EOS árjóslás 2020/2021/2025: A végső utazás 106 dollárig felszáll

 • Az EOS árjóslása pozitív mind rövid, mind hosszú távon.
 • Az EOS fokozatosan vezető szerepet tölt be a decentralizált alkalmazások területén.
 • Az EOS 2019 és 10 dollár között mozoghat.
 • A 2019-es előrejelzést extrapolálva azt tapasztaltuk, hogy az EOS 20 és 30 dollár között kereskedhet 2020 decemberéig.

Tartalomjegyzék:

 1. A projekt áttekintése
 2. Az EOS méltó versenytársa az Ethereumnak?
 3. Előre pillant
 4. EOS árpredikció 2019 – Publikációk és szakértői vélemény
 5. Ítélet
 6. 2020-ra
 7. Következő 5 év
 8. Az EOS gyakran ismételt kérdései (GYIK)

Az EOS 4,16 dollár körül mozog az írás idején. Alacsonyabb 3% -ot korrigált az elmúlt 24 órában. Ugyanakkor teret nyert a Bitcoin ellen, hogy 1,20% -os veszteséget könyveljen el. Az ár 4,27 dolláron nyitotta a napi kereskedést. 4,38 dollár körüli magasra emelkedett, míg hátránya 4,2094 dolláros mélypontot ért el. 3,9 milliárd dolláros piaci kapitalizációval az EOS a nyolcadik legnagyobb kriptovaluta a piacon. Az elmúlt 24 órában 1,6 milliárd dollár cserélt gazdát a CoinMarketCap adatai szerint.

Diagram forrása: Kereskedési nézet

Az EOS összesen 1 021 875 787 EOS tokent kínál, míg 925 175 782 EOS jelenleg forgalomban van. Az EOS-t erősen vásárolják és adják el az OKEx kriptovaluta tőzsdén, az EOS / USDT kereskedési pár felhasználásával. A tőzsde a teljes kereskedési volumen 5,87% -át vezette, pontosan 98 248 834 dollárt cserélt. Ezt a BW.com követi, ahol 70 125 810 dollárt cseréltek az EOS / USDT kereskedési pár segítségével. A harmadik a DigiFinex, ugyanazon kereskedési párral 68 052 962 dollárral.

Diagram forrása: érmepiaci sapka

Más kapcsolódó hírekben a MinerGate bővítette szolgáltatási körét és portfólióját azzal a céllal, hogy EOS blokkgyártóvá váljon. Sőt, a Lumi pénztárca megállapodást írt alá arról, hogy a felhasználók az EOS ökoszisztémájában tétet szerezzenek és szavazzanak.

A projekt áttekintése

Az EOSIO, az egyik legambiciózusabb kriptovaluta projekt a következő generációs és nyílt forráskódú protokollként jellemzi magát. A kezdeti fejlesztési szakaszaiban a kriptovaluta-rajongó „Ethereum-gyilkosként” emlegette. Ezt az állítást azonban megerősítjük, miközben ebben a vitában haladunk.

Az EOS-t 2017 júniusában mutatták be az első érmeajánlat (ICO) révén. Az ICO egy évbe telt, mire a piac leghosszabbá vált. A fehér könyv szerint az EOS blokklánc-hálózatnak kíván lenni, amely másodpercenként több millió tranzakciót támogat. Ugyanakkor nulla díjakkal bonyolódik és vezető szerepet tölt be az iparban a decentralizált alkalmazások telepítésében.

Az Ethereumhoz hasonlóan az EOS is egy blockchain alapú rendszerekre szakosodott intelligens szerződés-építő platform, amely támogatja az EOSIO protokoll használatával kereskedelmi méretű dApps létrehozását. Az EOSIO blockchain protokollt a Block.one fejlesztette ki, amely a nagy teljesítményű blockchain szoftverek globális vezetője.

