Litecoin [LTC] árjóslás 2025-re

Litecoin [LTC] árjóslás 2025-re

  • A Litecoin az év második felének hátralévő hónapjaiban folytatja az emelkedést.
  • Az előrejelzések szerint a Litecoin 2019. december 31-ig közel 250 dollár értékű kereskedelmet folytat
  • Az előrejelzések szerint a Litecoin öt év alatt 1000 és 1200 dollár között mozog.

Litecoin projekt áttekintés

A Litecoin a kriptopénzipar legfontosabb szereplői között van, mióta 2011-ben kemény Bitcoinként alapították. A Litecoin hivatalos honlapja kijelenti, hogy „A peer-to-peer internetes pénznem, amely azonnali, nulla költség melletti fizetést tesz lehetővé bárki számára a világon.” Az ipar számos más decentralizált digitális eszközéhez hasonlóan a Litecoin is nyílt forráskódú, és globális fizetési protokollként működik, a központi hatóságok beavatkozása nélkül..

A világ egyik legkorábbi kriptovalutájaként a Litecoin más fizetési hálózatok versenytársa lett. Tapasztalt és aktív fejlesztőcsapat támogatja, és komoly gazdasági ismeretekkel rendelkezik. A feltörekvő technológiák és az új kriptovaluták azonban az évek során egyre keményebbé váltak.

A Bitcoin villájaként a Litecoin még mindig szenved a Bitcoinhoz kapcsolódó néhány eredendő problémától. Hátránya, hogy az LTC riválisai képesek kiaknázni a legújabb technológiát. Az iparágban vannak ígéretesebb feltörekvő blokkláncok, amelyek nagymértékben méretezhetők, és másodpercenként több ezer tranzakciót képesek feldolgozni, miközben a tranzakciós díjakat a minimumon tartják. Néhány versenytárs élénk közösségi és kereskedői támogató hálózatot élvez, és veszélyt jelentettek a Litecoinra.

A Bitcoin befolyása fölé emelkedve

Noha a Litecoin az évek során szilárd kriptovalutaként alakult, az egyértelmű ütemterv hiánya és a közösség, amelyet a folyamatban lévő folyamatok sötétben tartanak, elhomályosítja a közeli és hosszú távú jövőjét. Sok kriptovaluta-rajongó úgy véli, hogy a Litecoin továbbra is a Bitcoin árnyékában működik. Különböző felhasználók azt mondják, hogy a Litecoin jelenleg nem önállóan fejlődik, és arra vár, hogy a Bitcoin kiadjon egy kódot a fejlesztők számára, hogy megvalósítsák a Litecoin-on. Ez természetesen a Litepoin-saga mellett, amely nagyban érintette a Litecoin-ot tavaly.

A Litecoin a marketing szempontjából is veszít, és állítólag nincs egy külön csapat, amely a marketinggel foglalkozik. Világszerte egy élénk közösség felépítése elősegítené a tudatosság növelését szerte a világon, ami az LTC nagyobb és szélesebb körű elfogadásához vezetne.

A Litecoin jövője nagyon jól kapcsolódhat néhány terület fejlődéséhez; a villámhálózat (LN) és az atomcserék. Ennek a két területnek a naprakész tájékoztatása azonban továbbra is kezelendő kérdés. A Litecoin alapítója, Charlie Lee az első negyedévben elmondta, hogy a hálózat az adatvédelmi és helyettesíthetőségi funkciók bevezetésén dolgozik. A két funkció vonzó lenne a felhasználó számára, de a magánélet sértheti a Litecoin-t, mivel a kereskedők megkezdhetik az érme kivezetését az AML-irányelvek betartása érdekében..

