvék irányítják az árat. A fényesebb oldalon, csökkentő térfogattal a süllyedések valószínűleg sekélyek.

A csökkenő ékminta kialakulása hosszú távon ezüst bélés a Bitcoin befektetői számára. A kitörés eltarthat egy ideig, de megközelítése 10 000 dollár feletti, sőt 11 000 dollár fölé mozdíthatja a Bitcoin-t.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map