Az EOSIO 2018 júniusában jelent meg a piacon. Ennek ellenére a fejlesztés még mindig folyamatban van annak biztosítására, hogy a hálózat optimalizálódjon a „vállalati szintű blokklánc-megoldások” fejlesztésének egyszerűségéhez. A weboldal az EOSIO-t a következőképpen írja le:

„A való világ számára tervezett blokklánc platform. A nyilvános és a magánhasználatra egyaránt készült EOSIO személyre szabható, hogy megfeleljen az üzleti igények széles skálájának az iparágakban, gazdag szerepalapú biztonsági engedélyekkel, iparági vezető sebességgel és biztonságos alkalmazásfeldolgozással. ”

Az EOS hálózat a kriptopénzipar méretezhetőségét és sebességét kínálja a késleltetés és az áteresztőképesség elérése érdekében a tranzakciókban. A nulla tranzakciós díjak költséghatékonnyá teszik a hálózatot az erőforrás-optimalizálás révén. Mivel egy modern világban élünk, az EOS környezetbarát, fenntartható és energiatakarékos.

Az EOS méltó versenytársa az Ethereumnak?

Az EOS fokozatosan növekszik, és az ipar decentralizált alkalmazásfejlesztésének preferált platformjává válik. Például a legjobb 30 dApps közül közülük 13 az EOS-ra épül. Az Ethereum folyamatos frissítése úgy tűnik, hogy más protokollokhoz, például Tron (TRX) és EOS-hoz készteti a fejlesztőket. Az EOS protokoll legnagyobb és leginteraktívabb dApps-je többek között az EOS Knights, a BetDice, az ITAM Games, a BigGame és a Dragon Option.

A kínai kormány által kiadott legújabb blockchain rangsorban az EOS fenntartotta az első helyet. A kínai Információs és Ipari Fejlesztési Központ 35 blockchain projektet rangsorolt. Tron (TRX) második lett a listán, míg az Ethereum megelégedett a harmadik pozícióval. Az EOS volt a legmagasabb pontszám 148,5, Tron 144,1, az Ethereum 136,6.

Előre pillant

A jövőbeli fejleményeket illetően az EOS 2019-ig tervezi az aszinkron bizánci hibatűrő (abFT) bevezetését. Ez javítani fogja az idő visszafordíthatatlanságát azáltal, hogy lehetővé teszi a BP-k számára, hogy közvetlenül kommunikáljanak egymással. Ahhoz, hogy összhangban maradjon a Block.one fehér könyvvel, egyetemes erőforrás-öröklődést (URI) kíván létrehozni. Az URI képezi majd a fehér könyvben megállapított 4% -os infláció alapját.

Sőt, Huobi, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde jelenleg az EOS-nak dedikált csere kiadásán dolgozik. Az EOS közösség és Huobi együttműködésével megszületik a Crypto Kylin Testnet; platform a blockchain projektek tesztelésére. Huobi egy szavazási platformon is dolgozik annak biztosítása érdekében, hogy az EOS közösség tudatában legyen a csomópont választásoknak.

EOS árpredikció 2019 – Publikációk és szakértői vélemény

A kriptopénz teljesítménye 2019-ben feltűnően jelenség. A 2019 decemberében elért mélypontokat követően a piac meglepő lendületet kapott 2019 első és második negyedévében. Jelenleg azonban a volatilitás rendkívül magas, így az előrejelzések kemény diót jelentenek. Ebben a részben azt vizsgáljuk, hogy más publikációk és személyiségek mit szólnak az EOS előrejelzéséhez.