Litecoin bányászat és felezés

A Litecoin, mint a Bitcoin, egy bányászható kriptovaluta. Jelenleg a bányászok blokkonként 25 LTC-t kapnak. Négyévente (840 000 blokk) azonban ez az összeg a felére csökken. A Litecoin egy Scrypt érme, és többnyire az alkalmazás-specifikus integrált áramkörű (ASIC) bányászok, például a Bitmain által kifejlesztett berendezéssel bányászik. A Litecoin egy konszenzusos algoritmuson működik, amelyet munkabizonyításnak neveznek, akárcsak a Bitcoin. Az LTC bányászatában az egyik leggyakrabban használt ASIC berendezés a Bitmain Antminer L3 +, bár van olyan versenytárs, amely hamarosan piacra dobja az A4 + LTCMaster by Innosilicon.

A Litecoin bányászainak lehetőségük van arra, hogy önállóan végezzék el, vagy csatlakozzanak egy bányászati ​​medencéhez. Az egyedüli bányászat megnehezíti a blokk megtalálását, de lehetővé teszi a bányász számára, hogy megtartsa a 25 LTC jutalmat, beleértve a díjakat is. Azonban sok hash erőre lesz szükség minden bányász számára, aki egyedül szól. A medencebányászat lehetővé teszi a bányászok egy csoportjának, hogy hozzájáruljon a hash erőhöz, és jövedelmüket sokkal stabilabbá, de kis mennyiségben teszi.

Mint négyévente említettük, a Litecoin egy felező eseményen megy keresztül, ahol a bányászati ​​jutalom felére csökken. A litecoin bányászata minden 840 000 után feleződik, ami azt jelenti, hogy a 2019-es felezés után a bányászok blokkjutalmát felére, 12,5 dollárra csökkentik. Az esemény a tervek szerint vagy annak környékén lesz 2019. augusztus 6. Ez lesz a második felező esemény a Litecoin számára a 2015. augusztus 26-i esemény után.

Az esemény hatása várhatóan leginkább a kripto bányászatának jövedelmezőségénél fog maradni. Következésképpen, ha a történelem bármi múlni akar, akkor árnövekedés várható. 2015-ben a Litecoin értéke megduplázódott az eseményt követően 1,5 dollárról 3 dollárra. Hasonló emelkedés várható az idei felező gyakorlat után.

Litecoin tömeges örökbefogadás

Állítólag a kriptovaluták tömeges bevezetése a digitális eszközök értékének mozgatórugója. A tavalyi medvetrend negatív hatással volt az örökbefogadásra. A szakértők azonban azt jósolják, hogy a csökkenő trendből való kilábalás mindenképpen meg fogja váltani a mainstream alkalmazást. Charlie Lee egyszer azt mondta, hogy a csökkenő piac idején a projektek inkább a fejlesztésre összpontosítanak:

“… Azt hiszem, a jövőben kriptovalutákat fogsz használni a mindennapi életedben, és lehet, hogy észre sem veszed”

Lee mondta a Pennsylvaniai Egyetem Wharton-iskolája.

A Litecoin felhasználható áruk és szolgáltatások kifizetésére különböző online kereskedői platformokon, valamint fizikai helyszíneken szerte a világon. Sőt, jelenleg az LTC könnyen megvásárolható tőzsdéken és más érmékkel és fiat valutákkal. A szállodai és utazási ágazatban vannak olyan vállalkozások, amelyek jelenleg elfogadják az LTC-t fizetési módként.

Litecoin árjóslás 2019 & 2020

A Litecoin jelenleg 115 dollár körül mozog, bár a digitális eszköz májusban 122 dollár körüli csúcsokat ért meg. A csúcsok visszahúzódása szorosan kapcsolódik a fő érméket, például a Bitcoinot érő medve nyomáshoz, amely a támogatást 7500 dolláron tesztelte a 9000 dollár feletti csúcsok elutasítását követően..

A 6,5 milliárd dolláros kriptovaluta jelenleg a CoinMarketCap adatai szerint az ötödik helyen áll a piacon. 24 órás kereskedési volumene 3,6 milliárd dollár az elmúlt 24 órában, maximális készlete 84 000 000 LTC, de jelenleg csak 62 097 626 LTC érme van forgalomban.