Vessen egy pillantást a következőre: Ripple Forecast: Projected Analysis of 2019 & 2020

CoinSwitch

A CoinSwitch szerint az EOS remek platform a fejlesztők számára, hogy kereskedelmi alapú decentralizált alkalmazásokat építsenek ki. Az EOS értéke nagymértékben függ a technológiájától és attól, hogy mit kínál a továbbiakban a fejlesztőknek. A CoinSwitch megmutatja optimizmusát az EOS árával kapcsolatban:

„Az EOS 2019-ig elérheti a 15 dollárt. A Business Insider előrejelzése szerint az EOS az Ethereum hálózat legfélelmetesebb ICO-ként fog fejlődni. Az EOS tömegértékesítése és skálázhatósága az öt legjelentősebb zseton közé tartozik, a piaci kapitalizáció szerint. “

Digitalcoin

Az EOS árára vonatkozó előrejelzésében a Digital coin azt jósolja, hogy 2019 végéig az EOS 7,68 dollárra emelkedik. A platform korábbi adatok alapján havi és havi előrejelzést nyújt az EOS számára, amint az az alábbi ábrán látható. Az EOS legmagasabb ára 2019 decemberében 8,05 dollár lenne a jelenlegi 4,16 dolláros árhoz képest.

WalletInvestor

A WalletInvestor erőteljesen elárasztja az EOS-ár előrejelzését 2019 elején, vagy akár az elkövetkező öt évben is. A WalletInvestor előrejelző szakemberei úgy látják, hogy az EOS-nak fokozatosan, de folyamatosan csökken az ára mind rövid, mind hosszú távon.

Digitalcoin rövid távú előrejelzés Digitalcoin hosszú távú EOS árelőrejelzés

Changelly

A Changelly szakértői úgy vélik, hogy az EOS trend leginkább az általános piaci magatartást fogja követni. Az érme egyedi tulajdonságai és előnyei miatt azonban valószínűleg kitűnik a többi közül. Changelly szerint az EOS helyzete a decentralizált alkalmazásiparban hozzá fog járulni növekedéséhez, ahogy az ipar növekszik. Az EOS potenciálja 2019 végére 14 dollárra nőhet, az az ár, amelyet 2018 februárjában cserélt. Changelly nem várja, hogy 2020-ban az EOS 500 dollárra emelkedjen, de pozitív, hogy jelentős növekedés várható.

EOS árjóslás [Frissítve]

Az EOS 2018 közepe óta csökkenő tendenciát mutat. Az ár a Bitcoin Halving szivattyú során a BTC vonatkozásában vízszintes támasz alá esett. Azóta konszolidációban van, akár bearish, akár bullish, bizonytalan. A támasz és az ellenállás szintjét a trendvonal jelöli. A támasz valahol 0,00013-0,00015 BTC körül van, míg az ellenállás 0,0003-0.00033 BTC körül van. 

Az EOS / BTC hetenkénti grafikája a kötvényről (TradingView)EOS / BTC Binance heti diagram (TradingView)

Sőt, ez árt a befektetők érzelmének, mert más altcoinok, köztük az Ethereum, bullish lépéseket tesznek. Ez a méltányos kockázatú eszközök relatív vesztesége arra ösztönzi a befektetőket, hogy más kriptovalutákra költözzenek. 

Az EOS azonban hajlamos volt késleltetni az árképzést. 2018-ban, míg az altcoinok többsége csökkenő tendenciát mutat, április körül új ATH-t termelt. Bár a tendencia ponttól kezdve csökkenő volt.

Akár ez is tetszhet: IOTA (MIOTA) Árjóslás: Mennyire lehet magas az IOTA?

EOS árjóslás 2020

Az EOS 2020-as teljesítménye valószínűleg fényesebb, mint a 2019-es kép. A teljes kriptovaluta piac várhatóan sokkal jobban fog teljesíteni 2020-ban. Ezért a 2019-es előrejelzést extrapolálva azt tapasztaljuk, hogy az EOS 20 és 30 dollár között kereskedhet 2020 decemberéig. Egyes webhelyek, mint például a Tradingbeasts.com, 2020 végére 16 dollárra teszik az EOS árát. Másrészt a Theoofy.com előrejelzése szerint az EOS 2020-ban 22 dollárért fog kereskedni. Egy másik forgatókönyv szerint a kiadvány szerint az EOS 7 és 9 dollár között maradhat ugyanabban az időszakban..