Az elmúlt két hónap tendenciája bebizonyította a befektető számára, hogy a 2018-ban tapasztalt szélsőséges visszaesésből való kilábalás nem délibáb, hanem lehetőség. 2019 eleje óta a Litecoin több mint négyszeresére növelte értékét, és úgy tűnik, hogy ez a hullámzás még korántsem ért véget, főleg a sarkon lévő felező esemény miatt.

Coingape azt jósolja, hogy a Litecoin folytatja a hullámzást a következő hónapokban az év második felében 2019 december 31-ig 250 dollár közelében lehet kereskedni. Ez azért van, mert a Litecoin már lendületet kapott a felfelé, és az érme iránti kereslet növekedni fog, hogy augusztusban felezzék a felező eseményt.

Valójában a Litecoin 250 dolláros előrejelzése meglehetősen konzervatív, és a lendület 2020 eleje felé növekszik. A Litecoin célja 2020 első negyedévében 300 dollár körüli kereskedés. 2020. december 31-ig a Litecoin a mindenkori csúcsértékek közelében cserél gazdát, ha nem is 500 dollár körül. Amint a kriptovaluta mainstream elfogadása növekszik, a Litecoin is lendületet kap, mivel növekszik a tőzsdék iránti kereslet. Ötödik kriptopénzként a Litecoin továbbra is korrelál a Bitcoin értékével, és még magasabbra emelkedhet a Bitcoin felező eseménye után, ahol a Bitcoin előrejelzése szerint 30 000 dollár feletti magasságot ér el.

Litecoin árjóslás 2025 és azon túl

Öt év múlva reméljük, hogy a Litecoin kijön a Bitcoin árnyékából. Olyan helyzet, amely lehetővé teszi a hálózat számára, hogy a fejlesztések, a frissítések és a tokenérték szempontjából elősegítse saját útját a jövőben. Az LTC, mint „az új globális fizetési szabvány a fogyasztók és az üzleti világ számára”, várhatóan az egész vonzerőt megkapja. Ez már plusz a Litecoin számára, mivel gyorsabb visszaigazolási időkkel és alacsonyabb tranzakciós feldolgozási díjakkal rendelkezik.

Az előrejelzések szerint a Litecoin öt év alatt 1000 és 1200 dollár között mozog. Ha egyre növekszik az elfogadás, és a kriptók egyre jobb fizetési és befektetési alternatívákká válnak, az LTC értéke öt év alatt magasabb csúcsokat érhet el 1500 és 2000 dollár között. A 10 éves nagyobb képet nézve a Litecoin valószínűleg 5000 és 8000 dollár között mozog.

Litecoin árjóslás [Frissítés]

A Litecoin árát 2020-ban egy bullish és egy másik bearish negyedévre osztották fel.

Az ár 0,0054 BTC támogatás alatt esett az éves nyitás körül, ami a második negyedévben további folytatódó folytatáshoz vezet. W.r.t. Bitcoin, az ár konszolidációban 0,0043 BTC felett van. Azonban továbbra is az 50 és 200 napi EMA (Exponenciális Mozgó Átlag) alatt van, ami csökkenő.

LTC / BTC napi diagram a Bitfinex-en (TradingView)LTC / BTC napi diagram a Bitfinex-en (TradingView)

A CMF (Chaikin Money Flow) és a KVO (Klinger Oscillator) mennyiségi mutatók enyhe bearish-dőléssel rendelkeznek. Ennek ellenére ez egy évvel a felezés után, amely a múltban is felhalmozódott. Az USD skálán az ár 2018 feletti, a COVID-19 mélypont felett van, és bullish perspektívát nyújt. 

Litecoin árjóslás 2020-ra [Frissítve]

Jelenleg úgy tűnik, hogy az ár trendben van egy szimmetrikus háromszögben, amelynek három lehetséges eredménye van az USD skálán. 

Először is, a Red – a medve lehetősége, ha az ár a háromszög alatt megszakad. Jelenleg 40 dollár körüli szintet képvisel. 

Másodszor, kék – ennek nagyobb a valószínűsége az előfordulásnak, összhangban a piacok jelenlegi bizonytalanságaival. Az év végéig tartó folyamatos konszolidáció az év végéig 55 dollár körül tartja az árat. 

Harmadszor, kapzsiság – A trendvonal ellenállása fölötti bullish kitörés óriási bullish lesz az LTC számára, kezdeti céljai 140 és 180 dollár körüli értékűek lesznek. 

LTC / USD heti diagram a Bitstampon (TradingView)LTC / USD heti diagram a Bitstamp-on (TradingView)

Litecoin árjóslás 2021-re

A szimmetrikus háromszög felbontása adja meg az alaphangot 2021 első felére. Ha a támasz és az ellenállás közötti konszolidáció folytatódik, akkor továbbra is alacsony, alacsony volatilitásra számíthatunk. Mindazonáltal a két oldal közötti kitörés 2021 első negyedévében hatalmas volatilitást fog tapasztalni. 

Litecoin árjóslás 2022-re

Az altcoinok hosszú távú fenntarthatósága nagymértékben függ a Bitcoin [BTC] relatív mozgásától. Az oszcillációs minta a növekvő hálózati hatás jellemzőit mutatja. (Az űrben lévő kriptovaluták többsége degenerált valuták, amelyek folyamatosan új mélypontokat regisztrálnak, amíg el nem érnek egy likviditási pontot.)

A Litecoin [BTC] egyike azon kevés kriptovalutáknak, amelyek egészséges oszcillációs jellemzőkkel rendelkeznek. 2021 előtt, ha az ár képes meghaladni a 0,0075-0,0067 BTC-szintet, akkor 0,02 BTC körüli célokra számíthatunk (160% -os felértékelődés BTC-vel). 

LTC / BTC havi diagram a Bitfinex-en (TradingView)LTC / BTC havi diagram a Bitfinex-en (TradingView)

Litecoin árjóslás 2025-re 

A Litecoin [LTC] egy fizetés alapú segédprogram-token, amelyet klónként vagy ezüstként fejlesztettek ki a Bitcoin aranyához. Ez működik a PoW-on is (Proof of Work), és viszonylag gyorsabb és olcsóbb, mint a Bitcoin. A Litecoin Alapítvány jelenleg kinevezte David Burkettet, hogy adatvédelmi funkciókat adjon a devizához a MimbleWimble Implementation segítségével. 

A Litecoin [LTC] jó befektetés?

A Litecoin Alapítvány az Egyesült Államokban progresszív munkát végzett a Litecoin fizetés elfogadásában. A sportcsapatokkal és a NASCAR csapatokkal együttműködve az alapítvány az Egyesült Államok ezeréves lakosságát igyekszik megérinteni. A Bcash [BCH] a Litecoin [LTC] egyik legerősebb versenytársa. Az összehasonlító realizált piaci kapitalizáció ezt a közvetlen közelséget sugallja a láncban is.

Litecoin és Bitcoin készpénz-piaci kapitalizáció (Forrás: Coinmetrics)Litecoin és Bitcoin készpénz-piaci kapitalizáció (Forrás: Coinmetrics)

Ezenkívül az alapítók alig várják, hogy a protokollban a magánélet megvalósuljon. Charlie Lee, a Litecoin készítője szerint a pénz alapjai magukban foglalják a magánéletet és a hordozó tulajdonságait. Ez a tulajdonság kiemelkedhet a kriptovaluta alapjait erősítő többi vezető fizetési pénznem között. 

A második szintű fizetési megoldások fejlesztésével a Bitcoin-on, valamint a központi bankok, a stabil bankok és a CBDC blokklánc-megoldásainak növekedésével a fizetési tokenek piaca csökken. 