A sokféle jóslat ellenére a többség úgy érzi, hogy az EOS értéke legalább növekedni fog. Ezért azt mondhatjuk, hogy az EOS jó befektetés mind rövid, mind hosszú távon.

EOS-előrejelzés 2020-ra [Frissítve]

Az EOS csökkenő háromszöge fenntartja a kriptopénz deviza-kilátásait, mióta 2018-ban feltűnt. Az év vége felé lehetséges kereskedési lehetőségek nagymértékben függenek a háromszög felbontásától.

Q4 vagy a Bitcoin okozta hatalmas volatilitás miatt a következő 6-8 hétre támogatásra és ellenállásra számíthatunk. Hogy kitörés történik-e vagy sem, még mindig nem világos, amelynek hajlama egyelőre bearish. A vízszintes támasz 2,1 dollárnál van, az ellenállás pedig jelenleg az 50 periódusú EMA (exponenciális mozgóátlag) körül van, 3,1 dollárnál.. 

EOS / USD Binance heti grafikonja (TradingView)Az EOS / USD Binance heti grafikonja (TradingView)

EOS árjóslás a következő 5 évben

Mint már említettük, az EOS-nak hatalmas növekedési potenciálja van mind rövid távon (2019 vége), mind hosszú távon (2025 felé). A CoinSwitch előrejelzése szerint az elkövetkező öt évben az EOS értéke 106,77 dollár lesz. Ez egy rendkívül bullish előrejelzés, de elérhető, miközben a dApps ipar növekedése, az általános kriptopiaci növekedés, valamint az EOS technológia növekedése párosul a token elfogadásával az egész világon. Egy másik tényező, amely valószínűleg óriási mértékben hozzájárul az EOS növekedéséhez, az, hogy képes felülemelkedni az Ethereum és a Tron versenyén. Ez meg fogja kapni a fejlesztési arénából érkező hatalmas támogatást, tovább tolva a tömeges elfogadás és elfogadás felé.

EOS árjóslás [Frissítve]

EOS-előrejelzés 2021-re

A háromszögből való kitörés 2021 végéig meghatározza a kriptopénz árának lendületét 2021 elején. A korábbi 5,4, 8,6 és 23 dolláros csúcsok lesznek a bikák ellenállási szintjei. Az alábbi kitörés a 2018-as kezdeti árfelfedezési szakasz támogatását célozhatja meg, mintegy 0,5 dollár körül. 

EOS-előrejelzés 2022-re

Az EOS havi grafikonja azt mutatja, hogy 2,16 dollár kritikus támogatást jelent a bikák számára. Míg az alulról érkező támasz még mindig sértetlen, az alacsonyabb csúcsok sorozata felülről ismét aggasztó jel a befektetők számára.

A kriptopiac legtöbb altcoinjához hasonlóan, az EOS korai emelkedése gyors és csillagászati ​​szempontból hasonlított a Hyperwave befejező szakaszához. Ezért a hiperhullám felbontása a felhalmozási szint újbóli tesztelését javasolja 0,7 dollárnál. A bullish kilátások kialakításához havi 4,2 USD feletti havi zárás szükséges (a havi diagram magasabb értéke). 

Az EOS / BTC havi diagramja a kötvényről (TradingView)Az EOS / BTC havi diagramja a hitelképességről (TradingView)

EOS-árjóslat 2025-re

Az EOS ötéves előrejelzése sok tényezőtől függ. 2019-ben, a jelentős eufória felépülése után, a Block.one bejelentette a „Voice” közösségi média platformot. Idén július 4-én a csapat elindította a decentralizált közösségi média platformot. Az ár júliusban kisebb emelkedést tapasztalt, de ennek oka lehet az altcoinok pozitív lendülete is.