Szakértői vélemény a Litecoin árjóslásáról

A legtöbb szakértő és elemző úgy véli, hogy a Litecoin 2019 vége felé magasabbra javul. A lendület 2020-ban növekedni fog. Néhány mérvadó weboldal közzétette Litecoin-jóslatait is, amelyek közül néhány ebben a szakaszban jelenik meg..

Például a CoinSwitch.co vezető kriptovaluta-csere-aggregátor úgy véli, hogy „Ahogy a valuta egyre nagyobb népszerűségnek örvend, az elfogadási arány is növekedhet. Már magas a többi újonchoz képest. Az ár meglehetősen magasra fog emelkedni 2022-ben és 2023-ban, ahol elérheti a 900 dolláros határt. ”

Kelly szerint a BK Capital Management (LLC) Litecoin vezetője 500 dollár körül fog kereskedni 2019 végéig. Hozzáteszi, hogy ez az előrejelzés továbbra is konzervatív, és a Litecoin ugyanebben az időszakban elérheti a 600 dollárt.

A Steemit.com neves kriptovaluta-előrejelző webhely előrejelzése szerint a Litecoin 3500 dollárért fog kereskedni 2019 végéig. Az oldal azt mondja, hogy a Litecoin a kriptovaluta piac többi részével együtt lendületet kap.

Egy másik népszerű kriptográfiai elemző, George Tung szerint a Litecoin messze van az abszolút felső határától. Előrejelzése szerint a Litecoin a következő év végéig 1500 dolláros küszöbre emelkedik.

Litecoin technikai elemzés

A Litecoin továbbra is kiszolgáltatott a visszaesésekkel szemben, mindaddig, amíg a kritikus szint, 120 dollár nem marad meg. A közelmúltban az emelkedő bearish nyomás megtörte a felfelé irányuló trendet, amely május eleje óta magasabb csúcsmintát képezett. A napi grafikont tekintve azonban azt látjuk, hogy az alacsonyabb korrekció ellenére az LTC / USD továbbra is a hat hónapos emelkedő trendvonal felett marad.

LTC / USD napi grafikon

Ezenkívül a júniusi csökkenés nem merült el a 30 napos exponenciális mozgóátlag (EMA) által nyújtott történelmi támogatás alatt. Mindaddig, amíg az ár ennél a mutató felett marad, az LTC iránti bullish érdeklődésnek az elkövetkező munkamenetek során fokozódnia kell.

A napi grafikon további adatai azt mutatják, hogy a bullish lendület az eladói torlódások fölé emelkedik a jelenlegi érték fölött, 114 dollárnál. Alapvető fontosságú, hogy a vásárlók rövid távon növeljék a bejegyzéseiket, hogy a Litecoin-ot 120 dollár fölött katapultálják. Végül is az RSI trendjei azt sugallják, hogy a Litecoin még mindig bullish szakaszban van. Az RSI a májusi eleje óta a felfelé és lefelé irányuló mozgások ellenére is magasabb magas mintázatot képez. A mutató várhatóan ugyanazon tendenciával folytatódik június egész hónapjában, és ez valószínűleg növeli a vásárlók bizalmát a felfelé mutató trendek iránti piac iránt. Eközben a kezdeti támogatás 100 dollárra kerül, bár 80, 60 és 40 dollár hasznos lesz abban az esetben, ha megfordul.

A Litecoin árával kapcsolatos gyakran ismételt kérdések:

Mi a Litecoin (LTC) jelenlegi ára?

A Litecoin értéke jelenleg 111 dollár (2019. június 7.).

Will Litecoin [LTC] 100 dollárt fog elérni?

Ha az ár 2020 vége előtt a hosszú távú szimmetrikus háromszög fölé esik, akkor nagy valószínűséggel 100 dollár értékű értékelés a Litecoinban. Mindazonáltal a konszolidáció és a bruttó kitörés más lehetőségek, amelyekkel a befektetőknek fedeznie kell.

Mi a Litecoin (LTC) jelenlegi ára?

A Litecoin értéke jelenleg 111 dollár (2019. június 7.).

Hol lehet Litecoins-t vásárolni [LTC] ?

Megvásárolhatja a Litecoin [LTC] -et a legnépszerűbb kriptovaluta-tőzsdéken, beleértve a Binance, Kraken, Bitstamp, Okex, Huobi, Bittrex, Poloniex és így tovább.

Származékaival kereskedhet olyan platformokon is, mint a Binance, a Kraken, az Okex, a Huobi és így tovább. A Litecoin [LTC] számos kriptográf ATM-en is elérhető.

Túléli-e az LTC?

A Litecoin túlélését a kriptovaluta on-line növekedése garantálja. A fizetési, pénzátutalási és ATM-ek növekvő mértékű elfogadása elengedhetetlen az LTC fennmaradásához.

Azonban a stabil bankok és a központi bank (CBDC) által engedélyezett blockchain projektek is veszélyeztetik annak hosszú élettartamát, valamint a Bitcoin és a Bitcoin Cash.

Eléri-e az LTC az 1000 dollárt??

A Litecoin [LTC] 1000 dolláros értékelése a korábbi ATH-hoz képest háromszoros nyereséget igényel. Tekintettel a hagyományos pénzügyi piacok méretére, ez nem lehetetlen. Ehhez azonban mindenütt szükséges Litecoin-fizetésekre van szükség legalább egy fejlett vagy fejlődő országban vagy néhány fejletlen régióban.

Mi lesz a Litecoin ára június végén?

Az LTC / USD 2019 és június között 120 és 150 dollár között mozog.

Nyereséges-e megvásárolni és tartani a Litecoin-t??

A Litecoin értéke több mint négyszeresére nőtt június eleje óta. Az ebben a cikkben szereplő jóslatoknak megfelelően értéke 2019 végére valószínűleg 250 dollárra nő, 2020 végére pedig 500 dollár fölé kereskedhet. Ezért az LTC jó befektetés a hosszú távú tulajdonos számára. Mindazonáltal létfontosságú, hogy csak azt fektesse be, amit elveszíthet, és miután elvégezte a kellő gondosságot a hiteles kutatás szempontjából.

A Litecoin felére emelése áremelkedést okoz-e?

A felezés a múltban a Litecoin és a Bitcoin árfolyamgyűjtésével függ össze. Ha a történelem bármi múlni akar, azt várom, hogy a Litecoin felpörög majd a felező esemény után.

Kijöhet-e a Litecoin a Bitcoin árnyékából?

Az egyik legősibb kriptovaluta a Litecoin az évek során lejárt. És igen, az LTC a Bitcoin-tól külön-külön is megteremtheti útját a fejlesztések és az érték szempontjából. Ez egyedülálló frissítések megkezdésével kezdődik, a marketingre összpontosítva és egy élénk közösség növekedésével az egész világon.

Frissítés: 2019. július 02

Az LTC / USD kereskedés 1 órás diagramja megmutatja, hogy a Litecoin megpróbált előrelépni a 61,8% -os Fib retracement fölött, amely az utolsó magas 149,20 dolláros magas és 107,80 dolláros lengés között történt. A 140 dolláros korrekció elvesztette a gőzt 137,79 dollárnál, megnyitva a Pandora dobozt. Az innen átvett medve nyomás hatalmas árfordulást okozott 100 egyszerű mozgóátlaggal (SMA) 123,16 dolláros áron, és nem nyújtott támogatást. A Litecoin tovább csökkent 115 dollár alatt, és alacsonyan alakult, 112,48 dolláron.