Még 2019 elején is az EOS volt a legjobban teljesítő kriptovaluta, és a kínai kormány és magánszervezetek számos értékelésében a legjobb rangsorban szerepelt. Számos versenytárs azonban vezeti a piacot, mivel az EOS továbbra is veszít piaci részesedéséből. Úgy tűnik, hogy a közösségi média platformon tett fogadásuk nem a rendeltetésszerű módon zajlik. Sőt, rengeteg időt és pénzt (kb. 150 millió dollárt) fektettek rá.

A csapat emellett vállalati blokklánc-megoldások bevezetését szorgalmazza az EOSIO-n Latin-Amerikában. Ez katalizátorként szolgálhat a bullish megforduláshoz. Az idő, amelyre azonban úgy tűnik, fogy. Míg a kriptovaluták még mindig a kezdeti szakaszban vannak, az EOS lemarad a hálózati hatástól a versenytársakkal.  

Az EOS gyakran ismételt kérdései (GYIK)

Mi az EOS piaci értéke ma (2019. július 30.)?

Az EOS jelenlegi ára 4,16 USD.

Az EOS csökkenni fog az árban?

A fenti jóslatok alapján az EOS 2025-re fokozatosan emeli az egyenletes kereskedelmet 106,77 dollárra.

Vajon az EOS eléri-e a 10 dollárt??

Ha az ár 2020 vége előtt a csökkenő háromszög fölé törik, akkor az EOS esetében 10 dolláros célérték valószínű. Ezenkívül az AOS az EOS-ban 23 dollár, amelyet folytatás esetén fel lehet söpörni. Mindazonáltal a negatív kitörés egy másik lehetőség, amellyel a befektetőknek fedezniük kell.

Mi az EOS jelenlegi ára?

Az EOS ára 2,4 USD az írás idején. A token piaci korlátja 2,4 milliárd dollár, 24 órás kereskedési volumene 1,3 milliárd dollár.

Hol lehet EOS tokent vásárolni?

Megvásárolhatja az EOSIO [EOS] -ot a legnépszerűbb kriptovaluta-tőzsdéken, beleértve a Coinbase, Binance, Kraken, Bitstamp, Okex, Huobi, Bittrex, Poloniex stb..

Az EOS tétet is tehet egy olyan tőzsdén, mint a Binance.

Túléli-e az EOSIO?

Az EOS fennmaradását a rajta lévő decentralizált alkalmazások és tokenek on-line növekedése garantálja. A blokklánc-szolgáltatások növekvő elfogadása és a tokenek kiadása kiemelkedő fontosságú az EOS túlélése szempontjából.

Az olyan versenytársak, mint a Tezos, az Ethereum, a Tron és így tovább, óriási üzleti kockázatot jelentenek a befektetők számára.

Eléri-e az EOS az 1000 dollárt?

Az EOS 1000 dolláros értékelése 40-szeres nyereséget igényel a korábbi ATH-hoz képest. Tekintettel a dolgok pénznemének skálájára, ez messze húzódónak tűnik. Az EOS-ellátás nagyjából 1 milliárd; ezért egy billió dolláros értékeléshez lavina használati esetre lenne szükség az EOS-hoz, mint az iPhone. Ennek ellenére versenyre kelhet az Ethereummal, amelynek piaci kapitalizációja jelenleg 30 milliárd dollártól északra van.

Meg tudja-e verni az EOS az Ethereumot?

Az EOS képes meghaladni az Ethereumot és uralni a dApp piacot.

Összeomolhat az EOS protokoll?

Nem. Az EOS Block.one beépített protokollja robusztus.

Mi lesz az EOS ára 2020-ban?

Az EOS 20 és 30 dollár között mozog 2020 végéig.

Mi lesz az EOS értéke 2025-ben?

Az EOS 106,77 dolláron fog kereskedni 2025-ig.

EOS Hírek:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map