A technikai szintek erősen lefelé mutatnak, a relatív erősség index (RSI) 37,61-nél kezdődik, és továbbra is csökkenő tendenciát mutat, miután nem maradtak az átlagos szint felett. A mozgó átlag konvergencia divergencia (MACD) 1 órás diagram szintén bearish jeleket küld, miközben a pozitív divergencia a negatív felé csúszik.

Frissítés: 2019. július 05

A Litecoin a kulcsfontosságú támogatási terület felett kereskedik a korrekció után, amely a múlt héten kezdődött a 130 és 140 dolláros ellenállási zóna közötti konszolidációból. A Litecoin júniusban új csúcsra emelkedett, 150 dollárral felfelé érve a Coinbase áradatai szerint, azonban a csökkenő vásárlóerő és az növekvő értékesítési nyomás nyereségcsökkentő gyakorlathoz vezetett.

Ahhoz, hogy kijusson a medve tartományból, a Litecoin-nak támogatást kell találnia 130 és 140 dollár között; ez a lépés lehetővé teszi a bikák számára, hogy a következő hetekben 150 dolláros szintre koncentráljanak. Technikailag képes helyreállni, különösen a mozgó átlag konvergencia divergencia (MACD) pozitív oldalra kerülésével.

Litecoin Market Update: Rövid távú cél most 60 dolláros szinten

A Litecoin múlt heti visszaesése nem egyedülálló, mivel a visszaesések széleskörűek voltak. A fenti konszolidáció pozitív gyümölcsöt hozott. Ehelyett a hatodik legnagyobb kriptopénz fordult a legrosszabbra azáltal, hogy 50 dollár felé merült. A villanáscsökkenés 50,27 dollár körüli szintet ért el (a Coinbase-en), mielőtt sekélyen helyreállt volna.

A Litecoin bikák kismértékben, alig 50 dollár felett alakultak, és felgyorsultak. Az emelkedés azonban továbbra is korlátozott, 56,00 dollár. Éppen ellenkezőleg, a lendület kissé növekvő a sajtó idején, az LTC korrigálta a trendvonal ellenállását. Ezen felül az ár meghaladja az egy órás grafikon 50 MA-ját és a 21 EMA-t. Az egyetlen akadály az, hogy törölje az 56 dollárt (tartományhatár), és megnyitja az utat a korrekció irányába 60 dollár felé. A másik oldalon 52,00 dollár az új rövid távú támogatás, míg 50 dollár hasznos lesz abban az esetben, ha csökken a fejlődés.

LTC / USD árdiagramLTC / USD árdiagram Kereskedési nézet

Litecoin árjóslati frissítés: 2019. november 13

Ha a befektetők elfelejtenek 100 dollárt 2019-ben?

Kevesebb, mint két hónap telt el az új, 2020-as év bevezetése előtt. A kriptopiac jelenlegi állapota azonban nem túl lenyűgöző. A Litecoin különösen nem olyan jól teljesít, mint azt a befektetők elképzelték novemberben. Dicsérjük azonban a bikákat, hogy sekély korrekciót végeztek a kissé 48 dollár feletti szintről a 60 dollár feletti csúcsra.

Eközben a Litecoin 61,09 dolláron kereskedik a 65 dolláros elutasítás utáni folyamatos visszavonulás közepette. Ez a második alkalom, hogy a Litecoin novemberben visszalép ugyanarról a szintről. A növekvő trendvonal nem tudta tartani azt az árat, amelynek közvetlen felfelé ívelését a 4 órás grafikon 50 MA-ja korlátozza. A 100 MA összhangban áll azzal, hogy valamivel 60 dollár feletti támogatást kínál.

Technikailag a Litecoin valószínűleg folytatja a törést 60 dollár felé. Az 50 dolláros tartomány törése a lefelé hajló RSI alapján is van. Megfordítás lehetséges az RSI 70-es hozamának növekedésével párosulva a növekvő bullish kereskedési volumennel.

LitecoinLTC / USD ábra Forrás: Kereskedési nézet, Kraken

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map